Suured-suured muutused on 2022. aastal juba toimunud ja need jätkuvad! Kui sa oled enda käest küsinud, et millal see kõik lõppeb? Millal tuleb rahu maa peale? Siis ma vastan sulle: tarokaartide "torni kaart" on nüüd kukkumas ja selle toob endaga kaasa Pluuto retrograad. Aga nagu ma olen "Tene Laul. Elamise kunst." saatesarjas öelnud: "Torni kaart ei ole kunagi inimese kahjuks vaid kasuks!", siis kuula ning usalda mind. Kaos, mis leiab aset Pluuto retrograadi ajal, on eelkõige sinu kasuks. Seda juhul, kui sa võtad endale 5D-suhtumise, milleks on suhtumine "kõik on võimalik". Loe läbi minu nägemused ja astroloogilised teadmised ning sa mõistad, et tegelikult see, mis on tulemas, see võib olla nii mõnegi, ja loodetavasi ka sinu enda jaoks, rohkem kui suurepärane.

Hoia endaga Ametüsti kristalle, igal pool, kus vähegi võimalik! Sellepärast, et Ametüst on seotud Pluuto energiaga. Ametüst aitab Maa peale kanaldada Pluuto tervendavat ja head energiat, seda kinni püüdes ja tarkusi talletades ning neid endaga säilitades. Kui Ametüst on sinuga, sinu kodus või kus iganes kohas, kus sa aega veedad, siis see aktiveerib Pluuto retrogaadi mõju sinu kasuks mitte kahjuks. Nii nagu tarokaartide seas saab "torn" olla inimese kasuks mitte kahjuks. Aga seda ainult sellisel juhul, kui suhtumine on õigesti lainestatud.

HEAD LUGEMIST!

Pluuto retrograad on 2022. aastal Kaljukitses ja see on seal 29. aprillist kuni 9. oktoobrini.
See, millises tähtkujus retrograadid on, mõjutavad suuresti retrograadide mõjuvõimu inimese hingeelu üle. Pluuto saab retrograadis olla 12 erinevas tähtkujus ja igas tähtkujus olles mõjutab see meid erinevalt.

2022. aasta Pluuto retrograad mõjutab meid kõiki, mitte ainult neid, kes on sündinud Kaljukitse päikesemärgi all. Planeetide seisud mõjutavad alati kõiki, lihtsalt retrograadide energia on erinev ja ma seletan sinu ning kõikide teiste enda lugejate jaoks selle väe lahti. Selleks, et sa mõistaksid paremini, mis isiklikult sinuga toimuma hakkab.

See, kui suuresti antud retrograad sind mõjutab - see sõltub kõik sellest, kui palju "minevikku" sul on vaja vabaks lasta ja selles transformatsioone luua. Kõik oleneb ka sellest, kui aktiivne sa enda selle elu jooksul oled olnud jne. Seega, mida aktiivsem inimene, seda suuremad muutused!

Pluuto imeilus külg on see, et see viib sind su elus uude ajatsooni, vabastades sind ahelatest, milles sa oled kinni olnud. Varjukülg on see, et see teeb seda emotsionaalsel, kohati raskel ja segadusttekitaval viisil. Seega, alates 29. aprillist kuni 9. oktoobrini, võid kogeda hektilisi emotsioone. Ja mina ütlen sulle selle peale, see on okei, see on väga okei. Aktsepteeri seda ja mõista, et sa ei ole nii-öelda hulluks minemas, vaid sinu saatuses tehakse suuri kannapöördeid. 

Ära ülehinda enda eksistentsi, seda kiiremini sa 5D-energiasse liigud! PLUUTO armastab tingimusteta armastajad ja tirib jõuga tervenemisesse neid, kes seda veel ei oska! 

Mõtle ise, kui väike oled sina ja kui suured on planeedid meie päikesesüsteemis. Ja siis sa võib-olla suudad aru saada, et asi ei keerle-tiirle-pöörle vaid sinu ümber. Sa oled lihtsalt osa sellest energiast, mis Maa peale kiirgab. Kuna kosmiline energia on niivõrd tohutult tugev, siis sa lihtsalt oled sellest väga suuresti mõjutatud. Seega aktsepteeri, anna sellele energiale ruumi tööd teha, ära võitle vastu ja lihtsalt mine vooluga kaasa. Selle vooluga, mille sisse sind tiritakse.

Sellel perioodil võib väga palju juhtuda. Mida aktiivsem sa oled ise alates 2020. aasta juunist olnud (mil Pluuto tegi eeltööd 2022. aasta retrograadi jaoks), seda sündmusterohkem saab olema sinu elu 2022. aastal Pluuto retrograadi ajal. Seega, kui 9. oktoober on möödunud, siis võta uuesti seesama artikkel lahti, mille ma olen kirjutanud sinu ja kõikide teiste enda armsate jälgijate jaoks, ja tee suurem eneseanalüüs. Vaata tagasi sellesse kuute kuusse ning küsi iseenda käest, kui palju sinu elu on muutunud ja kui palju sa ise oled muutunud? Kui su imestus on suur, siis sa saad aru, et oled tegelikult alates 2020. aasta juunist gaasi põhja surunud. Kui sa oled aga nende seast, kes ei saa muutuste ja muudatuste üle imestada, siis võid endale öelda, et tegelikul on tempo olnud aeglane. Ja sealt saad sa omakorda vastuse, kuidas sa enda seda elu ära rakendad. Ma pigem sooviksin olla sinu asemel sellel poolel, kus sa imestad ja ei suuda uskuda, kui palju on elu sinu enda jaoks muutunud. Kuna ma olen ise sellise suhtumisega, et elu tuleb elada maksimumiga, sest see on ikkagi kingitus, mis on meile antud, täielik kingitus! 

Aga mida siis see Pluuto retrograad Kaljukitses meile kõigile kaasa toob?

See toob esile sinu varjuküljed. See toob esile kogu nii-öelda jama, millega tuleb tegeleda, et eluga edasi liikuda. See toob välja takistused, et need likvideerida. See annab sulle selge vihjena teada, kes on sinu inimesed ja kes mitte. Sinu ellu võivad taas siseneda inimesed minevikust (2020 juuni - 2022 veebruar) ja seda kahel erineval põhjusel.

Nüüd sõltubki kõik sellest, mida sa oled selle perioodi vältel, mille sulle sulgudesse kirja panin, spirituaalsel tasandil teinud ja õppinud. Kui sa oled teinud palju tervendustööd, siis varjuküljed ei tule esile mitte sinus, vaid sa näed selgemalt inimesi, kellel on sinu eest midagi varjata olnud. Kui sa oled olnud spirituaalselt aktiivne ja positiivses arenguprotsessis, siis avanevad sinu jaoks kingitused universumist. Seega võib see periood olla osade jaoks ääretult hea aeg, teise jaoks aga kohutavalt raske.
Selle kõigega ma kuulutan ette seda, et ka aktuaalses sõjateemas toimuvad sellel perioodil suuremad pöördepunktid. Tulevad välja ilmselgelt räpased saladused, igasugused varjatud motiivid, tegevused, kohutavad situatsioonid ja plaanid, mida on seni suudetud kusagil suletud uste taga hoida. Samas saavad ilmselgelt need, kes on võidelnud sõja vastu armastuse ja südamega, Pluuto retrograadilt jõudu juurde, et edasi võidelda. Seega ma näen, et ülemaailmselt on see planeetide seis antud juhul täiesti hädavajalik ja täiesti õigesti 2022. aastas ajastatud. Seesama Pluuto retrograad annab juurde jõudu, et paljastada teemasid, mis vajavad paljastamist, ja juurde tuge, et võidelda kurjuse ning elavate deemonitega. Minu süda kuulub süütutele, hingelt puhastele ja armastavatele inimestele ning loodan kogu oma energiaväljaga head õnne kõigile, kes vajavad jõudu selle situatsiooni lõppemiseks.

Minu käest on sel teemal väga palju vastuseid küsitud ja ma annangi siin enda avaliku vastuse. Arvestades olukorda ja analüüsides planeetide seisusid ning liites kokku kõik enda selgeltnägemis-nägemused, ütlen valju ja selge häälega välja selle, et ainuke lahendus on see, kui vaadata kurjusele otse silma ning suruda see kõik alla ainult headusega. Sellele ei tule lõppu kui langeda ise sama madalale. Seega austan tohutult neid inimesi, kes on suutnud jääda südamega inimeste vabaduse eest võitlemise, toetamise ja aitamise juurde. Neid, kellel ei ole räpaseid tagamaid ega ka omakasupüüdlikke majanduslikke tagamõtteid. Võidab ikkagi armastus. Nagu ma kuulutasin ette juba 2021. aasta lõpus, et 2022. aasta on tingimusteta armastuse ära õppimise aasta, siis seesama situatsioon, mis saab igal pool uudistes kajastatust, on ehtne näide, kuidas üks pool liigub peale armastusega ja teine pool ainult tingimusi ning nõudmisi seades. Duaalsus eksisteerib ja selle toobki Pluuto esile nagu ma kirjutasin ühes eelnevas artiklis Pluuto ja selle mõju kohta.

Olen pidevalt erinevatel teemadel artikleid kirjutanud, aga kuna kogu meie maailmas on olukord muutunud muudkui ärevamaks ja ärevamaks, siis olen toonud oma artiklitesse nägemusi ja enda kosmilisi teadmisi. Kust need pärinevad? Selgeltnägemisest ja huvist astroloogia vastu. Kõik minukirjutatud artiklid on kirjutatud minu nägemuste ja kanaldamiste põhjal.

Tuleme aga tagasi sinu enda juurde. Kuidas sa saad Pluuto retrograadist mõjutatud isiklikul tasandil? Varjuküljed ja võimalused tulevad nii või naa esile, kas siis ühelt või teiselt poolt.

Kui sinu elus on inimene või lausa inimesi, kes tegelikult ei peaks ega võikski enam sinu ellu kuuluda, siis nad lihtsalt kukuvad sinu energiaruumist välja. Seega pane tähele, mis hakkab toimuma sinu eraelus ja eriti suhtlustasandil. Inimesed, kes on mürgised ja kes soovivad sulle ebameeldivusi või on juba sinu selja taga oma nuga teritanud, need inimesed suudad sa ilmselgelt peagi ära tuvastada. Ja kui sul tekibki kellegi osas kahtlus, siis uuri seda teemat lähemalt, mitte ära ütle: "Ah, pole midagi!" Vaata sügavamale! Võib-olla seal ikkagi on midagi, mis ei ole puhtal energiatasandil.

Seda ei juhtu loomulikult kõigiga ja on ka neid, kes on ise noa teritajad ning võivad kogeda hoopis vastupidist efekti. Seda, et teda hüljatakse ühelt ja teiselt poolt. Siis tuleks peeglisse vaadata ja küsida iseenda käest: "Kas minus on midagi, mis on ebaterve? Ebaküps? Salakaval? Nartsissistlik? Egoistlik? Materialistlik?". Kui sina või keegi sinu lähedane kogeb, et teda hüljatakse mitmelt poolt, siis tegelikult soovib Pluuto retrgroraad sulle või temale öelda: "Tervenda end, et sobituda kokku inimestega, kelle poole sul on tõmme!". Ma olen ju terve see aasta rääkinud teile kõigile enda kodulehel artiklites, Instagramis ja "Tene Laul. Elamise kunst" saates, et enam ei ole 3D-energias inimesel võimalik sobituda kokku 5D-energias oleva inimesega. On duaalsus ja see tekkis alates 12. aprillist, mil energiad läksid lõhki. Ühele poole tekkis üks pool inimesi, teisele poole teine pool. Sa sobitud ainult nendega, kes on sinuga ühes energias. Seega, kui sa soovid olla 5D-energias, siis liigu tervenemise poole. Vaata peeglisse, aktsepteeri enda varjukülgi ja asu neid koheselt tervendama, ära pea vimma ja viha, vabasta kättemaksuhimulisus ning lase vabaks kõik negatiivne ja sind ahistav energia.

Aga kui sa oled seal väga ilusas idüllis, sul läheb kõik hästi, inimesed muudkui tulevad ja tulevad oma hea energiaga sinu poole, siis braavo, ma ütlen sulle braavo! Ma kallistan sind telepaatiliselt ja soovin sulle palju õnne! Eelkõige seetõttu, kuna sa oled iseendaga tegelenud, sa oled tõeline spirituaalne kangelane. Kas sa oled selle teekonna teinud läbi koos minuga või siis iseseisvalt, vahet ei ole, ma olen nii või naa sinu üle õnnelik!

Kui sa oled seal viimases energias ehk juba 5D-energias, siis pane täistuurid peale. Põleta viirukeid, kanna imelisi kristalle, põleta eeterlikke õlisid, too kuhjaga enda ellu spirituaalsust, kuna Pluuto retrograad annab sulle võimalusi universumi kingitusi välja võtta.

Näiteks üks kingitustest, mis võib sinu ellu tulla, saabub alates juunist, kui Saturn läheb retrograadi. Miks? Rääkisin valjusti 2022. jaanuaris ja Instagrami live'des sellest, et jaanuaris tehtud suhtealased lükked võivad sulle alates selle aasta juunist tuua suhetes kas a) suurepärast edulugu või b) katastroofi. Ja nüüd sa saadki juunis ise analüüsida, mis on jaanuaris tehtud lükete tulemus. Ja omakorda saad sa nendest energiate liikumistest, sündmustest ja suhete sisudest aru, kas sa oled 3D-energias või 5D-energias. Juhul, kui sa oled alles 3D-energias, siis soovitan sul esimesel võimalusel hakata kandma Mahagon-Obsidiaani või Punast Jaspist, et vabastada enda 3D-kihte, mis takistavad suhteenergiate positiivseid liikumisi. Kui sul on suhtealaselt ekstra raske, siis võta kindlasti kasutusele Tiigriraud.

Tiigriraual on selline toime, et see aitab tervendada sinu enda sisemisi konflikte ja ebaterveid osasid. Neid on kõikides inimestes, vastasel juhul ei oleks ka arengut ega progressi. Ja need ebaterved omadused ei pruugigi teistele ilmselged olla, neid võid mõista vaid sina ise. Lisaks kaitseb Tiigriraud 3D-inimeste energiate eest, seega on seda hea kanda ka neil, kes juba on 5D-energias ja ei soovi madalat energiat vastu võtta. Seega on see kristall nii või naa sulle suurepärane energiaabiline.

Alates 12. aprillist vallandus intensiivne, lausa ilmselge 5D-energia, kus ühed läksid ühele poole, teised teisele poole. Nagu ma Instagrami story'des rääkisin, et need, kes kogesid sellest kuupäevast alates peavalusid, seljavalusid, ebatervislikke kogemusi ja võib-olla kogevad siiamaani - nendes inimestes on palju 3D-kihte. Kui sa tunned end siinkohal ära, siis alusta koheselt ja kiirelt enesetervendamisprotsessiga. Olen tänaseks 8 aastat järjest nii palju erinevaid enesetervendamisartikleid kirjutanud. Kasuta neid enda tervendamisprotsessis, olen need teinud sinu ja teiste enda jälgijate jaoks puhtalt armastusest. Olen teinud eeltööd uue ajastu jaoks, mille esimeseks aastaks ongi 2022. 

12. APRILL MUUTIS KÕIKE! 

Alates 12. aprillist on mulle laekunud tohutult palju kirju, kus on väljendatud tänulikkust ja tingimusteta armastust. Lisaks neile ka paanikakirju ning ka kirju, mille sisud on analoogsed: "Tene, kuidas sa hakkama saad? Kas sa suudad end hoida?". Selle peale ütlen ma teile seda, et kui ma ise räägin teile, kuidas tervislikult elada, siis ma teen seda ka ise ning iga päevaga aina rohkem ja rohkem. Olen ajast ees, kuna ma olen selgeltnägija, seega aitäh teile, mu kallid! Minu missioon on seista teie kõrval ja ma seisan teie kõrval sirge seljaga tänu teie armastusele. Kui te naeratate mulle, olete südames siiralt minuga, kohtute minuga LA TENE's või kus iganes me kohtume, ning jagate mulle oma headust, siis see on mind toitev energia, mille ma saan teie käest tagasi selle panuse eest, mis ma sulle ja kõigile enda jälgijatele annan. Veelgi enam teeb mind rõõmsaks see, kui te järgite minu nõuandeid eelkõige teie enda tervenemist silmas pidades. Seega seiske minuga koos sirgelt ja olemegi tugevad! Te muretsete mu pärast ja see annab mulle nii palju, te ei kujuta ette kui palju!

Et jõuda 5D-energiasse, selleks tuleks igaühel teha iseendaga kõvasti tööd, end spirituaalselt kasvatada ja arendada, kuna alates 2022. aastast on 3D-energiaga seotud sisemiste konfliktide tervendamine eelkõige inimese enda vastutada. Näiteks igaühe varjukülgede tervendamine. Kui sa ei mõista seda, mis on 3D ja 5D energia, oled mu lehel näiteks uus lugeja, siis soovitan sul tagantjärgi lugeda kõiki minu artikleid, mis on ilmunud alates 2021. aasta sügisest. Ja samuti vaadata järgi kõiki "Tene Laul. Elamise kunst" saatesarja episoode. Sealt sa leiad kogu vajaliku mõistmise, millest ma räägin. 

3D=domineeriv ego, 5D=ego vabastamine.
 Domiveeriv ego on näiteks see, kui sa, või ükskõik kes, tunneb, et ta on ohvri rolli sätitud, teda kiusatakse, ahistatakse, maailm on kole ja halb koht eksisteerimiseks. Ego = ma ei saa, ma ei suuda, ma ei jaksa, kõik on halb ja kole. Egovabadus = hoolimata olukorrast on kõik võimalik. 3D ja 5D näitavad inimeste mõttemaailma, eelkõige seda, milline suhtumine on teil ellu, iseendasse ja teistesse inimestesse. Jah, maailmas on elavad deemonid, aga 5D-energias eksisteerides sa suudad nendest negatiivsetest energiates üle olla ja soovid lahendusi, mitte sättida ennast ohvri rolli. Kõik on suhtumise küsimus. Tegele enda varjukülgedega, mis sind eelkõige takistavad ja sa liigudki 5D-maailma.

Pluuto retrograad, mis kestab kuni 9. oktoobrini, mõjutab kõige enam tegema suuremat puhastustööd suhtealaselt, seda nii isiklikul kui ka tööalasel tasandil.
Võid kogeda seda, kuidas mõne inimesega tekib sul meeletult hea klapp ja mõni inimene lihtsalt kukub su energiast välja. Mine selle loomulikku energiavooga kaasa ja sa ei teegi valesid valikuid. Ära klammerdu kellegi külge, kes sind omaks ei võta või kes soovib sinu energiast edasi liikuda. Võta vastu inimesi, kellega sa tunned end mugavalt ja hästi, see ongi minu nõuanne sulle ning kõikidele teistele minu jälgijatele.


Kuidas sa saad sel muutusterohkel ajal aidata iseennast ja eelkõige vaimsel tasandil? Hoolitse iseenda eest ja seda suurelt. Taimed - söö sisse taimset, värskust ja tervist. Kasuta alternatiivseid tervendajaid ja energiatervendajaid. Ma olen aastaid teinud suurt eeltööd selleks, et sul oleks kõik olemas. Kõikide viirukite energiad olen sulle kirja pannud, kristallide energiaid kanaldanud ja nende omadused lahti seletanud ning palju muudki. Kogu abi on sul käe-jala juures olemas, siinsamas minu elutöös.

Kui sa tunned madalseisu, siis tõuse kiirelt püsti, haara rituaalitõrvik ja puhasta enda auraväli, et vabastada sinna kinni jäänud 3D-energiaid. Kanna Tiigrirauda, kui sa oled sunnitud koostööd tegema 3D-inimestega (näiteks olles klienditeenindaja, kus sa ei saa valida, kellega sa silmitsi seisad). Ma ei soovi kedagi solvata, aga neid inimesi on küll ja küll, kellel on vaja endas väga palju tervendustööd teha. Sina ei pea nende tööd ära tegema, sa lihtsalt kaitse end nende intensiivsuse eest, muud midagi. 

Vabasta klammerdumine-klammerduja ja ava end 5D-energiale! 

Ennast tuleb sul kaitsta juba seetõttu, kuna alates 12. aprillist, mil 3D ja 5D energiad löödi lahku, on neid inimesi küll ja küll, kes soovivad 5D-energiasse liikuda, aga seda ebatervel viisil. Alateadlikult väga madalas energias inimesed klammerduvad 5D-energia külge. Näiteks ebatervisliku ellusuhtumise ja ebatervete motiividega inimesed tunnevad järsku, kuidas mõni inimene nii-öelda libiseb tal käest ära. Selle asemel, et endaga tervendustööd teha, hakatakse hoopis klammerduma kõrgesse, helgesse, puhtasse ja heasse energiasse. Ja 5D-inimene võib tunda energiavampiirlust ning paanikat kellegi poolt, kes on väga toksiline. Minu nõuanne sulle sellisel juhul, kes sa oled 3D-s või 5D-s, on selline:

Kui sa oled klammerduja, siis lase vabaks, võta Pluuto retrogaadi kui endale viimase pileti saamise võimalust. Tee end oma sisemiste konfliktidega tuttavaks. Vaata tõele näkku, tereta neid osasid iseendas ja tervenda need ära. Kui sa oled tervendatud, küll sind võetakse uuesti jutule. Ja need, kes on 5D-s ning kogevad enda elus klammerdujaid, siis luba endale öelda "ei". Ütle: "EI, ma ei saa selle inimesega enne suhelda, kui ta ei ole tervenenud!". Vastasel juhul sa lihtsalt ise põledki ära ja seda sa teha ei tohi. 2022. aasta on eelkõige inimese enda jõu ja väe suurendamise aasta. Nagu ma "Tene Laul. Elamise kunst" esimestes saadetes rääkisin, pannakse sel aastal inimesi proovile just seal, kus on kõige suurem nõrkus, siis selle all ma mõtlesin ka seda, et need kohad on igaühe isiklikuks missiooniks. Keegi teine ei pea teiste eest spirituaalset tööd ära tegema. 2022 on selline aasta, kus tuleb ise end tervendada. Kõik vabad vahendid tervendamiseks on olemas, kõik minu artiklid on sulle tasuta käes. Ma ei ole 8 aasta jooksul kordagi nende eest raha küsinud ja seda ühel lihtsal põhjusel - ma soovin siiralt, et teil läheks hästi. Ja neid inimesi on üle Eesti ning välisriikideski, kes on minu jälgijad ja kes tervenevadki. Võib-olla oled sina üks nendest, kes on minu missioonitööst tohutult abi saanud. Ja kui see oledki sina, siis kuulub au eelkõige sulle. Kuna sa oled minu missioonitööga sünergias oma vabast tahtest, kogu armastusest eelkõige iseenda vastu. Ja sind ja teid ma kallistan kõige selle eest!

Saatus muutub, tahad või mitte - ole avatud selle jaoks, ole 5D-energias! 

Selle aasta Pluuto retrograad paneb tohutu stardi sinu saatuserajale ja seda retrograadi ei tasu alahinnata. Kõik, mis juhtub sellel perioodil sinuga isiklikul tasandil, juhtub suurema ning kõrgema põhjuse nimel. Nagu ma mainisin, on alates juunist oodata näiteks nii-öelda suhtealast saadetist, mis on seotud 2022. aasta jaanuaris tehtud sammudega. Saturn võrdub Karma ja jaanuaris Kaljukitses olnud Veenuse retrograad võrdub armastus. Kui need kaks kokku liita ning Pluuto retrograad Kaljukitses ka siia sisse tuua, siis ilmselgelt saavad suured muutused suhetes aset leida.

Kui su selle aasta jaanuari otsused, teod ja motiivid olid seotud tingimusteta armastusega, siis on sul universumilt oodata suurepärast kingitus. Võimalikku armastust, hingesugulast, ülihead perioodi. Kui sa aga käitusid või mõtlesid madalas energias, siis kahjuks ei saa sind keegi päästa selle eest, kui alates juunist pöörduvad sinu suhted madalasse energiasse. Kui nii juhtub, siis saad end ainult kaitsta, aidata, armastada ja teha seekord kõik õigesti. Sa saad veidi eeltööd teha, kui sa kahtlustad madala energia sisenemist enda saatusesse. Näiteks tegeleda juba maikuus, enne juuni saabumist, Feng Shui energia tervendamisega Lääne- ja Lõuna-ilmakaares, kus asuvad suhete ja kireenergia kanalid.

Selleks põleta jasmiini, kaneeli, arrudat, yerba santat, lootost ja orhideed viiruki või rituaalitõrviku kujul. Need on armastuseenergia aktiveerijad, tervendajad ning tasakaalustajad. Too enda kodu nendesse ilmakaartesse armastuseõnnekristalle, kui neid seal veel ei ole. Soovitan Granaati, Thuliiti, Petaliiti, Mango Kaltsiiti, Larimari, Rodokrosiiti, Rodoniiti, Rubiini, Rubiin-Tsoisiiti, Smaragdi, Fuksiiti, Rubiin-Fuksiiti ja muidugi ka kõikide teiste kristallide aktiveerijat - Roosat Kvartsi - enda eluruumidesse tuua. Need kaitsevad armastusega seotud ebaõnne eest ja lisaks aktiveerivad õnne. Seega, kui jaanuaris said tehtud õiged valikud ja lükked, siis aitavad need ka suuremat õnne universumist välja võtta.

Sa oled justkui eksamil olnud ja saad nüüd suvel enda tulemuse kätte! 

Pluuto retrograadi ja Saturni retrograadi ühine periood on ilmselgelt nagu nii-öelda armastusekooli lõpetamine, mille eest sa saad tunnistuse. Aga seekord nii, et sul tegelikult ei ole õrna aimugi, mis tunnistuse peal on. Seega, alates juunist kuni oktoobrini välja, väljastatakse tunnistusi, kellele varem, kellele hiljem. Eksam on tehtud ja nüüd jääb vaid tulemust oodata. Mida sa ise saad teha on see, et ennetad madalat energiat suurel tasandil või tood kõrge energia veelgi suurtematesse kõrgustesse.

Hoia minu tegemistel silm peal, ma annan kogu aeg teile selgeid teateid selle kohta, mis maailmas toimub, ja seda väga detailselt. Kui sa tagantjärgi loed minu artikleid, siis mõistad, kui detailidesse ma laskun ja kui palju sa isiklikult saad ennast minu nägemuste ning teadmiste kaudu aidata. Loe süvenenult, kuula pühendunult ning sa saad kõik vastused kätte!

Soovin kogu südamest, et teil läheks suurepäraselt - olen alati telepaatiliselt teiega!

Kohtumiseni!

Tene Laul