Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad teatud väge meie hinge ja Aurasse. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab selle, milline sa oled ja millist erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, kannab endaga kaasas teatud energiat, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt samamoodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See üldiselt täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühtemoodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidiselt. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

3. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 3. kuupäeval, siis sind saadab terve elu see number oma väega. See annab sulle iseloomuomadusi juurde ja lisab väärtust sinu teistele numeroloogilistele ning astroloogilistele näitajatele.

3. kuupäeval sündinud on minu silmis inimesed, kes on sündinud väga tugeva numbriga ja kellele on sünnikuupäeva esimese numbri kaudu väga palju hingeliselt kaasa antud, samas on neile kaasa antud ka palju katsumusi. Mina nimetan 3. kuupäeva karmaatiliseks kuupäevaks, kes sellel kuupäeval on sündinud, sellel on selles elus kindlasti vaja ära lahendada vähemalt üks kui mitte rohkem karmavõlga, mis on eelmises või mõnes veel eelnevas elus lahendamata jäetud. Kui sa oled sündinud 3. kuupäeval, siis sa oled siin elus ka ühte pattu lunastamas. Loe kogu minu artikkel läbi ja sa mõistad, millest ma räägin.

Sinu sünnikuupäev on andnud sulle suured ambitsioonid ja üleüldse ambitsioonika isiksuse.
3. kuupäev on sinu teejuht ja see kuupäev kannab endaga kaasas ambitsioonikuse, vajaduse enda unistusi ellu viia ja vajaduse enda elujärge parandada. See on väga hea omadus, mis on sinuga alati kaasas käinud. On olemas neid 3. kuupäeval sündinuid, kes jõuavad edukalt nende tulemusteni, mis nad on enda unistustesse võtnud, ja on neid, kes vaid unistavad. Mõtle selle peale ja küsi endalt, kumb number 3 sa oled? Kui sa oled see, kes liigub samm-sammult elus kõrgemale, siis sa oled 3. sünnikuupäeva kvaliteetsed omadused end jaoks ära kasutanud. Kui sa tunned, et sinu elu kuidagi seisab, unistused eksisteerivad, kuid tulemust ei tule, siis ma annan sulle nõu - hakka aga liikuma, sul on potentsiaal olemas, seda ei tasu raisata. Lihtne samm võib teha imesid ja avada uksi, millest sul ei ole varem õrna aimugi olnud. Tänu sinu sünnikuupäeva väele on sulle antud loomulik oskus liikuda elus edasi, ja seda on sul vaja enda karma lahendamiseks, seda on vaja sinu üleüldise arengu jaoks.

Väga edasipürgivaks inimeseks muudab 3. kuupäev eriti veel neid, kellel on teised astroloogilised ja numeroloogilised näitajad edasipürgiva iseloomuga.

Lapsepõlv on 3. kuupäeva jaoks väga oluline ja tegelikult on lapsepõlves perekond see, kes saab 3. kuupäeval sündinu muuta tugevaks ja edasipürgivaks inimeseks
. On väga oluline, kuidas on 3. kuupäeval sündinut kasvatatud ja just toetanud. Kui 3. kuupäeval sündinu on saanud lapsepõlves tunda tuge, ema-isa või keegi lähedastest on õpetanud talle seda, et on oluline järgida enda soove, nende nimel tööd teha ja asjad alati lõpuni viia, siis sellest saab väga edukas inimene. Juhul kui lapsepõlv on olnud kõike muud kui see, siis võib juhtuda nii, et 3. kuupäeval sündinu ei pruugi omada oskust enda elu parandamise poole järjepidevalt liikuda. Võib juhtuda nii, et sellest number kolmest saab hing, kes jääb elu õppetundidele alla ja kes ei jahi enda unistusi. Väga palju määrab 3. kuupäeval sündinu saatusetee ära tema enda lapsepõlvekodu.

Kui sinu perekonnas kasvab laps, kellel on 3. kuupäeval sünnipäev, siis õpeta talle enese distsiplineerimist, elus edasi pürgimist, katsumustele vastu hakkamist ja toeta teda emotsionaalsel tasandil. Siis hiljem avanevad temas 3. kuupäeva õnnetoovad väed. Kui sa tunned, et sa ise oled lapsepõlves jäänud ilma julgustamise ja toeta, siis pead sa iseendale pidevalt motivatsioonikõnet pidama, et avada 3. kuupäevale omased õnnekanalid.

Sinu sünnikuupäeva järgi on sinu õnnekristalliks Ametüst. Ametüst aitab 3. kuupäeval sündinul enda elu paremini elada, õppida õnne tundma, õppida oma eesmärkide poole liikuma, ja see on väga hea kristall isikliku edu saavutamiseks. Ametüsti kristall võiks olla 3. kuupäeval sündinul ehtena, kui soovitakse endasse kiirelt Ametüsti väge saada, või kasutada seda kristalli sünnikristallide laekas, kus see saab terve su elu vältel su saatusega koostööd teha.

Kui sa oled 3. kuupäeval sündinud, siis sinu numeroloogiliste näitajate põhjal sobib sulle kaks ametisuunda. Üheks on juhtiv ehk liidripositsioon, teiseks on kunstiline või loominguline valdkond. Sinu sünnikuupäev on kujundanud sinu iseloomu selliseks, et sulle meeldib olla juhtimises. Kui sinu töö ei võimalda sul seda iseloomujoont rakendada, siis sa tegelikult võid end kõrvalt vaadates näha, kuidas sa organiseerid majapidamist, kodust elu või mõnda isiklikku plaani. Sulle meeldib asju enda kontrolli all hoida, nii tunned sa, et kõik lihtsalt sujub paremini. Sa ei ole väga selline inimene, kellele meeldiks kellegi alluvuses olla. Isegi kui sa töötad alluvana, siis sulle meeldib asju omamoodi teha, sa ihkad toimetada vaba graafiku järgi, ja kui töö pakub sulle palju iseseisvust, siis see on sinu jaoks ideaalne.

Sinu iseloomus on olemas vajadus iseseisvuse järele, sulle ei meeldi, kui sind käsutatakse, juhitakse ja suunatakse, kui sa oled täiskasvanuks saanud. Sellepärast on hea, kui sa leiad endale töö, kus sa saad võimalikult vähe teistest inimestest sõltuda ja oma unistusi ellu viia nii, et keegi sind ei piiraks.

Sul on olemas väga tugev loominguline pool, sa omad väga head fantaasiamaailma ja sellega käib loomulikult kaasas ka üliemotsionaalsus, mis on sinu iseloomu esindav joon. Sa oled artistlik ja loominguline ala pakub sulle hingelist rahulolu. Olla artist või juht, see on sinu erialaõnne saladus.

Ametüst on kristall, mis aitab sul avastada iseendas selle, mis on sinu tugevus, sinu anne, aidates sul mõista seda, mis on sinu potentsiaal. Ametüst on ka see kristall, mis aitab sul emotsionaalselt tasakaalus olla, aidates tervendada sinu negatiivseid emotsioone ja vabastada sinu minevikukoormat.

Sa oled oma hingelt väga emotsionaalne, seinast-seina tujudega, ühel hetkel eksisteerib ülihea tuju ja teisel hetkel võib sa olla ahastuse äärel. Igasugune emotsioonidemäng käib sinuga terve elu kaasas, sa võid tunda eufooriat ja musta masendust sekundilise vahega. Kui sinu astroloogilised näitajad on väga emotsionaalsed, siis seda enam löövad sinus number 3 emotsioonid välja. Ametüst on sinu rahustaja ja tasakaalustaja, mida tasuks sul kindlasti enda elus hoida. Ametüsti on sul vaja ka selleks, et see aitaks maandada ülereageerimist. Erinevate situatsioonidega ülereageerimine on number 3 puhul täiesti tavaline, kuid samas tekitab see temas palju üleliigset stressi.

Tujude kõikumine võib viia sind ka äkkviha tekkeni, sa võid väga kergelt põlema minna ja sinu kohustuseks on õppida selliste emotsioonidega toime tulla. Sa ei tohi põletada enda ümbrust, kui intensiivne energia on sinu sisse tekkinud. Seesama intensiivsus tuleb sul muuta produktiivseks energiaks, sul on vaja intensiivne olla millegi loomisel, muutmisel, ambitsioonide kinnipüüdmisel, kuid sa ei tohi tekitada seda energiat suhtesse, millega sa võid sildu põletada. Ei ole head ilma halvata ehk sinu tulised emotsioonid ei kuulu suhetesse, need kuuluvad enesearengusse. Kui sa suudad hakata end nii kontrollima, siis sa suudad ka eduni jõuda. Kui sul ei ole oskust enda emotsioone kontrollida, siis sinu õnnekristall Ametüst aitab sul emotsioone kontrollida ja neid õigesti ära kasutada. Sa ei ole oma loomult pahatahtlik, agressiivne, kuid sellesama äkkviha tekkega võid sa teistele endast vale mulje jätta. Tegelikult sa ei soovi enda temperamentsusega kellelegi tahtlikult liiga teha.

Suhtes peab olema võrdsus. Oled sa naisena või mehena sündinud, sa oled sündinud soolise võrdõiguslikkuse edasiviijaks. Sinu jaoks peab suhtes olema täielik võrdsus, mõlemad peavad panustama, jagama, hoolima, armastama, suhte nimel tööd tegema, kodu hoidma, perekonda panustama ehk kõike tuleb mõlemal teha. Sinu jaoks on väga oluline see, et teine osapool panustaks suhtesse samapalju, kui seda teed sina. See on väga positiivne omadus, mis aitab naistel ja meestel vabastada näiteks soolist diskrimineerimist. Kui sa oled naine, siis sinu jaoks on oluline, et sa ei alluks mehele, ja kui sa oled mees, siis sinu jaoks on oluline, et naine oleks sama iseseisev kui sa ise. 3. kuupäeval sündinute üheks ülesandeks on vabastada maailmas sooline diskrimineerimine.

Oma loomuselt oled sa siiski positiivse natuuriga ja see on see, mida teised inimesed sinus näevad. Sulle meeldib lõbutsemine, meelelahutus, nali, naer, väga hea huumor ja isegi üle piiride minev huumor. Sul on väga hea oskus nalja ja naeruga kaasa minna ning sa naudid seltskondi, kus saab end lihtsalt hullumeelselt lõbusa meeleoluga kaasa viia. Sulle ka meeldib, kui teised näevad sinu positiivseid jooni ja sul on väga hea oskus oma stressi teiste eest varjata. See on selline omadus, mis annab sulle oskuse enda muredega toime tulla nii, et sa ei peaks teisi enda teekonnal eksisteerivate õppetundide lahendamisesse kaasama. Kui mõnele teisele inimesele sobib just see, et teda aidatakse, siis sinu jaoks on väga oluline see, et keegi sinu eraasju ei teaks. Sa oled väga privaatne ja sa tunned end halvasti, kui oled end vahel võib-olla liiga avameelselt avanud. Selle kõige pärast on sinu kristall Ametüst, mis õpetab inimest ise enda probleemidega silmitsi seisma ja need enda jaoks nii-öelda ära seedima.

Kui sa oled sündinud 3. kuupäeval, siis on sul vaja selles elus lahendada ära midagi, mis on sul jäänud lahendamata
. Sa võid elus kogeda tõusu ja mõõna päris tugevalt. Sinu eluteele võib sattuda raske katsumus või läbielamine. Kuna kõikide inimeste teekonnad on erinevad, siis ei saa ma täpselt öelda seda, milline on selles elus sinu karma lunastus. Seda sa saad mõista siis, kui see sinu elus juba eksisteerib või on sinu elust läbi käinud. Mõtle selle peale, milline situatsioon on sulle väga palju valu põhjustanud või keegi, kes seda on teinud. Kui sa leiad selle enda elus üles, siis selle sees peitub vabastus ja ülesanne üheskoos. See tuli sulle midagi õpetama, see valu võis olla see, mida sa eelmises elus kellelegi teisele põhjustasid ja selles on olemas õpetus, mis aitab sul iseendas midagi muuta. Kui sa oled 3. kuupäeval sündinud, siis sa kindlasti ei tohiks nutta mineviku pärast ja lasta minevikul end kummitada. Sa pead vabastama valu, sellest õppima ja edasi liikuma. Sellepärast sulle ongi antud ambitsioonikas iseloom - selleks, et sa suudaksid rasketest olukordadest väljuda. Kui sa ei oska mõista enda katsumuse või katsumuste sisu, siis Ametüsti kristalli kandmine või sünnikristallide laekas hoidmine aitab sul selleni jõuda. Ametüst aitab sul lahti mõistatada seda, mida sa lunastama tulid. Üldiselt on nii, et kui 3. kuupäeval sündinu ei õpi enda õppetunnist, siis see tuleb hiljem elus uuesti esile teisel kujul, teise inimeste poolt, kuid teema on sama. Miks ma sellest kõigest kirjutan, on see, et ma soovin aidata neid, kes on sellise ülesandega siia ilma sündinud, selleks, et oleks lihtsalt arusaadav see, miks mõni asi elus juhtub.

Lõpetuseks ütlen ma 3. kuupäeval sündinule seda, et oma ambitsioonide ja unistuste nimel tuleb julgelt riskida, nende poole pürgida, eluteele sattunud katsumusi ja valu vastu võtta, need ära lahendada ning palju huumorit, nalja ning naeru enda elus hoida - see on kõik sinu edu võtmeks.

Sinu sünnikuupäev jutustab sulle loo sinust endast ja seda vaid väikese osakese. Mõistmaks seda, kes sa tegelikult oled, pead sa panema kokku kõik pusletükid, kokku liitma enda astroloogilised ja numeroloogilised näitajad ning sellest saadki terviku - sinu enda!