Astroloogilised näitajad, mis juhivad meie eluteed määravad väga suures osas ära selle, millised me oleme. Igal tähtkujul on omased iseloomujooned, mis selle ära määravad. Veevalajad kõik on omaette unikaalsed inimesed, erilise iseloomu, erinevate eluteede ja saatusega. Üks mis on kindel, nad kõik kannavad endaga kaasas Veevalaja tähtkuju teatud iseloomujooni, mis tulevad neis kõigis teatud eluhetkel esile.

Olen aastate jooksul saanud väga palju tänulikkust ja positiivsust täis tagasisidet enda artiklite kirjutamise eest ning erilist tagasisidet just sellepärast, et need aitavad elus tähtsaid teemasid ära lahendada. See inspireerib mind veelgi rohkem teile kirjutama. Jagan mõtteid, inspiratsiooni ja vihjeid selle kohta, kuidas on võimalik Veevalaja südamesse pääseda. Meil kõigil on oma kindel uks, kindel viis ja tee, kuidas meie süda avaneb. Olgu need mõtted inspiratsiooniks ja teejuhiks kõigile teile, kelle kaaslane on tähtkujult Veevalaja või kellel on värske tutvumine just selle tähtkuju esindajaga. See artikkel on mõeldud sinule, kui sa soovid olla Veevalajaga romantilises suhtes.

Seda inspiratsiooni praktiseeri kõikide Veevalajate puhul, keda sa enda jaoks kalliks pead ja usu mind, nad on sulle väga tänulikud.

1. Aktsepteeri, õpi ja ürita armastada Veevalaja idealistlikku ellusuhtumist

Milline on Veevalaja? Alustame siis otsast peale ja paneme paika ühe kõige olulisema punkti tema hinge iseloomu juures. Ta on idealistlik. Isegi, kui Veevalaja üritab olla ratsionaalne, loogikast lähtuv, tolerantne ja kõike muud, on ta siiski hingelt idealistlik. Ära võta nõela ja ära torka tema mulli, et see lõhkeks, kui ta on omas elemendis, kus ta näeb asju "wow" efekti lummuses. Lase tal nautida seda meeleolu, mis tekib unistades ja siis, kui fantaasia on lendlema läinud. Küll ta maa peale tagasi tuleb, kui selleks on õige aeg. Idealistlik külg tuleb temas esile siis, kui tal on vaja enda energiavarusid võimendada. Mis saaks Veevalaja jaoks olla veelgi lummav, kui see, et keegi laseb tal lihtsalt tema ise olla selles hetkes.

2. Ei valedele ja ei salatsemisele

Kui sul on tõeline soov leida koht Veevalaja südames ja ennast tema jaoks olulisele kohale viia, siis ära valeta. Nii lihtne, kui see ka ei kõla, aga jah, ära valeta! Veevalaja on küllaltki nutikas, et läbi närida ebasiiraid sõnu, väljaütlemisi ja žeste. Ta võib kaasa mängida nendes olukordades, kuid lõppude lõpuks istub Veevalaja õhtul maha ja analüüsib selle olukorra läbi. Kui sa tõesti soovid tema silmis olla väärtuslik, siis ole algusest peale siiras. Veevalaja puhul on nii, et isegi, kui on tõde valus, ta suudab seda kiiremini ära seedida, kui hiljem üritada ebasiirust unustada.

3. Aktsepteeri sarkasmi või tema viisi nalja teha

Eks kõik Veevalajad on erinevad, nad ei saagi kõik ühesugused olla. Kuid neil kõigil on omamoodi naljasoon. Enamus Veevalajaid, kes on minu elus või keda ma tunnen, nendel on päris tugev sarkastiline pool olemas. See on huvitav, kui sa neid mõistad, siis sa suudad seda Veevalaja poolt nautida. Sarkasmi või Veevalajale omast kummalist naljasoont ei tohiks temale pahaks panna. Kui sa soovid Veevalaja südamesse iseenda jaoks kohta leida, siis aktsepteeri tema seda poolt. Kui sa hakkad selle vastu võitlema, seda maha tegema või negatiivselt sellesse suhtuma, siis kahjuks pead sa tema südame poole suundudes tagasi astuma.

4. Väitle temaga, mitte ära vaidle

Veevalajale meeldiv väidelda, diskuteerida ja filosofeerida. Väga tihti võetakse seda tema iseloomujoont kui "super vaidlemise sooneks". Ära tee seda! Hoia alt, ära lase end lollitada. Enamuse ajast ta ei vaidle sinuga, võibolla vahel, kuid enamjaolt mitte. Veevalajale meeldib, kui keegi astub temaga väitlusesse. See on tema teema, mine lihtsalt kaasa, naudi, naera ja ära võta südamesse, kui ta sind selles võidab. See on tema jaoks väga lõbus ja see on üks tema viisidest sotsialiseeruda. Kui sa soovid tema südamesse jõuda, siis ürita seda tema jaoks nautida. Kui nii teed, küll ta naudib ka seda, mida sinule meeldib teha ja seda sellepärast, et sul oleks hea olla.

5. Ära ole armukade tema abivalmidusest

Veevalajal on vaja aidata nõrgemaid või midagi endast välja anda, mis aitaks kogukonnal toimida. Olgu selleks abivalmiduseks tema oskus asju organiseerida, tema füüsiline abi millegi ära tegemisel või tema teadmised, millega ta saab kedagi aidata. Veevalajal on vaja end vahel rakendada heategevuslikul eesmärgil ja see võib juhtuda sinu silme all sinu parima tuttavaga, kui ta nõustab teda kui psühholoog. Ära ole armukade, kui ta jagab ennast teistele oma abi ja nõuga. See ei ole armukadedust väärt. Kui sa soovid olla väärtuslik tema silmis, siis ära oota seda, et ta peab vaid ainult sinu jaoks olemas olema. Sina võid tema südames olla suurel kohal, kuid abivajav hing saab hetkeks tema südames ka endale koha, kuid peale abi ära andmist, oled ikka sina seal edasi. Veevalaja on filantroopiline, seda ei tohi ära unustada.

6. Ole tema sõber ennem, kui asi kuumaks muutub!

Veevalajale võib alguses tunduda raske läheneda, tema südame avanemist tuleb jälgida ja seda maad kompida. Enamus Veevalajad hoiavad enne enda täielikku jagamist, enda ees suuremat sorti kilpi. Veevalaja uurid ja analüüsib sind. Seejärel otsustab, kas sa oled väärt omama tema südames isiklikku kohta. Kõigepealt ürita olla tema sõber, hea vestluspartner, ürita olla lõbus kaaslane ja siis võib see uks lahti minna. Ta võib sinuga flirtida ja kehakeelega anda märku, et ta on sinust huvitatud, kuid kas ta ka hingelt on sinust huvitatud? See selgub alles hiljem. Kui ta tunneb, et sind saab usaldada ja sa oled siiras tema ees, siis see võib avada Veevalaja armastuse sinu suunas.

7. Ära anna alla

Kui sul on tõsisem plaan Veevalaja süda võita ja tema armastus välja teenida, siis sa ei tohi alla anda. Veevalajad ei salli loobujaid. Ei ole vahet, mis teemal loobumine on, seda nad ei salli. Kui sa liiga kiiresti loobud Veevalaja südame võitmisest, siis tema ei anna sulle uut võimalust. Ta on kaval, ta ootab, vaatab, jälgib ja siis alles otsustab. Sina tea seda ja pikenda enda ooteaega, see võib kokku langeda temapoolse analüüsimise perioodiga. Pigem pikenda enda tähtaega, mil sa ootad tagasisidet tema tunnete kohta.

Kui sa soovid Veevalaja südant võita, siis kanna temaga suheldes Granaadi kristalli. Granaat on armastusekristall, mis aktiveerub Veevalajate lähedal ülikiiresti ja hakkab armastust külvama seal, kus Veevalaja on. Kui sa kannad ise Granaati, olles kasvõi mõne teise tähtkuju esindaja, toimib see suurepärase suhteloojana sinu ja sinu väljavalitud Veevalaja puhul. Granaat loob telepaatilise ühenduse sinu südame ja tema südame vahel. Anna armastusele võimalus!

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Lisaks nendele mõtetele soovitan ma läbi lugeda minu artikli "Veevalaja - tema kaaslase käsiraamat", mis on pigem suunatud suhtesse, kus üheks osapooleks on Veevalaja. Antud artikkel on eriliselt kasulik neile, kes on Veevalajaga romantilises suhtes. Inspiratsiooni on võimalik sul mõlemast saada!