Usun, et on väga palju neid, kes unistavad enda hingesugulasega kohtumisest või suhtest, kus ollakse koos hingesugulasega. See on väga hea ja õige sisemine hääl, mis seda soovib. Seda seetõttu, kuna hingesugulane on see, kellega meil on võimalik luua kõige sügavamat romantilist suhet. Hingesugulase tüüpe on erinevaid, kuid nad kõik on potentsiaalsed sügavat armastust pakkuvad hinged. Küll aga ei ole alati hingesugulast nii lihtne kohata ja temaga suhtesse astuda. Sinu eluteel võib olla takistusi, mis ei lase teil kahel kohtuda ja suhet luua. Räägin nendest peamistest põhjustest, mis võivad teie teekonda blokeerida ja üksteisest eemale juhatada. Minu käest küsitakse tihtipeale selle kohta nõu ja paljud ei mõista, kuidas leida teed hingesugulaseni. Kuna tegemist on niivõrd sagedase küsimusega, siis otsustasin oma mõtteid jagada ka teie kõigiga, kellel on mulle esitada täpselt sama küsimus ja kellega mul ei ole veel peale telepaatilise sideme õnnestunud kohtuda.

Kohtuda hingesugulasega selles elus võib olla ääretult lihtne ja samas teistpidi võib temaga olla väga raske kontakti saada. Sellel kõigel on olemas oma põhjus. Küsimus on selles, kas sa ise oled temaks tõeliselt valmis? Sa võid küll arvata, et sa seda oled, kuid kas ka päriselt? Temaga kokkusaamise teeb just raskeks see sinu veel õppimata osa elust, mis võibolla ongi see blokaadi looja. Kes oma hingesugulase väga vara üles leiab, oli kindlasti selleks ajaks ka temaga kohtumiseks valmis.

Meie eluteel juhtuvad ilusad sündmused vastavalt sellele, milline on meie suhtumine ellu ehk mida me ligi kutsume. Kõik käib Karmaseaduse ja külgetõmbeseaduse järgi. Seda on väga oluline mõista ja tähele panna, kui sa soovid enda hingesugulasega lõpuks kohtuda.

Selle artikli lugemisel ja sellest kasu saamiseks ole hea ja analüüsi end väga ausalt. Olgu see sinu jaoks nagu intiimne peegelpilt, siis on ka minu mõtetest ja sinule pühendumisest kasu. Loe läbi minu mõtted ja analüüsi, milline on see ekslik mõtteviis või käitumisviis, mis võib sind oma hingesugulasest eemale hoida. Kui leiad need üles, siis muuda suunda ja küll armastuseõnn hakkab sulle naeratama. Imelist eneseanalüüsimist!

1. SA EI OLE TEMA JAOKS VEEL VAIMSELT VALMIS

Sa võid tunda, kuidas oled hingesugulasega kohtumiseks valmis, kuid tegelikult sa ei pruugi tema jaoks vaimselt valmis olla. Kui sa ei ole valmis, siis see võib kajastuda näiteks tundes, et sa ei soovi olla üksinda. Üksindust ei soovita väga tihti ja seetõttu otsitakse kontakti hingesugulasega. Hingesugulane ei saabu sinu ette siis, kui sa soovid enda sisemuses olevat tühjust täita kellegi armastusega. Hirm üksinduse eest, soov või vahel isegi nõue, et keegi täidaks selle tühja lünga sinu sees, blokeerib hingesugulase saabumist sinu ellu. Ma mõistan täielikult, miks nii mõeldakse, kuid see on vastuolus karmaseadusega. Mida nõuad, seda sa ei saa. Tingimusteta armastus on see, mis kutsub hingesugulase sinu ellu. Selle asemel, et karta üksindust ja soovida selle tunde täitmist, pigem mõtesta enda soov ümber. Mõtle selle peale, et sa oled tema jaoks valmis ja kui tema soovib, siis sa võtad ta enda ellu vastu. Anna enda saatusele võimalus, mitte ära nõua teda. Kui sa suudad seda teha, siis pole sul vaja enam kaua oodata. Lisaks sellele on hirm üksinduse ees see, mis kasvatab inimese hinges veelgi suuremaid vaimseid probleeme, see tekitab ärevust ja lausa depressiooni. Usun, et seda ei soovi keegi enda ellu, seega on mõistlik enda soove teistmoodi mõtestada.

Hingesugulasega aitab sul kokku saada Larimari kristall. Larimar õpetab tingimusteta armastama ja oma armastusesoove teele saatma nii, et need käiksid kokku Karmaseaduse ja külgetõmbeseadusega. Kanna tükikest Larimari igapäevaselt endaga, kui sa oled hingesugulase otsinguil.

Enne, kui sa oma hingesugulasega kohtud, tee samme, mis aitaksid sul lahti saada üksinduse tundest. Pea meeles - see on see kurjajuur, mis takistab sul temaga kohtuda. Sotsialiseeru, mitte romantilise suhte loomise eesmärgil, vaid lõbu ja sõpruse pärast. Näita ennast maailmale, leia üles enda sõbrad, tuttavad, külasta neid ja naudi meelelahutust, mis tekitaks sinus ühtekuuluvustunnet. Loo uusi tutvusi, võta rõõmuga vastu inimesi, kellega sa kohtud, suhtle nendega ja naudi aega koos nendega. Kui sa suudad enda mõtted üksindusest eemale viia, siis sinu unistus hingesugulasega kohtuda on palju rohkem käega katsutavam.

2. SINU SUHTLUSMANEER VÕIB OLLA DOMINEERIV JA NEGATIIVSUST KIIRGAV

Pealkiri kindlasti ehmatas sind juba ära, kuid ära lase sellel ennast häirida. Räägin asjadest, mis tõepoolest võivad hingesugulase teekonnale pausi panna. Kui see sind ka ei puuduta, siis on see sulle lihtsalt kasulik. Kui see teema sind puudutab, siis võta inspiratsiooni ja asu ennast teistega suheldes kõrvalt jälgima ning end muutma.

Tihti võib olla hingesugulase leidmine pidurdunud inimese enda suhtlemiseoskuste tõttu. Tuletame meelde, et hingesugulane soovib tingimusteta armastust ja aktsepteerimist. Seda teades ei tohiks olla sinu sees ühtegi vastandkäitumist teiste inimestega sellel samal ajal. Näiteks blokeerib seda teekonda üleolev suhtumine kellesegi või millesegi. Üleolevus ei võrdu tingimusteta aktsepteerimisega. Analüüsi end ja küsi enda käest, kas oluline teatud positsioon teisel inimesel siin elus on sinu jaoks oluline või mitte. Kas sinu jaoks on oluline see, et inimene oleks rikas, edukas, haritud jne? Kui jah, siis see ei ole tingimusteta armastus teiste inimeste vastu. Need samad tunded ja suhtumine inimese sees võib olla suureks blokeeringuks hingesugulase ellu laskmisel.

Lisaks kõigele sellele võib hingesugulase teekonnale pidurit lisada oskamatus teiste inimeste vastu hea olla. Hingesugulast üles leides tuleb väga palju praktiseerida lahkust, abivalmidust, tänulikkust, aktsepteerimist ja teiste inimeste tingimusteta enda ellu võtmist. See on väga oluline informatsioon, mida tasuks kõrva taha panna ja võimalikult palju praktiseerida, et hingesugulane sinu ellu suudaks tulla.

Miks hingesugulane ei tule, kui sa praktiseerid domineerimist ja üleolevust? Seda seetõttu, et hingesugulaste omavaheline liit on määratud olema domineerimise ja üleolevuse vaba. Ta ei tule ebasoodsasse keskkonda.

Lumiobsidiaan on hingesugulase leidmisel väga kasulikuks kristalliks. See on kristall, mis aitab sul mõista, mida sa ise valesti teed, et te ei kohtu. Lumiobsidiaan õpetab inimest endasse vaatama, enda sisemuses muudatusi tegema ja olema aus iseenda vastu. Lumiobsidiaan olgu kindlasti sinu lähedal ajal, mil ootad enda hingesugulase ellu saabumist. Sa ei pruugi täna teada, mis on see, mida sa alateadlikult valesti teed, et enda ja tema kohtumist kaugele tulevikku lükkad.

Soovitan sul praktiseerida headust teiste inimeste vastu. Püüa olla lahkem ja suhtu neutraalselt kõigisse, kellega sa kohtud. Ära liigita inimesi, võta neid vastu hoolimata nende majanduslikust staatusest, nende haridusastmest ja isegi rassist. Kusjuures, see on osa tingimusteta armastuse praktiseerimisest ja see omakorda päästab armastuseõnne valla!

3. VÕIB-OLLA SA KONTROLLID LIIALT PALJU OMA ELU, LASE END HOOPIS VABAKS!

Perfektsionistlik pool inimestes on loomulikult hea, kui me rakendame seda õigetes kohtades, näiteks enda andes või töös. Küll aga see võib negatiivseid pöördeid tekitada olukordades, kus me ei tohiks oma kontrollivaid oskusi rakendada. Näiteks saatuses. Meil kõigil on vaja lasta saatusel oma korrektuure teha nii, kuidas see soovib. Hingesugulase teekonda sinuni võib pidurdada sinu enda vajadus kõike kontrollida või enda elu teatud kasti sees hoida. Tegelikult on aga nii, et sa ise ei pruugi kunagi osata täielikult teada seda, mis on sinu jaoks kõige õigem ja ideaalsem. Minu soovitus on see, et hoia enda elu kontrolli all poolel määral ja teisel poolel luba ise juhtuda. Julge usaldada enda elu, see, mis sinu ellu tuleb, võta vastu ja tee sellega tööd. Ära karda sinu jaoks mittesobivaid teemasid, mis võivad sinu ellu saabuda. Me siiski saame selle, mille oleme ära teeninud, mida me ise välja kiirgame ja mis on meile kasulik. Kui sa liialt palju kontrollid enda elu, siis tegelikult võid sa maha magada väga ilusaid asju. Lase elul juhtuda!

Hingesugulane ei saa sinu ellu tulla, kui sa ei luba saatusel oma teed korrigeerida. Kui sa üritad pidevalt kontrolli all hoida enda elus toimuvat, siis sa ei pruugi ruumi teha enda hingesugulasele ajal, mil ta on valmis sinu ellu tulema. Sa lood seadusi oma peas selle kontrollimisega, mis blokeerivad ära teemasid või inimesi, kes soovivad sinu ellu pääseda. Lase vabaks, hinga sügavalt ja lase elul endaga juhtuda.

Thuliit on kristall, mis on väga tugevalt seotud armastuseõnnega. Thuliit õpetab sulle seda, et elu läheb nii nagu ta läheb, õpetades armastust vabalt vastu võtma ja usaldama oma elu. Thuliit ei lase sul ise luua blokaade, mis takistavad armastuse ellu tulekut. Thuliit suurendab õnneenergiat, mis omakorda aitab külgetõmbeseadusel sinu suhtes edukamalt tööd teha. Hoia Thuliiti enda elus, kui soovid, et armastus leiaks koha sinu saatuses.

4. VALE IDEAALKUJUTUS HINGESUGULASEST

Vahel võib olla hingesugulase tee sinuni blokeeritud seetõttu, et sa omad ise temast valet ideaalkujutist. See on igati loomulik, kui fantaseeritakse ja luuakse endale ettekujutus tulevasest armastusest. See on tegelikult isegi ühtepidi õige, kuna visualiseerimine aitab meil oma soovide ja unistusteni kiiremini kohale jõuda. Samas võib igasugune ettekujutuste teke viia ka eksiteele. Paraku elus on nii, et ilusast ja õigest asjast võib välja kujuneda hoopis negatiivne lõks.

Väär idealistlik kujutus võib hingesugulase ära blokeerida, kui sa soovid tema käest valesid asju. See juhtub siis, kui soovid on egopõhised. Egopõhine soov on näiteks saada rikast kaaslast, et enda elu tulevikus lihtsustada. Egopõhine soov võib olla ka ülinägusast kaaslasest või näiteks supertalendikast kaaslasest. Tegelikult on aga nii, et süda ei armu pealiskihti, see armub inimese sisemust tunnetades. Kui visualiseerida hingesugulast, siis ei tohiks küsida luksust ja pealispinnalist ilu, vaid sisemist ilu.

Ma ei soovita sul unistamist ja visualiseerimist lõpetada. Pigem ma soovitan sul suunata oma visioonid sellele, milline ta võiks olla oma hingelt. Unista nendest iseloomuomadustest, mis oleksid vajalikud sinu enda heaolu jaoks. Unista sellest, et ta oleks rõõmsameelne, kui sa ise oled pessimismile kalduv. Unista lojaalsusest, heatahtlikkusest, tingimusteta armastusest, hoolivusest, kaastundlikusest või hoopis motiveerivast isiksusest. Nendel iseloomujoontel on väärtusi rohkem kui luksuslikul pealispinnal. Mõtesta enda soovid hingeliseks, mitte materiaalseks. Tegemist on siiski hingelise sidemega, mitte ärilise sidemega.

Karmaseadus ei lase armastusel tulla, kui seda nõuda läbi materiaalse kaalukausi. Karmaseadus lubab armastuseõnne läbi, kui soovid on hingelised, mitte maised.

Rodoniit on väga kasulik kristall, et leida hingesugulane ja temani tee luua. Rodoniit on kristall, mis avab sinu südame armastusele, õpetab sind armastust õigel viisil vastu võtma. Rodoniit takistab armastuse nõudmist ega lase sellele ka tingimusi esitada. See on väga hea kristall, mis suunab suhtealaselt õigesti mõtlema ja unistama. See on nagu filter, mis sorteerib õiged ja valed mõtted ära, blokeerides sind tegemast valet sammu, kui sinu lõppsooviks on armastuse leidmine. Lisaks sellele õpetab Rodoniit armastust väljendama ja on seega suhte loomisel igati kasulik. Rodoniit õpetab armastama hinge, mitte inimese väliskihti ja tema maiseid saavutusi.

5. SINUS ON MISKI, MIS ON VEEL TERVENDAMATA

Hingesugulane ei saa sinuga kontakti, kui sinus on veel miskit, mis on tervendamata ja see sama osa sinus võib muuta teievahelise suhte sobimatuks. See miski võib olla see, mida teine pool ehk sinu hingesugulane sinus vajab ja kui seda enne teie kohtumist ei ole, võib see teid päris kiirelt lahutada. Kui sa soovid temaga väga kohtuda ja saatus ei ole teid veel kokku lasknud, siis võta aega, et end analüüsida. Leia endas üles negatiivseid iseloomujooni, mis võivad olla teise poole jaoks sinuga suhtes olla rasked ja saatuslikud. Igas inimeses on loomulikult need erinevad, seega kõige õigema vastuse saad anda endale anda vaid ise. Võib-olla oled sa väga ebakindel, sa ei armasta enda keha ega ka iseennast. See on kusjuures üks suurimaid probleeme, mille ma olen ära tuvastanud nendes, kes peavad hingesugulase otsinguil kaua olema. Kui sa peeglisse vaadates ei tunne rõõmu, sa ei näe endas ilu, siis kuidas on võimalik suhet tervena hoida? Põhimõtteliselt ei olegi. See tooks kaasa pidevaid enesekriitilisi momente ja tänu sellele sa ei pruugi uskuda, et teine sinu kõrval võib sind siiralt armastada. Armasta ennast enne, kui lased kellelgi teisel end armastada, siis sa suudad armastust ka vastu võtta. Leia enda üles see, mis võib suhet sinu poolt lõhkuda, paranda see, tee endaga tööd ja lase seejärel armastusel enda ellu tulla. Lumiobsidiaani kristall koos Thuliidi, Rodoniidi ja Larimariga aitavad sul end igas mõttes tervendada, et hingesugulane suudaks lõpuks leida tee sinuni.

Kui sa tunned, et sa soovid nendel kristallidel lasta endaga tööd teha ja nende abi läbi jõuda sellel rännakul lõpptulemuseni, siis lase neil end aidata. Sind võib huvitada La Tene kristallikomplekt TEE HINGESUGULASENI, kus need kristallid on kõik on esindatud. Leiad selle SIIT.

Ylang Ylang on armastusetaim ja selle eeterlik õli on kasulik armastuseenergia võimendamiseks. Kasuta Ylang Ylangi eeterlikku õli enda kehahoolduses, et selle vägi saaks Auras aktiveerida sinu armastuseõnne. Tegemist on eeterliku õliga, mis muudab sind sensuaalsemaks, armastavamaks, kirglikumaks ja see aitab armastusel tee sinuni leida. Põleta seda eeterlikku õli enda kodus õlilambi sees ja tee endale selle kaudu armastuseteraapiat.

Hingesugulase leidmine on väärt teekond, mida ette võtta. Siiski on tema näol tegemist inimesega, kes on loodud sinuga sobima ja kellele sa suudad enda südame kinkida. Ma soovitan sul see teekond ette võtta, kuna temaga kohtudes leiad sa üles isikliku õnne.

Ei ole olemas sellist asja nagu "juhuslik" kokkusaamine hingede vahel. Me kohtume kõigiga siis, kui meil on vaja üksteisega kohtuda. Ka hingesugulased kohtuvad siis, kui on õige aeg. Kuid seda õiget aega on võimalik ise luua, läbi eneses muudatuste tegemise.

Imelist hingesugulasega kohtumist, ava tema jaoks enda hing ja saatus!