Kaksikleegid on üksteisele loodud ideaalsed kaaslased-see armastusemissiooni hingesugulus on suurepärane liit, mille nimel end üles ehitada, et kohtuda täielikult. Mida ma selle all mõtlen on see, et kui sa soovid totaalselt selle sideme enda jaoks lukku panna Universumi poolt, siis sa pead ise olema selle jaoks tegelikult valmis. Mis tähendab seda, et kui sa soovid temaga kohtuda peale põgenemisfaasi, mis sinu ja tema vahel enne lõpptulemuse kätte saamist saabub. Selleks, et te kohtuksite ja teie armastus saaks vabalt voolata, selleks teeme esmalt sind selle jaoks suurejooneliselt võimsaks, kuna Kaksikleegid peavadki kohtumiseks olema enda suurimas võimsuses ehk vaimses tasakaalus. Kuna iga Kaksikleegi side on ainulaadne, siis on teie energeetikas vaja kätte saada teie parim versioon. Selleks annan sulle vihjeid ja soovitusi, kuidas seda saavutada, sest Kaksikleegiga totaalselt kokkusaamine teeb sind maailma õnnelikumaks inimeseks. 

Kaksikleegid on power-couple, mis tähendab, et selle armastusemissiooni nimel tasub pingutada. Mida rohkem sa iseendaga põgenemisfaasis tegeled, seda kiiremini leiavad teie teed totaalseks kohtumiseks aset. See tähendab seda, et kui sa soovid armastust nii suurel kõrgtasandil, siis esmalt pead sa mõistma seda, et sina oled see, kes saab selle kokkusaamise tegelikult teie mõlema jaoks lähedamale tuua. Selleks teemegi sind meeletult tugevaks ja toome sinu originaalsuse välja. Miks? Kuna originaalus ongi see, mida te mõlemad peate välja tooma, et kohtuda. Sina oled see, kes sa oled ja tema jaoks sa ei pea ennast muutma ning tema ei pea sinu jaoks ennast muutma. Te peate mõlemad olema teie ise, mis tähendab seda, et lihvime ja poleerime sinu isiksuse veelgi säravamaks, sinu originaal sisu. Sina oled sellisena perfektne, kellena sa sündinud oled. Kogu ülejäänud energia, mis aga ei kuulu sinule ehk mis on sulle peale pandud kas kellegi poolt või ise oled omastanud midagi, mis ei kuulu sinu energeetikasse ehk ei lase sul olla originaalne versioon sinust endast - sellest soovitan sul ennast vabastada.

Mida ma selle all mõtlen on see, et Kaksikleegid ei kohtu totaalselt, kui teil on vanu kihte enda energeetikas, mis ei lase teil särada endana. Seega, kõik valeinformatsioon, mis sinus on, mis ei kuulu sinu energeetikasse ja ei lase sul sina ise olla - see tuleb esmalt eemaldada. Selleks saad teha endale suurejoonelist Kaksikleekide puhastusrituaali. Seda saad sina ära teha ja loodetavasti loeb sinu Kaksikleek seda sama artiklit ja teeb samuti seda. Kui te eraldiseisvalt ise omast vabast tahtest soovite seda teha, siis kokku saamine on kindlam tulema ning see ilus päev, mil kokku saate tuleb aina lähedamale. 

Selleks läheb sul vaja armastusetaimi koos puhastustaimedega, millega saame eemaldada valeinformatsiooni Aurast ja värskendada Südametšakrat nii, et Tüümusetšakra saaks aktiivne olla. See kõrgema tasandi armastusetšakra peab kindlalt töötama selleks, et kohtumine saaks olla ehk sinu originaalsus saaks veelgi rohkem välja tulla kullana, mis ühendab teid kahte imelist armastajat - igavest armastajat.

Armastuserituaal, mis puhastab sinu ebakõlad ära ja annab sulle sind ennast endale tagasi, et Kaksikleegiga kohtumine oleks kinnitatud Universumi poolt.

Rituaali jaoks läheb sul vaja...

2. Arbuus
3. Õlilamp + vesi + teeküünal + tikud
8. Ahhaadi küünlaalus või Must küünal (mõlemad soovituslikud)
9. Viirukialus (soovituslik)
10. Himaalajasool + tass külma vett + Girasol poleeritud
11. Hea tuju!

Tee endale kindlalt Aurapuhastus (räägin sellest all pool lähemalt), mis eemaldab kõik negatiivse sinu Auraväljast, mis on teiste poolt sinule kodeeritud või elust kinni haaratud madalad energiad inimestelt, kes sinust tegelikult ei ole hoolinud ja kelle energeetika ei lase sul sina ise olla. Kahjuks on energiavampiire, kes toituvad sinu energiast ja selle blokeerimiseks on see rituaal edaspidi sulle kasulik lisaks ka kogu eluenergia suurendamiseks. Kui sinu elus on keegi, kes tarbib sinu energeetikat, siis koheselt tuleks alustada Punase Tiigrisilma kasutamist ehk kandmist kaelaehtena. Seda selleks, et sa suudaksid ise ära tabada need inimesed, kes ei ole sinu inimesed ja kes vajaksid tegelikult ise teraapiat. Ma ei kirjuta seda vihaga, kirjutan selle selgelt välja kuna on inimesi, kes ei mõju sulle kindlalt hästi. Kui neid on, siis Kaksikleegiga kohtumine ongi Universumi poolt blokeeritud. See on spirituaalne fakt, mida sa kindlalt pead teadma. Kui soovid veelgi selgemalt mõista seda, kes on sinu inimene ja kes mitte, siis kanna ka Oonüksi kristalli. Seetõttu on enamus LA TENE erikollektsiooni ehetes Oonüksi sees, kuna see aitab sind igal ajal. 

Esmalt tee endale Salvei rituaalitõrvikuga Aurapuhastus. Hea on see, kui sul on Ahhaadi küünlaalus, mille sisse saad teeküünla põlema panna ja sealt rituaalitõrvikule tuld võtta. See on parim rituaalitõrvikute algataja Aurapuhastuseks, eriti nii suurejooneliseks puhastuseks nagu see rituaal suudab sinu Aurat puhastada. Selleks võta tuld Ahhaadist või näiteks ka Mustast rituaali ja maagia küünlast. Kui seda teed, siis aktiveeri maagiarituaal Aura puhastusele järgneva lausega: "Kõik ebavajalik minu Aurast koheselt välja!". Korruta seda intuitiivselt endale nii palju, kui sa tunned selleks vajadust. Kui Salvei põleb, raputa see kustu ja tee enda ümber sellega ringe. Keskendu sellele, et sinu originaalne energia tuleks välja.

Kui suurpuhastus on Salveiga (number üks megatervendaja rituaalitõrvikute seas), tehtud, siis oled valmis armastuse jaoks end avama. Igavese tingimusteta armastuse jaoks ehk sinu missiooniarmastuseks. Nagu ma olen ka eelnevates artiklites kirjutanud - tegemist on suurejoonelise missioonihingega, kes sinuga missioonile läheb peale totaalset kokkusaamist. Teil saab olema nauditav elu üheskoos ja selleks tulebki valmis olla.

Võta õlilamp, lisa sinna vett ning tilguta vee sisse 22 Arbuusirituaaliõli tilka. Kui sa seda teed, siis saada Universumile palve: "Kaksikleek ühendugu minu energeetikga vabast tahtest!". Kuna tingimusteta armastus on vaba tahte alusel, siis me ei nõua rituaaliga armastust, vaid anname sellele võimaluse ja see ongi ilus ning hea sõnum, mida Universumile edastada. Kui oled rituaaliõli õlilampi lisanud, siis võta järgmiseks Kaneeli eeterlik õli ja lisa sellest 18 tilka Arbuusi sekka. Kui seda teed, siis unista samal ajal enda Kaksikleegist. Mõtle selle peale, mida ilusat ja head te olete koos kogenud. Võid seda rituaali teha ka siis, kui sa ei ole veel enda Kaksikleeki füüsiliselt kohanud enda teel. Kui ei ole, siis keskendu sellele, et tingimusteta armastus leiaks enda tee sinu saatusesse. Kui oled selle ära teinud,  liigume rituaaliga edasi järgmiseks kõrgtaseme sammuks.

Nüüd võta Kaneeliviiruk ja Nag Champa enda kätte, võta viirukile leek Ahhaadi küünlaalusel olevast teeküünlast või Mustast küünlast. Kui Musta küünalt ei ole, võid ka õlilambi küünlast võtta leegi, et edasi minna selle imelise armastuse ja puhastuse rituaaliga, mis paneb sinu originaalsusele kaitsemaagia peale. Leegi võtmisel keskendu sellele, et armastus oleks igavesti teie vahel tingimusteta. Kui oled leegi kätte saanud, siis raputa mõlemad viirukid suitsema. Kui oled selle ära teinud, pane viirukid seisma viirukialusele või küünla sisse torgatult püsti, et need saaksid suitseda ja aktiveerida tingimusteta armastust. Kui sul viirukialust ei ole, siis saad ka altenratiivina alati viirukeid küünalde sees hoida. Mulle näiteks meeldib seda väga teha eriti siis, kui teen rituaale ja maagiaid vabas õhus ja viirukialuseid ei ole kaasa võtnud.

Järgmise sammuna lisa himaalajasoola vee sisse koos Girasoliga ning lase neil seista seal vee sees 22 minutit. Võid endale aja käima panna telefonis, et kindlalt oleks 22 minutit täis, üleaja võib samuti minna, sellest ei ole mitte midagi. Himaalajasool vallandab kõik negatiivse energia ja Girasol aktiveerib Tüümusetšakra tööle selleks, et Universum saaks kinnitada igavese telepaatia ja tingimusteta armastuse sinu ning Kaksikleegi vahel või tulevase Kaksikleegi vahel. Kui sa ei ole teda veel kohanud, siis see aitab telepaatiat kohtumiseks luua. Girasol on imeline Tüümusetšakra aktiveerija, hoolimata sellest, et selle põhitöö on Kroontšakra aktiveerimine. Kui sinu viimane Tšakra töötab ideaalselt, siis sõnum Universumisse jõuab kiiremini ja efektiivsemalt kohale. 

Nüüd on aeg Arbuusi süüa, söö seda 22 minuti jooksul võimalikult palju ning peale seda alusta vee joomist. Kui sa sööd Arbuusi, siis keskendu sellele, et tingimusteta armastus oleks vaid see, mida Universum sinu poole saadab. Samal ajal puhastab see absoluutselt kõik energeetilised blokaadid sinu seest. Arbuus on imeline tervendaja sinu Südametšakrale, aidates kaasa selle aktiveerumist Tüümuses. 

Kui 22 minutit on täis saanud, siis alusta vee-eliksiiri joomist. Samal ajal, kui seda jood - palu Universumilt, et sa oleksid sina ise ilma igasuguse energiablokaadita ja negatiivse energiata. Selleks, et sinu kuld tuleks kõikide kihtide vahelt välja. Naudi Kaneeli ja Arbuusi aroomi ning Nag Champa õnneenergiat, mis see sinu Aurasse lisab peale Salvei puhastumist. See on ideaalne suur detox-rituaal, mille käigus tekib tingimusteta armastuse maagia Aurasse. See suurendab sinu võimekust armastada, armastust nautida ja seda Universumist vastu võtta.

Armastus on imeline, selle nimel tasub alati pingutada maksimaalselt ja spirituaalsel tasandil olen ma perfektsionist ehk annan sulle kõik võimsad väed kaasa selleks, et sa saavutaksid maksimumi. Kui sina oled kallikene enda Kaksikleegi jaoks valmis, siis maailm saab teie kahe puhul juurde kaks geeniust, kes täidavad enda annetega meie maailma imeliseks kohaks. Seega minu suur soov on see, et sina ühenduksid puhta armastusekullana enda Kaksikleegiga. See annab maailmale nii palju head juurde ja eelkõige muudab sind õnnelikuks ning armastusest täidetud inimeseks. Mida suurem on armastuseenergia sinus, seda suurem on see võit maailmale.

Kaksikleegid saavad kokku tingimusteta armastuses, mis tähendab seda, et seda on vaja sinus ekstra kõrgele tasandile aktiveerida. Kaksikleegid muudavad maailma ilusaks kohaks kuna Kaksikleekide totaalseks kohtumiseks on Universumil suur kingitus varuks, milleks on missioonide täielik avamine. Kui saad Universumilt rohelise tule enda missiooni täielikult täide viia siin maailmas, siis see tervendab maailma kingitusega, mida sina suudad maailmale pakkuda. Kuna Kaksikleegid on sarnased, siis teie missioon on üks ja täiuslik, kui te seda koos teete. Selleks ongi vaja Kaksikleeke aktiveerida kõrgtasandi kohtumiseks ja seetõttu on teil vaja olla üksteise jaoks valmis ning olla energeetiliselt puhtad. Kutsun kõiki naisi ja mehi seda rituaali läbi tegema, et maailm saaks kaks supervõimast missioonilist juurde. Mulle nii meeldib kui inimesed täidavad enda missioone, see on imeline kingitus tervele maailmale. Mina saan teid valgustada ja aidata sellel teel, suure töö teete nii või teisiti ise ära. Ja see on imeline. Väga imeline!

Kui himaalaja soola vee-eliksiiri Girasoliga jood, siis see kinnitab maagia sinusse. Naudi õlide ja viirukite aroomi, mis kinnitavad armastuse energia salvestamist. Mõtle terve rituaali tegemise aja armastusele ja enda Kaksikleegile. Keskendu sellele, et sa võtad enda elus võimu enda kätte ning anna mulle palun lubadus, milleks on see, et sa mitte kunagi ei lase end kujundada kellegiks, kes sa tegelikult ei ole. Sina oled sina, parim enda originaalsuses. Sama kehtib sinu Kaksikleegi puhul ja loomulikult ka teiste inimeste puhul - oleme meie ise ja Universum tänab sind selle eest tingimusteta armastusega. Igavese armastusega

Söö lähipäevil arbuusi, hea oleks see, kui sa teeksid seda täpselt 12 päeva järjest. Sama võid teha ka eeterlike õlidega ja rituaaliõlidega, kasuta neid järgmistel päevadel enda kodus põletamiseks. Selleks, et maagia saaks veelgi võimsamaks. 

Järgmised 14 päeva pane kirja enda unenäod, sa saad vastuse sealt selle kohta, kui see on totaalselt kinnitatud. Kui näed selget positiivset sõnumit unes, siis on see totaalselt kinnitunud. See tuleb nii või teisiti ja eriti just siis, kui sul on magamistoas unenäokristallid nagu näiteks Skolessiit ja Seleniit. Need kaks kristalli suudavad anda sulle läbi une selgeid visioone. Pane need unenäod kirja ja kui sa vajad abi nende tõlkimiseks, siis saan need sulle ära tõlkida kui kohtume. Aitan sind, kuna minu jaoks on oluline, et maailmas eksisteeriksid Kaksikleegid - need on head tervendajad meie maailmale. Kui sina oled Kaksikleegiga suhtes, siis sa oled õnnelik ja õnn on see, mida mulle meeldib inimestes näha ning kogeda seda õnnetunnet sinu Auras, kui sinuga kohtun. Mida õnnelikum sa oled, seda õnnelikum on maailm. Sinu armastus kiirgab laiali maailma teisi inimesi tervendama, seega sinu õnn on oluline. Sinu enda ja teiste inimeste jaoks. Armastus on tugevaim relv maailmas ja armastust saab igavesti suuremaks ning suuremaks kasvatada. 

Kui sinu Kaksikleek ei ole veel sinu jaoks valmis ja sina näiteks teed rituaali-maagia ära, siis soovitan sul temale selle artikli lingi saata. Ära palu tal seda teha, lase vabaks ja anna talle võimalus seda siin lugeda. Kui ta soovib, viib ta ka endas läbi selle meeletult võimsa armastusemaagia ja ta võib leida siit inspiratsiooni. Anna võimalus aga ära nõua temalt midagi. Kaksikleekide puhul on meeletult oluline see, et mitte midagi ei sunnita peale, vaid antakse võimalus kõrgenenud armastuseks.

Kaksikleegid peavad üksteise jaoks valmis olema. Kuidas olla valmis selleks imeliseks armastuseks? Siis, kui sa ise oled enda elus ja hinges rahus. See rahu peab ise tulema, selle nimel tuleb ise tööd teha. Kaksikleek ei avane täielikult, kui ta ei ole tema ise ehk tema energeetikas on võõrast energiat. Selleks see rituaal-maagia ongi, et võõrast energiast vabaneda ja anda võimalus endale olla parim originaalversioon. Absoluutselt kõik inimesed on tegelikult erinevad, välja arvatud Kaksikleegid, kes on sarnased. Selleks, et see originaalsus saaks esil olla, tuleb vabaks lasta mineviku energia, mis ei täiusta heaga sind ega teda. Kui ta soovib ise end aidata, siis selle lingi saatmine artikli kohta võib olla see samm, mis just on puudu.

Palju segadust ajab Kaksikleegid lahku, mitte probleem ei ole teis, probleem on võõras energias, seetõttu on vaja sellest energiast vabaks saada, puhastuda ja aktiveeruda enda originaalsuses. Absoluutselt kõikidel inimestel, kellel süda on õiges kohas on Kaksikleegid olemas. Sinu Kaksikleek on kas kohene Kaksikleek või Hingesugulasest välja arenev Kaksikleek (alates 2025. juuli keskpaigast Hingesugulased aktiveeruvad Kaksikleekideks, kuid mitte kõik - saan selle erasessiooniraames või sinuga kohtudes kinnitada. Selleks tuleb saavutada 7D tasand Hingesugulastel. Sellel teemal saad lugeda "Ajarännaku" teisest osast "Positiivsuse ja armastuse käsiraamatust".

Anna endale võimalus kogeda tingimusteta armastust ja armastus leiab sind ise üles. Saada võimalikult palju signaale endast armastuse tasandil välja. Täida teiste elud armastuse ja hoolivusega ning sinu Karma ongi puhas kuld. Mida rohkem sa Universumile näitad, et sa hoolid päriselt teistest inimestest ja loomulikult endast - seda rohkem armastust sa vastu ka saad! Universum soovib, et inimesed elavad armastuses, mitte vihas ja vimmas ega ka teiste madalates energiates, seega oluline on saavutada sinus meeletult suur tingimusteta armastuse energia. Teeme seda igapäevaselt - saadame armastust igale poole ja Universum rikastab meid kõiki suure vastu armastusega.

Soovin, et sa leiaksid totaalse ühenduse enda Kaksikleegiga. Kui olete koos, siis soovin teid näha ja aidata teil missiooni peale minna totaalselt. Olen Kaksikleekide abiline, seega aitan teid meeleldi. Kohtumiseni!

Armastusega alati teiega!

Tene Laul