Hingesugulane - see on keegi, keda meie hing alati soovib üles otsida, teda leida, teda enda kõrval hoida ja mõista tõeliselt, kes see selline siis meie elus on. Täna räägin ma hingesugulasest, kes on saadetud sind siia maailma armastama nii füüsiliselt kui ka vaimselt.

Hingesugulane on see, kellega on meil enne siia ilma sündimist kokkulepe tehtud. Loomulikult hingeline kokkulepe, millega mõlemad hinge pooled lepivad kokku selle, et just selles kohe käima algavas elus oleme meie üksteistele loodud üksteise kaitsmiseks, armastamiseks, aitamiseks ja abiks edasi arenemiseks emotsionaalses mõttes.

Ma võin öelda seda, et kunagi ma uskusin sellesse, et kõigil on ette määratud hingesugulane, aga täna töötates inimestega igapäevaselt ei arva ma enam seda. Loomulikult on enamusel see hingeline kokkulepe olemas ja ütleksin lausa, et see suhe võib olla kümnest inimesel üheksal, mis on tegelikult väga palju. Seega tõenäosus, et sinul on olemas kusagil enda hingesugulane, on väga suur.

Miks meil siis ikkagi on oma hingesugulane? Hingesugulane on see hing, kes aitab sul edasi areneda ja tal on meeletult tugev oskus sind kaitsta. Ma räägin täna hingesugulase tüübist, kes on loodud ka sind füüsiliselt armastama. Loomulikult on olemas hingesugulasi, kes on nagu sõbrad, aga ma ei nimetaks neid lihtsalt hingesugulasteks, vaid hoopis sõprus hingesugulasteks. Kuid nendest ma täna ei räägi.

Ma soovin sulle jagada täna kolmteist olulist fakti, mida sa peaksid hingesugulase kohta teadma. Need on kolmteist fakti, mida hingesugulase hing sinu puhul ei riku, ehk kui sa soovid teada, kas sa oled juba enda hingesugulase leidnud, siis loe need faktid läbi. Kui tunned, et see ei käi sinu ja tema kohta, siis ta ei pruugi üldsegi sinu hingesugulane seal kõrval sul olla. Ehk temaga on sul täiesti teistsugused hingelised reeglid, võib-olla on ta õpetaja hing, võib-olla hoopis saatusekaaslane...

Meie hingedel on väga palju eelmisi elusid olnud ja tuleb ehk veel rohkemgi juurde tulevikus. Eelmistest eludest me võtame kaasa enda koorma, mida peame selles elus kandma, enda karma, mida me peame lahendama, oskused, eelised ja eesmärgi loome ka selle põhjal, mis oleme eelnevalt ära õppinud ning korda saatnud. Ka hinged võtame me alati tulevikku kaasa, kellega oleme asjad pooleli jätnud eelmistes eludes. Mina usun seda, et hingesuguluse leping ühe ja teise hinge vahel tekib sellest, et eelmises elus on üksteisele andestatud, rahu tehtud, lepitud, kurja tehtud ja andestatud, liiga tehtud ja aidatud. Kõik etapid on läbi tehtud, mis on ühest küljest põhjustanud valu ja teisalt õpetanud. Selles elus kohtute te sellepärast, et üksteist armastada ja aidata tuleviku jaoks üksteist tugevaks muuta ning aidata üksteisel eluga edasi minna. Seega mina usun, et kaks selles elus olevat hingesugulast on tegelikult olnud eelnevalt koos mitmeid, lausa mitmekümneid elusid ning alles siis tuleb selline magnetiline side, mis nende kahe hinge vahel saab olla. Muudmoodi ei saaks see eksisteerida, see on nii tugev side, mida on vaja õppida ja luua eelnevalt.

Väga tihti küsitakse minu käest: "Tene, kas ma olen koos enda hingesugulasega või milline on meie vaheline side?" ja ma loomulikult aitan seda ära tuvastada, kui see on minu võimuses. Sulle ma soovitan enda kaaslast võrrelda nende kolmeteistkümne faktiga, mille ma kirja siia olen pannud ja siis sa mõistad tegelikult ka ise, kas ta on sinu hingesugulane või on tema keegi teine hing sinu elus.

Kui sa loed hingesugulase kohta fakte, siis pead sa iseennast selles jutus üles leidma ja samamoodi pead sa leidma enda kaaslast selles jutus, kui te tõepoolest olete üksteisele hingesugulased.

1. SA LIHTSALT TUNNED, ET TA ON SINU JAOS SEE "ÕIGE"

Kõige esimene fakt, mida sa peaksid teadma on see, et sa lihtsalt tajud, et ta on sulle õige. See sama tunne tuleb kusagilt seest poolt, kusagilt väga sügavalt. See on lihtsalt selline tunne, et seda on keegi sulle kunagi selgeks teinud ja see on nii õige, et siin ei ole lausa vastu vaidlemist. See on sinu jaoks kuidagi nii selge, nagu ka teadmine, et sa pead sööma või vett jooma. See oleks nagu lihtne elamise reegel. Hingesugulasega sa ei tunne mitte kunagi seda, et sa kahtleksid tema tähtsuses. Sa mitte kordagi ei mõtle: "Huvitav, kas ta on ikka minu jaoks see õige?" või "Kas keegi on kusagil hoopis parem minu jaoks?". Sa lihtsalt tead seda, et seal "kusagil" võib tõepoolest keegi olla, aga mitte kunagi temale väärilist.

2. TE OLETE EELNEVALT KOHTUNUD, ENNE PÄRISELT KOHTUMIST

See on üks olulisemaid fakte, mida peaksid enda hingesugulase juures tuvastama. Tõde on see, et enne, kui sina ja tema üldse tõeliselt kohtute, peab teil minevikus mingisugune side olemas olema. See võib olla see, et teie emad töötasid ühes ja samas kohas ning tegelikult olite te "peaaegu" väga lähedaselt juba seotud. See võib olla ka see, et te elasite samal tänaval, aga ei suhelnud siis, kuigi nägite aeg-ajalt üksteist. Te olite minevikus ühel ja samal üritusel või peol ning teie parimad sõbrad rääkisid samal ajal juttu, kui te olite seal samas kõrval, kuigi te ise üksteisega ei suhelnud. On olnud kindlasti mingisugunegi kaudne side ja kui on tõesti hingesugulased, siis tegelikult tuleb see kohtumine meelde ja sa leiad selle kohtumise minevikust üles. Hingesugulastel lastakse enne hingesugulase etappi elus kohtuda, et tere öelda ja energiaid jagada üksteisele tuleviku jaoks.

3. MAAGILINE TELEPAATIA

Hingesugulasega on meile sünnist kaasa antud telepaatia. See on üks tähtsamaid punkte, mida sa pead ka ära tuvastama tema ja iseenda vahel, et saada aru, kas te olete üksteise jaoks hingesugulased. Telepaatia on see, kui te samal ajal hakkate üksteisele helistama või kui sa mõtled enda kaaslase peale ja tema just sekundid hiljem helistab sulle. Telepaatia on see, kui sa mõtled, et võiksid talle täna just seda toitu teha, mis sinu mõtetest läbi käib ja tema tuleb koju ning ütleb, et ta just sooviski seda täna sinu käest saada ning soovis sulle sellest ka teada anda. Telepaatia on see, kui seltskonnas istudes ta tunneb sinu kehva enesetunnet, kuigi sa ei anna sellest mitte kuidagi märku ja ta tuleb sinu juurde küsima "Kallis, kas kõik on ikka korras?" ja selle all ta mõtles seda, et kas sa tunned end ikka hästi. Hingesugulaste vahel on olemas maagiline telepaatia.

4. TEMAGA KOOS OLLES OLEKSITE NAGU ÜHES AURAVÄLJAS

Hingesugulaste vaheline Aura ehk energia side on väga eriline. See tähendab seda, et hingesugulaste aurad suudavad üksteisega kokku minna nii, et need ei oleks kahjulikud. Energia suudab kokku minna nii, et ükskõik millises olukorras ei tunne mitte kumbki piinlikkust või ebamugavust. Üksteise juures suudetakse olla sina ise ja ilma teesklemiseta suudetakse vabalt rääkida ning end väljendada. Aurad sobivad kokku, üksteisega kahekesi olles ei teki tunnet, et on näiteks igav olla või ebamugav. Kui sa oled hingesugulasega koos, siis teid ühendab ühine vaikuse hetk. Kui sa ei soovi midagi rääkida, siis ei ole imelik olla ja kui tema soovib omaette midagi teha, siis see on loomulk ning sa ei pane seda tähele. Ehk kaob ära "valvel oleku" tunne, kus sa pead pidevalt pinges olema ning enda sõnade mõju jälgima.

5. TEMA NÕRGAD JA HÄIRIVAD POOLED MUUTUVAD SINU JAOKS ÜLESANNETEKS

Hingesugulasel sa leiad üles kõik tema vead, nõrgad pooled ja need pooled hakkavad sind häirima. Aga need ei hakka sind nii häirima, et sa tahad meeletult hakata neid parandama. See ei ole see, et sa hakkad neid vaid ette heitma, nii nagu seda teevad saatusekaaslased üksteisele. See on sinu jaoks nagu missioon teda aidata ja teda ära parandada. Võtku see sinu jaoks aega palju tahad, sul on nagu sisemine motivatsioon olemas tema tervendamiseks. Hingesugulaste side on nii tugev, et teine pool laseb end parandada. Kui teine pool ei lase seda teha, siis võib see side olla saatusekaaslase side, kus hakatakse igasugustele muudatustele põhimõtteliselt vastu.

Kui sina parandad enda hingesugulast, siis täpselt sama moodi teeb tema sinuga seda.

6. ÜHINE SUUND JA SOOV OLLA VÕITLEV MEESKOND

Hingesugulaste vaheline side on nii tugev, et mida aeg edasi, seda rohkem on selles suhtes meeskonda. Hingesugulased soovivad kõike koos teha, alati nõu küsida üksteiselt, üksteise arvamus on ülioluline. Mitte midagi ei tehta läbi rääkimata üksteisega ja kui teisele poolele asi ei meeldi, siis see teeb liiga. Ainuke arvamus, mis üldse loeb on just tema - hingesugulase arvamus. Hingesugulased ei hooli teiste arvamusest, vaid ainult üksteise omast. Nad võivad teisi arvamusi kuulda, aga kuulda neid ei võeta, kui teine pool ei ole samal nõul. Hingesugulased planeerivad alati tulevikku, elavad samm ees tänasest elust. Saatusekaaslased näiteks soovivad elada hetkes, see on nende kohustus hingelisel tasandil. Aga hingesugulased elavad alati unistades tulevikust. Hingesugulased võitlevad maailmaga. See väljendub sellest, et nad loovad meeskonna, meie ja maailm, proovides kõike parandada, kõikidest probleemidest ühiselt välja tulla ja hakata vastu ebaõnnele üheskoos. Hingesugulase suhtes ei ole kunagi mina ja tema, vaid on meie.

7. ÜHINE ELUVAADE JA PRIORITEEDID

Hingesugulased on täielikud vastandid oma iseloomu poolest, aga neid ühendab ühine elupilt ehk eluvaade. Suures pildis nad ootavad elult täpselt ühesugust tulemust. Nende ellusuhtumine on vägagi sarnane ja ka soovid midagi saavutada on vägagi sarnased. Ma ei räägi siinkohal isiklikest saavutustest! Näiteks hingesugulased soovivad mõlemad kas suurt peret või hoopis mõlemad väikest perekonda. Mõlemad soovivad elus rikkust koguda läbi töö, mitte läbi õnne. Mõlemad soovivad olla truud ja ustavad ning selle puudumine on mõlema jaoks täielik katastroof. Mõlemad armastavad loomi või hoopis mõlematele meeldib elada maal. Sellistes asjades hingesugulastel vaidlemisi ei ole. Ehk ei saa olla nii, et üks hingesugulane soovib elada maal ja teine ei salli seda mõtet. Või näiteks, et üks hingesugulase pool sooviks väikest perekonda ja teine sealjuures vaid suurt. Hingesugulastel on alati eesmärgid paigas, mis on seotud suurtemate asjadega siin elus. Näiteks on hingesugulus ka see, kui mõlemad pooled soovivad elada tervislikult ja enda keha toita õigete toitudega. Ei saa olla koos taimetoitlane ja täielik selle vastane. Saab aga olla nii, et üks on taimetoitlane ja teine on avatud sellele, kuigi ei oska seda iseendale luua. Siis aitabki teine hingesugulane sellele teele jõuda. Hingesugulaste vahel ei ole ellusuhtumises ja elu suurimates prioriteetides suuri lahkhelisid.

8. SA OLED KAITSTUD JA HOITUD TEMA KÄES

Hingesugulased on loodud üksteist kaitsma, hoidma ja ohtudest säästma. Hingesugulasega koos olles sa ei saa mitte kunagi tunda seda, et sa peaksid kartma ühel päeval seda, et teda ei ole sinu juures ega ka seda, et kui sul on probleem, siis sa oled üksi selles. Sa tead alati sisimas seda, et kui sa mitte kellelegi teisele siin ilmas ei saa loota, siis temale sa saad alati loota. Samas sa ei pea tundma ka seda, et ta sind reedaks. Hingesugulased ei reeda üksteist või vähemalt ei tehta seda mitte kunagi teadlikult. Hingesugulane on sinu kalju, sinu kindlustunne, sinu kodu. Ükskõik kus sa oled, ükskõik, milline hetk on sinu elus, kui tema on sinuga, on kõik lahendatav. Saatusekaaslane on see, kes paneb sind tema järel nuhkima, muretsema, reetlikkust avastama ja häirekella pidevalt tööle: "Kas ta on truu? Kas ta armastab kedagi teist?". Hingesugulasega on nii, et sa lihtsalt usaldad teda. Sa ei suuda temast uskuda seda, et ta võib sind reeta. Sama on elukaaslashingedega aga see side võib olla reetlik, hingesugulase side ei ole kunagi reetlik.

9. SILMSIDE ON ÜLIOLULINE

Hingesugulased vaatavad alati üksteisega suheldes silma, kui läheb millegi arutamiseks ja lahti seletamiseks. Hingesugulastel on vaja silma vaadata, see on ülioluline. Tead miks? Hingesugulased on seotud hingest ja silmad on see sideme allikas, mis annab neile õigeid vastuseid. Seega mõtle, kui te omavahel suhtlete kaaslasega, kas sulle on oluline tema silmadesse vaatamine. Silmad on see allikas, kust sa saad aru enda hingesugulase tõeliseid emotsioone ja mõistad tema tõelisi tundeid. Silmad on need, mis tegelikult sinuga suhtlevad.

10. ÜKSINDA OLEMINE EI OLE SINU JAOKS PROBLEEM

Hingesugulased usaldavad üksteist ja nad võivad olla üksteisest eemal nii, et see ei ohustaks nende omavahelist suhet. Loomulikult on olemas selles suhtes igatsus, aga ei tunta ohtu suhte purunemise osas. Kui ollakse eemal, siis mõlemad teavad, et kui uuesti kohtute, siis kõik on endine. Ei kahtlustata petmist, reetmist ega tunnete maha vaibumist. Hingesugulaste sidet ei mata maha distants ega eemal olek.

11. SA TEGUTSED SELLEKS, ET TEMAL HEA OLEKS, SA TEED KÕIKE SÜDAMEGA

Hingesugulase jaoks sul ei ole probleemi midagi teha, midagi tema eest ära teha või tema jaoks midagi valmistada. Sa ei oota mitte kunagi midagi tagasi, sa teed kõike suurima hea meelega. Sa ei tunne suhtes mitte kunagi seda, et vaid ainult sina pingutad.  Kui te olete hingesugulased üksteise jaoks, siis te mõlemad panustate üksteise heaolu jaoks alati maksimaalselt. Sina teed tema jaoks asju ette-taha ära, tema sinu jaoks. Ei ole sellist asja, et vaid üks inimene teenindab teist. Kui see on nii, siis võib olla tegemist teistsuguse hingede vahelise leppega.

12. VABANDUSE PALUMINE JA ANDESTAMINE

Hingesugulased oskavad üksteise käest andeks paluda. Kui ma räägin hingesugulastest, siis see ei tähenda seda, et probleeme ei oleks nende vahel. Probleeme on loomulikult, sest siiski need kaks hinge on kokku pandud
selleks, et üksteist aidata, õpetada, kaitsta ja elus edasi aidata liikuda. Kui probleeme ei tekiks, siis ei oleks ka eesmärki. Aga siiski, hingesugulased suudavad andestada üksteisele välgu kiirusega ja suudavad ka andestada ning mõista enda tehtud probleeme. Jäärapäisus võib olla hetkeline ja kohe see kaobki. Hingesugulaste vahelised probleemid on siiski väikesed.

13. TE OLETE AINUKESED RAVIMID ÜKSTEISELE, KUI ON TEGU STRESSIGA

Hingesugulased on kokku loodud üksteise aitamiseks ja elus edasi arenemiseks. Hingesugulased on üksteisele nagu ravimid, kes suudavad üksteist tervendada emotsionaalselt. Kui ühel on stress ja emotsionaalne probleem, siis teisel poolel on olemas oskus seda ravida oma suhtumisega. Kui üks on madalseisus, siis teine oskab ja ka ise soovib aidata. Hingesugulastel ei ole üksteise suhtes mitte kunagi haletsemist, kui on probleem, siis tehakse see korda nii, nagu sa teeksid iseennast korda. Korraga ei ole hingesugulased mitte kunagi madalseisus. Kas ollakse koos terved või ollakse vaheldumisi haiged füüsiliselt või emotsionaalselt.

Hingesugulaste vahel on olemas kirg ja suhte tahe, küll aga kirg võib hingesugulaste vahel vahest vaibuda. Kire all ma mõtlen füüsilist kirge ehk seksuaalset suhet. Hingesugulased võivad olla suhte alguses vägagi kirglikud seksuaalses mõttes, aga ajapikku võib see maha vaibuda, küll aga ei pruugi. Siin teevad enamus inimesed vea ja ütlevad enda hingesugulasest lahti, tõtates kellegi teise juurde, uskudes, et "meie" vahel ei ole enam armastust. Ega siis armastus vaid füüsiline ei ole, armastuses on kaks poolt, milleks on füüsiline ja vaimne mõlemad. Kirg vaibub sellepärast, et hingesugulased ennekõike armastavad üksteise hinge, mitte keha. Keha armastamine on teisejärguline selles suhtes ja keha suhtes mitte kunagi ei tehta ka etteheiteid. Kui saatusekaaslane on see, kes heidab ette sinu välimust, siis hingesugulane ei tee mitte kunagi seda. Hingesugulaste vahel seksuaalne pool pendeldab nagu joo-joo, ühel hetkel on väga hea seksuaalne suhe, teisel hetkel ei pruugi seksuaalset suhet isegi mitu kuud olla. Siinkohal ma lihtsalt soovitan enda kireenergiat tõsta kristallidega, kellel see on kaduma läinud, et hingesugulasega suudetakse seksuaalses suhtes olla nii, et seda joo-joo efekti ei tekiks, vähemalt mitte nii suurt.

Kui ma ülal pool faktide juures rääkisin sellest, et hingesugulastel on ühine eluvaade ja ühised prioriteedid, siis see ei tähenda seda, et kõikides pisiasjades ollakse ühel nõul. Loomulikult suured asjad on need, mis peavad ühesugused olema. Väikeste pisiasjade üle ikka vaieldakse.

Hingesugulased on võimelised koos elama üksteisega kuni selle elu lõpuni ja tegelikult nad mõlemad soovivadki seda teha. Soov olla kellelgagi koos terve oma elu!

Lisaks kõigele sellele hingesugulasega koos olles tuleb aja möödudes väga palju Deja vu momente ette. Tead seda tunnet, seda sekundi murdosa tunnet, kus sa tead kõiki järgnevaid liigutusi, sündmusi ja sõnu ette. See on Deja vu moment! Tead, mis Deja vu tegelikult on? Mina tean ja nüüd tead sind ka! See on hetk, mil meile tuleb meelde kõik see, mis meile enne siia ellu sündimist näidati. Me näeme saatuse poolt antud asju ette nagu filmilindilt keritud filmi. See jääb meie alateadvusesse, et me selles elus alateadlikult õigetesse kohtadesse oskaksime minna, et õigeid hingesid ja katsumusi kohata. Kui me sünnime, siis meil blokeeritakse see osa mälust ära ja jäetakse see alateadvusesse. Läbi intuitsiooni arendamise on meil suuremad oskused õigel saatuse rajal eksisteerida ja nähtud filmilindi suunas elus liikuda. Hingesugulasega on nii, et me näeme temaga koos olles palju Deja vu'd, meile antakse lihtsalt kinnitust, et me oleme ikkagi väga tugevalt üksteisega seotud. See on meie alateadvuse poolt märk "vaata-vaata, kellega sa koos oled!".

Pealegi hingesugulasega kohtumine peab juhtuma väga õigel ajal, see juhtub täpselt siis, kui te mõlemad olete iseenda jaoks valmis.

Hingesugulased kohtuvad siis, kui ühel ja teisel hingel on oma senised sidemed lõpetatud armastuse teel. Hingesugulane ei tule sinna, kus armastus juba mingil määral eksisteerib. See on ka põhjus, miks väga paljud inimesed lasevad enda hingesugulasel minna, sellepärast, et ollakse mugavussuhtes. Ei lõpetata suhet ära siis, kui see kehv on ja see ei suju, vaid oodatakse midagi, mis ei tule. Või ollakse suhtes materiaalsetel põhjustel. Hingesugulane võib tulla ilma suurema materiaalsuseta, aga see ei ole tähtis, alati saab ise luua endale head elu. Pealegi hingesugulased tavaliselt on koos väga töökad ja soovivad mõlemad pingutada, et neil parem oleks, seega materiaalsus on võimalik ka saavutada, kus sa saaksid elu seda valdkonda nautida. Seega hingesugulane ootab, et teine hingesugulane oleks vaba.

Hingesugulased saavad kokku siis, kui mõlema Südametšakrad on avatud ja mõlemad soovivad üksteist leida. Kui sina saadad soovi teele ja tema seda samal ajal teeb, siis saadetaksegi teid kokku. Seega tuleb väga palju soovida, et üldse hingesugulasega kokku saada.

Hingesugulasega kohtumise ajastamine on väga oluline, sa pead lihtsalt ta ära tabama ja kinni haarama ning enda ellu kutsuma. Iga inimese elu on niivõrd erinev, et ma ei saa muud soovitada kui, et ära ole vales suhtes, kui otsiv väljapääsu suhtes, siis on see esimene märk, et oled vale inimesega koos. Ole parem üksi, kui vale hingega, soovi hingesugulasega kohtumist, tervenda enda Südametšakrat, võta endale eesmärgiks temaga kohtuda ja kanna armastuse kristalle, mis sind aitavad kõige selle juures.

Väga paljud inimesed ei pruugi mitte kunagi ära tunda enda hingesugulast siin selles elus või lihtsalt reaalselt maha magada temaga kohtumise võimaluse läbi selle, et lihtsalt ei kuulata enda intuitsiooni. See on ka põhjus,miks peab enda intuitsiooni koguaeg edasi ja edasi võimsamaks arendama, et sa suudaksid kuulata enda hinge häält, see hinge hääl aitab sul tuvastada õiged ja valed hinged ära, kellega peaksid ennast siduma selles elus ning sa suudad ka läbi selle hääle mõista, kes sulle kannatust on toomas.

Hingesugulane ei ole see sama hing, kes on elukaaslashing, elukaaslasing on see, kes on väga sarnane hingesugulasele, kuid ei oma neid kõiki kvaliteedi omadusi, mida omab hingesugulane. Elukaaslashinge sidemes ei ole sädet, magnetilist tõmmet ja kirge. Kusjuures väga paljud inimesed valivad hingesugulase asemel elukaaslashinge. Kas sa tead miks see nii on? Enamus inimesi on kärsitud ja otsivad kiirelt endale kedagi kõrvale, kellega elu nautida... aga tead mis, lõppude lõpuks elukaaslashingega ei naudita seda elu, kuna elukirg kaob ära selles suhtes ja kasvatakse lõpuks lahku. Seda aga hingesugulastega mitte kunagi ei juhtu. Kuni surmani seotud tugeva sidemega ja soovist koos eksisteerida ning üksteistele elus kirge pakkuda. Seega mugavam ja kiirem variant ei ole alati kõige parem. Mina soovitaksin enda hingesugulast oodata ja kui sa ta ükskord üles leiad, siis teda nagu kullatera hoida.

KRISTALLID, MIS AITAVAD SUL HINGESUGULAST ÜLES LEIDA, TEMAGA HEAD SIDET SAADA JA TEDA MÕISTA

HINGESUGULASE ÜLES LEIDMINE On olemas kristallid, millel on oskus hingesugulast üles leida, ligi tõmmata, tema jaoks Südametšakrat avada ning saata soove teele, mis kutsuvad teda ellu.

Larimar, Vikerkaare Kuukivi, Arbuusturmaliin, Rodokrosiit, KuukiviAkvamariin, Morganiit, Roosa Kvarts, Sugiliit, Uvaroviit, Pärl, GranaatRubiin - need on kristallid, mida võiks kanda siis, kui sa soovid "teda" üles leida ja enda ellu kutsuda.

Kui soovid läbi kristallide hingesugulast üles leida, siis võiks neid hingesugulase kristalle olla mitmeid ja need peaksid kindlasti ehetena sinu küljes olema, et need niiviisi töötaksid. Kõige enam oleks vaja midagi, mida sa kannad Südametšakra kohal ehk talismanina kaelas, et see otse armastusega tegelema hakkaks.

Kui mees soovib enda hingesugulast üles leida, siis soovitan kõige enam kanda endaga kaelas Granaati ja kui soovitakse hingesugulasega head sidet luua, siis soovitan Akvamariini.

Kui sa oled enda hingesugulasega koos ja soovid temaga paremini läbi saada, teda rohkem mõista, temaga väga mõnusas ning positiivses suhtluses olla, siis kanna kindlasti Larimari või Rodokrosiiti.

Kui sa soovid parandada hingesugulase sidet, mille oles sina, tema või te koos katki teinud ehk kui te olete liialt tõredad üksteise vastu pidevalt, siis on vaja kanda naisel Kuntsiiti ja mehel Laavat. See peab olema nii, et mõlemad koos kannavad neid kristalle. Naine kannab Kuntsiit, kui samal ajal mees Laava kristalli. Need kaks kristalli aitavad pidevatest nääklemistest ja pisikestest probleemidest lahti saada.

Kui oled oma hingesugulasega koos ja soovid armastust tugevdada, võimendada ja sidet veelgi võimsamaks muuta, siis võid teha ka armastuse kristallide komplekti nendest samadest kristallidest, mis ma eelpool välja tõin. Need kristallid pane kõik üheskoos enda armastuse karpi, mille kohe neist lood. Leia karp, mille sisse paned teie enda pildi ja kristallid nende peale. Seda karpi puhastad ühe korra kuus Salvei või Palo Santoga ning hoiad seda ühise voodi all. Sinna karbi sisse lisad aeg-ajalt neid samu kristalle juurde, see on nagu armastuse laegas, mis aitab teie vahel luua võimsa isikliku sideme.

Hingesugulasega koos elades võiks olla teie ühises magamistoas Apofülliidi geoode või küünlaaluseid, mis on Apofülliidist loodud. Apofülliit on üks kõige võimsamatest geoodilistest kristallidest, mis aitab armastuse energiat võimendada ning hingelist sidet suurendada hingesugulaste vahel. Soovitan hingesugulase armastuse karpi panna ka kas Apofülliidi tipu või geoodi, mis aitab kristallidel sinu ja tema Aurasse jõuda.

Samuti soovitan ma armastuse komplekti lisada ka Berülli, kui sa soovid tema ja enda vahelist telepaatitat võimendada. Berülli soovitan lisada korraga kaks tükki, üks ühele ja teine teisele. Kui kristallid karpi ilusti ära sätid, siis jälgi seda, et mõlemal pildi poolel oleks üks Berüll. Karbis peab olema teie kahe pilt, üks Berüll on sinu lähedal ja teine tema lähedal karbis.

Kui sina või tema olete ära kaotanud seksuaalse kire ja teie seksuaalelu ei ole päris see, mis peaks olema, siis naisena kanna Vikerkaare Kuukivi ehteid ja mehena Buddha kristalli. Samamoodi lisa sinna armastuse karpi neid mõlemaid kristalle. Kui naisel puudub seksuaalsuse vajadus, siis Vikerkaare Kuukivi ja kui mehel, siis Buddha kristalli.

Kui sa soovid enda ja tema suhet veelgi võimsamale tasemele viia ning kirge suurendada, isegi kui teie vahel on väga hea füüsiline kirg olemas, siis lisa Rubiini komplekti sisse. Rubiin aitab sidet tugevdada.

Hingede vahelised reeglid olen ma ise ära tunnetanud läbi pika aja inimesi aitades ning nendega töötades, seega minu uskumus hingesugulase seadusesse ei tulene kelleltki teiselt, peale minu enda tunnetuse.