Wu wei tähendab hiina keeles "mitte tegema" või "tegevuse puudust". Tegemist on spirituaalse õpetusega, mille abil on sul võimalik külgetõmbeseadus enda kasuks tööle panna. Kõlab väga vastuoluliselt, eks ole? Tõepoolest, kõlabki, aga selle taga on tohutu tõde. Wu weid praktiseerides võid ka ise kogeda, kuidas sinu soovitud tulemus jõuab ühel hetkel sinuni.

Wu wei ei ole täielik tegevuse puudumine, pigem peetakse selle all silmas lihtsamat, vabamat ja ilma kinnisideedeta ehk obsessiivse panuseta tegevust, mille kaudu sa annad universumile mõista, mida ja kuhu sa jõuda soovid. Seejärel annad saatusele vabad käed, et see miski saaks päriselt sinu ellu saabuda.

Kindlasti on sul südamesoove, mida soovid reaalseks muuta, et need leiaksid ühel hetkel sinu saatuses koha, eks ole? Kui on, siis sa saad praktiseerida wu weid, et enda südamesoove päriselt kätte saada.

Kujuta ette midagi, millest tõeliselt unistad ja mis ei ole sinu ellu veel saabunud. Nüüd mõtle, mida sa saaksid teha, et universumile märku anda, et näe, see on see, mida sa soovid. Midagi tuleb teha, et jälg maha jätta. Kuna unistused on nii erinevad, siis pead sa ise leidma üles selle miski, mida praktiseerida, et avada enda jaoks õnnekanal.

Toon näite uue suhte kohta. Kui sa oled vallaline ja unistad suhtest, tõelisest, tingimusteta armastusest ja siirast sidemest mehe ja naise vahel, siis kuidas sa saaksid wu wei enda kasuks tööle panna? Selleks tuleb esmalt unistada ja seda õiget visualiseerida. Aeg-ajalt võid uuesti visualiseerida, et sõnum universumi jaoks selgena hoida. Nüüd tuleks teha üks lihtne samm, et jälg maha jätta. Näiteks saad sa hakata treenima enda keha teadmisega, et valmistad end selle õige jaoks ette või hakkad enda keha või iseloomu üleüldse paremaks ja tervemaks kujundama. Sa keskendud sellele, et teed seda selleks, et olla tema jaoks nii vaimselt kui füüsiliselt parimas vormis. Samas ei pea see tegevus, mida wu wei eeldab, olema seotud üldse millegi sellisega. Võid hakata praktiseerima näiteks rohkem naeratamist, teiste aitamist, inspiratsiooni ja positiivsuse jagamist. Kui sinu südamesooviks on leida armastus ja sa külvad välja armastuseenergiat, siis see ongi wu wei. Sa jätad märgi maha, annad universumile teada, mida soovid ja elad enda elu lihtsalt edasi, kuni see õige sinu eluteele ilmub.

Wu wei eeldab, et sinu soovunelma täitumiseks ei käitu sa obsessiivselt, sul ei ole kinnisideid. Kui soovid näiteks uut suhet, siis pidevalt erinevates sotsiaalmeediakanalites või tutvumisportaalides suhte otsimine ei ole wu wei. Selle otsimisega blokeerid sa külgetõmbeseaduse. Hoia enda südamesoovi pigem endaga ja tee midagi füüsilist, mis on selle sooviga seotud. Anna universumile teada, et näe, see on see, mida ma soovin, aga ma ei otsi seda.

Siit võib tekkida küsimus, et kuidas ma siis enda unistuseni jõuan, kui ma otseteed kaudu selle suunas ei liigu? Atraktiivsuseseadus ei kannata absoluutselt tunnelkäitumist ega tunnelnägemist. Tunnelkäitumine ja -nägemine tähendavad seda, et sa liigud kinnismõtteliselt selle poole, mis sinu arvates võiks sinu unistus olla. Suhetega on näiteks nii, et kui sa taotled tingimusteta armastust ja sa lähed seda inimest teadlikult otsima, siis võid sa olla pime ja seda õiget mitte märgata. Sa satud hoopis saatusekaaslase suhtesse, mis ei ole kaugeltki ligilähedane tingimusteta armastusega, seal on ainult tingimused. Me oleme juba eelmistes eludes paika pannud selle, kellele saab meie süda kuuluda ja kellega me suudame jagada sügavaid tundeid ning tingimusteta armastust. Kuna see on paigas, siis suudab universum teid kahte ise õigel ajal kokku panna - siis, kui te mõlemad olete selleks valmis ja kui te mõlemad olete seda ka oodanud ja soovinud.

Wu weid ei pea kasutama ainult suhetes, sa saad seda kasutada ka isiklike karjäärialaste unistuste täideviimiseks. Kui unistad heast töövõimalusest, siis saada see sõnum välja ning hakka seda tööd silmas pidades enda iseloomu muutma, isegi kui sul pole õrna aimugi, kuidas seda tööd saada. Õpi ja kujunda end. Seeläbi luuakse sinu unistuse ja universumi vahele side ning kui see on sulle mõeldud, siis ühel päeval sa jõuad selleni, keegi pakub sulle tööd või avaneb pakkumine just sinu unistuste töökohas.

Selleks, et wu wei töötaks, jäta seda kõike praktiseerides meelde, et sa ei tohiks unistuste täitumist mitte kuidagi survestada. Sina lihtsalt tegutse, lase kinnisideedest vabaks ja usu, et ühel päeval sa jõuad selle inimese või võimaluseni, millest oled unistanud. Wu wei töötab nagu bumerang - sa unistad, saadad sõnumi teele ja ehitad end üles, kui on õige aeg, siis tabab sind seesama bumerang ning toob sinu ellu selle, millest oled unistanud. Tavaliselt tuleb see ootamatult, siis, kui sa oled sellest mõttest täiesti lahti lasknud ja sel hetkel ei pruugi sa osata sellega midagi peale hakata. Nüüd on aga see koht, kus sa pead tegutsema hakkama ja võimalusest kinni haarama. Nüüd võid sa sekkuda ja endast 100% anda, et see täielikult endale saada, mitte enne!

Praktiseeri wu weid alati, sest sul on ju alati südames mingisugune soov ja unistus. Alusta sellega juba täna! Selleks, et kiirendada wu wei toimet ja atraktiivsuseseaduse käivitamist, soovitan ma sul mediteerides unistada ning kanda pikema aja jooksul Rutiilnõeltega Kvartsi. Tegemist on kristalliga, mis aitab sinu soovmõtteid ja unelmaid salvestada ning hoida neid sinu auraväljas nii, et universum oleks pidevalt teadlik, mida sa soovid ligi kutsuda ja enda elus kogeda. Rutiilnõeltega Kvarts on tõesti hea kristall, selle sees on ilusad sädelevad kuldsed nõelad, mis on salvestajad, Mäekristall nende ümber on unistuste realiseerija.

Soovin, et teie südamesoovid täituksid! Palju - palju armastust!