Räägin sulle millestki üliolulisest, mis võib sinuga elu jooksul juhtuda või on juba juhtunud. Võib-olla oled just hetkel sellises transformatsioonis ja küsid enda käest pidevalt: "Mida? Miks? Mis minuga toimub? See ei ole normaalne, kas ma hakkan hulluks minema?" Sellised emotsioonid ja tunded võivad vallata sind täpselt sellel momendil. Kui sa oled sellises transformatsioonis olnud või oled hetkel, siis sa mõistad mind 100%. Need, kes ei ole seda veel kogenud, ei saagi sellest täna aru. Sellisel juhul on see minu kirjutatud artikkel tuleviku jaoks, jäta see endale meelde. Tule selle juurde tagasi siis, kui sa oled sellisesse muutusesse liikunud. See on aegumatu ja väga väärtuslik spirituaalne informatsioon, mille ma teile kingin. Minu suurim eesmärk on sind ja kõiki teisi minu jälgijaid aidata, et te spirituaalselt hüppeliselt kasvaksite ja saaksite enda isikliku missiooni edukalt täide viia.

Tuleme tagasi hinge totaalse transformatsiooni juurde. Mis see siis täpsemalt on ja miks selline asi üldse esile kerkib? Ütlen juba ette ära, et sa ei saa seda ise hüpnoosi või millegi muuga esile kutsuda, selleks on saatuses õige hetk ja ajastus, mis on oluline. See tuleb ise, siis, kui see tulema peab. Sundida seda ei saa, selle protsessi tulekut ei ole vaja kiirendada ja seda ei tohikski teha. Ainus, mida sa saad teha ja mis on sinu võimuses, on selles transformatsioonis olles enda õppimist, muutumist ja ümber kujundamist kiirendada. Selleks kasutatakse Fantoom Kvartsi. Seda kristalli tuleb sellel perioodil endaga kanda, otse nahaga kontaktis. Too see kristall kindlasti enda ellu, see aitab sind väga palju. Fantoom Kvartsi vägi on tugev ja see on seotud inimese hinge muutumisega.

Hinge totaalse transformatsiooni toovad saatuses esile teatud tegevused, mis eelnevalt sinu elus alateadlikult tekivad (need on tegevused, mida sa ei tee teadlikult, need juhtuvad tavaliselt enne muutumist ja võivad kesta aastaid):

- trauma, mis võib olla nii emotsionaalne kui ka füüsiline

- unehäire

- kogemus, mis võis sind äärepealt surma viia

- keha suurpuhastus, hingamistöö, sügavad meditatsioonid

- narkootiliste rituaalitaimede kasutamine (seened jne)

- teatud kogemusest põhjustatud ego surm

Rõhutan, et sa ei saa ise nende tegevuste kaudu hinge totaalset transformatsiooni esile kutsuda. Tavaliselt läheb inimene sellisesse seisundisse alateadlikult. Saatuses on igaühel selleks oma aeg ja kõik seda selles elus ei koge. Seega ei soovita ma teadlikult näiteks narkootiliste seente kasutamist ja ei julgusta ka seda tegema.

Hinge totaalne transformatsioon, mis see siis täpsemalt on?

See on äärmiselt häiriv, ebamugav, hektiline, kaootiline ja emotsionaalselt väga raske ning kurnav periood sinu elus, millel saab olla kaks erinevat tulemust:

1. Sa muutud spirituaalselt teadlikumaks, sinus võib avaneda eelmistes eludes üles ehitatud anne, elutunnetus muutub tundlikumaks, sinu ellu saabub peale seda ühel või teisel tasandil suur muutus. See võib olla midagi väga suurt, positiivset ja elumuutvat. Sa muutud inimesena, iseloom muutub, teised ei tunne sind enam ära, sinu ümber tekib uus energia ja ka uued huvid. Kanna Fantoom Kvartsi, et saavutada enda hinges positiivne muutus. Peale muutuseprotsessi oled täielikult taassündinud ja võid isegi tunda seda, et sinu sees sünniks justkui elu elu sees - sinu selles elus toimub surm ja taassünd. Nii on see tunne ilmselt kõige paremini lahti seletatud ja see, kes on seda kogenud, saab kindlasti aru, mida ma selle all mõtlen. Ja kui keegi teist on seda kogenud, siis olen ma teie üle ülimalt õnnelik. Ausalt, väga õnnelik!

2. Sul võivad tekkida vaimsed probleemid, skisofreenia, paanikahood, paranoia, luupainajad või hirmud, see võib põhjustada erinevad sotsiaalseid probleeme, mis võivad tulla ning jääda.
Hinge totaalse transformatsiooni ajal saab alati minna kahte äärmusesse, mis on tegelikult hirmuäratav, eks ole? Ja seetõttu ma rõhutan: palun ärge kutsuge seda ise endal eelpool mainitud tegevuste kaudu esile! Selle teise versiooni ära hoidmiseks tuleb sul täiesti kindlalt selles muutuse protsessis kanda Kiastoliidi kristalli. Tegemist on kõikide kristallide seas kõige tugevama kaitsekristalliga, mis kaitseb nähtamatu väe ja muutuse eest. Kiastoliit lubab tekkida heal muutusel, blokeerides eksiteele liikumist. Kanna seda kontaktis nahaga, hea on, kui kui kannad seda ripatsina kaelas, ja seda seni, kuni muutus on lõppenud.

10 MÄRKI SINU HINGE TOTAALSEST TRANSFORMATSIOONIST:

1. LAHTI ÜHENDUMINE

Sa tunned, et oled enda kehast, mõtetest, elust, inimestest, keda sa oled armastanud, ja tegevustest, mida sa eelnevalt oled armastanud, täiesti lahti ühendatud. Mitte miski nagu ei huvitaks sind enam, aga sügaval sisimas sa tead, et armastad neid ja seda kõike, aga sa ei suuda end enam selle kõigega siduda. See tekitab sinus ärevust, hirmu ja paanikat. Sa justkui kaotaksid kõik, mis on oluline, ja sinu sees oleks nagu maagia, mis sind kõigest lahti harutab.

2. EKSTREEMNE EMOTSIONAALNE MUUTUS

Sinus tekib ülim rahu, sinu hirmud justkui vabaneksid ja aeg nagu peatuks - täielik emotsioonide muutus, tunned end teistsugusena kui olid varem. Teise äärmusesse saab ka minna, see võib viia aga vaimse haiguseni, mitte tervenemiseni, sel juhul tulevad esile äärmuslikud hirmud ja probleemid. Sellisel juhul tuleb koheselt alustada Kiastoliid kandmist ja kodule tuleks teha suurpuhastus Draakonivere rituaalitõrviku ja viirukiga, et blokeerida vaimse haiguse esile tulekut.

3. FÜÜSILISE KEHA ÄKILINE HAIGESTUMINE

Kogu hinge totaalse transformatsiooni ajal võid kogeda nõrgenenud immuunsust, seda võib tunda isegi väga tugeva tervise juures olev inimene. Võid kogeda lihasvalu, pinget, ebamugavust kõhus, pidevat probleemide esile tulekut. Muutuse ajal energiad puhastuvad ja liiguvad sinu sees intensiivselt ja sa tunned väga palju ka fantoomhaiguseid. Sellel perioodil tuleb osutada erilist rõhku vitamiinide ja mineraalainete tarbimisele. Soovitan B-vitamiinide kompleksi, et turgutada närvisüsteemi, ja tarbida proteiini, näiteks Plant Proteini supertaimede segu, et lihastele jõudu anda. Kes on praegu transformatsioonis või seal olnud, teab täpselt, kuidas keha sel ajal lagunema hakkab. Sul on vaja lisajõudu, et seda enesetunnet ületada, sest peale transformatsiooni võid sa end väga haigena tunda.

4. OLED AVATUD UUTELE IDEEDELE JA INIMESTELE

Kui oled olnud eelnevalt iseteadlik ja kõige osas pigem skeptiline, siis hinge muutumise ajal võtad sa tegelikult vastu hästi palju infot universumist ja teistelt inimestelt. Sa võid hetkega muuta enda suhtumist, elustiili, harjumusi ja seda eelkõige spirituaalselt. Võid hetkega muutuda kontoriinimesest jooga praktiseerijaks jne. Kõik toimub ülihelikiirusel, sa omandad kiirelt uusi spirituaalseid praktikaid ja oled avatud teistelt saadud inspiratsioonile. See võib sind viia õigele teele, aga ka kahjulikule, kui kuulad valesid inimesi. Seetõttu ongi vaja Kiastoliiti kanda, et blokeerida enda elus eksiteele suunajaid, selleks, et sa nende informatsiooni omaks ei võtaks.

5. MÄLUKAOTUS, KESKENDUMISRASKUS

Sellises transformatsioonis olles võid kogeda, kuidas sa paljusid asju enam ei mäleta. Sa ei suuda minevikku meenutada ja visualiseerida, oled justkui udu sees. Elad päev korraga, sa ei suuda isegi tulevikku vaadata, sa lihtsalt ei näe seda. Sul võib tekkida probleeme ajatajuga, võid unustada inimeste sünnipäevasid ja olulisi momente. Sa lihtsalt ei ole kohal, oled justkui pilvede peal.

6. JÄRSK MINEVIKUPROBLEEMIDE/TRAUMADE ESILE KERKIMINE

Mälukaotuse kõrval võid kogeda ka seda, et järsku kerkivad sinu mõtetes esile minevikusündmused. Äkki tuleb midagi meelde ja sa näed seda teises valguses - sinuni jõuavad lahendus, selgitus ja õppetund. Tagantjärele näed situatsiooni teises valguses. See võib väga palju haiget teha, aga eesmärk on see vabastada ja sellest õppida. Selle jaoks, kes liigub automaatselt edasi, on transformatsioon positiivne. Aga sa võid sellesse ka kinni jääda ja see võib põhjustada vaimseid probleeme, traumast tekivad mälupildid, mis jäävad sind haigestama. Selleks tuleb jällegi Kiastoliiti kanda, see tõepoolest takistab sul sellele teele liikumast.

7. ISEENDAGA SUHLTEMINE BLOKEERUB

Järsku võid tunda, kuidas sinu intuitsioon oleks justkui seisma pandud. Nii juhtubki. Transformatsioon toimub Kurgutšakra kaudu ja Kolmas Silm ei saa samal ajal tööd teha, see on aga intuitsiooni peamine kanal. Võid tunda, kuidas sa lihtsalt ei taju ja ei tunne enam mitte midagi. Lihtsalt koged, aga ei suuda aru saada, mis sinuga toimub. Intuitsioon blokeerub eelkõige sinu endaga seotud teemade puhul. Parim viis, kuidas seletada, mis sinu mõistuses sellel hetkel toimub, on see, et sa lihtsalt ei saa enam mitte millestki aru. Aga see on täiesti normaalne. See peabki sinuga juhtuma, et sinu hing saaks muutuda. See on hetk, mil asjad sätitakse teisele kursile. See on häiriv, aga vajalik protsess.

8. VISIOONIDE KÕRGENENUD HETK

Sa koged, kas läbi une või ärkvel olles, visioone ja elaksidki justkui rohkem visioonide maailmas kui kahe jalga maa peal, kontaktis kõige end ümbritsevaga. Sa oled nii-öelda pilvedel ja sa tunnedki, nagu sa hõljuksid kuskil, enda elust täiesti lahti ühendatud.

9. NÄED MIDAGI ÜLIMALT SELGELT SAMAL AJAL, KUI KÕIK ÜLEJÄÄNU ON BLOKEERUNUD

Sinus tekib mingi ahhaa-moment, kus sa näed üliselgelt midagi, mida sa varem ei ole osanud näha või teada. Kõik need selgusmomendid on seotud sellega, kuhu poole sinu hinge transformatsioon liigub. Kui sa liigud tervislikus suunas ehk lõpptulemus on positiivne, siis on need ahhaa-momendid samuti positiivsed, valgustavad ja tervendavad. See on spirituaalne ärkamine, sa hakkad elu teises valguses nägema.

10. ÜLIM KEHATUNNETUS VÕI TÄIELIK KONTAKTI PUUDUMINE

Võid kogeda seda, et tajud enda keha hoopis teisiti. Näiteks, kui sa ei ole eelnevalt seksuaalne olnud, siis avastad nüüd enda jaoks seksuaalsuse ja tajud naisena enda keha naiselikumana, mehena mehelikumana. See on lihtsalt üks näide, see ei pea ilmtingimata nii avalduma. Teine variant on see, et sa üldse ei taju enda keha, tunned, nagu oleks sinu hing keha kõrval ja see keha toimetab üksinda automaatpiloodil, ilma sinu juhtimiseta. Kui sa oled muutumises või seda kogenud, siis tead täpselt, kui hästi see olukorda kirjeldab. Paremini ilmselt ei saakski seda tunnet sõnadesse panna, eks ole?

Need on peamised hinge totaalse transformatsiooni tunnusmärgid. Kui sa koged enamikke neist, siis oled sa täiesti kindlalt sellel teel. Seega, kannatust, rahu, sa oled ilmselt väga ilusa transformatsiooni keskel. Suuna enda energia teadlikult kristallidega positiivse transformatsiooni poole ja ma olen sinuga koos ääretult õnnelik. Elan sulle kaasa!