Kolmas Silm on kuues Tšakra, mis asub otse sinu otsmikul. Tegemist on Tšakraga, mis on seotud intuitsiooni ja õigete otsuste langetamisega. Kui see töötab korrapäraselt ja on tervendatud olekus (tervendatud näiteks kristallidega), siis tekib sinu sees selgeltteadmine ja oskus märgata tõde. Kui Kolmanda Silma Tšakra on aktiivne, siis võid saada selle poolt juhatust, et liikuda enda elus edasi õiges suunas. Selle aktiivsus aitab jõuda parimate valikuteni. Selleks, et saada aru, kas sinu Kolmanda Silma Tšakra soovib sind õigele teele juhatada, olen ma spetsiaalselt sinu jaoks pannud kirja siia seitse märki, mis sellele viitavad. Kui sa koged neist vähemalt viite või kuute, siis on sinu Kolmanda Silma Tšakra avatud. Kasuta seda momenti ära ja liigu edasi kõrgustesse!

1. KORDUVAD NUMBRID

Sinu teele ilmuvad korduvad numbrid, näiteks Inglisõnumid. Näiteks näed pidevalt 4444 või 11:11, ühed ja samad numbrid korduvad pidevalt erinevates kombinatsioonides. See on märk sellest, et sinu Kolmanda Silma Tšakra teeb sinu isikliku Kaitseingliga tugevat koostööd ja informatsioon jõuab sinuni.

Igal numbril ja numbrikombinatsioonil on oma tähendus. Olen aastate jooksul võtnud endale eesmärgiks need teie jaoks ära tõlgendada, et te suudaksite Inglisõnumitest kasuliku info kätte saada. Kui näed numbrikombinatsioone, siis tõlgenda need minu kirjutatud Inglisõnumite abil ära. Leiad need SIIT.

Need juhatavad sind õigele teele ja annavad head nõu. Ürita võimalikult palju nende järgi tegutseda, nii jõuad sa õigele teele!

2. KORDUVAD SÕNAD

Sa hakkad tähele panema teatud sõnu, mida keegi välja ütleb. Kuuled neid näiteks raadiost, telekast või inimeselt sinu ees või leiad raamatust või minu kirjutatud artiklitest sõnu, mis jäävad sind kummitama. Kõik kummitavad ja korduvad sõnad, mis sinu tähelepanu endale haaravad, on märgid universumist.

Kolmanda Silma Tšakra eesmärk on leida märke ja neid sulle saata, et sa leiaksid nendest vajalikku informatsiooni ja inspiratsiooni. Kui miski end pidevalt kordab, siis leia sealt üles tõde. Seal on salajane vastus sinu mõtetele, soovidele või küsimustele.

3. ELAVAD JA EMOTSIONAALSED UNENÄOD

Unenäod võivad olla passiivsed, väheste emotsioonide ja tunnetega, kuid need võivad olla ka ülimalt erksad, elavad ja emotsionaalsed. Just need viimased unenäod on seotud Kolmanda Silma äratusega. See on märk, et sinu Tšakra töötab. (Kui näed luupainajaid ja pidevalt negatiivseid unenägusid, siis on Tšakra on ebaterve.)

Kolmas Silm avaldab läbi unenägude sinu teekonna kohta salajast informatsiooni. Tõlgenda enda unenäod ära, ma aitan sul seda teha! Nii, nagu olen aastaid kirjutanud Inglisõnumeid, olen kirjutanud ka unenägude seletajaid, just selleks, et sind isiklikult ja telepaatiliselt aidata. Kasuta neid enda jaoks ära, lase minu aastatepikkusel tööl vilja kanda. Unenäoseletajad leiad SIIT.

4. TELEPAATIA TEATUD INIMESEGA

Kui Kolmanda Silma Tšakra töötab ja soovib sind elus õigele teele juhatada, siis avab see sinu ja teise inimese vahel telepaatilise ühenduse. See ühendus luuakse inimesega, kes antud juhul peab sinu elus eksisteerima. Kõik, kellega oled kogenud või koged täna telepaatiat, peavad just sellel samal momendil sinu elus olema. See on ülimalt hea ja lihtsalt tõlgendatav märk, et see side temaga on vajalik. Kuula enda Kolmandat Silma ja lase sellel suhtel edasi liikuda, te olete koos põhjusega, teil on üksteisele palju anda ja õpetada.

Telepaatilist sidet ja oskust aitab arendada selline kristall nagu Küaniit. See on telepaatia kasvatamiseks üks tugevamaid kristalle. Lisaks suudab Küaniit intuitsiooni arendada ja toetab Kolmanda Silma Tšakrat tervendava väega. Küaniiti tuleb kanda ehtena, et selle energia saaks Auravälja suunduda ning seal omakorda Kolmandale Silmale tohutut tervendavat jõudu edasi kanda. Tervendatud Kolmas Silm on väga väärtuslik!

5. SIDEME TEKKIMINE HINGE TOOTEMITEGA

Kui Kolmanda Silma Tšakras on jõudu, et sind abistada ja õigele teele suunata, siis hakkad sa märkama loomi ja nendega seonduvat. Sul tekib järsk side mõne loomaga, märkad teda looduses, filmides või illustratsioonidel, sul tekib teatud looma vastu tõmme. See juhtub seetõttu, et Kolmas Silm vallandab informatsiooni selle kohta, kes sa eelmistes eludes olnud oled. See aitab sul täielikult mõista enda iseloomu ja olemuse päritolu. Sul tekib tõmme nende loomadega, kelle kehades sa oled eelnevalt elanud. Hinge tootemid on seotud elueesmärkide ja nende täitmistega. Leiad ka nende kohta minu kirjutatud artiklitest põnevaid teadmisi. Olen hinge tootemitest varasemalt kirjutanud SIIN.

6. NÄED MEDITATSIOONI AJAL VISIOONE

Olen teid aastaid inspireerinud mediteerima. See on ülimalt kasulik ja spirituaalselt tervendav tegevus. Sead viirukid suitsema, küünlad põlema, haarad endaga resoneeruvad kristallid kätte, suled silmad ning lased mõtetel vabalt liikuda. Meditatsioon on tasakaalustav ja see aitab tõele jälile jõuda. See toob läbi visioonide sinuni kasulikku informatsiooni. Kui koged meditatsiooni ajal visioone, siis tähendab see seda, et sinu Kolmanda Silma Tšakra töötab ja juhatab sind õigele teele. Kuula neid visioone, tegutse nende järgi! Kanna mediteerimise ajal Küaniiti, kui soovid Kolmanda Silma Tšakrat tervendada, aktiveerida ja seeläbi visioone esile kutsuda.

7. SÜNKROONSUSE KOGEMINE

Kolmas Silm juhatab sind märkide abil õigele teele, nagu eelmistes punktides juba välja tõin. Üks viis sind õigete valikute tegemisele suunata, on tuua sinu ellu palju sünkroonsust. Jäta meelde - mitte midagi ei juhtu juhuslikult, kõik on omavahel seotud! Ava oma silmad ja lase märkidel end juhatada.

Olen eelnevalt pikalt ja põhjalikult sünkroonsusest kirjutanud, leiad selle kohta lisainfot sellest artiklist SIIN. Sünkroonsus on võimas, seda ei tohiks alahinnata ega märkamata jätta!

Haigestunud või kinnine Kolmas Silm loob aga parajat kaost. Küaniit tervendab Kolmandat Silma, et hoida see aktiivse ja tervena.

Ebaterve Kolmanda Silma Tšakra toob endaga närvilisust, depressiooni, kaost, paanikat, tühjusetunnet hinges, motivatsioonipuudust, vaimse energia puudust, silmanägemise kadumist, peavalusid, migreenihooge, uneprobleeme, valenägemusi, paranoiat ja antisotsiaalsust. Kui koged mõnda neist sümptomitest, siis tuleks esimesel võimalusel alustada Küaniidi kandmist. Kanna seda seni, kuni need sümptomid on tervenema hakanud.

Naudi Kolmanda Silma Tšakra võlusid. See Tšakra loob sinu ellu palju müstikat ja on see, mis aitab sul enda elus õigele teele liikuda!