Iga aasta alguses viin ma läbi horoskoobiteemalisi loenguid, kus räägin pikalt ja põhjalikult sellest, mida tulevane astroloogiline aasta meile kõigile toob. Rotiaasta juhib enamus 2020. aastat ja see kandub veel edasi 2021. algusesse.

Metallroti aasta kestab 25. jaanuarist 2020 kuni 11. veebruarini 2021.

Rotiaasta on olnud pöörane, muutusterohke, täis üllatusi ja ülemaailmset ärkamist, nagu ma aasta alguses mulle külla tulnutele rääkisin, et see aasta erineb kardinaalselt teistest eelmistest aastatest.

Selle aasta eesmärk on purustada struktuurid, mis enam ei toimi ja anda alust kõigele uuele. Rotiaasta sümboliseerib alati uue 12-aastase tsükli algust. See tähendab aga seda, et vana tuleb seljataha jätta ja kõigel uuel tuleb lasta enda ellu pääseda.

Rotiaasta on kas kõik või mitte midagi ehk see saab tulla mõne inimese jaoks suurepärane aasta, teise jaoks kohutav ja kolmanda jaoks mõlema kontrastiga erinevates valdkondades. Ütleme nii, et Rott jätab endast jälje maha ja see on ka juba jõudnud seda teha.

Rotiaastat tuleb ära kasutada, mitte peitu selle eest pugeda ja oodata, et see läbi saaks. Seetõttu kirjutangi sulle sellest, mida sa peaksid veel selle aasta kohta teadma ja jõudma ära teha.

Tõuse mugavalt diivanilt ja hakka tegutsema

Et saada kasu sellelt aastalt, tuleb sul igas valdkonnas end mugavustsoonist välja viia. Rott tuleb raputama neid, kes on harjunud millegagi, mis enam ei toimi ja millel oleks vaja uut kuju ning olemust, olgu selleks sinu töö, mõni konkreetne iseloomujoon, suhe või mingi osa sinu elustiilist või harjumustest. Sa pead mugavustsoonist väljuma, kui soovid Rotiaastat enda jaoks edukaks muuta.

Küsi enda käest seda ja vasta ausalt

Küsi iseenda käest: "Mis enam ei toimi?", "Mis teeb sulle liiga, millega sa oled ära harjunud?", "Milline osa sinu tegevusest piirab sinu kasvu ja arengut?". Võta aega, et nendele küsimustele vastused leida. Kui oled need leidnud, siis hakka tegutsema. Muuda isennast ja enda elu ning tee seda ise. Vastasel juhul tuleb Rotiaasta, mis pöörab pea peale selle, mille kallal sa oleksid pidanud ise tööd ja vaeva nägema. See aasta teeb puust ja punaselt selgeks selle, mis enam ei toimi. Sa võid sellest Rotist ette jõuda ja teha muudatused ilma valuta ning ärevuseta ise ära. See on minu suur palve sulle.

Intensiivsus kõrgema eesmärgi nimel

Rotiaasta toob endaga kaasa intensiivseid energiaid ja seepärast on just sellel aastal Veenuse retrograad ning paljud teised planeetide seisud, mis harvemini esinevad. Need aktiveerivad meid kõiki teistmoodi mõtlema ja elama. Kes vabatahtlikult loomuliku voolu ja uuendustega kaasa ei liigu, sellel saab raske olema. Kasvõi nende uuendustega, mida suur maailmapilt loob või nendega, mis sinu lähedased on enda sees vastu võtnud. Aktsepteeri seda, kui miski või keegi muutub. Ära oota inimestelt ja maailmalt seda, et see oleks sama, mis oli eile. See aasta õpetab inimestele enda mõttekastist välja astumist. Elu tuleb vaadata laiemalt ja rutiinseid tegevusi tuleb muuta ning sisse tambitud radadelt tuleb uutele teedele liikuda.

Hoia hea õnn endaga

Kui Rotiaasta ei ole sinu jaoks olnud edukas, sa tunned, et on tekkinud raskusi, mida ei ole kerge ületada, siis soovitan sul viia läbi Aurapuhastuse ja asuda kandma Hematiiti ning Lasuriiti. Need kristallid kaitsevad Rotiaasta negatiivsete energiate eest, toovad õnne ja aitavad sul suunduda õigele rajale. Aurapuhastust tee rituaalitõrvikuga, kas Salvei, Palo Santo või näiteks Salvei ja Eukalüptiga. Puhasta enda energiad kindlasti enne ära, kui asud selle aasta õnnekristalle kandma.

Ära anna teiste sõnadele liigset jõudu

Sellel aastal andesta inimestele nende liigne otsekohesus, isiklik arvamus ja kriitiline meel. Sellise käitumise toob esile metallienergia, mis saadab Roti-aastat. Kellel on niigi raske enda keelt hammaste taga hoida, see on sellel aastal eriti mürgine. Ära pane tähele, ära võta isiklikult, see on tema mure, kui miski teda sinu juures häirib. Asi on vaataja silmades. Kui sa ise oled rahul enda eluga, enda keha, enda loomingu või saavutustega, siis tähista seda ilma kriitikata. Ole tugev ja otsusta ise, kelle sõnadel lased hinge jõuda ning kelle omadel mitte.

Koolita ja arenda iseennast - muuda end professionaalsemaks!

Sellel aastal on vaja sul end arendada, koolitada ja see aasta on väga kasulik midagi juurde õppida ja omandada. See kõik võib olla enda erialaline täiendus või hoopis millegi uue selgeks õppimine. Kõige rohkem õnne ja edu toob see, kui sa iseennast arendad selles suunas, kus sa juba tegutsed. Need, kes soovivad vanadel loorberitel puhata, nende edukus langeb. Edukus kasvab neil, kes on innovatiivsed ja liiguvad enesearengu poole. Seega võta hetk ja mõtle, kuidas sa saaksid end arendada? Mida juurde õppida, et parandada enda töökvaliteeti? Alati on olemas selleks viis, sa pead lihtsalt hakkama selleks võimalusi otsima. Kui oled juba intuitiivselt seda teinud, siis selles osas õnnitlen sind. Sa liigud Rotiaasta energiaga kaasa. Igasugune enesetäiendus on kasulik. Kui see ei hakka otsest vilja kandma sellel aastal, siis see liigub Pühvliaastasse edasi.

Raba nii, et ka tagavaraks jääb

Rotiaastal tuleb kõvasti vaeva näha, et rahaenergia saaks aktiivne olla. Seetõttu on just sellel aastal kasulik teha rituaale ja maagiaid, mis aktiveerivad rahavoolu liikumise. Kanna rahavoolu kristalle, näiteks enda tähtkuju rikkuse ehet. Aktiveeri rikkuseenergia, kuna sellel aastal on seda palju vaja. Rahavooluenergia liikuma seadmiseks põleta Kullaviirukit ja Patšulit.

Rahavool saab olema aktiivne nende elus, kes rabavad ja näevad vaeva. Kes üritavad lihtsalt teiste peale lootes hakkama saada ja panustavad võimalikult vähe rahavoolu aktiveerimisse, neid õnn ei taba.

Sellel aastal tuleb palju tööd teha, et aktiveerida järgenevaks 11 aastaks rahavoolu tagavara. Rotiaasta on uue 12-aastase tsükli algus. Rott ehk tsükli esimene aasta on see, millega paned järgnevale perioodile aluse. 

Juhul, kui sa näed palju vaeva, teed tööd, arendad end, muudad end, liigud edasi ja oled väga aktiivne, siis sellega sa tagad hea õnne järgnevatesse aastatesse. Ära alahinda selle aasta väge. Kui oled laisk või pingutad miinimumiga, siis pole saatuselt õnne nii pea oodata. Seega soovitan hoolimata sellest, mis sinu elus parajasti toimub - astu mugavustsoonist välja ja anna endast kõik! 

Selle aasta ennustustest saad veel lugeda siit.