Igal tähtkujul on kohe sünnist alates kaasa antud teatud eeldused õnnele ja teatud oskused, mida tuleks iseendas tähele panna, endas avada ning neid kasutada. Jagan kõikidele Vähkidele mõtteterasid selle kohta, kuidas enda tugevusi märgata, neid rakendada, samuti annan õpetusi isikliku edu saavutamiseks.

Vähk on see, kes pakatab loomingulisusest. Vähk on sündinud avatud Sakraaltšakraga, mis tähendab seda, et Vähil on olemas oskus enda Sakraaltšakrat kasutada ja rakendada, kuid see ei tähenda alati seda, et ta suudab seda enda tugevat omadust alati enda jaoks ära kasutada. Elu jooksul Vähk õpib ja areneb. Avatud Sakraaltšakra muudab Vähi loomult loominguliseks, tema sees on see olemas, see tuleb lihtsalt tal ise üles leida ja igapäevaelus rakendada. Vähid on need, kes kindlasti inspireerivad teisi tähtkujusid oma loomingulisemat poolt avama, seda kasutama, ja nad näitavad teistele seda, kui oluline on end loominguliselt väljendada. Sarnane iseloomuomadus on ka Kaladel, kuna nad on Vähiga mõlemad vee-elemendi esindajad, mis mõjutavad loomingulisuse väljatulemist. Vähi üheks tugevamaks omaduseks on osata ka kõige väiksemate võimaluste juures teha millestki meistriteos.

Minu õpetus Vähile on see, et leia enda elus midagi, kus sa saaksid igapäevaselt enda loomingulist poolt rakendada. Nii kasvab sinu isiklik jõud ja nii avaneb täielikult sinu Sakraaltšakra. Sakraaltšakra ongi seotud loomingulisusega.

Vähk on oma loomuselt suur unistaja, ja selline, kes soovib enda elus midagi väga isiklikul moel korda saata. Kui sa oled Vähina sündinud, siis sa pead teadma ka seda, et sul on vaja luua tasakaal enda unistuste ja võimete vahel. Vähina olles sa oskad väga kõrgelt unistada, vahel kipud end nii ambitsioonikaks muutma, et võid kaotada ära piiri reaalsuse ja ebareaalsuse vahel. Kõrgelt tuleb unistada, kuid alati ei ole võimalik sinu mõttevälgatusi teostada. Ürita leida enda ideedele ja unistustele reaalseid võimalusi, et need saaksid täituda. Vähile on omane kas kalduda oma unistustes liialt materialistlikuks, kus oodatakse liiga kõrgeid materiaalseid tulemusi, või liialt utoopiliseks, mida ei ole lihtsalt võimalik täna teostada. Vähk peab ära õppima selle, et ideed ja soovid, mis tema eluteele tulevad, nendesse peab ühendama praktilisuse ehk kasulikkuse koos võimalikkusega.

Vähk on oma loomuselt usaldav, see on see, mida ta soovib teistes inimestes näha, kogeda ja tunda. Vähi ideaalmaailmas on kõik tema jaoks lähedaseks saanud inimesed tema jaoks usaldusväärsed, kuid elu näitab tihti sellele Vähile seda, et hingevalu on kerge tabama just sellepärast, et keegi tema jaoks kallis on ebausaldusväärsust välja näidanud. Kolmas õpetus ja isikliku edu võtmemõte Vähi jaoks on see, et Vähk peab ära õppima selle, et kõik inimesed siin maailmas on oma õpetusi kätte saamas ning mitte igaüks ei ole ära õppinud usalduse väärtust. Seda mõistes on Vähil lihtsam iseendaga hakkama saada ja sellest valust vabaks saada, mille põhjustab tema hinge usalduse kaotamine. Vähk võib teha näo, et ta usaldab inimest, kes teda on alt vedanud, kuid hinge jääb alati valu, mis teda lihtsalt piinab. Et sellest kõigest lahti saada, soovitan ma Vähil teha iseendaga korralik psühholoogi-seanss, rääkides, korrutades ja tehes iseendale selgeks selle, et kõikidel inimestel on puudusi ning need puudused on inimeste õppimata ülesanded. Kui keegi Vähi usaldust kuritarvitab, siis ei tohiks Vähk sellega iseendale liiga teha, Vähk võiks eluga edasi liikuda, seda võtta kui märki, et too inimene ei tea usalduse väärtust, ning leida enda kõrvale keegi, kes oskab talle seda pakkuda, mida tema hing ihaldab - usaldusväärset kaaslast.

Vähk on oma loomult väga suur armastaja. Armastus on tema jaoks väga oluline, ja üheks väga heaks Vähi omaduseks on see, et ta oskab armastust väljendada. Aga sellel, miks ma toon selle teema siin 6 õpetuse ja isikliku edu võtme juures välja, sellel on olemas oma põhjus. Vähi teine nimi võib olla armastus, kuid armastus võib tema sees ka kiirelt lukku minna, ja seda just usalduseküsimuse tõttu. Kui Vähk on saanud elus tunda reetmist, tema kaaslane on tema peale häält tõstnud, käitunud mitte kõige ilusamalt, või Vähk on eelnevalt kuskil teises suhtes reetmist tunda saanud, siis Vähil on raske enda armastust oma  kaaslasele väljendada. Vähk võib terve Maa täita armastusega, enda sõpru, perekonda ja töökaaslasi hoida, kuid selle tunde enda isiklikus suhtes välja lülitada. Välja lülitada nii, et raske on end sellest lahti päästa isegi siis, kui mõistus ütleb: "Armasta, lihtsalt kallista, lihtsalt näita seda välja!". Minupoolne neljas õpetus Vähile on see, et hoolimata hingelisest blokaadist, mis aeg-ajalt sinu üles valitseb, ava end ja ära jäta mitte kunagi end armastusest puudust tundma. Ainult Vähk on see, kes võib minu mõtteid siinkohal mõista. Vähk teab täpselt seda tunnet, et on olemas oskus jagada neile armastust, kes sinuga romantilises suhtes ei ole, ja seda lausa piirideta. Samas on olemas oskus end ise lukustada romantilises suhtes nii kinni, et lausa piin on olla iseenda tekitatud piirangute sees. Et nendest ahelatest lahti rebida on vaja Vähil iseenda armastust esile tõsta ehk mõista seda, kui oluline on tunda armastust ja lasta end armastada - see on hinge ravim.

Viiendaks õpetuseks on see, mida Vähk peab tegelikult õppima teistele selgeks tegema. Vähk peab oma lähedastele teada andma, et kui nad soovivad tema elus eksisteerida, siis peavad nemad aktsepteerima Vähi üliemotsionaalsust. Kes ei aktsepteeri, see Vähi elus lihtsalt hakkama ei saa. Vähk on vee-elemendi esindaja ja see muudab Vähi üliemotsionaalseks, dramaatiliseks ja aeg-ajalt isegi väga heaks näiteks selle kohta, milliseid emotsioone võib inimene üldse väljendada. Ükskõik kellega, ükskõik millises suhtes olles, kas siis romantilises, sõpruses või mõnes muus, Vähk on see, kes peab kohe teisele osapoolele selgeks tegema, et üliemotsionaalsus on tema iseloomuomadus, seda tuleb aktsepteerida. Vähk võib olla üliõnnelik, intensiivselt järjepidev, vihaselt ambitsioonikas, nukralt õnnelik, aktiivselt loominguline. Tegelikult on põhimõtteliselt kõigi Vähi tegevuste juures mingisugune ülivõrdes emotsioon kohe teda saatmas. Olgu siis ülevõimendatud õnnetunne või kurbus, tasakaalu ei eksisteeri. See on paratamatus ja sellepärast, et teised suudaksid Vähiga toime tulla, nad peavad seda lihtsalt aktsepteerima ning proovima seda mitte muuta. Needsamad ülivõrdes emotsioonid on seotud loomingulisusega, looming ei saa end luua, kui selle taga ei ole intensiivsust. See on see "miks" vastus sellele, mis on seotud Vähi emotsioonidega. Palun väga, iga meister vajab enda meistriteose loomiseks midagi hullumeelset.

Vähk on pärjatud tugeva intuitsiooniga, see on tema tugevus, kuid see võib olla Vähi jaoks ka üks õudusunenägu. Vähil on kõik antud selleks, et ta suudaks enda elus otsuseid langetada, mõista tema ümber toimuvat, näha enda tulevikku ette ja osata temaga seotud inimesi lugeda. See kõik on ilus, hea ja vajalik, kuid Vähi intuitsioonil on olemas ka see saatanlik pool, mille kohta ma jagan viimase õpetuse. Intuitsioon, mis võib kergelt välja kujuneda hirmudeks, kahtlustamiseks ja negatiivsuse nägemiseks. Vähil on õrnõhuke piir "õigesti nägemise" ja "valesti nägemise" vahel. Kiirelt võib Vähk näha õudust seal, kus seda ei eksisteeri, probleeme seal, kus neid isegi ei ole, ja salakavalust inimeses, kelles seda ei esine. Vähk peab õppima intensiivselt hinge tekkivate hirmude, kahtlustamiste ja negatiivsete mõtetega toime tulema. Kui need tekivad, siis tuleb end kiirelt panna millelegi muule keskenduma. Kui viia mõtted kiirelt eemale, tegeleda millegi teemavälisega, siis kaovad hirmud ja võib uuesti esile tulla see õige intuitsioonihääl. Vähk, kes laseb enda intensiivsetel hirmumõtetel end veelgi sügavamale viia, võib enda ellu kujutada ette probleemi, mida ei eksisteeri, ja see omakorda võib luua uusi probleeme, häid inimesi eemale tõrjuda ning võimalusi end ära matta. Minu kuuendaks õpetuseks Vähile tema isikliku edu jaoks on see, et kui sind tabavad hirmud, siis vii end nendest kiirelt eemale, et õige sisemine hääl saaks sinus sõna võtta. Vähk teab täpselt, mida ma selle kõige juures mõtlen - on olemas oskus tunnetada, näha ja mõista ning järsku võib tulla intensiivne tormituul, mis võib hetkega kõik peapeale keerata.

SUITSKVARTS on Vähi jaoks väga kasulikuks kristalliks, see aitab Vähil enda intuitsiooniga ühendust saada nii, et ebavajalikud hirmud ja valenägemused ei saaks intuitsiooni mõjutada. Vähil aitab enda elu selgemalt näha just Suitskvarts, see on kristall, mis aitab Vähil isiklikult areneda, elus õigeid otsuseid vastu võtta, iseenda sisemistele probleemidele lahendusi leida ning elus esinevat negatiivsust vähendada. Suitskvarts aitab segastele mõtetele selgust tuua ja muuta Vähi elu lihtsalt ilusamaks ning edukamaks. Suitskvarts aitab Vähil enda emotsioonidega tegeleda, mõista seda, kuidas oleks võimalik end iseenda kehas ja elus paremini tunda.

Suitskvartsi võiks Vähk endaga ehtena kanda, kui Vähi elus on segane periood, või kui Vähk soovib enda intuitsiooni tugevamaks muuta. Suitskvarts võiks olla kindlasti esindatud ka Vähi sünnikristallide laekas, selle laeka kohta saad edasi lähemalt lugeda SIIT. Sünnikristallide laekas on kasulik Vähil hoida Suitskvartsi sellepärast, et see aitab sellisel juhul terve elu toetada Vähi teekonda, töötades kaudselt, kuid siiski efektiivselt.

VÄHK JA TEMA KOSMILISED NÄITAJAD

Vähk on tähtkujude süsteemist neljas, keda juhib Kuu ja kes kannab endaga kaasas vee-elemendi väge. Vähk on oma iseloomult salapärane, müstiline, romantiline ja armastav, selle väe annab Vähile tema juhtiv planeet Kuu. Vähi tähtkuju alguseks loetakse 21. juunit ja selle lõpuks 21. juulit. Vähi üleminekud toimuvad nende mõlema kuupäeva ümber. 21. juuni paiku on sündinud Kaksik-Vähid ja 21. juuli paiku Vähk-Lõvid. Need, kes on sündinud Vähi üleminekuajal, nemad võivad tihtipeale leida, et mõned Vähi iseloomuomadused ei ole nendega ja mõned on väga tugevalt. Puhas Vähk on aga see, kes peab end kindlasti minu kirjutatud Vähi iseloomustuses täielikult ära tundma, ja neid õpetusi on kasulik praktiseerida.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Vähile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Nii nagu ma olen alati öelnud - ei ole oluline, kui palju sa tead, on oluline, kui palju sa nendest teadmistest kasutad ja kui palju sa neid enda igapäevaelus praktiseerid. Vähid, olge head viige nüüd enda teadmised praktikasse!