Vee-eliksiire valmistatakse kristallidest tervendavatel eesmärkidel, kuna kristallidel on oskus veele enda jõudu edasi anda. Vee-eliksiiride tegemine on laialdaselt levinud kristalliteraapia vorm üle maailma. Vee-eliksiiride tegemisel on aga mõned reeglid, mida sa võiksid teada enne, kui sa neid tegema hakkad. Esiteks on olemas kristalle, millest üldse ei tohigi eliksiire teha just sellepärast, et nende sees on metalli või ka kristallidest, mis on kergesti lagunevad. Peale selle tuleb osata eliksiiri kristalle eliksiiride jaoks ära seadistada ning neid õieti hoida.
Eliksiiride kasutamine on üks lihtsamaid viise enda eeterkeha tervendamiseks ja paljud inimesed eelistavad eliksiiride tegemist ehete kandmisele. Loomulikult mina soovitan mõlemat teha, eliksiire valmistada ja ehteid kanda, et oleks topelt jõud alati sinuga kaasas. Siiski soovitan pigem enda eeterkeha ravitseda ja haigusseisundite tervenemisele vaimset jõudu kaasa anda just eliksiire tehes.

ELIKSIIRI KRISTALLIDE SEADISTAMINE ja HOIUSTAMINE

1. Eliksiiride jaoks võetakse alati spetsiaalsed kristallid, mida teistel eesmärkidel ei kasutata.

2. Kui soetad endale vee-eliksiiriks kristalli, siis esimeseks ööks viid selle oma koju kohe vee klaasi sisse. Niiviisi saab kristall aru, et ta mitte ei hakka sinu kodu aurat paremaks muutma ega ka sinu enda aurat tervendama. Kui kristall seisab esimese öö või ööpäeva vee sees, siis sellega sa seadistad selle kristalli veega töötama. Niiviisi saab kristall aru, et see peab veele enda energiat edasi andma ja kui see on sul hiljem vee seest väljas, siis see ei hakka enda energiat ära andma ning säilitab oma jõudu. Seega, kui poest kristalliga koju jõuad või meie paki avad, siis pane see kohe vee sisse.

3. See vesi, mille sees oled kristalli hoidnud esimesel päeval, see viska kindlasti minema ja alles siis võid enda esimese vee-eliksiiri sellest kristallist valmistada.

4. Kõiki erinevaid eliksiiri kristalle võib hoida ühes kohas, näiteks karbi või koti sees. Neid võib hoida köögis, et need oleksid võimalikult käepärast sulle kasutamiseks. Erinevaid vee-eliksiiri kristalle võib kombineerida ainulaadsema tulemuse saamiseks. Näiteks, kui sul on Mäekristall, siis võid seda kõikide kristallidega vette kokku lisada, et veelgi võimsamaks eliksiiri muuta. Mäekristallil on oskus võimendada kõiki teisi kristalle.

5. Vee-eliksiire puhastatakse vähemalt ühel korral kuus viiruki suitsu või rituaali taime suitsuga. Selleks lastakse eliksiiri kristallide juures viirukil suitseda. Soovituslik viiruk on sellejaoks Muskus või Salvei rituaalitaim.

6.
Hiljem, kui sul eliksiiri kristalle on kogunenud mitmeid, võiks sul nende laadimiseks olla Vanadiniit Bariit või Mäekristall geood, kus peal sa alati hoiad seda kristalli, mida oled just kasutanud.

VEE-ELIKSIIRI VALMISTAMINE

7.
Vee-eliksiiri valmistamiseks võta enda kristallikarbist vajalik kristall, mille käest soovid energiat saada ja aseta see veekannu või vett täis klaasi sisse. Kannu sees hoia vähemalt tund aega ennem neid kristalle, kui sealt vett võtad aga klaasi sees kakskümmend minutit. Selle aja jooksul jõuab kristall/kristallid enda energia veele üle anda. Seejärel on eliksiir valmis - nii lihtne see ongi. Kristalle ei pea vee seest terve päeva vältel ära võtma ja sa võid aeg-ajalt lihtsalt vett juurde lisada. Igal õhtul võta kristallid välja, hoia veidi voolava vee all ja pane ööseks geoodile laadima ning seejärel kristallide hoiustamise karpi tagasi.

8. Vali eliksiiride jaoks kõrgpoleeritud kristallid ehk kristallid, mis on läikima poleeritud, kuna need ei erita sademeid.

9. Vee-eliksiiride valmistamiseks leia kristall, mille jõudu sul vaja on ja veendu selles, et seda võib eliksiirina kasutada (allpool on nimekiri populaarsetest kristallidest, mida vee sees ei tohiks hoida). Loe erinevaid minu kirjutatud artikleid eliksiiride kohta ning samuti olen väga paljude poleeritud kristallide juurde kirja pannud informatsiooni eliksiiride kohta. Näiteks, kui vajad elujõudu ja tunned sellest puudust, siis kasuta poleeritud Karneooli eliksiiri tegemiseks. Kui tunned, et sinu intuitsioon ei arene, siis kasuta Sodaliiti või sul on süda nõrk ja soovid mõnele südamehaigusele tervendusteraapiat teha, siis kasuta Rodoniiti. Iga kristalli juurde olen lisanud nende kristallide tervendavad omadused.

10. Kui valmistad mõnest kristallist endale eliksiiri, siis selle kristalli toime hakkab mõjuma täpselt sinna, kus sul vaja seda saata on. Näiteks teed Šungiidi püramiidiga vee-eliksiiri (püramiide kasutatakse vee-eliksiiridena) ja sinu kehas on sinule teada olematu haigusseisund, siis Šungiidi jõud hakkab just sellele haiguskoldele mõjuma.

Ühtesid ja samasid vee-eliksiiri kristalle võib kasutada terve pere, aga sellisel juhul on nende puhastamine/laadimine ülitähtis, kuna vastasel juhul kaotavad kristallid kergelt jõudu.
Kristalli kasuta senikaua, kuni selle värvus, tekstuur ja üleüldine väljanägemine säilib kaunis. Kui kristall muutub tuhmiks ja hakkab lagunema, siis selle energia on otsas ning võid selle kristalli lillede juurde või aeda viia. Kristallid suudavad looduses taastuda ning seejärel hakkavad looduse kasuks tööle enda jõudud edasi andes.


KUI KAUA VÕIB ÜHTE ELIKSIIRI JUUA JÄRJEST?

- Eliksiiri tarbitakse sisetunde järgi ja seda võib järjest teha nii palju, kui sinu enda intuitsioon ütleb. Kui olen kirja pannud spetsiaalsed kristalli kombinatsioonid ja olen ära märkinud vastavad päevad nende joomiseks, siis on olukord teine. Üldiselt sinu enda keha tunneb ära, kui see jõud eksisteerib sinus ja sul pole rohkem nende kristallide abi vaja.

KAS ON KRISTALLE, MIDA EI TOHIKS OMAVAHEL KOMBINEERIDA?

- Neid kristalle tegelikult ei ole, kuna erinevate kristallide kokku lisamine annab erineva jõu. Kui soovid mõnelt kristallilt konkreetse väe kätte saada, siis ma ei soovita ühtegi teist kristalli kannu sisse samal ajal lisada, välja arvatud siis, kui sa tead, et sellel teisel kristallil on sama jõud olemas. Näiteks, kui soovid immuunsust tugevdada, siis võib Sammalahhaati ja Merevaiku koos vee-eliksiirina valmistada, kuna neil on kaks sarnast omadust ja kui need kokku panna, siis need annavad sellele veele vaid konkreetse suuna tervendamiseks, milleks on siis immuunsus ja südame tervise tugevdamine. Kui hoiad vee sees ühte kristalli, siis eliksiir otsib ise vajaliku probleemi üles, mida see tervendama hakkab. Kui kristalle kombineerid, siis need annavad konkreetsemat tulemust.

KRISTALLID, MILLE ELIKSIIRE ON SOOVITAV VÄLTIDA

On olemas teatud kristallid, mis sisaldavad metalli ja on kristallid, mis hakkavad kergelt vees lagunema. Neid kristalle kanna vaid ehtena või kasuta kodu energeetika muutmisel.

1. Nõrga struktuuriga või kergelt lagunevad - Tselestiit, Angeliit, Seleniit, Skolessiit.
2. Sisaldavad metalli või teisi kehale võimalikke kahjulikke elemente (Nendest kristallidest tehakse kaudseid vee-eliksiire või kasutatakse veepudeli küljes ketina) - Püriit, Kalkopüriit, Lasuriit, Azuriit, Vanadiniit Bariit, Hematiit, Draviit, Galena, Tektiit, Malahhiit, Muskoviit, Psülomelaan, Šhamaani kristall, Spinell, Tiigriraud, Uvaroviit, Laava. Üldjuhul ei soovita kasutada mitte kunagi sellist kristalli, mis on praguline või geoodiline, ainult kõrgpoleeritud kristalle on soovitatav kasutada vee-eliksiirina.

Eliksiiride valmistamiseks on veel mitmeid viise, aga see, mille kirja panin, on kõige lihtsam viis nende tegemiseks ja samas hea viis ka alustada kristalli teraapiaga. Hiljem tulevikus lisan ka teisi võimalusi.