Kas sinu kaaslane on tähtkujult Kaksikud? Kui jah, siis just sinule on minu mõtted suunatud. Aitan sul leida viisi, kuidas enda Kaksikutest kaaslasega hästi läbi saada, juhatada sinu tähelepanu tema olulistele iseloomujoontele ja vajadustele, mida tähtede seis on talle sünniga kaasa andnud. Tähtkuju, mis on meie sünnikaardis, mõjutab teatud määral meie iseloomujooni ja seetõttu on võimalik neid jooni arvestades ka suhet enda kaaslasega idüllilisemaks, ilusamaks ja paremaks muuta. Mõistes, millega tuleb arvestada ja mis on sünniga temale kaasa antud.

Kui oled kord Kaksikutest kallima enda südamesse valinud, siis armasta teda täiel rinnal ja õpi temaga harmoonias eksisteerima. Kaksikud on see, kes süstib sinu ellu põnevust, särtsu, paneb sind tegema veidraid asju ja kogema midagi enneolematut. Kõige selle nautimiseks oska teda aktsepteerida.

1. AKTSEPTEERI TEMA MITMENÄOLIST ISELOOMU

Kaksikute puhul tuleb kindlasti arvesse võtta, et temas on kaks erinevat poolt, mida ta avab vastavalt tujule ja keskkonnale. Seega, ennekõike, tuleb sul õppida tundma tema kahte erinevat iseloomukülge ja seda kõike temas ka aktsepteerida. Kõige raskem saab olla siis, kui sa ei suuda leppida sellega, et sinu kaaslane võib tegelikult olla mitu kaaslast ühekorraga. Kui sulle aga meeldib mitmekülgsus, siis on Kaksikutest partner just sinu jaoks loodudki. Kaksikud on siiski kõik erinevad inimesed, oma unikaalse saatuse, eluteenumbrite ja paljude teiste astroloogiliste-numeroloogiliste näitajatega. Seega on sinu Kaksik samuti originaalne. Õpi tema topelt isiksust tundma. Jälgi teda, analüüsi, millised käitumismustrid pidevalt korduvad. Nende kaudu saad sa teada, milline sinu armastatu on. Käitumine või suhtumine, mis korduvad, neid võib ta kordama jäädagi, kuid eriaegadel. Sul on vaja õppida tema kõrval kannatlikust ja nägema tema mitmekülgsuses head, mitte raskusi. Sinu võit on see, et tema kujul saad sa kogeda rohkem, kui ühejoonelise inimesega.

2. VAHEL LIHTSALT LASE TAL OMADA SEDA "ÕIGUST"

Kaksikute tähtkuju esindajatele meeldib olla kõigist teistest inimestest ümberringi erilisemad, erinevad ja originaalsemad. Neil on vaja seda väga omanäolist Mina-isiksust ja profiili. Kaksikud ise ei pruugi osata iseendas märgata, et see on nende jaoks oluline. Küll aga on see väga oluline, olen jõudnud selle jälile juba aastaid tagasi tähtkuju analüüsimiste käigus. Seda teades, võta arvesse, et ka sinu kallikene soovib alateadlikult olla originaalne ja unikaalne. Loomulikult seda ta ka on, kuid jäta meelde, et tema jaoks on see väga vajalik teadmine, mida teised peavad samuti temas nägema ning tunnistama. Seda pead ka sina tegema.

Sinu Kaksikutest kallim võib vahel omada täiesti erinevat arvamust võrreldes sinuga või ülejäänud inimestega, kellega ta suhtleb või kokku puutub. Tal on vaja end väljendada, öelda välja enda arvamus ja mitte astuda selle arvamusega sõnasõtta. Ta vajab oma enda arvamuse aktsepteerimist. Isegi, kui sa ei näe temaga seda ühte pilti, siis on vahel lihtsalt mõistlikum leppida ja tema mõtteid aktsepteerida. Pole mõtet Kaksikutega sõnasõtta astuda, sealt ei saa midagi head välja tulla, see võib viia suurte lõhedeni ja seda kõike väikeste asjade tõttu. Lihtsalt aktsepteeri, et tema jaoks on oluline tema arvamus ja kui ta midagi arvab, siis ta tegelikult ei soovi seda, et sa selle maha vaikiksid. Mõistlik on öelda, et sa austad tema arvamust, sa usud, et selles on iva sees, kuid sa ise näed seda kõike teise nurga alt. Läbi tema õpi tolerantset ja viisakat suhtumist. Vahel ta võib selle väga raskeks muuta, kuid õhtu lõpuks on ta ikkagi sinu kullake, keda sa armastad.

3. JAGA TEMAGA OMA TUNDEID AVAMEELSELT

Kaksikute jaoks on suhtes ülioluline oma tunnetest rääkimine ja seda kõige ausamal ning avameelsemal viisil. Sinu kallis Kaksik naudib seda, kui sa avad talle oma südame täielikult, ilma, et sa jätaksid midagi mainimata. Kaksikutest kallima jaoks on tunnetest rääkimine oluline, nende jagamine ja sõnadesse seatud tunneteavaldused on Kaksikute jaoks armastuse jagamise kõrgeim pilotaaž. Tuletan sulle meelde, et Kaksikute puhul on tegemist siiski õhu-elemendi tähtkujuga. See tähendab seda, et ta armastab kõrvadega. Kuna tema tugevaim külg on tema verbaalsed oskused, siis see on kanal, mille kaudu ka tema ootab täit pühendumist. Kui sa tunned, et soovid talle öelda, kui ilus, kaunis, hea, tugev või oluline ta sinu jaoks on, siis ütle talle see välja. Kaksikuid võid hellitada ka kingituste tegemisega, kuid sügaval sisimas ootab ta rohkem sõnu ja tunnete väljendamist. Sulata jää enda ja tema vahel läbi pideva viitamise sellele, mida sa tema vastu tunned. Muuda läbi kõige selle suhe enda ja tema vahel tugevamaks ning intensiivsemaks.

4. LEPI TEMA ENNASTIMETLEVA POOLEGA, TA ON SIISKI KANGELANE


Kaksikutel on hinges kaks poolt ehk ta sümboliseerib topelt isiksust. See aga ei tähenda ainult seda, et sul tuleb aktsepteerida tema laiahaardelist iseloomu, sul tuleb leppida ka sellega, et ta on suurepärane eneseimetleja. Tal on sünnist kaasa antud vajadus iseennast armastada, aktsepteerida ja endaga hästi läbi saada. See on eesmärk, mille poole ta püüdleb pidevalt ja mis paistab temaga suhtes olles ka päris hästi välja.

Sinu kallimast Kaksik võib ennast kiita, kui ta tunneb, et ta on millegi imelisega hakkama saanud. Olgu selleks hea saavutus ise toiduretsepti välja mõeldes, midagi valmis ehitades või millegi geniaalse peale tulles. Ta võtab enesekiitmist ja endaga rahulolemist enesestmõistetavalt. Midagi, mida teised võiksid Kaksikutelt õppida. See ei ole üldse halb iseloomujoon, kui seda on mõistlikus koguses, nii nagu kõike siin elus peab olema tasakaalukalt. Sinul, kui Kaksikute kallimal, tuleb seda osa temas aktsepteerida.

Loomulikult, Kaksikutest kallim suhtleb iseendaga, näeb endast ilu ja võlu. Ta on sellel alal iseenda jaoks ekspert!

Võid vahel tunda, et oled kui kolmas armastus tema elus. Kõigepealt tuleb ta ise, siis tema saavutused ja siis sina. Kui teil on ühises kodus lapsed, siis võid jääda neljandaks. See lihtsalt juhtub Kaksikutel iseenesest. See aga ei tähenda, et ta sind ei armasta. Kaksikud ei ole koos kellegagi, keda nad ei armastada. Kui sa oled tema kõrval, siis ikka põhjusega. Tema mitmekülgsus aga suudab armastust hoida mitmel erineval tasandil, ta ei ole kunagi ühesuunaline armastaja. Armastab iseennast, kodu, sind, perekonda, sõpru, enda tööd ja palju muudki.

5. LASE TAL RÄÄKIDA, RÄÄKIDA JA VEELKORD RÄÄKIDA

Eelpool mainisin ma seda, et Kaksikute üheks tugevamaks pooleks on tema verbaalsed oskused ja õhu-elemendi tähtkujuna on rääkimine tema jaoks väga oluline. Kui sa soovid head suhet enda Kaksikutest kallimaga, siis ole hea, lase tal lihtsalt rääkida. Imeline oleks see, kui sulle meeldib pigem kuulata, kui ise olla suhtluses domineerivam või juhtivam pool. See teeks sinu ja tema suhte lihtsamaks. Kui sulle aga meeldib esinejaroll enda peale võtta, siis see võib temaga asjalood keeruliseks muuta. Kas sa teadsid seda, et Kaksikutele meeldib suhtlust juhtida? Tema jaoks on väga oluline, et tal seda teha lastakse.

Kaksikutel on vaja rääkida kõigest, mida nad teavad, teada on saanud, mida nad selle kõige kohta arvavad, kes mida ütles ja kas kõik see ka tema meelest õige on. Kaksikud ei suuda enda teada jätta midagi, mille suhtes nad arvamust omavad. Kui Kaksikutest kallim ei saa sinuga suhelda, siis ta muutub närviliseks ja seetõttu võid sa ootamatult temaga tülli sattuda. Mida rohkem sa lased tal rääkida, oled tema jaoks kuulajarollis olemas, seda paremini ta end tunneb ja seda vähem isiklikke probleeme teie suhtes on.

6. VAJADUS ÜKSINDA JA TEISTEGA KOOS OLEMISEKS

Kaksikute tasakaalu ja harmoonia jaoks on oluline see, et kui vaja, siis ta saab olla omaette. Vahel on lihtsalt midagi vaja üksinda korda saada, veeta aega endaga. Seda on vaja selleks, et ta saaks rahus ja vaikuses mõelda, analüüsida ning jõuda tähtsate otsuste tegemiseni. Alateadlikult ta tajub selle ära, millal tal on vaja üksinda tegutseda. Kui sa näed, et ta on planeerinud millegi tegemist täiesti üksinda, siis lase tal minna. Ta tuleb palju parema inimesena, positiivsema tuju ja optimistliku energiaga tagasi.

Lisaks sellele on hetki, kus ta soovib veeta aga teistega. Kui ta on planeerinud sõpradega õhtu, kus sind ei ole nimekirja lisatud, siis võid tunda end eemale tõugatuna, kuid ära võta seda isiklikult. Tal on vaja ka teiste inimestega energiaid vahetada. Tal on vaja saada uusi teadmisi ja end värskendada. Hiljem tuleb ta sinu juurde koju tagasi ja jagab sinuga kõike. Ilma ei jää sa sellest kõigest nii või teisiti.

Kui ta aga soovib sinuga olla üks-ühele, siis ta annab sellest sulle väga selgelt teada. Kui soovid idüllilist suhet Kaksikuga, siis sa pead oskama olla suhtes tingimusteta. Kes armastab Kaksikut tingimustega, see ei suuda temaga suhet luua ega ka koos harmoonias eksisteerida.

Kui oled kord Kaksiku enda südamesse valinud, siis tea , et sa läksid ennekõike tema kõrvale õppima seda, mis on tingimusteta armastus. Kaksikud ei lase end piirata, puuri pista ega ka domineerida. Kui püüda seda teha, siis saab sellest välja kujuneda vaid kaos ja tornaado. Ole temaga suhtes olles tark, mõista tema iseloomu ja aktsepteeri seda. Selle kõige juures on üks väga hea asi - ta laseb ka sul vabalt tegutseda, ta annab sulle ruumi!

Akvamariin
on üks Kaksikute armastusekristallidest. Akvamariin suurendab Kaksikutes ennekõike tundeid oma kaaslase vastu, aitab muuta sidet tema ja sinu vahel sügavamaks. Akvamariin õpetab Kaksikutele, millise väärtusega armastus on ja suunab teda veelgi paremini oma tundeid väljendama.

Iseenda ja tema ühisesse koju too Valget Hauliiti ja Sinist Kvartsi. Need kristallid on kõikide Kaksikute jaoks ülimalt olulised. Nad toovad rahu, kui seda vaja on, tasakaalustavad ja harmoniseerivad sinu kallimat. Need samad kristallid aitavad sul temast kätte saada kõige parema ja kodust õhkkonda hoida imelise väärtusega.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Kaksikutele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Sinu kallimast Kaksikutele mitte ainult ei meeldi olla armastatud, talle meeldib seda ka kuulda. See on tema lemmiklaul, mida võib päevas kümneid kordi uuesti ja uuesti kuulata, ilma, et ta sellest ära tüdineks!