Marsi ruut Pluutoga toimub 11. juunil, 24. septembril 2025, 26. mail 2026, 9. septembril 2027, 9. mail 2028, 21. augustil 2029.

Marsi ruut toob sinus välja domineerivad iseloomujooned ning üleüldised tugevused. Sa võid sellel päeval soovida kellelegi teisele enda arvamust liialt peale pressida. Tehes seda täiesti kogemata, planeetide seisust tingituna. Kui kardad, et teed kellelegi enda sõnadega liiga, siis kanna sellel päeval kindlasti Rohelist Aventuriini, et see tasakaalustaks sinu suhteid teiste inimestega.

Vahel võib see planeetide seis muuta inimesi tavapärasemast agressiivsemaks. Seetõttu peab olema sellel päeval eriti ettevaatlik - just nende inimeste puhul, kellel on agressiivsusega probleeme. Nende käitumist tuleb jälgida ettevaatlikkusega, kuna Marss ja Pluuto käivitavad agressiivsuse.

Marsi ruut Pluutoga annab sulle enesekindluse, julguse ja väe teha seda, mida sa oled mõelnud teha. Annab sulle jõudu lõpetada päeva ülesandeid ära ilma igasuguse probleemita, väsimuseta ning jõuetuseta. See annab sulle juurde füüsilist energiat, mida Marss koos Pluutoga Maale kiirgab.

Sellel päeval võid kogeda võimuvõitlust või seda, kuidas keegi soovib sulle enda egoga "ära panna". Kui seda koged - jaga talle armastust ning ära võta mitte midagi isiklikult. Teise inimese kiuslikkus või pahatahtlikkus tuleneb tema enda traumast, hingehaavast või kadedusest, mis on juurdunud Juurtšakrasse ning mis vajab energeetilist tervendust. Seega anna palun talle mõistmist, mitte hukkamõistmist.

Väldi sellel päeval igasuguseid rahvarohkeid kohti, Astroloogilisel tasandil on rahutuste teke selle planeetide seisu ajal täiesti arusaadav.

Sünnikaardis Marsi ruut Pluutoga


Kui sinu sünnikaardis on selline näitaja, siis see viitab sellele, et sa oled füüsiliselt tugev inimene. Sul on vaja pidevat füüsilist rakendust. Sulle sobib trenni tegemine ja erialalt võid olla isegi eratreener.

Tene Laul