2022. aasta on väge täis, kõike on justkui väga-väga palju. Mõne jaoks on see talumatult keeruline, teise jaoks ülendavalt põnev - kõik oleneb sellest, kui tervenenud sa oled. Olen aastaid inspireerinud teid end tervendama ja kui te olete sellel teekonnal järjepidevalt olnud, siis on 2022 ilmselgelt sinu aasta. Kui sa aga tunned siiani, et sa ei jaksa, sa ei suuda või sa ei jõua, siis on sul vaja enda tervendamisele rohkem pühenduda. Kõik abi on olemas, loe artikleid ja leia enda tervendajad üles.

Sama intensiivselt nagu on toimunud sellel aastal kõik ülejäänu, tuleb ka selle aasta esimene Kuuvarjutus, mis toimub 16. mail. Armastusetasandil on see ülioluline kuupäev - sellel päeval aktiveerub kuni 2025. aasta lõpuni iidsete suhete-, tunnete- ja armastuseportaal.

Portaal avaneb terves universumis, mis tähendab seda, et see mõjutab meid kõiki. Kõiki, kellel on vaja selle elu jooksul kokku saada kellegagi eelmistest eludest, kellega on loodud ilusale ja heale armastusele suur alustala, on ootamas kokkusaamine kellegagi kaugest minevikust.

Selleks, et saada 16. maist 2022 kuni 2025. detsembrini kokku selle kellegagi või ka mitmete inimestega (kõik oleneb sinu enda saatusest ja eelmistest eludest), ava enda Südametšakra, sest nende inimesteni jõuame vaid avatud Südametšakraga.

Südametšakra avamiseks tuleb see esmalt puhastada vanast seisvast energiast või stressist, mis blokeerib hingedevaheliste sidemete kokkusaamise. Südametšakrat on kasulik avada enne Kuuvarjutuse saabumist ja uuesti ka sellel samal päeval ehk vähemalt kaks korda.

Puhastamiseks hoia enda Südametšakra kohal Salveiga kombineeritud rituaalitõrviku suitsu. ( Segutõrvikud sobivad selleks ja need ongi paremad, kuna mõjuvad multifunktsionaalsemalt.)

Seejärel tuleb Südametšakrat aktiveerida. Seda tuleb teha selleks, et Südametšakras tekiks energiaühendus kosmilise energiaga, mis Kuuvarjutuse ajal vallandub.

Südametšakra aktiveerimiseks aseta selle kohale Unakiit, Preseli või Kivistunud Puit. Võid seda teha nii, et oled pikali, kuulad head muusikat ning samal ajal aktiveerivad sind taustal viirukid või eeterlikud õlid või kanna ühte neist kristallidest samal ajal kaelas. Seejärel sulge silmad ja hoia enda käsi kristallide peal samal ajal, kui need aktiveerivad sinu Südametšakrat. Keskendu sellele, et oled valmis avama end iidsetele sidemetele. Naudi seda hetke ja tõuse püsti, kui tunned enda hinges rahu. Kui soovid sellel ajal magama jääda, siis tee seda.

Seejärel tuleb Südametšakra energiad kinnitada, et energiavood saaksid Kuuvarjutuse portaali kaudu ühenduda ehk et sinu Südametšakra saaks ühendust kosmilise energiaga, mis kannab meid 2025. aasta lõpuni.

Kinnitamiseks aseta poleeritud Unakiit, Kivistunud Puit või Preseli veepudelisse. Täida see veega ja lase kristallidel vett energiaga laadida. Seejärel joo kristallieliksiiri 16. maini, võid ka peale seda nendest kristallidest valmistatud vee-eliksiiri juua. Mida kauem sa nende kristallide vett jood, seda tugevamaks muutub energiakontakt sinu ja kosmilise portaali vahel. Nende kristallidega laed sa end seespidiselt, sügaval tasandil. See hoiab Sind omakorda ühenduses kosmilise portaali energiaga, mis aktiveerub 16. mail.

Ava enda elus iidsete sidemete kokku liitmise portaal ja lase tõeline armastus enda ellu 

Too 16. maiks enda koju Unakiiti, Preselit ja Kivistunud Puitu (võiksid seda teha juba varem, et oleksid Kuuvarjutuse jaoks ette valmistatud). Kõik kolm kristalli on seotud iidsete energiate aktiveerimisega sinu kasuks, mitte kahjuks.

Unakiit on armastuseõnnekristall, mis on seotud eelmiste elude sidemete aktiveerimisega ja seda heal, kergel, helgel, ilusal tasandil. Unakiidis peituv vägi aitab avada sinu Südametšakrat armastusele, mille oled loonud kellegagi koos enda eelmises või eelmistes eludes.

Unakiit avab südame tõelisele armastusele, mille oled selle kellegagi koos elust ellu üles ehitanud. See aitab sul temaga ühendust leida ja temal ka sinuga ühendust saada. See aitab ühendust saada neil, kelle vahel on armastuseteekond avatud, veel lõpetamata ja milles on siirad, autentsed, ehtsad tunded. Unakiidi energiat ei tasu alahinnata, see on super-võimekas. Kui vaatame Unakiidi välimust, siis on see väga maandav ja rahustav, kontaktis meie planeedi ja siin kogetud suhetega. Unakiidil on hinge arengule palju head pakkuda. Eelkõige seetõttu, et see maandab inimese Südametškras ebaterveid energiaid, mis omakorda lubab ja laseb Südametšakral terveneda. Esmalt see tervendab, seejärel aktiveerib see sinu enda sees armastusekanali.

Miks on Unakiit oluline just selle Kuuvarjutuse ajal, mis toimub 16. mail?

Kuna sellel hetkel aktiveeritakse kuni 2025. aasta lõpuni iidsete sidemete kokkusaamine-ühendumine.
Unakiidi kandmine, selle kodus hoidmine aitab sul varjukülgedest vabaks saada ja seejärel ühendada sind hingedega, kellega sa oled juba väga kaua aega tagasi sõlminud armastuse tasandil hingedevahelised kokkulepped.

Minu soovitus on tuua kuni 2025. aasta lõpuni igas kuus enda ellu vähemalt üks Unakiidi kristall, et seda portaali, mille 16. mai Kuuvarjutus avab, enda jaoks aktiveerida ja muudkui aktiveerida.

Kosmiliste energiate aktiveerumine toimub alati teatud päevadel, aga nende mõju on erineva pikkusega. Antud Kuuvarjutus on täiesti uskumatult tugeva väega, mille mõju kandub 2025. aasta lõppu. See tähendab seda, et kui see on nii võimas, siis on sellest ka palju saada. See energia aktiveerub Järk-järgult ja sa saad tegelikult ise palju kaasa aidata, et sellest protsessist maksimumi saada.

Sinu hingele ei ole hea mitte ainult Unakiit, vaid ka Preseli ja Kivistunud Puit. 

Preseli puhul on tegemist iidsete energiate aktiveerimise kristalliga, millel on piisavalt palju jõudu, et kinnitada sinusse tarkusi ja sind hingetasandil kardinaalselt arendada. Hoia Preselit enda magamistoas, voodi kõrval või voodi all. Kui sul on seal unenägusid stimuleerivad kristallid, siis aseta Preseli sinna teiste kristallide keskele. Preseli aitab sul mõista, kellele enda südant kinkida ja kellega enda teekonda jätkata, eriti siis, kui see on kombineeritud Unakiidi kristalliga. Preselis on vägi, mis viib kokku hingesid, kelle teekond peab jätkuma.

Kivistunud Puit on seotud kõikide sinu eelmiste elude kokku ühendamisega, tervendamisega ja eelkõige heal tasandil eelmiste elude sidemete taaselustamisega. Kivistunud Puidu energiat ei tasu karta, kõik kristallid töötavad sinu kasuks mitte kahjuks, eriti, kui kristalle on hästi hoitud ja need on pärit energeetiliselt tervest kohast.

Kivistunud Puit ühendab sind sinu eelmise elu armastajaga, andes sulle võimaluse taastada side, milles on olemas armastus või selle alge. Kivistunud Puit või ka näiteks Kivistunud Korall või Palmipuu loovad ühenduse sinu ja teise inimese vahele, kellega peab teekond selle elu jooksul jätkuma, sest teil on sõlmitud hingedevahelised kokkulepped.

Kivistunud Puit töötab nagu wu wei. Ehk sa kannad seda, see loob sinu ja tema vahele energiamagneti ning kui hetk on õige, siis viib universum teid kokku. Universum ühendab teid just õigel ajal ja kui see juhtub, siis sa tead täpselt, et see on õige. Kivistunud Puit ei lase sul eksida, see maandab, aitab illusioonidest välja astuda ja toob sulle üleüldse palju selgust. Seetõttu on see suurepärane kristall kandmiseks ja koduenergia tervendamiseks.

Kõik need kolm kristalli on suurepärased 16. mai Kuuvarjutuse ajal avaneva portaali jaoks. Eriti siis, kui sa soovid taastada iidseid sidemeid ja jätkata selle elu jooksul nende inimestega, kellega sa oled end juba eelmistes eludes tundunud koduselt, hästi ja suurepäraselt.

Need kristallid ei aktiveeri karmaatilisi kaaslaseid negatiivsel tasandil. Vastupidi, need kaitsevad selle eest, et sa ei peaks tegelema varjusuhetega, vaid toovad sinu teel esile just ilusad, helged, kerged, kaunid ja armastavad hingelised sidemed või sideme.

Soovitan asetada lihvimata Kivistunud Puidu kristallitükke maja ümber peenardesse, toataimede pottidesse või viia igasse tuppa tükikese Kivistunud Puitu. See loob negatiivsuse vastu tugeva energeetilise kaitsevõrgustiku ja aktiveerib 16. mai Kuuvarjutuse kaudu sinu elus isiklikul tasandil iidsete energiate aktiveerumise. Lisaks kannaksin ma Kivistunud Puidu ehteid, et aktiveerida seda sama energiat Auraväljas. Tee sama ka Unakiidi ja Preseliga.

Elumuutvad sidemed võivad kokku saada. Mida rohkem oled sa eelmistes eludes armastuseenergiat külvanud, seda rohkem on sul võimalik tänu selle portaali avanemisele ka armastust kogeda!

Silmas tuleb pidada seda, et armastuseenergia, mida me oleme eelmistes eludes külvanud, kandub edasi tulevastesse eludesse. Seetõttu ongi kõikide inimeste suhteenergiad niivõrd erinevad - mõni inimene kogeb palju armastust, mõne elus on tühjus. See on meie kõigi enda teha, kuidas me tulevastes eludes armastust kogeme. Kõik sõltub sellest, mida me selles elus loome ja teeme.

Portaal, mis avaneb, ei ole soodne ainult vallalistele, vastupidi, iidsed sidemed võivad aset leida ka platoonilisel tasandil, näiteks sõprusetasandil, milles on samuti ehe armastus.

Kui sa soovid kogeda 16. maist - 2025. detsembrini uute sidemete teket, sügavamat armastust ja suhtetasandil kõike head, siis keskendu kõik need aastad hea energia loomisele ja külvamisele. Seda võiks nii või naa teha, aga tee seda seekord teadlikumalt. Pühendu suhetesse, jaga armastust, hoolitsust, näita, et sa märkad ja hoolid! Igasugune hea tahe ja tegu kannab portaali avanemise tõttu ekstra suurt vilja. Energiaid ei saa võltsida, seega peab see hea energia tulema sinu seest loomulikult. Kui soovid, et see kanalduks sinu seest võimalikult loomulikult, siis tervenda end armastusekristallidega.

Muutu ise armastavamaks ja hoia enda suhteid tugevana!

Hoolivust, armastust, tolerantsust ja heatahtlikkust aitavad luua sellised kristallid nagu Roosa Opaal ja Merevaik. Mõlemad on ülimalt inspireerivad armastuseenergia kanaldajad.

Roosa Opaal on hingesugulase-kaksikleegi ühendamise kristall, mis avab Südametšakra puhtale armastusele, aidates eelkõige sul endal kõigi ja kõigega hästi käituda. Roosa Opaal takistab sul teiste inimestega halvasti käitumast, see loob justkui blokeeringu impulsiivsete sõnade ritta seadmise ning tegude tegemisele. Roosa Opaal muudab sind paremaks inimeseks ja aitab sul ka endaga paremini käituda. Eelkõige tervendab see sinu enda mõttemaailma, muutes selle ilusamaks ja helgemaks. Seetõttu on Roosa Opaal sinu jaoks väga kaunis energiatervendaja, kui soovid end armastusele rohkem avada ja olla ise üks suur armastus!

Merevaik on universaalne armastusekristall, mis toob armastuses head õnne, liites kokku õigeid inimesi ning aidates vältida valede sammude ja valikute tegemist. Merevaiku kandes ei lange sa ebatervete suhete lõksu. Merevaik koos Roosa Opaaliga aitab ära hoida sinu elus suhete tasandil eksiteele liikumist. Merevaik ühendab sind kaaslasega, kellega on vastastikused tunded ning hoiab ja kaitseb neid. See on kuningate kristall, mis tähendab seda, et see hoiab sinu elus küllust ja ei luba sellel ära laguneda.

16. mai Kuuvarjutus on TÄISKUUS! 

Seekordne Täiskuu on suurepärane armastusekuu, mis tähendab seda, et sul avaneb võimalus saata sellel päeval teele ka enda armastusesoovid.
Selleks puhasta enda koduenergia eelnevalt Salvei segutõrvikuga ja sea põlema erinevaid armastuseviirukid, näiteks vanilje, jasmiin, kaneel, arruda või mõned teised armastuseenergiaga viirukid. Põleta näiteks vanilje-, kaneeli- või magnooliaküünalt, et aktiveerida enda kodus armastuseõnn.

Sellel päeval on kasulik asetada kõik enda armastusekristallid kuuvalguse kätte laadima. Kui sul on terrass või rõdu, siis vii need sinna või aseta need aknalauale. Täiskuuga Kuuvarjutus aitab armastuseenergiat kristallidesse salvestada, kuna portaal on sellel päeval avanemas.

Võid tunda end sellel päeval üliemotsionaalsena ja see on täiesti okei. Keskendu heale, positiivsele ja maanda enda üliemotsionaalsust näiteks meditatsiooniga.

16. mai on ülimalt olulise tähendusega päev, mille väge ei tasu alahinnata. Sellel päeval avaneb portaal, mis kannab meid siin maailmas aastaid. See aeg on sinu ja kõigi teiste võimalus luua enda ellu rohkem ilu ning võlu. Kõik kosmilised energiat toetavad ilu ja võlu loomist alates 12. aprillist, mil oli Jupiteri konjuktsioon Neptuuniga.

Alates 16. mai 2022 on iidsed hinged end taas üles leidmas. Ava selleks enda elus isiklik portaal, tuues Rüoliidi kristalli enda koju või alustades selle kandmist. Rüoliit aitab luua sideme nendega, kes kuuluvad sinu HINGEPEREKONDA, kaasa arvatud sinu Hingesugulase või Kaksikleegiga ehk tingimusteta armastusega.

Mida energeetiliselt tervem sa oled, seda rohkem sa nendest kosmilistest energiatest kasu saad. Sa pead ise olema kõrges energias, et kõrget energiat ligi tõmmata. Seda aitab sul teha 3D-energiale head aega ütlemine ja 5D-energiasse liikumine. Loe kindlasti läbi "Kiirpilet 5D-maailma" artikkel ja loe ka neid artikleid, mida olen sulle terve see aasta kirjutanud. Olen kirja pannud kõik, mis sind isiklikult aitab.

1. - 31. maini on kõik Kivistunud Puidu, Unakiidi ja Preseli tooted 10% tavahinnast soodsamad.

PS! Kõik ostud, mis on tehtud La Tene e-poest ja Tallinna või Kuressaare poest ajavahemikul 4. mai - 6. juuni osalevad LOOSIS! Kuus võitjat saavad endale vabalt valitud La Tene erikollektsiooni käeketi. Head loosiõnne!

Tervene, jaga armastus, austa iseennast ning teisi inimesi, ole helge ja hea. Ole täis armastust, headust ja usu mind, sind on ees ootamas ühed imelisemad aastad sinu elus! Soovin sulle imeilusat portaali avanemist ja võimsate armastussuhete kogemist!

Armastusega

Tene