Menüü
Ostukorv

ÕLILAMP must pentagramm

ÕLILAMP must pentagramm ÕLILAMBID
ÕLILAMP must pentagramm ÕLILAMBID
ÕLILAMP must pentagramm ÕLILAMBID
ÕLILAMP must pentagramm ÕLILAMBID
ÕLILAMP must pentagramm ÕLILAMBID
ÕLILAMP must pentagramm ÕLILAMBID
ÕLILAMP must pentagramm
31.30€
Maksudeta: 25.65€
  • Laoseis: Laos
  • Mudel: ÕLILAMP must pentagramm

Pilt on illustreeriv. Pildil olevad Titaanum Aura geoodid ei kuulu õlilambi juurde. 

ÕLILAMP on eeterlike õlide põletamise jaoks mõeldud vahend, mis annab sulle võimaluse saada taimsetest õlidest kätte nende tervendavaid omadusi. Õlilambi kausja osa sisse valatakse puhast vett ja selle vee sisse tilgutatakse eeterlikku õli, vastavalt oma soovile. Soovitan kasutada pehmendatud vett, kuna siis ei teki õlilambi kausile veerante ning lambi puhastamine on tunduvalt lihtsam. Õlilambi alumisse ossa (avast sisse) asetatakse põlev teeküünal. Küünlaleek kuumutab õlilambi ülemist osa, kus on vesi koos eeterliku õliga ja kuumutamise tulemusel levivad eeterliku õli aurud sellesse ruumi, kus õlilamp asub. Need aurud tervendavad inimest, puhastavad energeetiliselt ruumi ja ka seal asuvaid kristalle. 

Kõikidel eeterlikel õlidel on omad tervendavad energiad, kasuta seda õli, mille väge ja jõudu sa soovid enda ellu tuua. Kõik La Tene eeterlikud õlid leiad SIIT.

PENTAGRAMM on viietipuline täht, millel on vägi kaitsta Kurja silma, ebaõnne, needusliku väe, negatiivsuse, vägivalla, kurjuse ja pahatahtlikkuse eest. 

Tehniline
Mõõdud Keraamilise õlilambi kõrgus on ca 10 cm, laius 9 cm. Toode ei sisalda õli.
Kõik geoodid on unikaalsed ja ainulaadse väljanägemisega. Mis tähendab seda, et geood, mille tellid näeb veidi erinev välja sellest, mis pildil on.&nb..
22.50€
Maksudeta:18.44€
BERGAMOT eeterlik õli on saadud selle viljakoorest. Bergamot kuulub tsitruseliste perekonda ja seega on see sugulane laimi, apelsini, s..
7.92€ 9.90€
Maksudeta:6.49€
Eeterlikud õlid on väga head vahendid füüsilise tervenemise ja spirituaalse kasvu kiirendamiseks. Ükskõik, milline eeterlik õli on sinu kasut..
6.64€ 8.30€
Maksudeta:5.44€
Pilt on illustreeriv. Viiruk ja poleeritud Draakoni Verekivi ei kuulu toote juurde.VIIRUKIHOIDJA on väga kasulik ja praktiline ese..
6.10€
Maksudeta:5.00€
JASMIIN on armastuse ja intuitsiooni lill. Jasmiin kannab endaga kaasas väga õrna, rahustavat ja puhast e..
3.60€ 4.50€
Maksudeta:2.95€
HARMOONIAVIIRUK koosneb kolmest traditsioonilisest viirukitaimest, milleks on Sandlipuu, Patšuli ja Seedripuu. Nende kolme taime vägi loob sinu ümber ..
3.76€ 4.70€
Maksudeta:3.08€
JASMIIN on armastuse ja intuitsiooni lill. Jasmiin kannab endaga kaasas väga õrna, rahustavat ja puhast e..
4.16€ 5.20€
Maksudeta:3.41€
HIMAALAJA RAVIMTAIMED viiruk on pandud kokku salajase retsepti järgi, milles on esindatud kõik peamised ja tugevamad Himaalaja ravimtaimed. ..
3.68€ 4.60€
Maksudeta:3.02€
SANDLIPUU eeterlik õli aitab immuunsusel tugevneda ja võitleb krooniliste haiguste vastu. Pidurdab keha ja naha vananemist. Soodustab uinumist, s..
13.52€ 16.90€
Maksudeta:11.08€
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid.