Iga aastakäik kannab endaga kaasas erilist väge, mis kandub inimese sünnikaarti tema sünni hetkel. Igal aastal on oma eriline energia, mis tähendab seda, et sinu looma-aasta annab selgelt teada, millise energeetika kandja sina oled. Sa ei saa muuta seda, millisel aastal sa sündinud oled - see on saatusesse kirja pandud ja ette määratud nagu saatused ikka. Juhul kui sa oled sündinud sea-aastal, siis sa saad olla väga õnnelik juba selle teadmise tõttu. Miks? Sea-aasta muudab sind väga iseseisvaks, mis tähendab seda, et sulle meeldib ise otsuseid langetada ning sulle ei meeldi see, kui sinu eest valikuid tehakse. Sa eelistad ise mõelda ja enda elu organiseerida ning seetõttu sobib sulle ideaalselt juhtiv positsioon. Kui sul ei ole võimalik tööalaselt juhtival positsioonil töötada, siis sellisel juhul ei meeldi sulle mitte kuidagi see, kui ülemus sind kamandab, vaid sa ootad enda ülemuselt võimalust iseseisva töö tegemiseks. See annab sulle rohkem hingamisruumi, sa teed kordades paremini enda tööd ja tulemus on selgelt nähtavalt parem. Kui sa loed seda siin ning nõustud minu öelduga, siis võibolla võiksid seda ka enda ülemusele näidata ning paluda tal iseseisva töö tegemiseks rohkem ruumi ja võimalust - kui sul on selleks loomulikult võimalust ehk sinu tööandja on läbirääkimisteks avatud. Mulle iseenesest meeldib enda töötajatega hoida suhteid heana, kuna nemad on need, kes aitavad täita minu unistusi ehk levitada spiritualismi ja naturalismi üle Eesti ning väljapoolegi. Olen tänulik kõikidele, kes aitavad LA TENE´l jõuda õigetesse kohtadesse ehk nende inimesteni, kes oskavad tõeliselt väärtustada seda, mida ma teen ja edasi annan.

Sinu iseseisvus sea-aastal sündinuna on selline, et kui keegi peaks seda piirama ning tahtma seda ära võtta, siis sa muutud närviliseks ning lähed kergelt endast välja. Pane tähele, millal sa endast välja lähed - täpselt nendel hetkedel, kui keegi kärbib sinu iseseisvust. Kui sa oled sunnitud olema sellises keskkonnas, kus sa ei saa olla niivõrd iseseisev mõtleja ja tegutseja, siis rahusta end Ioliidi kristalli kandmisega, mis on sinu üks kristallidest. Ioliit on sügava intuitsiooni edasiarendaja. Mis tähendab seda, et see annab sulle veelgi selgema tunnetuse, kuidas midagi teha ja kuidas millenigi jõuda. Ioliit paneb sind mõtlema õigete asjade peale, suurendab sinu intuitsiooni ning avab visioonide nägemise. Ioliit tugevdab ning annab sulle võimaluse arendada enda Kolmandat Silma veelgi rohkem. Väga oluline on see, et sinu Kolmas Silm oleks aktiveeritud, kuna sellisel juhul suudad sa olla iseseisev ning sind ei häiri see, kuidas keegi sind mõjutab ja suunab. Sellisel juhu tulevad kõik vastused sinu seest ning sa jääd enda eluga rahule. Kui oled juba tasakaalus, siis sa loomulikult oled juba enda eluga rahul ning ma tunnen sinu üle väga suurt rõõmu. Juhul, kui sa aktiveerid enda Kolmandat Silma, siis töötab sinu Hiina astroloogia aasta energeetika Auraväljas ja sünnikaardis igatpidi sinu kasuks - seda tulebki sul saavutada. Palun jäta endale meelde, et sa aktiveeriksid Kolmandat Silma võimalikult palju. Olen aastate jooksul kirjutanud sulle sellest, kuidas seda aktiveerida. Leiad siit erinevaid artikleid ning kindlasti soovitan sul kanda kristalle, mis aitavad sul aktiveerida seda kuuendat Tšakrat. Näiteks Ioliidi kõrval mõjutab suurepäraselt Kolmanda Silma Tšakra aktiveerumist ja töötamist Lasuriit. Tegemist on kristalliga, mis annab sulle tugeva intuitsiooni.


Lisaks sellele, et sa oled iseseisev mõtlema, oled sa ka väga uudishimulik. Sul on vaja kõike teada ning olla kõigega kursis. Isegi kui sa ei julge seda endale tunnistada, siis nii on. Ma ütleksin selle peale - vahet ei ole. Ole uudishimulik! See sobib sulle ehk komplimenteerib sinu isiksust. Kui kellelgi midagi toimub, kui keegi midagi räägib - oled seal kuulamas või soovid teada saada, kas ja kus ning mis päriselt toimub. Sinu uudishimu on äärmiselt tervislik ehk sulle meeldib teada tõde, et mõista, kus sa kellegi elus oled või kes midagi on saavutanud jne. Minu meelest on see sinu puhul suurepäraselt hea iseloomuomadus ning seda ei pea mitte kuidagi kartma. Aktsepteeri seda ning ole õnnelik selle üle, et oled selline. Tänu sellele sa suudad kergelt talletada informatsiooni ning kiirelt õppida. Aga see kehtib ainult nende teemade puhul, mis sind tõesti huvitavad. Pane tähele - kui kuskil on toimumas midagi huvitavat, siis on sinu kõrvad kikkis ja silmad lahti.


Millised aastakäigud on Hiina Astroloogia järgi SEA-AASTAD?

Kes te olete sündinud aastal 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 ja tulevikus imelised uued sea-aasta esindajad aastal 2031 - kõik te olete Sea-aasta energeetikas.

Absoluutselt kõik sea-aastal sündinud on julged ja soovivad olla parimad selles, mida nad ette võtavad. Kui sa oled sündinud sea-aastal, siis sinu jaoks on äärmiselt oluline see, et sa saavutaksid esimese koha ning parima või perfektse tulemuse ükskõik milles. Oled näiteks enda koduköögis ja teed süüa, siis see retsept, mida sa kasutad - teed selle omanäoliseks, saavutad parima maitse, kuna sa soovid pakkuda nii endale kui ka teistele parimat. Näiteks kui sa oled autoremonditöökoja omanik, siis sinu juures saavad autod kindlasti kõige ilusama uue välimuse või kõige kiiremini korda. Mitte seda, et teised oleksid saamatud või nad ei oskaks midagi, vaid sinu perfektsionism ning võistlushimu on tulnud sellest aastakäigust ning minu meelest on see suurepärane iseloomujoon sinu juures, mida ma ei muudaks mitte kuidagi. See on väga tore, et sa oled perfektsionistlik ning idealistlik. Tänu sellele iseloomule jõuad sa elus väga kaugele.

Kui sa oled tasakaalust väljas, siis sind häirib iga asi, mis on sinu elus tasakaalust väljas - kui midagi ei ole korrapärane või kui asjad ei ole organiseeritud nii nagu sa oled endale ette kujutanud.

Kõigele lisaks oled sa väga romantiline ning vajad romantilist puudutust igale poole, kus sa käid ja oled. Isegi kui sa oled meesterahvas, siis sinu jaoks on oluline see, et sinu kaaslane oleks romantiline ning armastav. Kõik sinu kaaslase juures peab olema hästi sätitud ning korrektne ja hoitud. Kui sa oled naisterahvas, siis on see ka sinu jaoks oluline - romantilisus on sinu hingekood.

Sa oled oma loomuselt veidi krutskeid täis, mis tähendab seda, et sinu aastakäigu puhul on garanteeritud loomulik huumorimeel. Sulle meeldib, kui tehakse intelligentset huumorit, sulle meeldivad head komöödiad ning paroodiad. Sulle meeldib hea huumor ja meelelahutus ning oskad seda ka ise teha. Väga paljud head komöödianäitlejad on sündinud sea-aastal.

Kui oled enda Astroloogilise aasta esindaja tasakaalus versioon- oled sa ka väga kaastundlik ning armastava loomusega. Juhul, kui sa oled tasakaalust väljas, siis oled sa selle aastakäigu täpne vastandversioon ja sellisel juhul soovitan sul esimesel võimalusel asuda kandma Karneooli. Karneool toetab sind ka siis, kui soovid endale majanduslikult palju head õnne. Karneool annab võimaluse sinu parimatel iseloomujoontel välja tulla ning toetab rikkuseenergiat. Kas sa teadsid, et Karneool on üks peamiseid küllusekristalle, millel on oskus sinus välja tuua loomulik anne, mis aitab tööalaselt raha sisse tuua. Kui kombineerida Karneool Rohelise Aventuriiniga, siis mõjub see sulle majanduslikult veelgi paremini, kuna Roheline Aventuriin on rahaõnnekristall. Karneool aitab välja tuua sinu ande ja rahaõnne suurendada ning Roheline Aventuriin tagab jätkusuutliku külluseenergia kasvamise.


Sea-aastal sündinu jaoks on väga oluline see, et enamus asjad oleksid praktilised ja kasulikud. Ehk ka teod võiksid olla külluslike tagajärgedega ning kui tulemust väga näha ei ole, siis see on tema jaoks veidi frustreeriv. Tulemus on äärmiselt oluline ja see on fakt.

Kui sa oled enda Astroloogilise aasta esindaja tasakaalukas versioon, siis oled loomuselt äärmiselt aus ja otsekohene. Oled selline inimene, kellele ei meeldi, kui valetatakse või vassitakse. Sa eelistad pigem otsekohesust, valusat tõde või avameelsust kui kuulda ilusat vale ning muinasjutulist lugu kellegi või millegi kohta. Sulle meeldib kui sulle otsekoheselt midagi öeldakse ja sa ei pea ise millegi kohta tõde välja nuputama. Kui sa armas lugeja loed seda siin sea-aastal sündinute kohta ning sa ise oled mõne teise aasta esindaja, siis palun tea seda, et tõde on see, mida nad armastavad. Ole enda lähedaste vastu aus ning teenid seeläbi väga suure respekti.


Hoolimata sellest, et sea-aastal sündinud on väga ausad ning avameelsed, suudavad enamus nendest siiski suhelda väga taktitundeliselt ning jälgida seda, kuidas end väljendada nii, et nad kellelegi liiga ei teeks. Iga tasakaalus sea-aasta esindaja on taktitundeline. Juhul, kui taktitunne on ühel või teisel põhjusel sea-aastal sündinu hingest kadunud, siis on kasulik kanda Seleniidi kristalli. Tegemist on tasakaalu, harmoonia ja taktitunde suurendajaga. Seleniidi kristall ehk peamine Inglitekristall mõjub kõikidele sea-aastal sündinutele hästi, kuna see aitab ka olla ühenduses peamise kaitseingliga. Mis see tähendab, et ühenduses olla - seda, et sa oled alati juhatatud ja kaitstud.

Sea-aastal sündinud on üldiselt väga kahe jalaga maa peal ja loogilised mõtlejad. Kõik peab olema loogiline ning lahti seletatud selle Astroloogilise aastakäigu esindaja puhul. Juhul, kui ei ole midagi loogilist, siis otsib ta selgitust ja seletust. Näiteks kui minu kirjutatud artiklis tekib mõni küsimus, siis otsib sea-aastal sündinu vastuseid ise edasi ehk teisi artikleid lugemiseks ning ta suudab kaasa mõelda, et kuidas ikkagi nii ja naa. Näiteks küsimus: "Kuidas Tene seda kõike teab ja kuidas ta nii palju on jõudnud 9 aasta jooksul kirjutada?" - Vastust on lihtne, vastan etteruttavalt ära: "Ma armastan sulle kirjutada, ma olen sündinud spirituaalsesse keskkonda ja ma olen selgeltnägija ehk ma näen ka nägemusi." Loodetavasti andis see loogilise vastuse sellisele küsimusele. Igatahes, mida ma soovin öelda sea-aastal sündinu kohta on see, et ta otsib vastuseid ja ta tekitab ise küsimusi, et nendele vastuseid leida. Nii õpib sea-aastal sündinu kõige kiiremini - kui esitab endale elu kohta küsimusi.

Element lisab sinu loomusele energiat juurde. Kui oled tule-aastal sündinud, siis olen impulsiivsem ja kirglikum. Kui metalli-aastal, siis vastupidavam ja vaoshoitum. Vee-aastal sündinuna emotsionaalsem ja impulsiivsem. Maa-aastal materialistlikum ja tööle rohkem pühendunud.

Sea-aastal sündinuga on väga lihtne läbi saada ehk nemad on väga armsad ja toredad sõbrad, kuna nad oskavad hinnata sõpruse väärtust ning vajadust. Seega, kui sinu seltskonnas on sea-aastal sündinu, siis sellisel juhul on sinu seltskonnas keegi, kes oskab sõpruspunkti ja kollektiivi koos hoida. Sea-aastal sündinu jaoks on oluline sõpruse pikaajaline püsivus ning kui kellelgi on seltskonnas probleeme, siis on nemad need, kes aitavad lahendusi leida ning inimesi taas kokku liita, kui on tekkinud lahkhelid.

Sea-aasta armastusekristalliks on Roosa Kvarts ning kui sul on soov armastuseõnne suurendada, siis soovitan seda kristalli kanda, kuna see toob sinu ellu juurde veelgi rohkem armastust. Sinu Hingesugulase ja Kaksikleegi (mis on äärmiselt populaarne teema + soovitan lugeda 2024. aasta mai Horoskoopi, et veelgi rohkem mõista selle teema olulisust) leidmise õnne-kristalliks on Akvamariin. Soovitan sul Akvamariini kanda selleks, et hoida enda armastuseelu suurepärases seisus.

Kui soovid veelgi enam teada saada, milline sa oled ja milline on sinu Astroloogilise kaardi vägi, siis soovitan sul lugeda erinevaid astroloogilisi ja numeroloogilisi artikleid ning liita need omavahel kokku. Loe näiteks enda eluteenumbri, sünnikuupäeva, Tähtkuju, jne kohta.

Tene Laul