Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad edasi meie hinge ja Aurasse teatud väge. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu enda hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab seda, milline sa oled ja mis erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, see kannab teatud energiat endaga kaasas, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt samamoodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette selle, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See üldiselt täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühte moodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidiselt. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

17. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 17. kuupäeval, siis sind saadab terve elu see number oma väega. See annab sulle iseloomuomadusi juurde ja lisab lisaväärtust sinu teistele numeroloogilistele ning astroloogilistele näitajatele.

Kui sinu sünnikuupäev on 17. kuupäeval, siis selle kuupäeva numeroloogiline näitaja on sulle kaasa andnud väga tugeva iseloomu. Sellise iseloomu, mis ei anna alla millelegi kergelt, mis on kord juba endale eesmärgiks võetud. Loomulikult ei tähenda see omadus seda, et mitte mingit pidi ei ole sind võimalik kõigutada ja muuta. Jah, seda on võimalik sinuga teha, kuid mitte siis, kui sa oled midagi ära otsustanud. Kui otsust ei ole vee langetatud, siis sinuga võib mängida, sind muuta ja vormida. Kui tehtud, siis mitte. Teised sinu lähedased peaksid seda iseloomuomadust sinu juures aktsepteerima. Seda ennekõike sellepärast, et kui sinu otsusekindlust rohkem mõistetakse, siis satuksid sa palju vähem tülidesse oma lähedastega. Seega on see artikkel kindlasti ka nende jaoks. Sul on lihtsalt olemas see jõud, et jääda selle juurde, mis sinu sees paika on pandud. Sa oled kohati väga jäärapäine enda soovitud tulemuse saavutamisel.

Sinu sünnikuupäeva esimene number, milleks on 17,muudab sind väga ambitsioonikaks ja sul on vaja lihtsalt elada head elu. Sa sisimas tunned, kuidas sa oled alati midagi paremat väärt ja sa soovid alati midagi paremat ka saada. See omadus on sinu jaoks hea ja halb korraga. Ühtepidi muudab see sind edasipürgivaks selle heas mõttes, aidates sul enda elu täpselt selliseks korrigeerida, nagu sa seda soovid korrigeerida. Kuid samas võib see sind viia kergelt luksuse armastamiselt luksuse ahnusele. Selle juures on õrnõhuke piir, mida sa kindlasti peaksid mõistma. Kui nii juhtub, siis kutsu end pilvede pealt alla tagasi ja näe ambitsioone alati läbi hea pilgu. Kuid mul endal on päris mitu tuttavat sellel kuupäeval sündinud ja nendes ma näen seda, kuidas nad oskavad seda piiri tajuda ning enda elu samm-sammult korda seada läbi väga tervisliku ellusuhtumise. Kuid alati on olemas selle sünnikuupäeva juures ka tagasilanguse koht, seda tuleb lihtsalt teada.

Oma sünnikuupäeva tõttu oled sa pärjatud hea organiseerimise omadusega ja sulle väga meeldib asju lihtsalt ajada. Olgu selleks koduste toimetuste kallal nokitsemine, majaplaani pidamine, töö juures väikeste detailide kallal töötamine või mis iganes täpselt sulle meeldib. Aga detailid, planeerimine ja omaette asja ajamine on sinu üks lemmiktegevusi. See rahustab sind ja samas aitab sul enda energiat ära rakendada. Selle sama iseloomu pärast, mille 17. kuupäev on sulle kinkinud, on sul väga hea oskus ka üksinda tööd teha. Number 17 soodustab eriala valikut, kus ei lähe sul teisi inimesi töö tegemiseks kõrvale vaja, sa suudad olla tööalaselt väga iseseisev. Kuid see ei tähendab absoluutselt seda, et sulle ei meeldiks inimesed. Nad võiksid lihtsalt teisel tasandil sinu kõrval eksisteerida. Näiteks sõpradena ja perena.

Kuid see iseseisvus võib viia vahel ka teistega arusaamatusteni. See sama sinu iseloom annab vahel teistele valesignaale, millega sa annad neile teada, et sul polegi nagu kellegi tuge vaja. Sellest tuleb kindlasti sul hoiduda, näita enda lähedastele välja, et sulle meeldib abi ja sa vajad enda lähedale inimesi, kuna tegelikult sa vajad seda, kuid sul lihtsalt ei ole alati kõige kergem seda välja näidata.

Sa oled oma hingelt materialistlik ja seda isegi siis, kui sind huvitab spirituaalsus, müstitsism, esoteerika, kristallid ning kõik säärane
. Siiski sa kaldud jääma materialistlikuks. Eriti mehed, kes sellel kuupäeval on sündinud, nemad on väga rahas ja materiaalsuses sees. 17. kuupäev annab vajaduse olla materiaalselt kindlustatud, see kuupäev annab sulle soovi tunda, et raha on piisavalt või näiteks kinnisvara on piisavalt. Siinjuures määrab kindlasti selle tähtsuse osakaalu ära see, mis sodiaagina on sünnitud. Kõiki astroloogilisi ja numeroloogilisi näitajaid tuleb koos lugeda ning sealt saadki enda kohta kõik teada.

Materiaalsus on oluline ka siis, kui me räägime tööst ja palganumbrist. Mida suurem see on, seda õnnelikum sa oled. Siinjuures võib sul tekkida küsimus, et kellel siis ei ole? Tõesti raha ja materiaalsus on inimese elus olulised, kuid on väga palju inimesi, kelle jaoks ei ole see väga olulise tähendusega. Kui sinu töö on majanduslikult motiveeriv, siis suudad sa seda tööd ka teha. Väga paljud, kes on sündinud 17. kuupäeval, soovivad majanduslikult kõrget staatust omada ning sellel kuupäeval on sündinud palju äri inimesi.

17. kuupäev toob kaasa tugeva iseloomu, millega kaasneb ambitsioonikus ja järjepidevus. Kuid kui sa oled sellel kuupäeval sündinud, siis sulle on väga oluline see, mida teised sulle ütlevad, kuidas nad seda teevad ja sõnad suunduvad kergelt südamesse. Hoolimata enda tugevast väliskihist on sul väga haavatav süda. Seda südant sa ei soovi eriti kellelegi näidata siis, kui see on haavunud. Pigem hoiad asju omateada ja seda vähemalt senikaua, kuni emotsioonid ei hakka üle kuhjuma.

Kui sinu sünnikuupäev langeb 17. kuupäevale, siis selle numeroloogiline näitaja muudab sind kohati rahutuks oma elu suhtes
. Sa soovid väga palju elus kogeda, näha ja tunda. Pidevalt on alateadvuses midagi, mis ütleb, et liiguta end, mine tundmatu suunas või et sinu elus on liiga vähe särtsu ning selles ei toimu midagi, mis on hingele huvitav. See on pidev tunne, et midagi oleks nagu puudu, pidevalt on midagi vaja lisaks teada saada. See number muudab sind uudishimulikuks ja annab sinu hingele oskuse elu tundma õppida - see number muudabki sind õppijaks.

Kui sa oled sellel kuupäeval sündinud ja kui sa soovid elust rõõmu tunda, siis sa peadki lubama endale väga palju. Pead lubama endale seiklusi ja meelelahutusi, käima palju reisidel ja seda loomulikult siis, kui rahakott lubab - see kõik aitab sul olla õnnelik. Igasugune muutus, kogemused ja huvitavad kohad aitavad sul hingelt elus püsida. Kui tunned rahutust südames, siis mine ja liigu rutiinist välja.

Sinu sünnikuupäevaga käib koos rahutustunne ning vajadus tunda end turvalisena ja seda ennekõike enda kodu suhtes. Kodu peab olema olemas, see peab olema sinu enda oma ja sa pead teadma, et sul on alati koht kuhu minna. Kodu on kindlus ja kui sa oled 17. kuupäeval sündinud, siis sinu üheks suurimaks sooviks on rajada endale ideaalne kodu. Selline ideaalne kodu, mis sinu nägemustes eksisteerib.

Sünnikuupäev number 17 annab sulle vajaduse olla enda perekonnaga väga tihedalt seotud. Perekond tähendab sulle nii palju, et oled telepaatiliselt nendega seotud. Pereliikmete emotsioonid on ka sinu emotsioonid ja sa pidevalt mõtled sellele, millises seisus on teie omavahelised sidemed. Partnerina oled sa väga hooliv, kuid selle hoolivuse selgeks tegemisel enda partnerile võib tekkida sul probleeme. Partner ei pruugi alati näha sinu südame sisse ja sellepärast tuleb sul õppida enda tundeid verbaalselt väljendama. Sul tuleb välja öelda neid sõnu, mis sümboliseeriksid sinu tundeid. Kui sa ei tee seda, siis võid tunda, kuidas kaaslane ei näe sinu armastust. See koht on kindlasti miski, mida sa saaksid alati paremaks muuta. See teeb sind ka õnnelikuks, kui sa näed, et sinu partner mõistab sinu armastust. Emana-isana oled sa hooliv, kuid kipud üle hoolitsema.

Sulle meeldib enda elu elada iseseisvalt ja sulle ei meeldi, kui keegi ütleb, et tee nii või tee naa. Veel vähem meeldivad sulle seadused, mis ei lase sul vabalt elada, mis piiravad ja domineerivad sinu üle. Sulle on antud suurel määral kavalust ja oskust seadustest kõrvale hüpata ning enda tahtmist ikka saada. Seda nii, et sa ka vahele ei jääks. Sa oled lihtsalt sellise mõistusega, kes suudab välja nuputada endale kõige parema plaani ka kõige halvemate tingimuste keskel. Sulle ei meeldi ka see, kui sinu kaaslane sind piirab. Sa vajad kaaslast, kes laseks sul vabalt elada ja kui sa sellise kaaslase leiad, siis sa oled õnnelik. Kuid samas pead sa mõistma, et on vähe inimesi, kes suudavad suhtes olla nii, et suhtes oleks sinu mõistes vabadus. Seda juhtub harva, kui 17. kuupäeval sündinu leiab sellise kaaslase. Kuid alati on võimalik teisel poolel sind mõista ja kui sa soovid seda, siis räägi välja oma vabaduse vajadus.

KRÜSOKOLLA on 17. kuupäeval sündinute kristall sünnikuupäeva numeroloogiliste näitajate järgi. Krüsokolla aitab 17. kuupäeval sündinul end rohkem suhtes avada, enda elust stressi välja juhtida, enda eluga rahul olla ja mõista seda, millist teed pidi on võimalik soovitud, ihaldatud ning unistatud materiaalset staatust kätte saada. Krüsokolla toob ideid, mis viivad tippu ja aitavad ambitsioone täita. Samas aitab Krüsokolla ka leevendada 17. kuupäeva negatiivseid jooni ning esile tõsta vaid nende tugevamaid külgi.

Kui sinu sünnikuupäev on 17. kuupäeval, siis see kuupäev annab sulle väga palju häid iseloomuomadusi. Kui soovid edukas olla, siis suhetes jaga enda tundeid ja tööalaselt pürgi vaid edasi, ambitsioonide täitumised muudavad sind õnnelikuks.