Astroloogias on Pluuto peamiselt tuntud kui Skorpionit juhtiv planeet. Pluuto on väga tugevalt seotud teispoolsuse, müstitsismi ja esoteerikaga. Sellel salapärasel planeedil on oma vägi, mis võib meil Maa peal tekitada päris suure müsteeriumi. Pluuto on seotud ka surma, sünni, taassünni, saladuste, salapära, võimu ja korraga. Need energiad tulevad eriti tugevalt esile siis, kui Pluuto on retrograadis.

Retrograad ei ole sinu jaoks enam kindlasti uus teema. See võis olla uus teema siis, kui ma mainisin esimest korda Merkuuri retrograadi ja hakkasin seda rohkem esile tooma. Merkuuri retrograad toob endaga tihtipeale kaasa kaose, aga mida toob endaga kaasa Pluuto retrograad? See salapärane planeet ei jää kindlasti Merkuurile alla, küll aga omab see hoopis teistlaadi võimu meie planeedi, inimeste mõttemaailma ning käitumise üle.

Pluuto retrograadi kuupäevad:

2021. aastal 27. aprill - 6. oktoober

2022. aastal 29. aprill - 8. oktoober

2023. aastal 1. mai - 11. oktoober

2024. aastal 2. mai - 12. oktoober

Pluuto retrograad on see, kui Maa pealt vaadatuna on taevas näha Pluuto tagurpidi liikumist. Retrograad toob endaga kaasa vastupidi liikuva energiavoolu, mis omakorda mõjutab meid. Pluuto retrograad toimub ühe korra aastas ja tavaliselt kestab see kuni 6 kuud. Igal aastal nihkub Pluuto retrograadi algus ja lõpp mõni päev edasi, kokkuvõttes aga moodustab Pluuto retrograad umbes 40-45% aastast.

Pluuto on küllaltki agressiivne energiate muutja, transformatsiooni looja, ja Pluuto on kindlasti see, kes lõhub vanu struktuure selleks, et luua uusi. Pluuto on planeetide seas kui aatompomm. Kõlab veidi hirmuäratavalt? Ära muretse, iga-aastane Pluuto retrograad omab oma isiklikku suunitlust ja kogu destruktiivne vägi ei valgu laiali igasse elu aspekti.

Pluuto retrograadid on aga igal aastal erinevad, kõik sõltub Pluuto retrograadi esimesest päevas ehk sellest, milline on ülejäänud planeetide ja tähtede seis näiteks 2020. aastal 25. aprillil või tulevikus 27. aprillil 2021. aastal. See tähendab seda, et hoolimata sellest, et iga-aastaselt toimub Pluuto retrograad pea pool aastat, on see alati erinev.

Pea pooled inimesed on sündinud Pluuto retrograadi ajal. Mida see lisab meie sünnikaardile?

Kui sa oled sündinud Pluuto retrograadi ajal, siis see mõjutab sinu sünnikaarti. See lisab sinu iseloomujoontesse juurde teatud omadusi ning ka saatuserajale teatud energiat.

Pluuto retrograadi ajal sündinud inimesed peavad selles elus väga palju tegelema Karmaatilise tervendusega ehk parandama seda, mis on jäänud eelmistes eludes parandamata. Kui sa oled sündinud Pluuto retrograadi ajal, siis see on sinu jaoks vihje, mis annab sulle teada, et oled jätnud päris palju asju eelmises elus lahendamata. Teine variant on see, et sa ei saanud asjaolude sunnil Karmat tervendada, näiteks eelmise elu varajane surm või piiratud võimalused.

Mida see ütleb aga selle elu kohta? 

Selles elus on siis kindlasti probleeme, muresid või takistusi, mida sa ei ole selle elu jooksul ära teeninud. Need on tulnud kaasa eelmistest eludest, et sa need ära lahendaksid. Selles elus on vaja kõik takistused ületada ja nõiaringina tulevaid probleeme sügavuti analüüsida. Sellisele analüüsimisele aitab kaasa Preniidi kristall. Preniit on spirituaalse ärkamise, arengu ja selguse kristall, mida kandes suudad sa lahendada müsteeriumeid, millega elu sind kokku viib.

Pluuto retrograad loob inimese iseloomu veel ühe katsumuse, milleks on hirm vabaks lasta või üksi jääda. Üks neist joontest on inimeses kindlasti olemas, millega tuleb selle elu jooksul vaeva näha. Soovitan Pluuto retrograadi ajal sündinutel sellega päris tõsiselt tegeleda. Kui sinus on üks nendest hirmudest, siis suure tõenäosusega sa sündisid Pluuto retrograadi ajal.

Lisaks sellele ei kannata need inimesed kontrollimist ja võimu, mida nende poole suunatakse ehk Pluuto retrograadi ajal sündinu soovib olla vaba piirangutest ning ahelatest. Kas sa oled selline? Analüüsi iseennast.

Need on ka inimesed, kellel on tugevad kontrollimise vajadused. See on iseloomujoon, mis soovib korda, kas siis koduseinte vahel või teatud elu aspektis. Kui suur kontrollimaniakk sa oled? Kas kõik peab alati kristallselge olema? Või suudad sa vabaks lasta?

Positiivne on see, et Pluuto retrograadi ajal sündinutel on küllaltki tugev intuitsioon, see tuleb Pluuto salapärast ning müstitsismist. See, miks Pluuto retrograad toob endaga kaasas Karma tasumise, on kõik seotud Pluuto tagurpidikäigust ja kontaktist teispoolsusega.

Kui sa oled sündinud Pluuto retrograadi ajal, siis soovitan sul selles elus teha selgeks kõik, mis on seotud Karmaga. Olen sellel teemal päris palju kirjutanud ja rääkinud, leiad erinevad Karmateemalised eneseabiartiklid SIIT. Need aitavad kaasa Karma lahendamisele ja tervendamisele. Karmaviiruki või Viirukipuu viiruki põletamine aitab samuti, see avab sinu silmi ja meeli Karma lahendamisele.

2021. AASTA PLUUTO RETROGRAAD

Kõik Pluuto retrograadid on erinevad ja nii on ka 2021. aasta Pluuto retrograadil oma konkreetne vägi. Võta seda täie tõsidusega ja tea, mis on sind ees ootamas! Kõik, mis meiega edasi saama hakkab, on tähtedes ja planeetides kirjas. Valgustan sind!

2021. aasta Pluuto retrograad on mõjutatud Kaljukitsest ja Merkuuri nurkseisust Pluutoga. See omakorda toob esile hirmu, mis on seotud elu, tuleviku, tervise, kannatuste ja seadustega, ja seda lausa ülemaailmselt. Mul ei ole soovi kedagi hirmutada, vaid pigem selgitada, miks asjad hakkavad just nii edasi liikuma. Kõik on planeetides kirjas!

2021. aasta Pluuto retrograad paneb proovile nii mõnegi inimese ja ka majandusvaldkonna. Nagu ütlesin, on Pluuto aatompomm, mis on destruktiivse toimega, lõhkudes ära paljud vanad seadused ja palju muudki. Pluuto retrograad seab suure küsimärgi alla  tavameditsiini ja suure tõenäosusega saab alternatiivmeditsiin endale uue võimaluse esile tõusta.

See periood saab kindlasti paljude jaoks olema väga stressirohke, mis tähendab seda, et on vaja enda vaimse ja emotsionaalse tervise nimel palju pingutada. Soovitan kõigil minna spirituaalsuse poole ja leida sealt abi. Kristallid, taimed, viirukid, enesetervendusvõtted ja kõik ülejäänud spirituaalne on sellel ajal ülimalt kasulik. Spirituaalsusest eemaldumiseks on täiesti vale aeg ja sellesse siseneda, isegi esmakordselt, on ülimalt õige aeg. Tean seda, et võid end sel perioodil just nii tervena hoida.

Kui tunned, et 2021. aasta Pluuto retrograad võib sulle üle jõu käia, siis alusta enesetervendusega kohe esimesel hetkel.

Ennustan, et maailmas valitsevast pandeemiast taastumiseks lähebki kogu see aeg, mil Pluuto on retrograadis, alles seejärel võib näha helgemaid märke. Kogu retrograadi aeg on aga segane.

Tee Pluuto retrograadi ajal kodupuhastusi Titaanium Aura geoodiga või Tuli Tiaanium Aura geoodiga. Aseta geood Salvei rituaalitõrviku põletamise ajal taldriku peale, et käia koos geoodi ja suitseva tõrvikuga läbi oma kodu kõik toad. Või hoia Titaanium Aura geoodi viirukialuste või õlilampide kõrval.

Titaanium Aura geoodi puhul on tegemist kristalliga, mis aitab planeet Pluutoga ühendust saada. Nii kristall kui ka planeet on seotud müstitsismi, taassünni ja energiate muutustega. Titaanium Aura geood aitab tuua soosivaid muutusi või üle elada muutusi, mis tunduvad esmapilgul liiga keerulised. Titaanium Aura aitab ületada raskeid perioode ja tuua head õnne ajal, mil seda on kõige enam vaja.

Soovin, et te kõik tegeleksite enda sisemise rahu tagamisega Pluuto retrograadi ajal!