Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks sinu tähtkuju on sulle antud? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, kuna see aitab sul saavutada elus seda, miks sa siia ellu sündinud oled. Kuid kõikidel kaheteistkümnel tähtkujul on olemas veel eraldi elueesmärk üleüldises mõttes, mis sünnist kaasa antakse kogu maailma jaoks. Sellest ma just sulle rääkima hakkangi. 

Kui sa oled sündinud Jäärana, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Jäärana sünnid sa ka kogu maailma pärast, igal tähtkujul on midagi meile kõigile anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast on neid kaksteist erinevat, lisaks veel omakorda kaksteist sodiaagi üleminekut. 

Jäärana sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Jäär, Kalad-Jäär,  või hoopis Jäär-Sõnn, sa kannad Jäära elueesmärki maailma suhtes endaga kaasas. Kui sa oled üks ülemineku sodiaakidest, siis suure tõenäosusega sa kannad enda peamise tähtkuju elueesmärki endaga kaasas ja lisaks ka ülemineku sodiaagi teise poole ülesandeid. Näiteks, kui sa Jäär-Sõnn oled , siis sinu kohustuseks on ära täita Jäära ja Sõnni mõlemad ülesanded. 

Kui sa oled tähtkujult Jäär, siis sa kindlasti mõtled seda, et milline on sinu elueesmärk ja mida sina pead maailmale edasi andma. Ma aitan sul mõista seda ja seletan lahti selle, mis on sinul endast ära kinkida ja millest teistel on kasu saada. Jäta meelde see, et sinu elueesmärk on see, mida sa täitma pead ja kui sa selle ära täidad, siis selle eest sa tasu ka saad.

Jäär on oma olemuselt selline, kes teab mida ta oma elult tahab ja soovib. Jäära sees on miski, mis ütleb talle, et kui ma ikkagi midagi soovin, siis ma pean selle saama ja kui ma seda ei saa, siis ma pean leidma viisi, kuidas ikkagi seda saada. Väga lihtne! Jäär teab, mida ta soovib ja ta teab ka seda, et ta peab selle saama. Kui Jäär on sündinud teiste tugevate numeroloogiliste ja astroloogiliste näitajatega, siis ta selline ka on. Vähem ambitsioonikad Jäärad omavad kindlasti sünnikaardil seda leevendavaid energiaid. See sama Jäära sihikindlus ja teadlikkus on osa sellest, mida Jäär peab teistele inimestele siin elus edasi õpetama. See ei ole kindlasti vaid talle endale kasutamiseks. See on tema tugevus ja kui sa oled tugev, siis see on see, mida sa pead jagama.

Jäära üheks tähtkuju poolt antud elueesmärgiks on õpetada teistele inimestele seda, et kui sa midagi soovid, siis tuleb lihtsalt selle nimel hakata tööd tegema, sinna poole liikuma, kus see unistus asub, selle nimel pingutama ja sihti mitte silmist kaotama. Tõelisel Jääral on olemas see energia, mis suudab täiesti nullist luua midagi, mis on esmalt ainult visioonina peas eksisteerinud. Jäär võib olla täiesti peatamatu, kui me räägime tema soovunelmate täide viimisest.

Jäära kohustuseks on aidata neid, kelles ei ole sellist tulihingelist väge, mis suudaks tühjast lossi ehitada. Tema kohustuseks on motiveerida, inspireerida ja tagant tõugata neid, kes ei julge või ei oska enda unistustele järele minna. Jäär võib enda eluteel end tihtipeale kohata sellises situatsioonis kellegi teisega vestluses olles, et ta sooviks selle inimese eest kõik ära teha, kuna ta näeb, kuidas asjad ei liigu selles suunas, kus soov eksisteerib. Jäär tihtipeale kusjuures teeb enda lähedaste eest erinevaid toimetusi ka ära, et aidata neid liikuma ja asju õiges suunas jooksma panna. Tegelikult on aga nii, et sellises olukorras, kus Jäär tunneb, et tema kõrval olev unistaja ainult piirdub unistamisega, siis ta peaks sellel hetkel teda nii kaua tagant tõukama, et see unistus hakkaks ka reaalseks muutuma.

Jäär on oma loomuselt väga otsekohene, mõnel Jääral ei ole lausa filtrit vahel, tuleb see välja, mis meelel ja see tegelikult ei ole üldse halb. Sellisel iseloomujoonel on väga hea omadus, mis aitab Jäära elueesmärki täita. Jäära lähedased on kindlasti ajamöödudes ära õppinud selle, et nende kallis Jäär on otsekohene või lihtsalt aktsepteerinud seda joont temas. Seega, kui on aktsepteeritud, siis ei ole mingisugune ime see, kui Jäär ütleb välja seda, mida ta mõtleb ja kui see ongi liiga otsekoheselt välja öeldud, siis see enam ei tee haiget, vaid see paneb mõtlema. Kui Jäär näeb pealt aeglast tegevust, kus keegi millestki unistab, siis Jäär ütleb tihtipeale välja väga konkreetselt, et:"Kui sa end liigutama ei hakka, siis ära unistagi, et see juhtub!" või midagi sarnast. Kuna Jäära sõnu võetakse teiste tähtkujude poolt väga autoriteetselt, siis see paneb teise inimese mõtlema. Jäära ülesandeks on alati märgata neid, kes ei julge esimest sammu enda unistuse nimel teha, seejärel tuleb Jääral seda inimest edasi tõugata nii, et ta hakkaks liikuma ja anda mõista seda, et mitte miski siin elus ei saja sulle lihtsalt sülle, see ongi Jäära üks elueesmärkidest.

Lisaks sellele, et Jäär õpetab teisi inimesi enda unistuste nimel tööd tegema ja füüsiliselt end nende nimel liigutama on tal veel midagi teistele anda. Jääras on olemas loomulik iseseisvus ja Jäär, kes ei ole täielikult veel iseseisvaks saanud, selles Jääras on meeletu vajadus selle järele. Iseseisvus on teine õpetus, mida Jääral on pakkuda.

Jäär on see, kes ei salli seda, kui ollakse kellestki sõltuvuses ja veel vähem ei meeldi talle pealt vaadata seda, kui loodetakse alati kellelegi teisele, kuid mitte iseendale. Temperamentsed Jäärad võivad lausa vältida selliseid inimesi, kuna nende silmis võib see tunduda nõrkusena. Tegelikult on aga nii, et Jääras on iseseisvus ja selle poole püüdlemine loomupoolest juba olemas ning see on see, mida ta peab enda ümber olevatele inimestele õpetama. Kui Jäär märkab kedagi, kes toetub liialt palju teistele inimestele, siis Jäära kohustuseks on õpetada talle seda, et iseseisvus on kõige suurem vabadus ning see on väärtus omaette.

Jäär, kes on kaldunud teelt ehk kes ei täida enda elueesmärki võib sattuda olukorda, kus iseseisvuse õpetusest võib saada inimeste pilkamine ja nende nõrgaks tembeldamine. Teelt kaldunud Jäär võib muutuda selliseks, et mitte ei õpeta teistele inimestele seda, kuidas enda unistusi täide viia, vaid kritiseerib neid, et nad ainult räägivad, räägivad, räägivad ja ei liiguta end kohe üldse. Sellise mõttemaailmaga Jäär on enda õigelt saatuseteelt kõrvale kaldunud ja ei täida enda kohustust. Sellisele Jäärale annan ma soovituse, kui nii peaks juhtuma, siis tea seda, et sa oled tugev ja osav ning teised vajavad sinu abi, mitte sinu hukka mõistmist.

Jäär, kes täidab edukalt enda elueesmärki saab saatuse poolt kingituse, mis ühel päeval võib tema eluteele sattuda. Kui me midagi siin elus ära teeme, mis on meie kohustuseks, siis täidetakse üks meie südamesoovidest. Jäära sees on soov olla materiaalselt kindlustatud, et ta saaks elada elu, kus ta ei peaks raha või toimetuleku pärast muretsema. Jäär ei pea olema ilmtingimata ahne või materialistlik, materiaalne kindlustunde vajadus Jääras on sellepärast, et ta lihtsalt ei soovi seda muret enda õlgade hoida, mis takistaks tal elada. Jäär saab materiaalse kindlustunde, kui ta enda elueesmärki täidab.
 
Sardoonüks on  Jäära jaoks väga kasulik kristall, see on kristall, mis aitab Jääral enda elueesmärki täita ja läbi selle täitmise enda ellu head materiaalset õnne tuua. Sardoonüks aitab mõista Jääral seda, kuidas ta võiks inimesi enda kõrval aidata ja kuidas üleüldse edukamalt elada. Sardoonüks hoiab Jäära tema õigel saatuseteel. See on kristall, mis aitab Jäärale tuua materiaalset kindlustunnet ja rahalist õnne. Sardoonüks aitab Jääral olla positiivne, õnnelik ja sotsiaalselt edukas.

Sardoonüksi kristalli soovitan ma, kas ehtena endaga kaasas kanda, et selle vägi saaks Jäära Auraväljas olla või Sardoonüksi kristalli Jäära sünnikristallidelaekas hoida. Selle laeka kohta saad lähemalt tutvuda SIIN.


Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära." 

Õpetus Jäärale - "Sina oled sihikindel ja iseseisev, paljud inimesed sinu ümber seda ei ole, need on sinu tugevused ja need on õpetused, mis on sinu eesmärgiks teistele selgeks teha. Toeta ja aita neid, kes ei oska üles leida oskust enda unistuste poole liikuda ja iseseisvad olla."