Меню
Корзина

SELENIIT pendel

SELENIIT pendel МАГИЧЕСКИЕ ИНСТРУМЕНТЫ
SELENIIT pendel
19.60€
Ex Tax: 16.06€
  • Запас: На складе
  • Модель: SELENIIT pendel


SELENIIT on imeilusa väljanägemisega üldiselt valget tooni, hallikate varjundite, joonelise ja pragulise struktuuriga kristall. Seleniiti leidub ka oranžikat tooni. Seleniit kuulub kipside perekonda ja pärineb peamiselt Marokost, Brasiiliast, Argentiinast ja Mehhikost. Nendes riikides on Seleniiti väga palju. Lisaks leidub Seleniiti ka USA-s ja Kreekas.


Seleniidi koostises on vett, mis tähendab seda, et Seleniit on veele tundlik ja vesi võib selle struktuuri kahjustada. Sellega seoses olen ma alati öelnud, et hoidke Seleniiti veest eemal, kindlasti ei tohiks Seleniiti pesta ja kui seda üldse kuidagi puhastada, siis õrnalt niiske rätikuga. Seleniit on poolvääriskivina ehk mineraalina suhteliselt pehme struktuuriga ja seega kerge murduma ning selle kasutamine peab kindlasti olema väga peenetundeline, et Seleniidile mitte liiga teha. Kõige parem on see, kui sa leiad Seleniidile enda kodus koha, et see saaks rahulikult sinuga oma tööd teha. Seleniidist ehete kandmisel tuleb samuti olla ettevaatlik, et need ei saaks kahjustatud. 


Kui sa otsid kristalli, mis aitaks sinu sisse luua rahu, siis Seleniit on kindlasti see õige kristall sisemise rahu loomiseks. Seleniidi lähedal viibimine, selle kasutamine või kandmine aitab sinu sisse rahu tekitada. Lisaks Seleniidi harmooniat pakkuvate energiatele on see kristall ka üks tugevamaid ja vajalikumaid Inglite kristalle. Seleniit aitab Inglitega ühenduses olla, Inglite jaoks vajalikke portaale avada ja see viib sind kokku sinu kaitseingliga - sinu kõige peamise Ingliga, kes on mõeldud sind selles elus siin Maa peal valvama ning abistama.


Seleniit on kristall, mis aitab mõtteid selgena hoida. Väga kasulik on Seleniiti kanda, kui sa tunned, et sinu pea on täis igasuguseid erinevaid negatiivseid, närviliseks ajavaid ja segadust tekitavaid mõtteid. Seleniit aitab vabaks lasta need mõtted, mille peale sa mõtlema ei pea ehk mis on sinu jaoks antud hetkel ebavajalikud.


Seleniit on kristall, mis kaitseb sind teiste inimeste poolsetest mõjutustest, energia-vampiirlusest, kiusamisest, negatiivsusega ülevalamisest ja manipuleerimistest. Seleniit aitab blokeerida teiste inimeste halva mõju.


PENDLID on väeesemed, millega on võimalik vaadata minevikku, olevikku ja tulevikku. Pendlid on kõige lihtsamad ennustamise vahendid, mida on lihtne kasutada ja igale poole kaasa võtta. Pendlitega on võimalik vaadata enda tervist, lähedaste tulevikku, küsida nõu enda käikude suhtes jne.


SELENIIT JA PENDEL


Seleniidist pendlit soovitan ma kasutada sinul, kui sa tunned Inglitemaailmaga tugevat ühendust või kui sa oled hingelt haavatav, õrn, tundlik ning kergesti ärrituv. Kui sa seda oled, siis Seleniidiga pendeldamine aitab sind tasakaalustada ja juhtida sinu seest välja stressi, mis on parasjagu sinu sees, kui sa pendlit kasutad. 


RAVITSEMINE

Seleniidi pendliga tervendatakse Kroontšakraga seotud probleeme, sellele antakse energiat juurde samal ajal, kui seda pendlit erinevatel põhjustel kasutatakse.


Seleniidist pendliga on võimalik vaadata seda, kas Kroontšakra töötab või mitte. Selleks hoitakse Seleniidist pendlit Kroontšakra kohal ning esitakse samal ajal mõtteline küsimus: "Kas minu Kroontšakra töötab?" Kui Kroontšakra töötab, siis on kõik hästi, aga kui ei tööta, siis võib sealolla emotsionaalne või isegi füüsiline probleem.


Kui pidevalt selle pendliga Kroontšakra kohal pendeldada, siis see aitab vabastada blokaade sellelt Tšakralt, mis on seotud tulevikuvisoonide mittenägemisega, eluisu kadumisega ja peavaludega. Kroontšakra peab olema terve, et sa suudaksid prohvetlikke unenägusid näha ja Inglitega ühenduses olla.

Seleniidist pendliga saab hingest välja tervendada ka elule allaandmise ehk suitsiidseid mõtteid. Seleniidiga pendeldamine enda Kroontšakra kohal või üldse sellega ennustamine aitab üle saada eluisu puudumisest.


KROONTŠAKRA

Seleniit on kõige kõrgema Tšakra kristall ehk Kroontšakra kristall. Seleniit aitab tervendada Kroontšakrat ja avada seda paremale tööle. Seleniidil on oskus sind avada suhtlema Inglitega, mis on seotud töötava Kroontšakraga. Kui Kroontšakra ei tee korralikult tööd, siis ei ole sul võimalik enda kaitseingliga või teiste Inglitega suhelda. 


PROHVETLIKKUS

Seleniit on väga heaks pendliks, kui soovitakse saada vastuseid erinevatel teemadel, mis on seotud Inglitega, tulevikuga, unenägudega, kaitseingliga, hingedega või enda sisetunde kinnitamisega. Seleniit ise on nende energiate kandja ja oskab väga hästi sulle nendel teemadel nõu anda. Seleniidist pendli käest võib lisaks spirituaalsetele teemadele loomulikult küsida ka teisi küsimusi. Lihtsalt need on teemad, millele oskab Seleniit väga selgeid vastuseid anda.


Seleniidi käest võid küsida analoogseid küsimusi:


"Kas minu kaitseinglil on mulle midagi tähtsat öelda? (peale seda võid edasi küsida, et täpsusta teemat)", "Kas minu kaitseingel on hetkel minuga?", "(mõeldes enda ühele sisetundele) Kas see, mida ma tajun, on õige?", "Kas mul on hetkel Auras kaks Inglit (võid ka teisi arve küsida)?", "Kas see unenägu hoiatas mind?" jne.


Kuna Seleniit on ise Inglikristall, siis selle pendliga ennustamisel saad sa ennekõike küsida abi enda kaitseinglilt. Kui sa hakkad ennustama, siis keskendu oma mõtetes sellele, et kaitseingel aitaks sulle vastuseid tuua. Alustades võid sa kohe küsida, kas sinu kaitseingel on sinuga ja kas ta soovib sinu küsimustele vastuseid anda. Kui ta on sinuga ja kui ta soovib sind aidata, siis küsi tema käest ükskõik mida sa soovid. Kaitseingel on see Ingel, kes teab sinu kohta kõiki vastuseid ja tema on see, kes oskab sind õigele teele juhatada.


SELENIIDI PENDLIT ABISTAVAD KRISTALLID


Seleniidist pendli laadimise kristalliks sobib kõige enam Kõrberoosi-  või Tselestiit geood.


ENERGIAKRISTALLID PENDLIKOTTI VÕI -KARBI SISSE

Seleniidist pendli koti sisse aseta Alabaster või Ingli Aura. Need kaks kristalli suurendavad selle pendli väge ja geood aitab pendlit töökorras hoida.


Kui sa soovid teada saada, kuidas pendlit täpselt kasutada, mida sa peaksid selle juures silmas pidama, kuidas seda laadida, puhastada ja aktiveerida, siis loe minu kirjutatud täispikka artiklit pendlite kohta SIIT.

Технический
Размер ca 4,5*2 cm
СЕЛЕНИТ полированный
Хиты продаж
СЕЛЕНИТ имеет красивый внешний вид в белых тонах, сероватых оттенках, кристалл с трещиноватой структурой. Также есть оранжевый оттенок Селенита. ..
5.50€
Ex Tax:4.51€
Изображение является иллюстративным. Агат ломтик не входит в комплект.СЕЛЕНИТ имеет красивый внешний вид в белых тонах, сероватых оттен..
2.00€
Ex Tax:1.64€
СЕЛЕНИТ имеет красивый внешний вид в белых тонах, сероватых оттенках, кристалл с трещиноватой структурой. Также есть оранжевый оттенок Селенита. ..
36.00€
Ex Tax:29.51€
СЕЛЕНИТ обладает чрезвычайно успокаивающим, уравновешивающим, гармонизирующим, снимающим напряжение и снимающим нервозность действием. Селенит ст..
42.60€
Ex Tax:34.92€
РОЗМАРИН это растение с несколькими разными хорошими качествами. Розмарин используется в качестве домашней альтернативной терапии при лечении раз..
8.50€
Ex Tax:6.97€
АПЕЛЬСИН эфирное масло
Хиты продаж
АПЕЛЬСИН это фрукт с красивой внешностью и вкусной мякотью, который принадлежит к семейству цитрусовых. Апельсин один из самых популярных фруктов..
7.40€
Ex Tax:6.07€
ЦИМБОПОГОН эфирное масло
Хиты продаж -25 %
ЦИМБОПОГОН это медицинское растение, родом из Индии и Шри-Ланки, и в настоящее время выращивается в основном в Южной Индии и Гватемале. Листья Ци..
6.37€ 8.50€
Ex Tax:5.23€
ЛАВА  это один из старейших и наиболее распространенных кристаллов, который можно использовать для исцеления и духовной защиты. Дает физичес..
9.90€
Ex Tax:8.11€
Этот сайт использует cookies.