Menüü
Ostukorv

SIIDIPAEL valge

SIIDIPAEL valge MUUD KAUBAD
SIIDIPAEL valge
1.50€
Maksudeta: 1.23€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: SIIDIPAEL valge

SIIDIPAEL on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsi otsaga talismane. Siidipael on oma tekstuuris pehme ja õhuline. Väga kauni välimusega ning läikiva struktuuriga. Siidipaelu värvitakse erinevat värvi. Selle värv annab siidile erilise omaduse juurde.

Siid sümboliseerib naiselikkust, õrnust, armastust, romantikat, külgetõmmet ja armastuse külgetõmmet. Siidipaelu on kasulik kristallidega ühendada, et kristallide kandmisele anda lisaväärtust.

Kui siid ühendada kristalliga, siis annab ta enda omadusi kristallile kaasa. Kui siidiga kanda armastusega seotud kristalle, siis siid võimendab nende jõudu. Kui sellega kanda teiste energiatega kristalle, siis suureneb külgetõmme ehk kristalli oskus midagi sinu ellu tuua.

Valge siid sümboliseerib lisaks siidi enda omadustele veel ka erinevaid energiaid. Läbi siidi annab see värvus jõudu juurde kristalltalismani kandmisele.

Valget värvi siid on seotud vabaduse, energiate puhtusega, tasakaalustamisega, rahulolu ja heaoluga. Valge värv toob esile uusi võimalusi ja negatiivse energia vabastamist. Valget siidipaela sobib koos kanda ükskõik millise kristalliga.

Pildil on valge siidipael koos südamekujulise Kondor Ahhaadiga, mis ei kuulu hinna sisse.

Siidipaele mõlemad otsad soovitame ära kõrvetada, et see kandmise/kristalltalismanide vahetamise ajal hargnema ei hakkaks.

Tehniline
Mõõdud Paela pikkus on 100 cm, paela paksus ca 3 mm. Toode ei sisalda kristalli.
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga talismane. Puuvillapael on o..
0.90€
Maksudeta:0.74€
Kaelavõru on väga kaunis ja mugav iluese kristallehete kandmiseks. Kaelavõru läheb läbi enamustest auguga kristallidest ja seda sobib k..
10.19€
Maksudeta:8.35€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga, kui ka ripatsiotsaga talismane. Puuv..
17.52€
Maksudeta:14.36€
Siidipael on taimne pael, millega saab kristalltalismane kanda. Selle otsa saab riputada nii auguga, kui ka ripatsi otsaga talismane..
0.70€
Maksudeta:0.57€
ELIKSIIRIPUDEL on mõeldud kristallivee valmistamiseks, kuhu on kandunud kristallide vägi. Vett on võimalik kodeerida ja anda sellele kristallideg..
89.00€
Maksudeta:72.95€
OPALIIT on inimese poolt valmistatud Ingli kristall, mida kasutatakse hingedega suhtlemiseks ning nendele oma mõtete edastamiseks...
12.60€
Maksudeta:10.33€
Puuvillapael on taimne pael, millega saab kanda kristalli-talismane. Paela otsa saab riputada nii auguga kui ka ripatsiga talismane. Puuvillapael on o..
0.90€
Maksudeta:0.74€
ROOSA KVARTS on ülim armastuseõnne kristall. Alates 2022. aastast sisenesime me astroloogia põhjal kosmilisse armastuseaastasse. Nüüd on just kõi..
6.80€
Maksudeta:5.57€
VALGE KALTSEDON on peamine kristall Kaltsedoni perekonnast, millest arenevad välja teised erinevad Kaltsedonid. Kaltsedonide perekond on väg..
4.50€
Maksudeta:3.69€
PÜRIIT on kauni välimusega kristall, mis püüab pilku oma läikiva, hõbedase ja säravkauni iluga. Püriit on kaitsekristall, mis suudab nii inimese,..
10.30€
Maksudeta:8.44€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.