Kaksikleegid on kõige võimsamad armastajad hingedevahelistes liitudes, mis tähendab seda, et kui saatus viib sind kokku sinu Kaksikleegiga, siis on see justkui õnnistus ja raskus samaaegselt. Tegemist on kõige kirglikuma, intensiivsema, kiiremini kujuneva, suurimaid pöördeid võtva ja tugevaimast telepaatiast koosnev armastajate sidemega. Kaksikleekide hingedevaheline liit on rohkemat kui lihtsalt armastus. Seda ei saagi sõnastada "armastuseks", seda saab sõnastada “eluks endaks”, milles on kõike, kaasaarvatud armastust ja kirge. Kaksikleeke ühendab ja liidab kogu Universum, nende hingede häälestatus on sarnane. Kaksikleegid on tegelikult ainukesed, kes suudavad teineteist mõista kogu hingest. Isegi kui mõistmine on keeruline, on see neil sügaval sisimas olemas. Mida edasi Kaksikleekide suhe areneb, seda rohkem tuleb kaasa mõistmist, aktsepteerimist, tolereerimist, toetamist, üksteise jaoks olemist. Aga enne seda käivad Kaksikleegid läbi põgenemise teekonna ja see juhtub iga Kaksikleegi paari vahel. Seda on võimatu isegi takistada, kuna Kosmos ja Universum loovad ise seda tuld nende vahele.

Miks see juhtub? Põgenemine tuleb siis, kui Kaksikleekide vahele tuleb midagi, mis neid šokeerib. Iga Kaksikleegi suhtes on need teemad erinevad. Kui tead, kes on sinu Kaksikleek ja sa oled temaga suhtes, siis võib-olla oled seda juba kogenud, võib-olla mitte. Arvestades seda, et Kaksikleekide ajastu algas 2022. aastal täie väega, siis Kaksikleegid alles saavad kokku. Või need, kes on Kaksikleegid, alles hakkavad omavahel mõistma seda, et nad on üksteise jaoks Kaksikleegid. Igatahes olen mina siin sinu kõrval alati olemas, et sind sellel teemal valgustada. Näen hingede sisse, mõistan armastuse keelt ja seetõttu jagan sinuga kõike, et olla sulle toeks. Isegi siis, kui sinu Kaksikleek otsustab sinu eest põgeneda või sina tema eest, ma olen siin olemas. Aitan sul samm-sammult jõuda mõistmiseni ja teen sulle selgeks selle, mis side on Kaksikleekidel, kuidas seda armastust vastu võtta ja selles eksisteerida. Tegemist on siiski kõige võimsama armastusesidemega selles maailmas. Mis tähendab minu jaoks seda, et see on väärt hoidmist ja enda Kaksikleegist ei tasu niisama lihtsalt lahti lasta, nagu põgenemine võib-esialgu sellena tunduda.

Tegelikult on põgenemine üks kõige raskemaid momente Kaksikleekide jaoks.
See on täis valu, segadustunnet, üksteise igatsemist, teineteise peale veelgi intensiivsemalt mõtlemist, eriti tugevat telepaatilist ühendust. Mida kaugemale Kaksikleegid üksteisest liiguvad, seda tugevamaks muutub nendevaheline telepaatia. Mis omakorda tähendab seda, et olles enda Kaksikleegist eemal, toob see kaasa hingelist valu, võib-olla isegi kurba ja suurt stressi ning madalseisu. Miks? Kuna põgenemine ja teineteisest eemalolemine ei võta tundeid vähemaks, vastupidi, need tunded kasvavad distantsil. Universum küsib Kaksikleegi käest: “Kui väga sa teda armastad?”. Isegi kui Kaksikleegid ei ole üksteisele armastust avaldanud, siis armastus on nende vahel olemas. See on nii eriline, et seda ongi kohati keeruline selgitada sellisest vaatenurgast, nagu armastust tavaliselt tuntakse. See on teistsugune, see on väga eriline. Kaksikleekide vahel on nii eriline side, et mitte keegi teine ei peagi ega saagi seda mõista. Seega ära oota, et keegi mõistaks sind ja teda. Mõistavad need, kes on seda kogenud, kes on selles liidus. Aga mitte kunagi selliselt, kuidas sa ise seda koged, kuna tegemist on tohutult erilise väega. Kaksikleekide suhe peab baseeruma vabal tahtel, tingimusteta armastusel ja seetõttu sätib Universum Kaksikleegid põgenemisperioodi. Miks? Selleks, et küsida otse välja seda: “Kui väga Sa teda armastad?”. Põgenemine toimub kui üks Kaksikleek ignoreerib teist Kaksikleeki, joostes peitu nagu Vähi tähtkuju, kui ta on nurka surutud, sest see Kaksikleek tunneb, et kõike on justkui liiga palju. Kõige enam saangi Kaksikleeki kirjeldada kui Vähi tähtkuju esindajat, kes vajab turvalist tunnet suhtes, aega kohanemiseks, palju tähelepanu enda kaaslaselt, romantilist kaaslast, kes suudaks tema maailma täita armastusega. Kes peab teda number üheks ilma, et ta sooviks seda valjusti välja öelda. Ta soovib tunda, et oled oluline, aga tal on raske seda südames olevat tunnet väljendada, kuigi see on seal olemas.

Kaksikleekide vaheline telepaatia on väge tugev ning seda ei saa Kaksikleegid ise kujundada, see on saatuse järgi paika pandud. Mis tähendab seda, et Universumi jõud on siin igal hetkel loomas veelgi tugevamat sidet ja see kõik juhtub nii-öelda taustal. Nimetame seda jumalikuks väeks või kosmiliseks armastuseks, midagi sellist seal on. Mida enam soovivad Kaksikleegid üksteise juurest põgeneda, seda intensiivsemaks muutub tegelikult nendevaheline side.

Miks? Vastus on väga lihtne. Kaksikleeke on siia maailma vaja, Universum soovib neid ühendada, aga inimene võtab endale õiguse mitte lasta toimuda sellel ühendusel, mis on tegelikult meie tahte väline. Me ei saa kujundada hingedevahelisi liite, me saame vaid neid mõista ja nendesse panustada, neid aktsepteerida, kujundada paremaks, sügavamaks ja tähendusrikkamaks. See on Kaksikleekide vahel olemas, tagasiteed ei ole, kui on kohtutud. Füüsiliselt võidakse üksteisest eemalduda, aga vaimselt ja spirituaalselt ei saa seda teha. Seda õigust Kaksikleekidel ei ole.


Armastus on vabast tahtest, see on tingimusteta armastus. Siin võib tekkida küsimus, et kuidas Universum loob armastusesideme ilma sinuga nii-öelda läbi rääkimata? Selle peale ütlen sulle, et kogu 17 aasta jooksul, mil olen hingedevahelisi liitne tunnetanud ja sellel teemal inimesi aidanud, olen ma 100% kindel, et me ei saa kujundada seda, kellega meil on siin maailmas ühine missioon. See on meie eelmistes eludes meie enda poolt juba ette kujundatud. Mis tähendab seda, et suured, intensiivsed, kirglikud sidemed on meil kunagi enne siia sellesse kehasse tulemist omavahel kokku lepitud. Sa saad luua uusi sidemeid, mis on kerged, aga ainult korraks - saates need enda tuleviku eludesse. Kaksikleek on aga hoopis omaette teema, kuna tegemist on kõige esimese armastusega, mida oled kogenud selle Maa peal, siin Universumis. Sinu Kaksikleek on sinu elu esimene armastus, kellega on elust ellu uuesti kohtutud, tehtud läbi erinevaid etappe ja nüüd, uuel ajastul, kohtute te taas, et tuua maailma suuremat pööret. Arvestades seda, milline on maailma seis praegu, siis siia on vaja tervendust, valgustatust ning armastust. Kaksikleegid ühendatakse selleks, et kokku liita iidsed teadmised, ürgne armastus koos võimsa kireenergia ja tarkustega.


Kui soovid, et sinu ja Kaksikleegi vahel kujuneks tugevam üksteisemõistmine, andestamine, leppimine, kiiremini edasiliikumine ja põgenemisperioodist väljatulek, siis selleks kanna või kasuta Tselestiit-Barüüti või neid kahte kristalli eraldi, kas siis Tselestiiti või Barüüti. Tegemist on tohutult ilusate energiatega kristallidega, millel on võimalik Kaksikleekide suhet ning sidet sujuvamaks muuta. Need kaks kristalli või need omavahel koos olles annavad võimaluse erimeelsustel kiiremini laheneda ning liikuda kõrgema tasandi armastuseni. Need kristallid aitavad ka põgenemisperioodi üle elada, kuna tegemist on mõlema jaoks ühe raskeima perioodiga. Isegi kui nad ei julge seda üksteisele tunnistada ja alguses nad ei suudagi seda tunnistada, kuna Kaksikleekide puhul on alati tegemist väga tugevate inimestega. Isegi kui ollakse emotsionaalsed ja tundlikud, ei tähenda seda, et seal ei ole tugevust. Tugevust ei määrata emotsionaalsuse järgi. Tugevust määratakse sellega, kui hästi sa suudad kanda seda, mida maailm ja saatus sinu teele toovad. Kui hästi sa selle kõigega toime tuled.


Kaksikleegid võivad teha üksteisele ka palju haiget, kui nad on enda ego-kihtides kinni ja seda täiesti kogemata. Näiteks raskete sõnadega või üksteise mitte usaldades või eitades seda armastust, see saab olla Kaksikleekide vahel kõige hullem. Aga hoolimata sellest, kui palju üks või teine Kaksikleekidest soovib põgeneda, seda ei ole võimalik lõplikult teha. Universum on ise otsustanud, et te peate siin maailmas koos eksisteerima ja missiooni täitma, seega teeb Universum kõik selleks, et teid lõpuks ka kokku liita. Mida rohkem nad hakkavad sellele armastusele vastu, seda katkisemaks Kaksikleek end ise teeb. Kui sa oled enda Kaksikleegiga sellises etapis, kus sina või tema põgeneb ning sellest on tekkinud sulle väga raske koorem, siis soovitan sellel perioodil kindlasti kanda Natroliiti, Oceloti Jaspist või Maligano Jaspist. Lase nendel kristallidel end tervendada, väestada ning luua taas füüsiline kontakt enda Kaksikleegiga.


Kaksikleegid, kes avavad end teineteisele, nende liit muutub suureks ja võimsaks. Nende tugevused ühinevad, mis tähendab, et sinu Kaksikleegi tugevus saab automaatselt sinu tugevuseks ja ka vastupidi, sinu tugevus saab tema tugevuseks. Te võimendate enda energiaid, te saavutate ülimalt hea koostöö enda energias ja elus. Aga selleni jõudmine võtab aega, selleks peavad olema mõlemad Kaksikleegid valmis. Seda, millal valmis ollakse, näitab teile aeg. Aga sa saad alati alluda armastusele, mis on nii intensiivne, et see võib põletada! Tegemist on siiski Kaksikleekidega!

Kaksikleekide põgenemine kestab senimaani, kuni see pool, kes põgeneb, mõistab, et tal ei ole tegelikult võimalik ilma enda teise pooleta eksisteerida. See, et Universum on üldse loonud selles elus Kaksikleekide kokkusaamiseks ühenduse, see on nii maagiline, et minu jaoks tekib küsimus: “Milleks põgeneda, kui on võimalik kogeda kõige võimsamat suhet siin maailmas isiklikul tasandil?” See on hea küsimus, eks ole! Aga põgenemine toimub ja ma mõistan seda täielikult ning seetõttu valgustan sind sellel teemal, et ka sina mõistaksid seda, miks näiteks sinu Kaksikleek või sa ise oled Kaksikleegina põgenemisfaasis, liigud sinna või oled olnud.

Põgenemine on Universumi proovilepanek, et liita Kaksikleekide Südametšakrad veelgi tugevamaks. Põgenemisperioodil tegelikult ei olda lahus, puudub ainult teise Kaksikleegi füüsiline keha, üksteisega on endiselt nii emotsioonid, vaimne pool, kui ka spirituaalne osa sinu ning tema hingest. Kuna telepaatia, mis on Kaksikleekidel olemas, ei kao ära ka kõige suurema ja pikemaajalise distantsi pealt, see vaid suureneb. Mida kaugemal üksteisest ollakse, seda suuremaks muutub telepaatia ja see omakorda loob mõlemale osapoolele ärevust. Kuna mõlemad tegelikult alateadlikult teavad või suudavad endale teadvustada, et üksteiseta on neil eksisteerida väga raske.

Kaksikleegid põgenevad kas hirmust, ego-probleemide tõttu, intensiivse suhteenergia pärast või seetõttu, et seda liitu ei suudeta aktsepteerida. Miks ei suudeta? Kuna tegemist on siiski väga erilise hingedevahelise liiduga, mis ei ole tavaline, sellest ei ole varem väga palju räägitud ja selget informatsiooni ei ole väga liikvel. Seetõttu olen võtnud endale eesmärgiks Kaksikleekidest kirjutada ja LA TENE podcast'is rääkida, et sellesse valgust tuua. Tegemist on ülimalt olulise teemaga ja vajab sügavat analüüsi, et aidata Kaksikleekidel kokku jääda. Minu eesmärk on Kaksikleeke koos hoida, hoolimata sellest, et tegemist on väga keerulise suhtega. Aga millel on siin maailmas nii suur potentsiaal, et see on igati väärt, et selle eest võidelda ja seda elus hoida.

Soovin sulle pakkuda hingerahu ajal, kui sinu Kaksikleek on põgenemisfaasis või sa ise Kaksikleegina oled selles faasis.
Soovitan sul enda Kaksikleek vabaks lasta, anda talle hingamisruumi. Kui sa ise oled põgeneja, siis soovitan sul hästi järele mõelda, kelle eest sa põgened. Sa tegelikult põgened iseenda eest, kuna sinu Kaksikleek on sinu hinge teine pool. Mis tähendab seda, et kui sa põgened tema juurest, siis sa teed sellega haiget eelkõige iseendale. Põgenemisfaasis olek on mõlemale osapoolele kohutavalt raske, käib emotsionaalselt üle jõu, on vaimselt destruktiivne ja isegi füüsiliselt väga raske.

Põgenemisperiood lõppeb ära siis, kui Kaksikleek, kes on põgenemas, mõistab seda, et ta ei saa lõputult põgeneda. Universum viib teid nii või naa ja ühel või teisel viisil kokku. Kui võtad Kaksikleegina selle initsiatiivi, et enda Kaksikleegiga taas kontakti leida, siis on võimalik uut etappi teie suhtes koheselt alustada. Kuna andestamine tuleb loomulikult. Isegi sellistes kohtades, kus pealtnäha andestust ei anta. Kaksikleekide armastus on tohutult iidne, selles mõistetakse üksteist sellisel tasandil, kus sõnu ei olegi vaja.


Mida rohkem proovib üks Kaksikleekidest teisest eemalduda ja ära joosta, seda destruktiivsemaks ta enda elu elab. Universum justkui küsib Kaksikleegi käest: “Kallikene, kas sa mõistad seda, et sul ei ole võimalik selle armastuse käest põgeneda? Ma olen teid põhjusega kokku liitnud. Teil on midagi ühist, mille kokkuliitmisel te suudate tuua siia maailma valgust, headust, tervendust, armastust, positiivsust või ükskõik, millist head energiat! Kas sa, kallikene, saad aru, et mida rohkem sa põgened, seda valusam sul on?”

Aga selle põgenemise juures suurepärane see, mida ma nimetan Universumi ilusaks plaaniks armastust kasvatada. Mida kauem põgenetakse, mida rohkem hakatakse sellele imelisele armastusele vastu, seda suuremaks see armastus kasvab. Seda kirglikumaks muutub side ja seda võimsamalt kasvab seksuaalenergia. Kaksikleekide puhul on tegemist kõige võimsama seksuaalenergiaga, mis algab kirglikult ja aja möödudes kujuneb kirest armastus, mida on raske kanda ja mille eest soovitakse põgeneda. Aga kui põgenemisfaas lõppeb, siis on kokkusaamine eriti kirglik ja võimas. Seega on põgenemine seotud ka sellega, et armastuseenergiat suurendada ja kireenergiat kasvatada.

Kaksikleekide side on ainukene hingedevaheline liit, milles eksisteerib igavesti sügavamaks muutuvad tunded ja kustumatu kireenergia. Seda ei ole võimalik kustutada ka kõige suurema tulekustutiga, kuna see energia kasvab iseenesest.

Kui sa oled Kaksikleek ja kohtad enda teist poolt peale põgenemisperioodi, siis, usu mind, sa saad täielikult aru, millest ma sulle siia kirjutan. See seksuaalenergia, mis peale seda vallandub, on maagiline, kuna see on seotud armastusega. Armastus ja kirg, mis käivad käsikäes - need on võrratud.

Miks Kaksikleekide seksuaalenergia ei hääbu, nagu juhtub Hingesugulaste vahel, kus tuleb kire nimel tegelikult palju tööd teha? Kuna Kaksikleegid ei ole seotud vaid Südametšakraga, nagu seda on Hingesugulased ja enamus teised armastajahinged. Kaksikleegid on seotud kõige rohkem Sakraaltšakraga ja samuti kõikide teiste Tšakratega. Kuna Kaksikleegid on mõeldud ühiselt täitma siin maailmas missiooni, mis on mõeldud kõigile ehk rikastama maailma enda teadmiste ja oskustega. Kaksikleegid on kogu oma keha ja hingega ühendatud. Alati. Olles füüsiliselt koos või mitte, nende side muutub vaid tugevamaks. Kaksikleek on see, keda ei ole võimalik enda saatuserajalt vabastada. Ta tuli, et jääda. See, et nende vahel on olnud arusaamatusi või hirmust põgenemisi, ei tähenda seda, et seda suhet on võimalik katki teha. Mida rohkem viskab elu sellesse suhtesse probleeme, seda suurem igatsus tekib Kaksikleekide vahele. Kuna nad tegelikult teavad suurepäraselt seda, et siin maailmas ei ole ühtegi teist inimest, kes mõistaks neid paremini.

Kaksikleegid on äärmiselt andekad inimesed ja omavad ühte ning sama väge, kuid nende oskused on erinevad. Kui need kokku liita, siis sellest saab tervik, mida Universum soovib siia maailma kanaldada. Kaksikleegid võiksid ja peaksid enda tugevused liitma ning aktsepteerima teineteise negatiivsemaid pooli, veel enam seetõttu, et Kaksikleekide nõrkused on ühised. Nad on vägagi sarnased. Ja seesama sarnasus ongi see, mis võib samuti põgenemist põhjustada. Võib olla raske endale peeglist otsa vaadata. Põgenemises olles kindlasti mõeldakse nende asjade üle, mis on ärritanud, ja kui rohkem süveneda, siis Kaksikleek leiab, et teine Kaksikleek omab samasugust ebameeldivat iseloomujoont, mis on häiriv. Põgenemisperioodi eesmärk ongi see, et Kaksikleegi tegeleksid enda ego-kihtide, probleemide ja nõrkade kohtadega.


Mida kiiremini saavad taas kokku need Kaksikleegid, kes üksteise eest põgenevad, seda kiiremini nad leiavad üles enda isikliku ning ühise õnne. Arvestades seda, et alates 2023. aastast me elame uuel spirituaalsel ajastul ja tingimusteta armastus on põhiteemaks, siis ei ole enam mõistlik sellist füüsilist, emotsionaalset, vaimset ja spirituaalset agooniat hoida. Kui Kaksikleegid ütlevad mõlemad üksteisele jah-sõna, aktsepteerivad teineteist sellisena, nagu nad on, andestavad ja julgevad selle intensiivse armastuslooga jätkata, siis Universum avab mõlemale õnneukse. Unistused hakkavad täide minema ja seda kõike siis, kui hakatakse kõige osas koostööd tegema. Eriti põhimissiooni puhul, mis on nende mõlema hingedes.

Küsimus, mida ma soovin kõikidele Kaksikleekidele esitada, on lihtne: “Mis on sinu ja tema kõige suurem tugevus?” Mõelge selle peale ning liitke see kokku, sellest saab teie isiklik meistriteos. Kaksikleekide eesmärk on jagada missiooni. Kaks pead on rohkem kui üks pea. Kahe andeka inimese liitmine Universumi poolt on samuti ülimalt võimas. Ego pärast ei tasu enda Kaksikleeki jätta, proovida unustada ega teha kompromissi mõne teise hingedevahelise liiduga, otsida kedagi, kes oleks nii-öelda lihtsam, kes ei oleks “too much to handle”. Pean ikka ja jälle korrutama, et Kaksikleekide puhul on tegemist kõige intensiivsema suhteenergiaga, mis vajab mõlema osapoole pingutamist ja enesega töötamist.

Selleks, et aru saada, kuidas enda Kaksikleegini jõuda ja lõpetada ära põgenemiskatsed, selleks õpi enda Kaksikleeki tundma. Ära võta teda enesesestmõistetavana. Küsi enda käest: “Mis teda ärritab?”, “Mis on tema jaoks oluline?”, “Mis on see, mille nimel ta elab?”, “Mis paneb tema hinge särama?” Küsi neid küsimusi ja leia need vastused üles. Kui sa oled Kaksikleegi sidemes, siis on sul need vastused kõik olemas, kuna sa oled piisavalt palju saanud temaga koos olla või suhelda, et õppida teda tundma. Isegi kui te kohtute väga harva, siis Kaksikleekidel kasvõi kord kuus kohtumine on võrdväärne kuupikkuse koosolemisega. Kaksikleekide ühine aeg on ülimalt kvaliteetne, selles on alati suurejooneline telepaatia, seetõttu on sul tegelikult lihtne nendele küsimustele vastata ja alustada enda ning  Kaksikleegi suhte tervendamist.

Armastus on Kaksikleekide vahel võimas, seletamatu, kirjeldamatu, haruldane ja müstiline. Seda armastust ei saa mitte ühegi teise armastusega võrrelda, kuna see on tohutult unikaalne. See, et teised ei mõista sind ja teda, ei tähenda, et see ei ole õige. Kaksikleeke pannakse pidevalt proovile, kuna need proovikivid tugevdavad sidet, kirge ja armastust!

Armasta ja julge teha see risk, et minna Kaksikleegiga teekonnale. See viib unistuste täitumiseni ja ülimalt sügava tingimusteta armastuseni! Hoia seda väärtuslikku sidet ise, nii on sul kordades lihtsam ja valutum elada. Kui Kaksikleek on sinu ellu astunud, siis ta sealt enam välja ei lähe, ei sina tema elust ega tema sinu elust. Olles alati kontaktis hingetasandil, miks mitte siis jagada üksteisega elu ka füüsiliselt?

Olen Kaksikleekidest kirjutanud juba väga palju, leiad kõik need artiklid SIIT. Vaata ka LA TENE Kaksikleekide ehtekollektsiooni ja uusi Kaksikleekide kristallkujusid.

Kogu armastusega Sulle kirjutades ja telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul