Feng Shui taimi tasub enda koju tuua, need muudavad koduenergia tervemaks ja spirituaalsemaks ning aitavad lisada kodule väärtust, seda eelkõige vaimses mõttes. Absoluutselt kõikidel taimedel on energeetiline väärtus ja seetõttu on kasulik sisustada kodu taimedega, mis mõjuvad Feng Shui energiale hästi. On teatud taimed, millega saab koduenergiat suurendada, aga veelgi paremat ja suuremat väärtust toob sinu kodule see, kui asetad taimede mullale või nende pottide lähedale kristallid, vastavalt siis taime energiale.

Süngoonium on väga kaunis dekoratiivtaim, mis lisab sinu koju energeetilist väärtust, tuues sinu koduseinte vahele armastuseõnne, romantikat ja aitab sinu kodu energiat aktiveerida. Kõige enam loob süngoonium just kõike seda. Feng Shui taimedega võiksid teha nii, et kogud oma koju kokku kõik Feng Shui taimed, igat taime vähemalt üks. Mida suurem on kodu, seda rohkem võiks su kodus taimi olla.

Süngoonium sobib näiteks ideaalselt kodu Lõuna, Edela või Lääne ilmakaarde. 
Miks? Lõunas asub kireenergia kanal ja kui soovid enda ellu rohkem kirge tuua, siis aseda süngoonium just sinna. Edelas asub romantika, armastuse ja suhete kanal, Läänes aga laste, perekonna ja loomingulise mõttemaailma kanal.

Võid ka nii teha, et kui sa leiad kolm imeilusat süngooniumit, siis asetad need kõigisse kolme erinevasse ilmakaarde, et suurendada enda elus armastuseenergiat kõikidel tasanditel.

Lisaks soovitan nende taimede kõrvale või mullale lisada kristalle. Kireenergia aktiveerimiseks on suurepärane näiteks Granaadi kristall. See on ka ärilise õnne kristall. Kristallidel on palju erinevaid omadusi ja neid koduseinte vahele tuues vali nende jaoks alati koht, kus nende energiad aktiveeruvad kõige tõhusamalt. Selleks saadki kasutada Feng Shui tsoone.

Armastuseõnne, romantika ja suhete parandamiseks saad kasutada koos Rodoniiti, Rodokrosiiti ja Phosposideriiti. Mina sinu asemel asetaksin kõik need kolm kristalli süngooniumi lähedale, kui paned selle Feng Shui taime oma kodus Edelasse.

Kui aga soovid, et pereliikmed saaksid omavahel paremini läbi, näiteks sina ise enda õdede-vendade, ema-isa, lastega ja kaaslasega, siis aseta süngoonium oma kodu Lääne ilmakaarde ning kasuta selle juures Mango Kaltsiiti koos Roosa Kvartsiga või Roosa Maagia Kvartsiga. Need kolm kristalli aktiveerivad õnneenergiakanali, mis aitab sul kõikide pereliikmetega lähedaseks saada, lisaks ka neil omavahel. Ja ma olen alati öelnud, et suurim õnn saabub sinu isiklikku ellu läbi tugevate peresidemete.

Taimed on siin maailmas põhjusega, samuti ka kristallid. Loodus on imeline, meil on võimalik sealt kõik hea energia kätte saada ja tuua see enda koju. Kuna majad on kinnised energiakogumikud, siis on igas kodus vaja energiatele liikumist luua. Selleks, et sinu elu oleks pidevas liikumises, sa ise oleksid arengus ja sa tunneksid end oma kodus hästi, mitte laisa, unise ning pessimistlikuna.

Et saada kõige paremini aru sellest, kas sul tuleb oma kodule Feng Shui tervendust pakkuda, on jälgida enda enesetunnet, kui sa oled kodus. Kas sa tunned end seal hästi või mitte? Sa saad endale selle küsimuse esitada ja kui vastus ei ole sinu jaoks rahuldav, siis kindlasti hakka kohe tegutsema. Usu mind, luues enda koju Feng Shui sünergiat, tuues sinna elemente ja looduslikku energiat, tervened sa kordades kiiremini.

Kuna me sisenesime 2022. aastal armastuseenergiasse, siis on sul mõistlik luua enda isiklikus elus head armastuseõnne igal tasandil, alustades kodu ja selle energia tervendamisega. Siis suudab kõik ülejäänud kergemini paika liikuda.

Kui soovid isiklikult endas midagi kiirelt muuta, siis tasub hakata kandma kristalle, kuna siis muutub sinu mõttemaailm ja energiapilt ülikiirelt. Võid kanda neid armastusekristalle, mille soovitan asetada ka süngooniumile - RodoniitRodokrosiit ja Phosposideriit - kui sul on soov endas aktiveerida kirge, romantikat ja armastuseõnne.


Süngooniumi lähedal põleta ka armastuseviirukeid, milleks on näiteks Arruda või Tsitronella. Need mõjuvad sinu kodule hästi, aktiveerivad süngooniumi energia ja panevad armastusekristallid kordades kiiremini tööle. Viirukite kasutamine on alati kasulik, neid ei tasu alahinnata.

Lisaks sellele, et süngoonium on suurepärane armastusetaim, on see ka inspiratsiooniallikas. Kui see on sinu kodus, siis see aitab tuua sulle ideid ja motivatsiooni. Eriti, kui sul on nendest viimasel ajal puudus. Too see kaunis ja imelihtsasti hooldatav taim enda koju ning naudi igat hetke, mil oled enda kodus.

Kui sinu kodus on lapsed, kellel on vaja turgutust, et õppida ning areneda, siis hoia süngooniumit lapse magamistoas. See aitab paremini keskenduda ja elus edasi liikuda.

Kuna süngoonium lisab Feng Shui energiasse juurde puuelemendi, siis on see taim ekstra kasulik majapidamises, milles on palju külma tooni ning kivipinda. Või kui kodu on ehitatud kivist. Nii tasakaalustab see imekaunis Feng Shui taim energiate liikumist ja eemaldab kodust liigse pessimismi, mida kivimajad võivad luua. Kivimaja võrdub külma energiaga ja sinna on kindlasti vaja juurde sooja energiat. Süngooniumiga on seda imelihtne teha.

Ostes endale taime, vali alati kõige tervema välimusega taim või poputa taime kristallidega. Kristallid panevad taimed paremini kasvama ja muudavad need elavamaks. Kui tuled LA TENE poodidesse, siis vaata neid taimi, mis kasvavad kristallide keskel - need on seal päris võimsad justnimelt kristallide tõttu.

Soovin teile suurimat armastuseõnne! Kohtumiseni ja telepaatilise kontaktini!

Tene Laul