Olen teiega ja mõistan, millisel teekonnal te hetkel kõik olete. See aasta on olnud teie jaoks ülesmäge-allamäge teekond. Aasta alguses rääkisin sellest, kuidas see aasta toob tohutult suuri muutusi, ja need on tegelikult te kõikide eludes kohal. Kõigil erineval tasandil, aga muutused on siiski suured. Kosmiliselt algas 2022. aastaga uus ajajärk, milleks on suurima spirituaalse teekonna algus. See on endaga kaasa toonud suuri hingelisi muutusi nii sulle kui ka teistele.

Kuna tegemist on tingimusteta armastuse aastaga, siis kõige suuremad muutused on sinu suhetes ja hinges. Elu õpetab sellel aastal Südametšakrat avama ning südame järgi tõeliselt elama. Kõik, mida oled sellel aastal kogenud, see on olnud sinu suureks õppetunniks, õpetajaks ja arendajaks. Seega soovin sind ja kõiki teisi enda jälgijaid maha rahustada sellel praegusel ajal, mis võib olla väga segane.

Me liigume 5D-maailma poole ja spirituaalne areng toimub nii või naa. Igaühe elus loomulikult erineval tasandil. Luba ja allu muutustele, mis on sinu ellu saabunud. Kõige õigem on 2022. aastal kogetu lihtsalt vastu võtta ja seda aktsepteerida.

Suurel määral mõjutab 2022. aasta sinu suhteid, tundeid ja esitab sulle küsimuse: "Mida sa elult tõeliselt soovid?".

Kindlasti oled tundnud, et selline küsimus on sinu sees ja sa otsid sellele vastust. Või kui sa juba oled spirituaalselt kõrgele arenenud, siis oled juba hakanud sellele küsimusele vastust leidma. Ja see on okei, olen teiega ja mõistan täielikult, mis teie hingedes toimub. Olen alati öelnud, et olen teiega ning juhatan teid valguse poole. Olen sinuga ja sina minuga!

Mul on sulle väga palju nõuandeid jagada, et sa saaksid 2022. aasta energiaga sammu pidada. Ning ma aitan sul 3D-kihtidest vabaneda. Mis see on? 3D on kõik, mis sind takistab ja ei lase sul eluga edasi liikuda. Kogu takistav energia on 3D-energia. See on igaühe puhul loomulikult erinev. Kelle jaoks on see töökoht, mis hoiab sind sinu missiooni täitmisel kinni või suhe, mis on iganenud ning vajab tervendamist või sellest edasi liikumist. Selleks, et mõista, mis on sinu 3D-energiakiht, selleks esita endale küsimus: "Mis takistab mind kõige enam eluga edasi liikuda? Mis on see, mis ei lase mul olla mina ise?".

Kui sa suudad sellele vastuse leida, siis olen ma sinu üle väga õnnelik. Kui sa ei suuda vastust leida, siis loo enda ümber mõnus atmosfäär, et leida vastus mediteerimise teel. Kasuta selleks Viirukipuu viirukit ja Viirukipuu eeterlikku õli. Need kaks aitavad sul iseennast paremini mõista. Ja mõista ka kõike seda, mis sinu elus tegelikult toimub.

Ole iseendaga kannatlik, lase teadmistel paika loksuda. Ära sunni ennast takka, et vastust leida. Võta väga vabalt, kuna muidu ei saa selgus sinu hinge jõuda. Meditatsioon on sulle äärmiselt oluline, kui oled segaduses, kuna 2022. aasta loob väga palju sisemist segadustunnet. Õhus on palju küsimusi ja nendele vastuste leidmine on keeruline.  Seda just neile, kes on 3D-energias kinni.

2022. aasta eeldab seda, et sa lased vabaks nendest vanadest mustritest, mis enam ei toimi. Lisaks aitab see sul välja tuua sinu tõelise mina. Seetõttu luba spirituaalsel detoxil toimuda. Kõige suurem selle aasta eesmärk on muuta sind autentsemaks inimeseks, tuua välja sinu tõeline potentsiaal. Peale 12. augustit muutusid kõigi inimeste saatuseteed, kirjutasin sellest augusti alguse horoskoobis. Lisaks moodustusid alates 16. maist uued hingelised sidemed, sest siis aktiveerus hingedevaheline portaal. Saad sellest kõigest tagantjärgi lugeda, et mõista paremini, mis sinu elus parasjagu toimub.

Olen teie jaoks kõik samm-sammult kirja pannud, et teid aidata ja juhatada sellel spirituaalselt muutlikul ajal.

Mina näen seda aastat kui väga suurt hüppelauda sinu parima mina poole ning see annab mulle kindlustunde, et sinuga saab kõik korda. Ja kui sa teed enda elus õigeid muutusi, kuulates eelkõige enda intuitsiooni, mitte üleanalüüsimist, siis sa jõuad kaunilt 5D-energiasse, kui sa veel ei ole sinna jõudnud.

2022. aasta teine pool toob sulle korraliku proovikivi. Sellest tuleb õppida ning edasi liikuda. Kõige olulisem edasi liikumiseks on ära õppida, mida see aasta sulle valgustama tuli. Soovitan sul kanda Mäekristalli, et selgus jõuaks kiiremini kohale. Lisaks on Mäekristall suurepärane hinge puhastaja ja tervendaja. Miks? Mäekristall on ülihea kristall, millest võin rääkida lausa ülivõrdes - see puhastab sinu hinge 3D-energiast ja annab vastuseid küsimustele, millega oled enda sees kinni jäänud.

Kui soovid protsessi kiirendada, vabastada enda sees olevat üleanalüüsimist, et intuitsioon saaks sind õigele teele juhatada, siis tee endale Salvei rituaalitõrvikuga Aurapuhastus. Võta tõrvik, süüta see põlema, seejärel raputa see mõne hetke pärast kustu. Salvei hakkab suitsema ning selle suitsuga puhasta kogu enda keha ja hing.

Tee rituaalitõrvikuga enda ümber ringe ning keskendu sellele, et soovid selgust tunda. Võid seda energiapuhastust teha uuesti ja uuesti ajal, mil sind tabab segadustunne. Seega saad seda kasutada enda intuitsiooni avamiseks.

Kõige suuremat muutust kogevad need spirituaalsed inimesed, kes on enne 2022. aastat leidnud enda spirituaalse teekonna üles. Need, kelle maailmapilt on muutunud avaramaks, kogevad just sellel aastal suuri ilusaid muutusi.  Mida tervemaks sa oled enda hinge aastate jooksul teinud, seda ilusam on teekond, kuhu poole sa 2023. aasta saabudes liigud.

Ütlen nii palju, et usalda protsessi. See on kõige olulisem! Sa ei tohi karta, kuna hirm blokeerib ilusama saatusetee kujunemise. Sul on vaja osutada väga palju rõhku Kolmanda Silma Tšakra tervenemisele. Seal asub sinu intuitsioon ja kui see ei tööta, siis on midagi, mida sa ei soovi aktsepteerida, õppida või vabastada. Kui sa tunned, et sinu intuitsioon ei tööta piisavalt, siis söö mustikaid, joo vett ja kanna Apatiidi kristalli.

Apatiit on üks parimaid Kolmanda Silma aktiveerijaid ja sobib ideaalselt 2022. energia mõistmiseks. Sul on võimalik teha sellest kristallist endale ka vee-eliksiiri - see aitab sul kiiremas korras enda intuitsiooniga kontakti saada.

2022. muudab sind tugevaimaks inimeseks, kui sa oled kunagi olnud. Et see saaks juhtuda ning areng sinu sees saaks toimuda, on sul vaja olla enda intuitsiooniga tugevas kontaktis.

Tõde on lihtne, olen seda teile alati öelnud. Kui miski sinu elus tundub olevat selline, et see tekitab sinus eufooriat ning rõõmutunnet, siis see ongi õige. Kõik, mis paneb sind ebastabiilsesse seisu, tekitab sulle segadust või paanikat, siis see ei ole õige. Midagi on seal valesti - selles teemas või teadmises või otsuses. Seega istu korraks endaga maha ja küsi enda käest: "Kus ma tunnen end segaduses olevat?".

See on täpselt see, mida 2022. aasta soovib ära lahendada. Sinna on vaja selgust tuua. Ignoreerida ei ole mõtet, kuna vastasel juhul ei saa sinu spirituaalne areng toimuda. Vaja on tuua selgust ja valgust ning ma usun, et sa suudad sellega iseseisvalt hakkama saada. Olen sind juhatades kinkinud sulle väga palju nõuandeid, kuula mind ja tee enda sees korralik puhastustöö.

Istu endaga maha ja pane kirja kõik, mis soovib sind rajalt maha tirida. Seejärel vaata sellele kõigele otsa, et leida sealt midagi ilusat ja head. Õppetund eksisteerib seal, kus eksisteerib segadus. Selgus on oluline ja sul on vaja see enne 2023. aasta saabumist kätte saada. Vastasel juhul jääd enda 3D-energiasse ning ei pääse 5D-energiasse.

2023. aasta kujuneb äärmiselt põnevaks neile, kes suudavad endas luua hingepuhastuse, tervenduse ning selgustunde enne 31. detsembrit 2022. Vaadates kosmilist pilti ja teades, mida minu visioonid tuleviku kohta räägivad, siis kinnituvad 31. detsembril vastu 1. jaanuari need, kes liiguvad harmoonias 5D-energiasse. Ja siis on need, kes ei pääse sinna kuni 2025. aasta keskpaigani ning jäävad tugevaid 3D-energiakihte raskustega ravima. Ma ei soovi teid hirmutada, hoopis vastupidi - ma näen siin võimalust teid veelgi rohkem motiveerida, et iseenda elu tervendada, ja tervendada eelkõige enda hingeelu.

Võta 2022. aasta teist poolt kui eesmärki jõuda endas selgusele kõige osas, mis 2022. aasta on sinu ette toonud. Mõtle, milliste unistuste poole sa oled soovinud liikuda. Seejärel küsi iseenda käest, mis sind kõige selle juures takistab? Leia enda 3D-energiad üles, vabasta need - lase vabaks kõik, mis sind takistab.

2022. aasta kasvatab sinus, ja absoluutselt kõikides teistes inimestes, enesearmastust, ja ka tingimusteta armastust elu suhtes. Küsi enda käest, kes tõeliselt väärib sinu armastust? Kes pakub sulle vastu head enesetunnet? Kes mitte? Kus sa oled iseennast reetnud? Kus oled olnud ülimalt tugev ja jäänud iseendaks? Neid küsimusi tuleb sul küsida ja neile vastuseid leida. Selgus tuleb luua 2023. aasta saabudes, et sa jõuaksid haarata pileti 5D-maailma ning minna ilusale teekonnale, mis saabub nende ellu, kes pääsevad sinna 31. detsembril vastu 1. jaanuari, mil toimub numeroloogiline aastavahetus.

Ma olen sinu poolt ja suunan sind pidevalt tervenemise poole, inspireerin sind jõudma 5D-maailma. Loe tagantjärgi artikleid, mille olen kirjutanud sulle ja kõikidele teistele enda jälgijatele. Olen seal andnud tohutult palju enesetervendavaid ja selgust toovaid teadmisi. Loe, et mõista mis sinuga toimub, leiad need SIIT.

Kuidas aru saada, kas sa oled teinud õige otsuse või mitte? Oled sa 5D-maailma poole liikumas või mitte?

Lihtne. Kui sa tunned end suurepäraselt, õnnelikult, sa ei ole väsinud ja koged eufooriat ning tajud, kuidas sinu energiatase muudkui kasvab, siis ma olen sinu üle ülimalt õnnelik. Järelikult oled sa teinud õigeid valikuid, sa oled tabanud naelapea pihta. Sa oled aru saanud sellest, mida tuleb muuta ja oledki muutunud õiges suunas. Lasknud vabaks millestki, mis sind kinni hoiab, ja universum ütleb sulle:  Tubli töö, kallike! Jätka samas vaimus ning sa jõuad kaugele, sa saad oma 5D pileti kätte!".

Kui sa ei tunne seda suurejooneliselt energiavoogu enda sees, siis on midagi, mida sa tegelikult teed või mõistad valesti. Selle energiavoo saabumiseni tervenda end täie hooga. Aeg ei ole raiskamiseks, sest elu ei oota sind! Sina oled see, kes peab iseennast aitama. Olen kirja pannud kõik selle, kuidas sa saad ennast aidata. Olen tänaseks kirjutanud artikleid 8 aastat ja jaganud teile teadmisi, millega end tervendada, muuta tugevamaks, millega intuitsiooni arendada. Kristallid ja kõik tervendav on siin kodulehel kirjas. Sinu ülesandeks on vaid lugeda artikleid, mis sind aitavad. Seal on tohutult palju nõuandeid, kuidas iseennast aidata. Lisaks olen sinu ellu toonud kristalle, millega saad enda arengu turbokiirusel sisse lülitada. Kasuta neid, need kõik on sinule!

2022. aasta eesmärk sinu hinge arengus on viia sind autentse minapildi poole, tuua sinu ellu tingimusteta armastust ja avada uksi, mis on seotud sinu unistuste täitumisega!

Et universum saaks tuua sinu ellu kõik hea ja avada saatuseraamatus uksed sinu unistuste täitumiseks, selleks tuleb sul teha enda hinges korralik detox. Kasuta selleks näiteks Sidrunheina eeterliku õli, aurutades seda enda lähedal. Pane õlilambi sisse veidi vett ning tilguta sinna Sidrunheina eeterlikku õli. Lase selle aroomil end tervendada, Sidrunhein on selguse tooja ja segadustunde eemaldaja. Sobib ideaalselt kokku ka Viirukipuu puhastuse ja meditatsiooniga.

Iga kord, kui langed enda 3D-energiasse tagasi, siis koged pearinglust, peata olekut, ebaselgust ning ärevust. Seega võta seda kui märki, et miski on sinu elus väga-väga valesti. Kui sa oled teinud õigeid otsuseid ja valikuid, siis on kõik selge, sa ei koge ärevust. Seega, kui segadustunne eksisteerib, võta seda kui ülimalt olulist märki, et sa teed midagi väga valesti. Sidrunheina aurutamine ja selle aroomi hingamine aitab sul lahti harutada enda sees need kohad, kus sa annad enda energiat ära ja seda röövitakse sinu seest. Olgu see siis mingi tegevus, inimene või millessegi uskumine.

Nagu ma ütlesin - tõde on alati lihtne ja see ei tekita sulle ärevustunnet. Seega jälgi enda hingerütmi. Kui tunned ärevust, alusta koheselt enda energia puhastamisega Viirukipuu, Salvei ja Sidrunheinaga, kanna Mäekristalli ja Apatiidi kristalli. Iga kord, kui tunned, et kõik sinu sees on selge, siis jää endale kindlaks ning liigu edasi. Ole hea - jää endale kindlaks! See on sellel aastal väga-väga oluline, et vabastus saaks sinu elu kõige tugevamates 3D-kihtides toimuda, et sinu hing jõuaks 5D-tasandile.

Miks? Muidu ei saa sinu elus realiseeruda unistused, saatusetee ei saa paremaks kujuneda ning ei saa eksisteerida tingimusteta armastust, kui sa oled 3D-maailmas kinni. Seega endaga töötamine ning enda elu ilusamaks kujundamine on see, mille nimel pead sina, ja te kõik, tööd tegema.

Riski võtmine seal, kus sinu enda hing suunab seda tegema - see ongi see koht, mida sa pead märkama ja meeles pidama, olgu see sinu teejuhiks, sinu isiklikuks giidiks. Kui sa tunned minu missiooniga tohutult tugevat sidet, siis just sina oledki see, kes väärib minekut 5D-energia maailma. Kuna sa oled avatud arengule, ning see on suurim teadmine, millest sa võiksid kinni haarata. Lase end juhatada, tervendada ja valguse poole suunata. Olen just selleks teie kõigi jaoks siin olemas!

Sa ei ole selles segaduses üksinda - selle aasta energias. Ma tean, mida te tunnete. Olen teie kõigiga telepaatiliselt ühenduses. Tean, mida te kõik läbi elate. Liigun teie vahel ringi, kohtun teiega ja mõistan teid. Näen teie hingedesse, teie südamevalusse, teie küsimärgid on mulle kuulda. Seetõttu ma teid aitangi. Mul on ääretult raske pealt vaadata, kuidas teil on enda sees segadus. Soovin teid kõiki võluväel terveks teha, teid õigele teele suunata. Te väärite parimat, teie rõõmutunne on ka minu rõõmutunne. Selgeltnägijana on minu kohustus teile kõigile toeks olla. Minu visioonid ja teadmised on need, mida ma saan teile kinkida. Võtke see avatud südamega vastu - armastan teid tingimusteta. Sind ja kõiki enda teisi jälgijaid!

Julge riskida, olla sina ise, väärtusta end, ära lase end ümber kujundada teiste inimeste poolt - jää iseendaks!

Olen sinuga kogu enda armastusega!

Tene Laul