Numeroloogia on võimas vahend, millega on võimalik teha nii ettekuulutusi kui ka mõista paremini inimesi. Seetõttu see mulle väga meeldibki. Saan sind ja palju teisi inimesi läbi selle enda elutöös aidata, jättes sellega numeroloogiasse jälje, mida saavad hiljem tuleviku numeroloogid pärandina minu perekonnale edasi kanda. Oleme siiski spiritualistidena siia maailma valgust külvama tulnud. Kõige olulisem on numeroloogiat säilitada ja mõista selleks, et enda elust paremini aru saada. Kui soovid seda teha, siis aitan hea meelega sul selles osas silmi veelgi rohkem avada. Näiteks meeldib mulle väga number 21. Sellel kuupäeval sündides, saad endale kandmiseks väga suure sotsiaalse kohustuse. Seda ei tasu ega tohigi halvana võtta, kuna see on suurepärane ülesanne. Mida sotsiaalsem sa 21 oled, seda rõõmsamaks ja õnnelikumaks sinu elu muutub. Mida rohkem on head melu sinu ümber, seda suurem ja laiem on naeratus sinu suul. Seda seetõttu, et 21. kuupäeval sündinud on mõeldud maailma sotsiaalsust tooma ja rahvast omavahel ühendama. Mis tähendab seda, et kui sa oled sellel kuupäeval sündinud, soovitan sul olla veelgi sotsiaalsem, et saaksid enda energiad laetud suurepärase suhtlusenergeetika kaudu.

Numeroloogia kannab sinu teele palju erinevaid inimesi, erinevate oskuste ja teadmistega. Seda seetõttu, et sa saaksid haarata nendest inspiratsiooni ja nendele edasi anda enda sära ning kontakte. Sa oled numeroloogia keskel see, kes on mõeldud infovahetusega tegelema ja seda vaid heas mõttes. Mis tähendab, et kui sa oled heaga inimeste jaoks olemas ja jagad nendega enda teadmisi, siis sinu Karma saab olema väga hea. Miks? Kuna sa oled mõeldud sõnumitoojaks teiste numbrite keskel. Hoia alati kurss positiivsuse ja päikese poole, seal asub sinu isiklik küllus.

Selle artikliga annan ma järjekordse pusletüki sinu missiooni kohta, mis aitab sul lõpuks terve suure pildi iseenda kohta kokku panna. Kui teeme koos läbi erasessiooni, saan aidata sul end veelgi paremini mõista. See aitab sul veelgi kiiremini mõista iseenda elu missioone. Neid on meil palju. Numeroloogias lisab näiteks 21 sulle juurde sotsiaalset tööd ja kui näiteks mõnes teises aspektis on see sama, siis selle väärtus vaid kasvab. Mis tähendab seda, kui soovid teada saada, milles veel intensiivselt tegutsema pead, soovitan sul lugeda minu Astroloogia ja Numeroloogia artikleid ning leida sealt iseennast üles. Kirjutan neid kõiki selleks, et sa saaksid paremini aru, millises maailmas me elame ja seda kui väga meid kõiki Numeroloogia ja Astroloogia tegelikult mõjutavad.

Sünnikuupäev 21 annab sulle võimaluse kergemini särada ja olla õnnelik. Nii on inimestega, kes on sündinud siia maailma valgust tooma. Sotsiaalsust edendavad inimesed on väikesed päikesed meie keskel. Seega kui sa oled sellel kuupäeval sündinud, siis ka sina oled päike rahva seas. Mulle see väga meeldib, see annab meie ühiskonnale juurde palju ilu ja võlu. Kõige olulisem on see, et sa enda sära ära ei kaotaks. 21. kuupäeval sündinul on kerge langeda depressiooni, kuna sinu vajadused on kõrgenenud, mis tähendab seda, et sa vajad väga paljudes aspektides suurejoonelisi lahendusi. Kui sa ei tunne seda suurejoonelisust, siis sul on kerge langeda negatiivsusesse. Mis tähendab omakorda seda, et profülaktika eesmärgil soovitan sul tegeleda iseenda stressitasandi maandamisega. Selleks auruta näiteks Iisopi eeterlikku õli koos Clary Salveiga. Kui seda teed, siis need aurud leevendavad Auraväljas olevat pinget, mis omakorda suurendab tasakaalu tunnetust. Tasakaal on aga sinu jaoks äärmiselt oluline. Sul on vaja iga teatud aja möödudes end päevaks või tundideks välja lülitada, et olla omaette, et enda peas ajade üle selgusele jõuda, mis on eelnevas perioodis sinu kogemustepagasist läbi käinud. Kui lubad endale siin-seal olla korraks introvertne, siis võidad sellest päris palju ja minu jaoks on oluline see, et sa oleksid õnnelik. Spiritualistid hoiavad spiritualiste ja seda alati.

21. kuupäev sinu sünnikaardis annab sulle oskuse kiirelt leida üles jututeemad teiste inimestega. Sa leiad selle loomulikult ja ei pea väga pingutama, et uued tutvused sinu ellu saabuksid. Kuid kaitse enda alati nende eest, kes sind soovivad ära kasutada. Seda tee kindlasti enda õnnekristalliga - Dendriitahhaadiga. See on samal ajal ka sinu isiklikuks küllusekristalliks ja rahavoolu aktiveerijaks. Dendriitahhaat aitab sul ka enda missiooni kiiremini ja edukamalt täide viia. Kui sa ei tea veel enda totaalset missiooni, siis Dendriitahhaadi kandmine aitab sul intuitiivselt selleni jõuda. Mis tähendab seda, et kristalli kandes saad usaldada Universumit tooma seda küllust ja missioonitunnetust enda jaoks päevavalgele.

Kui sa oled 21. kuupäeval sündinud, siis oled suureks toeks teistele inimestele nende murede ära kuulamisel. Nende lahendamine ei ole aga alati sinu kohustuseks. Sinu ülesandeks 21. kuupäeva numeroloogiat defineerides on see, et oleksid positiivsena teiste kõrval. Mida õnnelikum sina oled, seda õnnelikumad on teised ja sulle meeldib vaid kvaliteetseltskond. Tean seda, kuna 21. kuupäev viitab perfektsionismile seoses inimsuhetega. See tähendab seda, et see võib stressi puhul kalduda suureks draamaks kui keegi kellelegi liiga teeb või rikub kellegi tuju. Sulle meeldib olla õnnelikus seltskonnas, kus sa saad enda elu rohkem nautida. Siinkohal ma toetan 21 mõttekäiku igati, kuna see ongi õige, et kõigil oleks hea, mitte halb olla. Seega kui keegi sulle on draamaga ette jäänud ja sa soovid parandada enda ja teiste inimeste tuju, on sul vaja sellele/nendele inimestele öelda, mis on valesti tehtud, et nad saaksid iseenda ja teiste jaoks veelgi õnnelikumad ja positiivsemad olla.

Sünnikuupäev 21 annab sulle närvilise mõttemaailma, mis võib kujuneda suureks stressiks, kuna sinu ajutegevus on lihtsalt niivõrd kiire. Selle vastu ei tasu hakata, kuna seda on sul vaja. Sa saad alati end rõõmsameelsena hoida, et ülemõtlemisest ei saaks stress ja mõtlemine oleks kerge ning helge! Seda aitab sul saavutada sinu isiklik positiivsuse kristall, milleks on Oranž Kaltsiit. Tegemist on Päikesepõimiku-aktiveerijaga, mis annab sulle võimekuse enda head õnne suurendada. Kanna seda koos Dendriitahhaadiga, kui soovid korraga positiivsust ja küllust enda ellu ligi kutsuda.

Sünnikuupäevade järgi on väga palju võimalik sul enda kohta mõista, milline sa oled ning, mis on sinu missioon. See on Astroloogilise kaardi suur boonus, mistõttu on seda hea lugeda ja tõlkida. Numeroloogia on osa Astroloogilise kaardi lugemisest. Mulle meeldib neid ühendada kui Astroloogilist kaarti ka sessioonidel tõlgin.

Soovin kõike kõige suurepärasemat 21. kuupäeval sündinu! Anna maksimum meie ühiskonnale enda sotsiaalsusega - sind on meile vaja! 

Tene Laul