Oled sa kunagi selle peale mõelnud, kuidas hinged liiguvad? Kuidas on meie kehast kehasse liikumise üleüldine infrastruktuur? Või oled sa mõelnud selle peale, kuidas keegi valib selleks eluks endale perekonnad, vanemad, enda keha? Kui jah, siis aitan sul kõike selgelt mõista. Kirjutan sulle siia kõik selgete sõnadega välja ja avardan selles osas sinu mõttemaailma. See on minu ülesanne - sind ja kõiki teisi valgustada ning spirituaalsusesse kaasa haarata. See on osa hinge ülesandest - kõike mõista. Kui saan sulle selles toeks olla, siis olen suurima hea meelega osa sinu spirituaalsest teekonnast.

Me kõik oleme eelkõige hinged, me oleme energia. Ja see on surematu, see on igavene ehk kestab lõpmatult. Sellist asja ei ole, et hing kaotaks elutegevuse. Ainuke, mis suudab lõppeda, on kõik füüsiline ehk maine. Antud kontekstis siis meie enda füüsiline keha, meie elutee kodu. Sinu keha on sinu isiklik tempel.

Hingede rändamine ühest kehast teise toimub pidevalt, see on lõputu protsess, mis on garanteeritud. Selleni olen ma jõudnud kogu enda elutööga. Võttes arvesse, kuidas ma olen eelmiste elude kanaldamisega tööd teinud, siis iga kord, kui ma võtan kellegi elu ette, ei näe ma mitte ühegi inimese elus, et hinged lõpetaksid rändamise. Seda teades ütlen sulle, et sa oled igavene. Ainukene, mis muutub, on sinu enda energiavorm.

Mida rohkem sa end kujundad, seda enam muutub sinu hing. Sinu energia muutub. Selle kujundamine ongi spirituaalsus. Nii lihtne see tegelikult ongi ja midagi keerulist selle juures ei ole. Hingede rändamine on seotud eelmistes eludes loodud liinide ühendamisega. Hing, näiteks sina ise, liigub eelmisest elust füüsilisse kehasse edasi sellisesse perekonda, selliste vanemate ellu ja maailmakaardil sellisesse piirkonda, kus on sinu eelmisi elusid arvesse võttes sündinud enda füüsilisse kehasse kõik need teised hinged, kellega tuleb selles elus koostööd teha, ja ka sinna, kus on veel sündimata hinged, kellega on hingedevahelised kokkulepped eelnevalt nii-öelda spirituaalselt allkirjastatud.

Seega sünnid sa täpselt sinna, nende inimeste keskele, kellega sul on võimalik enda isiklikku missiooni täita, teistega koos ja ka üksi eraldiseisva inimesena, iseendale elades.

Hingede rändamine on garanteeritud, aga millal toimub liikumine ühest kehast teise, see on kõigi puhul erinev. See on see, mida mina saaksin sulle selgeltnägemise kaudu täpsemalt öelda, aga selleks ei ole tegelikult vajadust. Suurem eesmärk on mõista seda, et sa oled igavene. Puhkestaadiumid ehk füüsiliste elude vaheline kehatu hetk on samuti oluline.

See, millal näiteks sa ise sünnid sellest elust järgmisesse kehasse või sinu laps sünnib sinu ellu, see sõltub väga paljudest erinevatest nüanssidest. Näiteks oleneb sellest, kui palju on suudetud eelmise elu jooksul õppida õppetundidest, mis olid eelmise elu baasõppetunnid.

Baasõppetunnid on meil kõigil olemas. Need on need õppetunnid, ilma milleta me ei saa järgmisesse ellu või eluetappi edasi minna. Mina näen seda nii, et meil kõigil on ridamisi ülesandeid, mis tuleb selle elu jooksul ära teha. Need on justkui väravad, mis avavad uusi võimalusi. Mida rohkem sa õpid ja arened spirituaalsel tasandil ehk kujundad enda hinge tugevamaks, tervemaks ja armastavamaks, seda kiiremini täidad sa selle elu baasülesandeid.

See ei tähenda ilmtingimata seda, et füüsilise keha surm saabuks, kui oled enda baasülesanded täitnud. Neid tuleb siis juurde, sest nende täitmine avab uksed unistustele ja missioonile. Kui sa suudad selles elus enda füüsilist keha tervena hoida, siis saabub nii-öelda uus elu selle elu sees ehk totaalselt teine etapp. Juhtub see, et elumuster muutub ja sa transformeerud inimesena teistsuguseks. Seda teades julgustan sind alati õppima, arenema ja muutuma. Aga selle kõige juures tuleb sul mõista seda, et hoia enda füüsiline keha tervena, kui sa täidad enda baasülesandeid. Mida tervem sa oled, seda suurem tõenäosus on liikuda selles elus füüsilise surma asemel uude etappi. See on imeline teadmine, mille ma kingin sulle. Kasuta seda inspiratsiooniks ja edasiviivaks jõuks.

Kui on miski, mis suudab sind üles tõsta, siis see on teadmine, et mitte kunagi ei tohiks alla anda. Hoolimata olukordadest ja läbielatust, mis on selle elu jooksul sinu elust läbi käinud. Kui sa hingad, suudad liikuda ja keha töötab, on alati olukordadest väljapääs olemas. Kui sa tunned end lootusetult, siis võta ja haara kaasa minu armastus kogu inimkonna vastu, mida sa saad minu kirjutatud hingeliselt arendavatest, motiveerivatest ja elujõudu süstivatest artiklitest. Olen enda terve elu pühendunud kollektiivse energia tõstmisele, kõikidele lootuse andmisele, see on kingitus sulle minult! Nende tuhandete artiklite seast leiad kindlasti üles selle miski, mis aitab sind täna õhku tõsta.

Nii-öelda puhkepausid hingede rändamise füüsiliste elude vahel on tegelikult mitte puhkamisfaasid, vaid hoopis ülesannete korrigeerimise, õpitud informatsiooni talletamise ning uute radade ning hingedevaheliste sidemete kokkulepete sõlmimise faasid.

Kujuta ette, et oled justkui rännakul iseendaga, istud maha ja vaatad kõigele tagasi, millega oled enda viimases elus silmitsi seisnud. Seejärel teed enda järeldused kõigest, mis on juhtunud ja toimunud sinu ning teiste hingede vahel, mille sa oled ära õppinud ja mille mitte ning palju muudki. Sa justkui istuksid iseenda saatuseraamatu ees ja teeksid märkmeid selle kohta, mis on tehtud ning mis tegemata, mis jäi kellegagi pooleli ja mis mitte, mille oled vabastanud ja mida õppinud. Sa justkui paned enda jaoks saatuseraamatusse kirja kõik selle, mida toob järgmine elu ehk uude füüsilisse kehasse minek endaga kaasa.

Saatuseraamat on see, mida ma olen aastaid erasessioonidel lahti harutanud ja selgitanud kõike, mis-kellega-kuidas on selles elus vaja ära teha. Minu jaoks on saatuseraamatut lihtne näha, kuna selgeltnägijana pääsen ma sellele ligi. Ka sina pääsed, selleks on sul vaja enda intuitsiooni arendada, kuna tugev intuitsioon juhatab sind sinu elus õigetesse kohtadesse, kohtuma õigete hingedega ning õppima õppetunde. Intuitsiooni saad arendada Apatiidi, Shattuskiidi või Tšaroiidiga. Just need kolm kristalli on seotud saatuseraamatu lahti kodeerimisega. Neid kandes muutub sinu intuitsioon tugevaks ja sa suudad leida üles enda raja heas energias, sõites slaalomit läbi elu. Selleks tuleb sul loomulikult end pidevalt igas suunas arendada ja, mis on kõige olulisem, väljuda toksilisest egost. Seda aitavad tegelikult teha kõik kristallid.

Saatuseraamatuid saan ja võin lugeda, kui selleks tekib vajadus. Üldiselt teen seda siis, kui inimene on oma rajalt täiesti eksinud ja ei oska sellele tagasi pöörduda. See ongi minu missioon, aidata igaühel teist enda rada üles leida. Selleks olen ma aastaid kirjutanud paljudel erinevatel teemadel, et sinu hing ja teiste inimeste hinged saaksid spirituaalselt areneda. Kui meie teed peaksid kohtuma ja ma näen vajadust sekkuda, siis annan alati nõu. Kuid ma ootan kõigilt, eelkõige sinult endalt seda, et sa teeksid seda ka ise - aitaksid ennast! Selleks olengi ma kirjutanud artikleid ja jätnud suure spirituaalse jalajälje, et sul oleks koht, kust seda nõu saada.

Hingedevaheline rändlemine on tohutult suur infrastruktuur ja mul on suur austus universumi energiaseaduse ees, mis on selle meie vahel loonud. Me oleme kõik osa sellest ja see ongi kollektiivne energia.

Kõik inimesed, kes osalevad sinu elus või on sinna enda jälje jätnud, kes on aidanud sul areneda selliseks, nagu sa oled, nad kõik on olnud ka sinu eelnevates eludes. Mida suurem on õppetund sinu ja tema vahel, seda suurem on olnud ka teie eelnev kontakt. Mida suurem on armastusetunne sinu ja tema vahel, kas platooniline või romantiline, seda enam te olete rännanud ühest elust teise eraldiseisvalt, aga samas koos. See on imeline, kas sa ei arva nii? Minu meelest on see tohutult imeline, see on lausa müstiliselt ja maagiliselt suurejooneline.

Mida väiksem on spirituaalne jalajälg, mille keegi sinu ellu jätab, seda nii-öelda noorem on kontakt sinu ja tema vahel. Seega võta peresidemeid, intiimsuhteid, sõprusi ja ka teisi sügavamaid sidemeid kui elust ellu rändavaid kokkuleppeid, kuna just seda need ongi. Mida lühemalt on teine inimene sinu elus, pakkudes sulle väikest muutust, seda värskem on side. Uued sidemed loovad end pidevalt, neid tuleb sulle juurde ning on neid sidemeid, mis lõppevad. Seega toimub hingedevahelistes kokkulepetes puhastusi ja värskeid starte. Seda kõike teades suhtu alati kõigisse austuse ja armastusega, isegi kui nad on tulnud sinu ellu looma suurt dramaatilist tragikomöödiat või märulit. Kõike me ei saa ka heaga õppida, meie eludes on ikkagi duaalreaalsus. Negatiivne võrdub positiivsusega ja positiivsus võib võrduda negatiivsusega, kui sa seda soovid. Justnimelt, kui sa seda soovid. Sul on alati olemas vaba tahe suhtuda kõige keerulisematesse inimsuhetesse heaga, võttes sealt kaasa kõik imelise ja jättes vabastamise tasandile maha kõik, mis põhjustab stressi. See on ülim, mida sa saad teha ja kui sa suudad seda teha, siis see näitab, kui tugev sa oled spirituaalselt.

Mina näen elu nii, et kõik, mis meid haigestab, õpetab ja rikastab meid, kõik positiivne süstib elujõudu. Koostöö hingede vahel on oluline, ilma selleta ei saa me missiooni täidetud, õpitud ega arenetud. Seega võta hingedevahelisi liite alati enda jaoks kasulikuna mitte kahjulikuna. Kõik on suhtumises!

Kogu armastusest alati sinuga

Tene Laul