Kaljukitsest ja Kaladest võib saada väga hea paar, kuna nendel on, mida jagada ja millest head suhet luua.

Kaljukitse sihikindlus ning tugevus on Kalade jaoks inspireeriv, motiveeriv ja kütkestav. Selles suhtes köidab see Kalade esindajat ja Kaljukits võiks seda teada selleks, et tuua esile enda jõudu, mis Kalasid võlub. Lisaks sellele sobib Kaladele Kaljukitse tundlikkus ja emotsionaalsus. Kaladele kui vee-elemendi esindajale on tundlikkus oluline, ilma selleta ei suuda ta üheski suhtes olla. See on tema jaoks miski, mis peab suhtes olema.

Kaljukitse jaoks on atraktiivne Kalade mitmekülgsus, kohanemisvõime ja tähelepanuvõime. Kalad võiks seda rohkem teada ja juba täiesti teadlikult neid omadusi Kaljukitsele üha rohkem ja rohkem välja näidata. Kaljukits otsib turvalisust ja Kalad on selle loomiseks ideaalne valik. Kui Kalade esindaja on armunud, siis ta kaitseb, hoiab ja loob kodu selle inimese ümber, kellele ta süda kuulub. Kaljukitse üheks suurimaks hirmuks on jääda üksi ja mitte kuskile kuuluda, eriti perekonda. Kalade esindaja suudab selle alateadvuses oleva hirmu ideaalselt eemaldada, pakkudes ühtekuuluvustunnet.

Selle kõige tõttu näen ma nende kahe vahel väga suurt potentsiaali. See suhe toimib, võib jõuda perekonna loomise, abielu ja väga kirgliku suhteni, seda loomulikult siis, kui mõlemad seda suhet enda ebakindlusega põhja ei lase.

Mõlemad on ebakindlad tähtkujud, aga seda erineval tasandil. Kaljukits ei ole päriselt 100% veendunud, kas see, milline ta on, kuidas ta käitub ja  mida ta erialaselt loob on parim. Ta on perfektsionist ja soovib endaga rahul olla, rahulolematus endaga võib suhtesse probleeme tuua.

Kalad see-eest ei usalda väga teisi inimesi. Ta soovib tunda pidevat turvatunnet, et inimene, kes on tema kõrval, on seda 100%. Kui Kaljukits suudab seda ilma palumata väljendada ja kindlaks teha, siis on Kalade jaoks kõik korras. Võib aga juhtuda, et Kalade esindaja nõuab seda turvatunnet, mis võib omakorda Kaljukitse endast välja viia, sest talle ei sobi, kui temas kaheldakse.

Siinkohal tuleks leida harmooniline kompromiss, mille mõlemad osapooled peavad ise looma. Kaljukits võiks endas rohkem positiivsust näha ja Kalad rohkem elu usaldada. Kui mõlemad teevad selles osas endaga tööd, siis ei riku nad teineteise tuju ja koosveedetud aega.

Seksuaalside nende kahe tähtkuju vahel on hea, see klapib hästi, kui mõlemal on teineteise vastu tunded. Kaljukits soovib poputamist ja Kalade jaoks ei ole mingisugune probleem seda pakkuda. Kalad soovib tunda, et teda juhitakse ja Kaljukitsele meeldib seda teha. Seega sobivad need kaks seksuaalsel tasandil hästi.

Kalade jaoks on oluline see tunne, et temaga soovitakse vestelda ja Kaljukits on see, kellele meeldib vestelda. Suhtlemine on Kaljukitse jaoks üks olulisemaid asju, tunda sõprust, jagada emotsioone, informatsiooni jne. Kuid Kaljukitsele meeldib ka vaielda, Kaladele see aga ei meeldi. Tema jaoks on draama laastava toimega ja ta üritab selle eest pigem põgeneda, või kui ta on sunnitud selle sees olema, siis muudab see Kalade esindaja kellekski, kes ta tegelikult ei ole. Seetõttu ta pigem väldib vaidlusi, et mitte kaotada enda ratsionaalsust ja kahe jalaga maa peal olekut. Kui see ei õnnestu, siis on Kaladelt oodata meeletult suurt tormi. Kaljukits ise ei saa aga sellest, et tüli on üles kistud, tihtipeale aru, kuna tema eesmärk ei ole tülitseda, ta soovib vaid intensiivselt arutada. Tema intensiivsus võib vastaspoolele rünnakuna tunduda ja nii võibki kõik allamäge joosta.

Siinkohal soovitan ma kohe, kui vestlused muutuvad ärevaks ja tuliseks, pidurit tõmmata. Sellest saab tulla ainult katastroof. Kaljukits ei oska ära lõpetada ja Kalad ei oska tüli sisuga midagi peale hakata. Sellest ei saa midagi head tulla. Pigem tuleks arutada kõiki olulisi teemasid, mis ei ole kõige parema alatooniga, siis, kui mõlemad on sõbralikus seisus.

Selleks, et see suhe saaks toimida, on nende kahe vahele vaja eelkõige sõprust. Mõlemad tähtkujud vajavad seda ja otsivad seda partnerilt. Kui need kaks suudavad kõike jagada, koos naerda, meelelahutust nautida ja olla ka head seksuaalpartnerid, siis on nad ideaalne paar.

Soovitan Kaljukitsel ja Kaladel, kes on teineteisesse armunud, erimeelsustest üle astuda, kompromisse teha ja teise inimesega kohanduda. Sellest võib tulla väga pikaajaline ja hea suhe.

Nende kahe armastaja õnnekristalliks on Lepidoliit. Tegemist on kristalliga, mis aitab blokeerida erimeelsusi ja tuua suhtesse kompromissi, armastust, seksuaalsust ja sensuaalsust. Lepidoliit hoiab neid kahte armastajat koos, õpetab neid teineteist hindama ja loob nende vahele pikaajalise armastuseõnne. 

Kõik minu kirjutatud suhtesobivuse artiklid leiad SIIT.