Veenuse ruut Saturniga toimub 8. juunil, 28. oktoobril, 1. augustil 2025, 21. detsembril 2025, 28. mail 2026, 13. veebruaril 2027, 25. juulil 2027, 12. detsembril 2027 ja järgmised kuupäevad kirjutan sulle välja siis, kui need hakkavad lähenema.

Mulle meeldib sind alati õnnelikuks teha ning kirjutada kõigest sellest, mis saab sind inspireerida ja motiveerida, kuid sellel korral pean ma sind kahjuks ette hoiatama selles osas, mida Veenuse ruut Saturniga endaga kaasa toob. Põhimõtteliselt on tegemist sellise päevaga, kus tuleb olla igas aspektis väga ettevaatlik. Seda ette teades, soovitan sul võimalikult vähe olulisi asju sellele päevale organiseerida, et sul midagi valesti ei läheks ja et sa ei ebaõnnestuks. Oluline on sinu heaolu ning sellel päeval tuleb tahes-tahtmata olla ettevaatlikum ning täiesti teadlik negatiivsest energiast ning selle võimust meie üle.

Tegemist on selliste planeetide seisuga, mis loob tülisid inimeste vahele ja seetõttu tuleks vältida väga olulisi vestlusi, kuna need võivad muutuda väga tuliseks. Ka lahkuminekud on sellel päeval kerged esinema. Pigem võta see päev iseendale - mediteeri, tee võimalikult vähe ning puhka. Enesetervendamiseks on see päev ülimalt hea, kuna nii saad vältida potentsiaalsetesse probleemidesse sattumist.

Juhul, kui sul on olulised teemad, mida sa ei saa 8. juunil edasi lükata, siis ole nii hea ning kanna endaga kaasas Hüpersteeni, mis kaitseb sind nende planeetide seisust tuleneva raske energia eest ning aitab sul olla keskendunud. Sellel päeval võid sa kergelt endast välja minna ning sellega üleliigseid probleeme enda ellu tuua, mis ei ole sinu saatuseraamatus ette kirjutatud ehk mis ei ole õppetunnid ning loovad lihtsalt segadusi ja arusaamatusi.

8. juunil võid sa sattuda probleemidesse, mida ei tohiks kindlasti saatuseraamatusse tõlgendada ehk lisaprobleemid, millele kulub palju energiat. Kui nii peaks sinuga juhtuma (ma loodan siiralt, et ei juhtu), siis kindlasti kanna Hüpersteeni, kuniks probleemid on lahenenud. See kristall aitab imeliselt probleeme lahendada ning teha teekonna nende lahenemiseni kergemaks ja helgemaks, tuues õnne raskusesse.

Kellel on depressioon või mõni madal keeruline hingeline seisund, siis seda inimest võib tabada suurem depressioonilaine. Paljud inimesed võivad kahjuks proovida ka enesetapu-katseid teha. Siiralt loodan, et seda ei tehta, kuid planeetide seis aktiveerib sellise mõttelaadi. Enesetapu mõtteid ja üldse depressiivsust aitab samuti vähendada Hüpersteen. Mul on sulle palve, kui sa tead kedagi, kes on raskes vaimses seisundis, siis ole nii hea ja palun kingi talle Hüpersteen selleks, et ta tuleks sellest kõigest heaga välja.

Juhul, kui sa võtad selle päeva iseendale, tervenduseks, meditatsiooniks, joogaks, pilateseks, mõneks teiseks tervislikuks tegevuseks, siis sa saavutad hea tervise kiiresti ja seda umbes nelja kuuga. Seetõttu on see päev ülimalt hea enesetervenduseks. Igas halvas on ka midagi head!

Väga oluline on meeles pidada, et sa oled väärtuslik ja 8. juunil ei tohiks mitte kellelgi lasta enda väärtust vähendada. Kahjuks tuleb aga palju negatiivsust pinnale. Need inimesed, kes on väga pessimistlikud võivad sõnadega ja kahjuks ka füüsiliselt palju rünnata. Soovitan kõigil olla ettevaatlik ning pidada meeles, et sõnadel on jõudu vaid siis, kui neid hinge võetakse. Sellel ajal soovitan ka politseil olla väga aktiivne tegutseja - kindlasti analüüsida olukorda rohkem, kuna kannataja on leebemas ja ründaja üleolevas energias.

Inimeste egod võivad sellel päeval välja tulla suurejooneliselt ning näed ise täpselt ära selle, kes elab suures egos ning kes mitte. Ego on armastuse vastand energia.

Näiteks, kui soovid enda ego vähendada, siis soovitan tingimusteta armastuse kristalle kanda, mis tervendavad sinu ego ning aitavad rohkem armastuses elada. Selleks on Roosa Kvarts, Larimar, Rodokrosiit ja teised. Hea on neid kanda ka armastuseõnne suurendamiseks ning suhteõnne aitavad need samuti tuua.

Kui keegi peaks sind 8. juunil kritiseerima, siis mul on sulle suur palve - palun ära võta seda isiklikult. Sellel päeval ei osutata produktiivset kriitikat, mis tähendab seda, et sul ei ole sellest kriitikast midagi head kätte saada. Kui sa oled ülitundlik kriitikale, siis palun kanna Hüpersteeni ja see muudab sinu hinge tugevamaks, mis ongi oluline, et sa oleksid tugev ja armastusest täidetud.

Väga paljud nartsissistid ootavad sellel päeval suuresti tähelepanu, ka sinu tähelepanu. Seega tunneta rohkem, kuidas sulle lähenetakse ning mida sinult oodatakse. Ära palun anna nartsissistile enda energiat, ta toitub sellest. See on ego-haigus, mida tuleb tervendada, aga kahjuks nartsissist ei oska seda ise tervendada. Üks viis teda tervendada on tühjendada tema võimalust sinu energiat saada, sa teed sellega tegelikult lisaks endale ka temale teene. Aitad tal lõpetada teiste inimeste energia tarbimise.

Kui sulle tehakse 8. juunil mõni pakkumine, siis ole palun ettevaatlik ning mõtle kümme korda ennem, kui lähed "sellega" kaasa, see võib olla "lõks". Kui soovid vastust saada, kas minna sellega kaasa või mitte, siis kasuta palun Lasuriidi või Labradoriidi pendlit vastuse saamiseks. Need on ühed parimad pendlid rasketele teemadele vastuste saamiseks.

Loodan väga, et keegi selle päeval lahku ei lähe, kuigi see tõenäosus on suur. Pigem soovitan lükata igasugused suhteprobleemid teisele päevale lahendamiseks, kuna sellel päeval võidakse väga kergelt valesid valikuid teha.

Veenuse ruut Saturniga sinu sünnikaardis

See muudab sind arglikuks inimeseks ja eriti suhetealaselt. Sa oled see, kes ei julge kergelt väljendada enda tundeid ja isegi kui sa soovid seda teha, siis miski tõmbab sind tagasi. See ei tähenda aga seda, et sul suhteid ei peaks olema. Absoluutselt mitte, pigem on asi sinu eneseväljenduses, viivitusega annad tundeid välja ning pigem sooviksid seda, et keegi näeks sind läbi nagu selgeltnägija, et sa ei peaks ise enda tundeid avama. Soovitan kanda Hüpersteeni, mis on sinu õnnekristall, et muuta ennast julgemaks ja tugevamaks inimeseks.

Sulle sobib kui saad olla rohkem üksinda enda mõtetes, sa tunned end paremini, kui sul on palju aega iseendale ja kui seda sulle ei anta, siis see tekitab sulle lisastressi. Seda teades, soovitan sul enda lähedastele rääkida sellest omadusest, et nad mõistaksid sind paremini.

See on täiesti loomulik ning normaalne, kui tunned sügavaid tundeid, mis on kergelt keerulised ning rasked - see tuleneb kõik sellest, et oled sündinud Veenuse ruudu ajal Saturniga. Mis tähendab seda, et sul on vaja rohkem aega anda enesetervendusele ja positiivsuse kasvatamisele. Positiivne kõige selle juures on see, et sul on suurepärane oskus raskeid ülesandeid täita, kuna sa oled harjunud raskeid tundeid tundma.

Võta see aeg iseendale ning kõik on korras. Ära lase kellelgi endale liiga teha ja külva armastust - eelkõige iseendale!

Tene Laul