Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks on sulle antud sinu tähtkuju? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, et see aitab sul elus saavutada seda, miks sa siia ellu oled sündinud. Kuid kõigil kaheteistkümnel tähtkujul on olemas veel eraldi elueesmärk, mis antakse sünnist kaasa kogu maailma jaoks. Just sellest ma sulle rääkima hakkangi.

Kui sa oled sündinud Kaksikuna, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Kaksikuna sünnid sa ka kogu maailma pärast, sest igal tähtkujul on meile kõigile midagi anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast on neid kaksteist erinevat, lisaks veel kaksteist sodiaagi-üleminekut.

Kaksikuna sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Kaksikud, Sõnn-Kaksikud või hoopis Kaksikud-Vähk, kannad sa endaga kaasas Kaksiku elueesmärki maailma suhtes. Kui sa oled üks ülemineku-sodiaakidest, siis suure tõenäosusega kannad sa endaga kaasas enda peamise tähtkuju elueesmärki ja lisaks ka ülemineku-sodiaagi ülesandeid. Näiteks, kui sa oled Sõnn-Kaksikud, siis sinu kohuseks on täita nii Sõnni kui ka Kaksiku ülesanded.

Kaksiku elueesmärk maailma suhtes on viia teisi inimesi omavahel kokku. Milline on Kaksik? Kui Kaksik on ikka oma õiges elemendis, selline, kuidas tähtede vägi on teda loonud, siis ta on jutukas, seltsiv, uudishimulik ja vajadusega kuuluda inimeste keskele. Kaksik ei ole mitte niisama selline sotsiaalsuse kuningas või kuninganna, vaid see iseloom on Kaksikule põhjusega antud. Kaksik on see, kes viib ühe ja teise inimese omavahel kokku, kes loob inimeste vahel alateadlikult uusi tutvusi. Juhul kui Kaksiku esindaja on kaldunud enda teelt kõrvale ja loovutanud Kaksikule omase suhtlemisoskuse, siis ei ole Kaksik kindlasti sotsiaalne. Sellega ta ei tee mitte ainult iseendale liiga, vaid sellega ta ei täida ära ka seda ülesannet, mida ta siia maailma tegema tuli.

Juhul kui Kaksik on end teistest inimestest eraldanud, muutunud vähem sotsiaalsemaks, kinnisemaks ja lukustanud end oma sisemaailma, siis tabab Kaksikut meeletu stress, lausa depressioon ja hullemal juhul suitsiidset mõtted. See on nagu karistus-karma ja saatuse koostöös, mis tegelikult ütleb sellele Kaksikule, et ärka üles, sära, vii end kurssi inimestega, kes sinu kõrval eksisteerivad, otsi nad üles, suhtle ja jaga emotsioone. Kui Kaksik kaldub teelt kõrvale, siis ta ei täida enda elueesmärki ja siis on see temale karistuseks.

Kui Kaksikud on avatud suhtlema ja on oma õiges elemendis, siis Kaksik täidab oma rolli ühiskonnas. Kaksikute ülesandeks ehk elueesmärgiks, mis tähed on Kaksikule kinkinud, on inimeste kokkuviimine. Kaksikutel on oskus suhelda ükskõik millist tüüpi, ükskõik milliste eluvaadetega ja ükskõik millises eluvaldkonnas töötavate inimestega. Kaksikutel on olemas kõik see, et olla kui inim-kameeleon - vastavas olukorras võtab ta vastava positsiooni. Kaksikutel on oskus teha juttu eimillestki, rääkida enda ees oleva inimesega nendel teemadel, mis seda inimest huvitab. Kaksikul on oskus ühendada kahte inimest, kes üksteist ei tunne, ja võib-olla on mõlemad nii arad, et ei julge end ise kokku viia. Kaksikud ongi ühiskonnas selleks, et aidata teistel inimestel üksteist leida. Kaksik on nagu Amor romantiliste suhete kokkuliitmistel ja nagu suur sõber, kes loob teiste vahel sõprust.

Kaksikud ei tohiks kindlasti lõpetada oma soovi suhelda võõraste inimestega. Suhelda siis, kui on suhtlemiseks tuju. Kaksikud ei tohiks kindlasti end tagasi hoida selles osas, mis puutub suhtlemisse. Võib-olla ainuke asi, mida Kaksik suhtlemise juures peaks teadma, on see, et enda isiklikku maailma ei peaks alati nii suurel määral võõrastele avama. Kuid seda aitab Kaksikul pidurdada Ahhaat. Ahhaat on väga tugev kaitsekristall ja Kaksikul aitab Ahhaat end tagasi hoida siis, kui Kaksik soovib enda kohta liiga palju välja rääkida. Ahhaat ei lase Kaksikul välja rääkida enda isiklikke asju siis, kui see inimene, kellele ta soovib seda antud hetkel rääkida, võtaks neid teadmisi kurjalt vastu ning kasutaks neid teadmisi Kaksiku vastu. Ahhaati oleks Kaksikul kindlasti hea kanda, kui see probleem eksisteerib, või lisada see enda sünnikristallide laekasse, et see saaks kaugteraapiana oma tööd teha.

Kaksiku puhul on siiski tegemist väga olulise inimesega, kes aitab ühiskonnas suure töö ära teha ja teistel inimestel õige tee üles leida. Kaksik võib-olla ise ei saagi aru või ei pane tähele, kuidas ta inimesi ühendab. Kaksikud on tihtipeale need, kes aitavad hingesugulastel üksteise juurde tee leida, saatusekaaslastel kokku saada, õpetajahingedel leida üles oma õpilased ja paljudel teistel hingedel leida teineteist õigel ajal. Kaksik on ka see, kes suudab seltskonnas veidi vaiksemaid inimesi rääkima avada ja nendel endale tuttavaid leida. Kaksik ei tohiks kindlasti sellelt teelt kõrvale kalduda ja ta peab oma suurt sotsiaaltöötaja tööd ikka edasi tegema. Kui Kaksik täidab ära ühe enda elueesmärgi, mis on see, millest ma selles artiklis kirjutan, siis saab Kaksik karma ja saatuse poolt kingituse. Selleks kingituseks on oskus iseennast mõista ja enda sisemistele probleemidele lahendusi leida ning küsimustele vastuseid saada. Kaksikute sisemaailm on niivõrd keeruline, et Kaksikul endal on vahel raske iseendaga läbi saada. Kui Kaksik täidab enda elueesmärgi, siis vaikselt ja järk-järgult avaneb temas enesemõistmine.

Crazy Ahhaat on Kaksikute õnne-, külluse- ja positiivsusekristall. Lisaks sellele on Crazy Ahhaat ka kristall, mis avab Kaksiku suhtlema ning eriti kasulik on Crazy Ahhaat introvertsemale ja sotsiaalselt tagasihoidlikumale Kaksikule. See on kristall, mis aitab Kaksikul enda elueesmärki täita, muutuda selleks, kes Kaksik peab olema. Lisaks toob see Kaksikule head õnne.

Crazy Ahhaat võiks ka kindlasti olla Kaksiku sünnikristallide laekas esindatud. Lisaks sellele, et Crazy Ahhaat aitab Kaksikul enda elueesmärki täita, aitab see Kaksikule tuua küllust ja õnne. Sünnikristallide laeka ja selle loomise kohta saad lugeda SIIT.

Kaksikutele loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Õpetus Kaksikule - suhtle inimestega siis, kui sa tunned, et sa soovid nendega rääkida, ja ära hoia end tagasi. Kui sa tunned, et keegi on seltskonnast eemal, siis tõmba ta selle ringi sisse tagasi. Kaksik, sa oled teiste inimeste kokkuviija!