Kaksikleekide Inglinumbrid kehtivad neile, kes on leidnud hingedevahelise sideme, milleks on Kaksikleegid. Kui sa tead, et oled Kaksikleegiga juba kohtunud või soovid teada, kes Kaksikleegid on, siis leiad kõik artiklid sellel teemal SIIT.

Kaksikleekide Inglisõnumid kehtivad sinu ja Kaksikleegi vahel ning need kehtivad teile mõlemale ka siis, kui neid näeb ainult üks pool. Miks Kaksikleekidele kehtivad teised sõnumid? Kui te olete kokku saanud, siis teid juhib tugev telepaatiline side ning seetõttu tuleb ka nende numbrite tähendusi võtta nii, et need on mõlemale osapoolele. See on sõnum teile kõrgemalt poolt ehk universumist, et te mõistaksite, kuidas edasi liikuda või kinnitus millegi imelise kohta.

2 ja 4 klassikalise Inglisõnumina ehk siis, kui sa ei ole Kaksikleegiga ühenduses, tähendab sisemist tasakaalu ja maist õnne, selle kohta saad lugeda SIIT. Kaksikleekide jaoks on 2 ja 4 suur palvesõnum panustada mõlemapoolsete jõududega ühisesse projekti, koostöösse või tegevusse, mis toob suhtesse maisuse kaudu tasakaalu.

Näiteks on õige aeg alustada millegagi, mis toidab teie mõlema küllust. Seda numbrit võib tõlgendada ka heakskiiduna universumist, et olete materiaalselt teinud õige valiku. Näiteks otsustanud ühiselt kodu luua, soetada midagi või investeerida millessegi maisesse. 2 ja 4 numbrikombinatsiooni põhirõhk on see, et sellesse millessegi maisesse investeerimine on teile kasulik ja aitab teie ühist tulevikku parandada. See on justkui miski, mis loob suurema väärtuse ka edaspidi, mitte ainult ajutiselt. Kuna number 2 sümboliseerib selles sõnumis erineval tasandil tasakaalu, tuleks Kaksikleekidel võtta seda Inglisõnumit ekstra suure rohelise tulena.

2 ja 4 põhisõnum on: “Tehke ära, tehke koos, panustage ja nautige tulevikuvilju ühiselt!”

Kaksikleegid on need, kes ühendavad enda hinged millegi ilusa loomiseks selles maailmas ja on eelkõige üksteise suurimad tugisambad!

Kõik Kaksikleekide inglinumbrid leiad SIIT

Kõik Kaksikleekide artiklid leiad SIIT

Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Armastusega alati teile kirjutades!

Tene Laul