Soovitan selle artikli lugeda läbi absoluutselt kõikidel minu jälgijatel ja soovitan seda teha väga süvenenult ning lausa mitu korda, enne kui 2023. aasta saabub. Ma selgitan sulle siin väga põhjalikult lahti, mida 2022. aasta energiad on endaga kaasa toonud ning kuidas need on meid kõiki mõjutanud väga isiklikul tasandil ning mõjutavad kuni 2023. aasta saabumiseni. Tuletan sulle uuesti meelde, et 2022. aasta on spirituaalse energia aktiveerumise aasta, mil on võimalik teha enda hinges suurpuhastust, korrektuure ning tervendust. See on aasta, kus sul on võimalik liikuda 5D-energia tasandile ja areneda hingelt väga tugevaks, rõõmsameelseks ning eluterveks inimeseks. Aga enne selle saavutamist teed sa läbi spirituaalse transformatsiooni, mil lagunevad sinu vanad kihid. Igaühel on see protsess erinev, kõik oleneb  sellest, millises seisus on sinu spirituaalne keha ehk sinu hing.


2022. aasta on toonud inimestele väga suuri hingelisi muutusi. Paljud asjad enam ei haaku sinuga, sa tunned, kuidas mõni asi lämmatab sind või seda teeb lausa mõni inimene sinu elus. Sind võib-olla enam ei tõmba teatud asjade poole või su elus on toimunud kiired muudatused, oled tundnud suurt segadustunnet või muutusi suhetes. Eelkõige on sinu sees teatud teemad kõikunud üles ja alla. Igaühe puhul on see loomulikult erineval tasandil - mõni ei tunne enam oma suhetest rõõmu, teine ei tunne enam sidet enda tööga, kolmas ei tunne enam sidet enda eluga. Aga samas on 2022. aastal ka teine, äärmuslik pool, mis on toonud kaasa palju eufooriat, rõõmu ning õnnetunnet. Kõik oleneb sellest, kui palju on sinus 3D-energiakihte.

3D soosib depressiivset suhtumist, melanhooliat, paanikat, stressi ja masendavat energiat. 5D soosib positiivsust, optimismi, õnnetunnet ning heaolu. Paljud on kogenud sellel aastal kindlasti mõlemat poolt. Kus on olnud 3D-energia, need kihid ei haaku enam sinuga. Elu ei karista sind, hoopis vastupidi - toob ekstreemselt välja selle, mis ei ole sulle sobilik.

Seega, kui sa oled olnud teatud tegevuse või inimesega väga-väga madalas energias, siis see on nii lihtne ja selge vastus universumilt - see miski või keegi ei haaku enam sinuga. Seega lase vabaks, liigu edasi, ära allu sellele energiale ning ära sobita end sellega või temaga. Nii lihtne see ongi! Palun ära tõmba endaga 2023. aastasse seda madalat energiat või sidet, mis purustab sinu hinge, mitte ei tervenda seda ega tõsta õhku. 2023. aastasse võta kaasa ikka need tegevused ja inimesed, kes sind motiveerivad, inspireerivad ning süstivad sulle optimismi!

Kuidas vabastada end 3D-energiakihtidest? Kuidas aru saada, mis või kes tuleb seljataha jätta? Lihtne. See või tema, kes viib sind sinu kõige halvemasse versiooni. Kui üritad end selle kõigega sobitada, siis ma tean juba ette seda, et 2023. aasta saab sul olema keeruline, sest tean, mida tulev aasta meile kõigile toob. Seega ole tark ja lase kõik takistav vabaks, ole julge ning tee enda elus suurpuhastus.

Suurpuhastus tuleb teha ka sinu Auraväljale, et sa saaksid energiatasandil vabaks sind kahjustavatest tegevustest, rutiinidest ja sidemetest. Kui sa ei puhasta enda Auravälja, siis tahes-tahtmata sa liigud tagasi madalasse energiasse ehk 3D-tasandile. Võib-olla oled sa seda kogenud? Soovid kellegagi sidet lõpetada, aga gravitatsioon on nii tugev, et tõmbate teineteise poole tagasi? Või on nii mingi harjumusega, mis ei soovi kuidagi lahkuda? 2022. aastal on see kõik väga intensiivne ning see on antud sulle õpetuseks - et sa võtaksid end kokku ning distsiplineeriksid end 5D-energiasse liikuma. Seega puhasta enda Auraväljast madalad energiad, et sa ei võtaks endaga 2023. aastasse halba Karmat.

Selleks on kõige parem kasutada Kiivi rituaali-aroomiõli koos Kookoseviiruki või Sandlipuuviirukiga. Kui need kaks ühendada, siis need aitavad teha sinu Auraväljale restardi. Nagu arvutile, mis on pidevalt ühe ja sama programmi pärast ülekoormatud. Seega tee endale restart ja anna endale energeetiliselt tuge. Selleks auruta Kiivi rituaali-aroomiõli õlilambis iga kord, kui tunned, et sa liigud madalatesse energiatesse tagasi. Põleta Kookose- või Sandlipuuviirukit, kui tunned, et oled stressis või masendavas energias. Sul on vaja sellest välja tulla ja ma aitan sul seda teha. Loodus on andnud kõik selleks, et end hästi tunda. Lisaks sellele aitab Kiivi rituaali-aroomiõli toita küllust, saavutada tööedu ja aktiveerida rahavoolu energia, mis on oluline enne 2023. aasta tulekut aktiveerida. Viiruk aitab puhastada kodus puuduolevat energiat, aidates õnneenergiatel kiiremini kasvada ja taastuda! Seega näen ma nende kooskasutamises ainult võitu.

Puhastust on kindlasti vaja teha enne 2023. aastat. See on minu suur palve sinule, eriti kui sa soovid 5D-energiasse kaasa tulla ning soovid, et ma jätkuvalt aitaksin sul terveneda! Kui sa teed samm-sammult kõik kaasa, siis on mul kordades võimsam tunne seda kõik sulle kirjutada, teades, et me teeme neid samme koos. Jagan sinuga kõike seda, mida ma tean, näen, tunnen, kanaldan ja me saame koos spirituaalsust nautida.

Kuna 2022. aasta on piltlikult öeldes olnud justkui vanadele kihtidele soola peale raputamine, siis midagi on sinu elus pea peale keeratud. Kas siis aasta alguses või praegusel hetkel, oleneb sellest, kui palju vanu kihte sinu sees on. Mida vähem on 3D-energiakihte, seda rohkem probleeme, emotsionaalsed üles-alla käimisi jäi aasta algusesse, mida rohkem neid on, seda hiljem tulevad need välja ja võivad sind veel tabada. Seega soovin ma siinkohal sinu käest küsida: "Kas sul on olnud aasta alguses keeruline või tunned, et alles nüüd keerab kõik üles?"


Mida kiiremini tõi 2022. aasta sinu 3D-kihid välja, seda lihtsam on sul 5D-energiasse liikuda. Mida hilisemaks on see kõik lükatud, seda hullem on tegelikult seis. Kõlab veidi vastuoluliselt, eks ole? Aga nii on. Arvestades numeroloogia, astroloogia ja minu visioonide kooslust, siis on kõik tegelikult selge, miks. Kui sa oled väga palju halba Karmat loonud, siis on sul ka keerulisem seda tervendada. See on Karmaseadus. Seega, mida vähem sa oled seda eelnevalt endale teinud, seda rohkem antakse sulle ka aega selle tervendamiseks. Lihtne ja spirituaalselt loogiline. Spirituaalsus ongi lihtne, vähemalt minu jaoks, ja seetõttu ma seda nii vabalt jagangi sulle ning kõikidele teistele enda jälgijatele, et teid aidata. Elu eesmärk on jagada seda, mis on sinus loomulik. See on minus loomulik. Naudi seda ja kasuta seda enda tervendamiseks ning teadlikkuse suurendamiseks.

Seega võid rõõmustada, kui aasta algus või aasta esimene pool oli sinu jaoks pigem keerulisem ja teine pool on näidanud sulle rohkem valgust. Kui keeruline periood on nüüd või see algas aasta keskpaigast, siis tuleb sul end tervendada kiiremini ja kordades intensiivsemalt. Võta kõik meetmed kasutusele, et enda Karmat puhastada ja tuua endas välja tingimusteta armastus, sest 2022. aasta eesmärk on õpetada sulle tingimusteta armastust ning seda, kuidas vihaenergiat vähendada.

Mul on teile kõigile soovitus - suhtuge teistesse inimestesse heaga. Lase nendel, kes ei ole nii-öelda sinu inimesed, enda elu elada, eemaldu nendest ning ära pane nende 3D-kihte tähele. Kõige hullem on see, kui sa keskendud inimestele, kes ei vääri sinu tähelepanu. Seega ole iseenda vastu hea ning ole nende inimestega, kellega sul on hea koos olla ning lase teistel enda elu elada. Kui nad soovivad elada stressienergias, siis see on nende enda valik. Sinna ei ole midagi teha. Kõlan võib-olla enesekeskselt, aga tõde on lihtne - sa ei pea kõigiga sobima ja maailmas on tegelikult nii palju inimesi, kes sobituvad sinu energiasse. Maailm on suur ja avar, ära piira end. Kui sa piirad end millegi positiivse kogemise eest, siis see on 3D-suhtumine. Ole julge ning astu välja suhetest, mis on sulle ebatervislikud ning külva enda armastavat energiat kõigile, kes tõstavad sind õhku.  Suhetes peab olema sünergia. Tingimusteta armastus ei tähenda seda, et sa armastad kõiki inimesi individuaalselt. See tähendab seda, et sa armastad elu, iseennast, neid, kes on sinuga ühel tasandil. Mina armastan lisaks kõigele ka enda jälgijaid, kes südamest rõõmustavad minu panuse pärast. Olen alati telepaatiliselt teie südametega kontaktis!

Karmapuhastust tuleb teha nii, et sa selekteerid enda elust välja selle, mis tuleb ja läheb. Tee korrektuuri ja suurpuhastust enda tegevustes ja suhetes. Kui sa haarad 2023. aastasse kaasa suhted, mis on sind 2022. aastal ekstra madalasse energiasse viinud, siis on mul sinust väga kahju, teades, mida 2023. aasta endaga kaasa toob. Toon selle välja aasta lõpus ilmuvas HOROSKOOBIS. Kaardistades juba täna 2023. aastat, annan sulle praegu ja enda varasemates artiklites suuri vihjeid selle kohta, kuidas teha 2023. aasta enda jaoks ülimalt soosivaks. Usalda mind, kui sa nii teed, siis sa veel tänad iseennast, et sa julgesid mind usaldada ja lasta mul sind inspireerida. Sa ei kahetse seda absoluutselt! Sa saad sellest 2023. aastal aru. Ma tean, et tuleb hetk, kus sa vaatad sellele momendile siin tagasi, kui sa neid ridu lugesid ning mõtled endamisi: "Hea on, et ma nii julged suured sammud ära tegin!". Ma saan sinust aru, alati ei ole lihtne inimestele ei öelda, aga seda tuleb teha. Lase end vabaks nendest suhetest, mis sind haigestavad. Palun tee seda ja ära vaata tagasi. Missioon on lõppenud. 16. mai aktiveeris nii või naa hingedevaheliste liitude loomise, seega naudi uusi liite, mis 2022. aasta oktoober ja 2023. aasta sinu ellu toob. Kui oled kuulanud minu podcaste hingedevaheliste sidemete kohta, siis saad sellest veelgi rohkem aru. Soovitan sul podcasti kuulata, seal räägin pikemalt kõigest sellest, millest kirjutan, et tuua sinuni võimalikult põhjalikult kogu informatsioon, mis sind aitab.


Kui sa tunned, et sa ei ole piisavalt tugev, julge ja enesekindel kellegagi sideme lõpetamiseks, siis soovitan sul kindlasti kanda Tiigriraua kristalli või Tiigrisilmaga kombineeritud Tiigrirauda ehk Tiigrisilm-Tiigrirauda. Aga kindlasti peab see olema Tiigriraud, sest selle kristallil on väga võimas vägi, mis suurendab sinu julgust madala energiaga võitlemiseks. See kristall annab sulle sind ennast tagasi ja kui sa tunned, et oled end ära kaotanud, siis kindlasti anna Tiigrirauale võimalus. Hoia Tiigrirauda või Tiigrisilm-Tiigrirauda ehtena enda lähedal, et see julgustaks sind tegema sulle kasulikke otsuseid.

Kiivi rituaali-aroomiõli aitab vabaneda stressist tekkinud migreenist ja see aitab üleüldse suurepäraselt peavalusid vähendada. Samamoodi suudab seda teha Lavendli eeterlik õli. Ma soovitan sul isegi neid mõlemat kasutada, sest Lavendel aitab maandada füüsilistel põhjustel tekkinud peavalu ning Kiivi rituaali-aroomiõli näiteks energiavampiirluse tõttu tekkinud peavalu.

Tead seda tunned, kui sa suhtled kellegagi ja sul hakkab hiljem sellest halb ning pea valutama? Tere tulemast, see ongi energiavampiirlus. See on märk selle kohta, et see inimene absoluutselt ei sobi sinu energiavälja ja ta on sinu elus väga valedel põhjustel. Sinu enda Tšakrasüsteem, eesotsas Kolmas Silm aitab sul seda mõista. Kui sa seda koged, siis kindlasti aita end ja lõpeta sellise inimesega suhtlemine. Soovitan sul kindlasti kanda ka Tiigriraua kristalli, et kaitsta end selliste inimeste eest, kes on sinuga suhtes või suhtlemas omakasupüüdlikel eesmärkidel. Sul tuleb end selliste inimeste eest kaitsta.

Samas tuleb sul enne 2023. aasta saabumist ka kõik kogetu andestada. Näiteks kui keegi on sulle palju haiget teinud, siis lase need tunded enda seest vabaks. Sa ei pea otseselt temale andestama, andesta lihtsalt elule. Mina olen seda meelt, et andestada ei tohiks kunagi energeetilisele kurjategijale, vaid elule, et õppetund saaks ära õpitud. Kui sa lased vabaks, võtad olukorrast kaasa õpetussõnad, siis see ongi elule andestamine. Ja nii toimub koheselt ka edasiliikumine. Andestada ja eluga edasi liikuda aitab Päikesekivi. See on ka imeline külluse- ja tööedu kristall, mis motiveerib sind suhtuma enda töösse positiivselt ning aktiveerib sinu elus rahavooluenergia. See kõik on seotud negatiivsetest ja rasketest energiatest vabaks laskmisega. Kellelgi, kes hoiab enda sees kurbust, viha ja stressi, ei saa rahaliselt hästi minna. Ja minu meelest on energeetilisele kurjategijale kõige suurem Karmaatiline vastulöök see, kui sa oled ise positiivne ja päriselt õnnelik. See on kõige kaunim spirituaalne vastulöök. Oled lihtsalt õnnelik hoolimata olukordadest, mida sa oled läbi elanud. Seega lase vabaks ja tantsi läbi elu! Kuula head muusikat, kanna kristalle, puhasta enda Auravälja ning hoia naeratus näol. Sa oled ehtsa naeratusega kõige kaunim. Lepime kokku, et sa tõused püsti, lased vabaks kõigest ning kõigist, mis ei mõju sulle hästi, hoiad seda säravat naeratust näol ja hakkad elu nautima. See ongi ehtne Karmatervendus.


Puhasta enda Auraväli ja lase 2022. halvast Karmast vabaks, lase 3D-kihtidest vabaks ning naudi täies hoos 2023. aasta saabumist! Loe seda artiklit uuesti ja uuesti, et hoida end kursi peal ning aktiveerime koos sinu Auravälja, et see saaks positiivset energiat vastu võtta!

Alati sulle kogu armastusega kirjutades

Tene Laul