Rahu väärtus on ülim, mis tähendab seda, et selle saavutamine toob endaga kaasa imeilusa muutuse sinu ja teiste eludesse. Kui sina elad rahus, siis maailm sinu ümber saab tugipunkti, millele nõjatuda rahu kasvamiseks. Kui oled rahus, siis oled suur takistus kurjuse vastu. Mida suuremaks kasvab rahu sinu ja meie kõigi sees - seda ilusamaks ja rõõmsameelsemaks kohaks saab maailm!

Kutsun sind rahu loomise liikumisele kaasa. Mina loon rahu, sina lood rahu ja juba kolmas loob rahu - see kõik loob suure energia liikumise, mille vastu ei saa pimedus.

Mul on sulle äärmiselt oluline palve ja kui sa oled valmis seda täitma, siis ma olen esiteks ülimalt õnnelik nii sinu kui ka selle üle, mis on sellest kõigest tulemas.

Kutsun sind kaasa rahu loomise teekonnale. Nr 1 teekond - sinu rahu tagamine selleks, et maailm meie ümber tunneks rahu ning sõjad lõppeksid. Selleks, et rahu saaks maailma saabuda tuleb alustada iseendast ning seejärel aidata ka teistel rahu endaga teha. Rahu saavutamine iseendaga on omaette teekond ning see tuleks saavutada esimesel võimalusel ehk alustame täna ning liigume edasi, kuniks sina oled vana rahu ise ning kõik teised sinu kõrval saavad sinule toetuda ning sinust inspiratsiooni võtta. See on oluline, et sa tunneksid end suurepäraselt ja sul läheks hästi. Kas oled nõus rahu liikumisega kaasa tulema? Kui jah, siis olen selle üle ülimalt tänulik. Rahu täis maailm = rõõmu ja õnnetunnet täis maailm, kuna rahu annab õnnele suurema kasvuvõimaluse.

Võiksime Inglitel lasta kõneleda, taeval endale näole naeratuse tuua ja lumesäral lasta end rõõmustada.

Rahu saabub õigest silmavaatest, mis tähendab seda, et kui sa oskad märgata looduse ilu ja sellele keskenduda, siis sinu enesetunne on ka tervislikum ja oled õnnelikum. Juhul, kui sa oled sügavas depressioonis ühel või teisel põhjusel, siis on äärmiselt keeruline näha ükskõik milles ilu ja võlu ning see on arusaadav. Selleks, et elus taas ilu näha tuleb end treenida seda uuesti nägema. Soovitan võtta aega, et istuda pargipingil ning vaadata vahtrapuid või siis minna näiteks mereäärde jalutama ja kuulata loksuvate lainete häält. Ava silmad ilule ning usalda mind - pimedust jääb aina vähemaks. Seega soovitan rahu tagamiseks vaadata võimalikult palju looduse ilusse ja võlusse ning lasta sellel enda hinge rõõmutundega täita. Kui oled sügavas depressioonis, siis soovitan kindlasti abi leida või saan mina olla sulle abiks. See, kes ei ole sügavas pimeduses ära käinud, ei oskagi sind aidata ega mõista. See, kes on näinud pimedust, see teab, milline on tee sealt väljumiseks. Sul ei pruugigi olla kerge näha lumehelveste ilu sellel hetkel, aga me ei anna alla, paneme jalanõud jalga, lähme välja ning vaatame seda koos. Oluline on see, et sinu enesetunne ja meeleolu muutuks igapäevaselt vaid paremaks. Oluline ei ole see, MILLAL sa saavutad sellise enesetunde, mida taotled. Oluline on see, et SEE JUHTUKS, seega päev korraga - palun. Nii jõuame väga kaugele!

Esimese sammuna sügava depressiooni tervendamisel soovitan alustada Ashwagandha tarbimist ning loomulikult sooviksin hea meelega, et oleksid minuga sellel teekonnal, kuniks valgusesse jõuad ning sealt ka edasi, kui on soov spirituaalselt ühiselt kasvada ning hoida seda maailma tervena. Olen tänulik sinu üle!

Rahu on miski, mille võiksime üksteisele kinkida!

Mina rahus sinuga, sina rahus minuga, tema rahus sinuga, sina rahus temaga, mina rahus temaga, tema rahus minuga.

Kui armastus on olulisem kui võim - siis saabub maailma ülim rahu.

Armastusevägi on kõige suurem jõud siin maailmas. Miks me siis armastuse jõudu ei rakenda nii nagu seda on võimalik kasutada? Selleks, et armastus saaks ületada võimu, tuleb vabastada ego, aga ego vabastamine on valulik, keeruline, kuid ülimalt oluline protsess. See tuleb läbi teha igal inimesel vähemalt kord elus, et kujuneda tingimusteta armastuse poole. Mida vabam on sinu ego, seda suurem võim on armastusel ja seda vähem võimu on kõigel muul. Mis tähendab seda, et oluline ei ole see, mida sinust arvatakse, kes sa ametilt oled, mida kõike sa tead, mida omad jne. Oluline on see, et kõik, mis sinu elus on - seda kohtled armastuse ja hoolivusega ning sealt tulebki rahu. Isegi kui inimesed sinu ümber on katki, kui sinus on armastus üle egost, siis need inimesed ei mõju sulle negatiivselt. Vastupidi - armastus sinus annab neile palju head ja jõudu kasvamaks välja enda valupunktidest. Seega, kui armastus on võimust olulisem, siis rahu eksisteerib sinus ja see saabub kiiremini ka ülemaailmselt, kuna sina oled maailma osa. Kui sa suudad ego lasta täielikult vabaks, siis sa oled suurim valgus, kellele toetuda ükskõik millal. Nii, et sa ei tunneks ise end nõrgestatuna.

Tingimusteta armastust kasvatab sinus ja kõikides teistes inimestes Roosa Kvarts. Soovitan seda kanda või kinkida inimestele, kellele sa soovid rahu, enesearmastust ning armastust. Armastus on parim - see on tugevaim energia, raskeim saavutada, aga võimsam, millega elada ning mida kogu maailmale jagada.

Kui see ei oleks raske, vaid kerge, siis oleks ka maailm rahus. Aga maailm ei ole rahus, seega on vaja minul, sinul, temal - kõigil armastuse energiat kasvatada, et maailma saabuks rahu. Energiaid on võimalik kasvatada lõpmatuseni, seega kutsun sind ka teisele teekonnale, milleks on armastuse kasvatamine ego vabastamiseks. Mida väiksem ego, seda suurem on armastus. Armastuseenergia kasvab samas energiakihis, kus kasvab ego. Seega, kui ego ei ole armastusele ruumi jätnud, siis armastusel ei ole kuskile kinnistuda. Seega vabastades ego, anname armastusele ruumi kasvamiseks. Armastusel aitavad kiiremini kasvada lisaks Roosale Kvartsile ka teised armastusekristallid nagu näiteks Roosa Opaal, Rodoniit, Thuliit ja teised imeilusad looduslikud mineraalid ehk kristallid.

Kuidas vabastada ego kõige kiiremini ja efektiivsemalt? Keskendu iseendale, ilma et võrdleksid ennast teistega. Keskendu iseendale, et sul oleks hea ja et teistel oleks sinuga hea olla peale seda, kui sul on endal hea olla. Ehk pööra mõtlemine ümber. Ego ei lase harmoonial tekkida, egovabadus aga küll. Egovabadus loob ilusa sünergia, mis kasvatab ehtsat armastust.

Rahu saavutamiseks, tuleb enda minevikuga vaherahu teha.

Mitte miski ei vääri suuremat võitlust siin maailmas, kui rahu tagamine. Rahu sinus endas, rahu ülejäänud maailmaga. Selleks, et rahu saaks eksisteerida, tuleb osata teha minevikuga vaherahu, seega esimene võitlus rahu tagamiseks on vaadata minevikule otsa ning küsida: "Mis mul õppida on?" nendel teemadel, mis mineviku puhul sinus esile tulevad. Absoluutselt kogu minevikuenergia tuleb puhastada selleks, et saavutada sisemist rahu. Selleks tuleb teha spirituaalne analüüs iseendale või saada abi sellel teemal, kui sa ei oska ise minevikuga rahu teha. Selleks soovitan rääkida inimese/inimestega, kes on midagi sarnast kogenud nagu sina või kellel on teadmisi, kuidas selle teemaga rahu teha ehk mõista, mida "see miski" sulle õpetama tuli. Väga oluline on minevikuga vaherahu teha, kuna sa ei saa eluga edasi liikuda, kui sa ei ole õppinud seda "miskit". Saatuseraamatu järgi on sellised kohad teelahkmed, kus tuleb minevikust õppida, et uus etapp saaks elus alata. Mookaite aitab kiiremini uut algust tuua ning Apatši Pisar vabastab minevikuga seotud valutunnet. Iga inimese elus võib juhtuda midagi, mida ei ole võimalik ära hoida, kuna see juhtub õpetamise eesmärgil. Seega on see täiesti arusaadav, kui sa tunned end mineviku pärast keeruliselt. Kui tunned nii, siis tegeleme sellega ja teadvustame, et sul on tarvis sellest midagi õppida ning liigume edasi.

Ära otsi midagi enamat, kui selleks on rahu. Rahu loomisega sa leiad selle ning ülejäänud järgneb sellele...

Elus otsitakse palju - küll ideaalset kaaslast, küll ideaalset sõprust jne. Peata kõige otsimine peale rahu leidmise, mida ei saa otsida vaid luua ning kujunda kõik ilusaks ning heaks enda ümber.

Rahu ei saabu, kui sa väldid elu!

Elu on elamiseks, ka äärmiselt keerulisel ja raskel perioodil on elamine oluline. Mis tähendab seda, et kui väldid elu, siis rahutus kasvab sinus vaid suuremaks. Mida rohkem sa elad, seda suuremaks rahu kasvab. Kuidas teha esimene samm, kui oled elu vältinud või vältima hakanud? Esimene samm - mitte kunagi ei ole liiga hilja, alati on võimalus alustada uut peatükki enda elus. Selleks läheb vaja tahtejõudu ja seda on vaja sinus kasvatada. Mis vahet seal on, kui keeruline on edasi liikuda - see raskustunne on homme kergem, kui sa täna teed selle nimel kasvõi sellise sammu, et sa soovid nüüd end positiivsema tuleviku nimel liigutama hakata. Mida sa teha saad? Kõigile ja kõigele otsa vaadata heaga, ilu ning armastusega. Isegi sellele, mis sind on hingeliselt katki teinud. Kui sa julged sellele vaadata neutraalselt otsa - see on ülimalt suur samm. Suurem samm, kui sa võibolla seda hetkel mõista suudadki. Vabasta negatiivsus läbi teadliku positiivse suhtumise - seda aitab kiiremini sinus käivitada näiteks Tsitriini kristalli kandmine.

Kujuta ette, et kõik inimesed maailmas elavad rahus. Mõni võib mind pidada unistajaks, aga ma ei ole üksi selles unistuses, see on unistus, mida kannavad endas paljud.

Teeme selle teoks? Jah, ma olen poolt. Kas ka sina? Kui jah, siis me oleme hingeliidus. Vabaduse ja armastuse võitlejad üheskoos.

Usun, et me elame siin planeedil Maa selleks, et kogeda, kasvada ja teha sellest maailmast koht, kus on võimalik kõigil end õnnelikuna tunda.

Olen terve elu olnud suur unistaja maailma osas, see on sisemine hääl, mis mind on alati juhatanud. Usun sellesse, et elu on üks suur rännak, mille tulemusel me võiksime enda kogetu tuua kullana kõigi ette. Ehk anda õpitut maailmale edasi rahu ja heaolu loomiseks. Sinu eesmärk on elada ning lasta ja aidata ka teistel elada.

Rahu saabub sellest, kui sa oled suuteline parimat saavutama sellega, mis sul olemas on või kus etapis sa parasjagu enda elus oled.

Rahu tagamiseks tuleb sul iseendaga korra maha istuda ning vaadata selgelt sellele otsa, mis sinu elus parasjagu on, mis toimub, kes on sinuga, kuidas te omavahel läbi saate ja vaadata ausalt otsa suurele pildile. Kui sa tunned mingisugust rahutust, siis palun võta selleks hetk aega. Isegi, kui sa vaatad enda elule otsa ning näed, et enamus sellest on problemaatiline, siis see ei tähenda seda, et sellest ei ole võimalik rahus väljuda ning liikuda edasi sellisele rajale, kus eksisteerib harmoonia.

Esiteks palun mõista seda, et kui loed seda artiklit ajavahemikul 2024-2025, siis on see Astroloogiliselt mõistetav ehk ongi selline periood, kus inimesed teevad enda saatuseradades läbi õppetunni protsesse. Mis tähendab seda, et peaaegu kellelgi ei ole kerge. Sellega ma ei soovi masendavat nooti tuua sellesse artiklisse, vaid valgust ehk teadlikkust, et kõigil on käimas isiklikud katsumused, mille tulemusel liigutakse edasi sellisele rajale, millele tulebki saatuse järgi liikuda. Seega raskus on õpetaja, kasvataja, arendaja, edasi liigutaja, mitte maha suruv. See, kui raske sul on, sõltub sellest, kui keeruline on õppetund. Sa saad seda ise lihtsamaks teha läbi mõistmise - kuidas mõjutab meid Astroloogia ja arusaam, et ei tohi ennast võrrelda teiste inimestega. Enamusel, kas on olnud, on või saabub selline periood, kus on keeruline. Seega oleme üksteisele toeks, vaatame armastusega inimestele otsa, lahendame probleeme ning usume paremasse homsesse läbi selle, et tänased sammud loovad rahu.

Alati on elus midagi, mis toob naeratuse näole. Olgu see liblikas, kes lendab sinu lähedal või soe voodi, millesse öö saabudes puhkama minna. Sinu elus on kindlasti midagi ilusat ja kui sellele ilusale keskendud, isegi kui sinu elus on samal ajal suur segadus või keeruline etapp, siis saabub rahu sinu hinge kergemini, kuna suunad enda mõtted heale ning praktiseerid tänulikkust.

Rahu ei ole midagi, millest unistada - seda tuleb luua, teha, see tuleb olla ja see on miski, mida tuleb välja anda.

Astroloogiliselt oleme maailmas juba mitmeid aastaid liikumas stressi poole, mis tähendab, et ei ole ime, et rahu on miski, mida on meie maailmas vähe. Rahu saabub vaid siis, kui iga inimene võtab enda eesmärgiks saavutada esmalt rahu iseendas - siis saab see ka väljapoole kiirata.

Kui sulle miski ei meeldi, siis kuidas reageerida? Proovida mõista, aktsepteerida ja edasi liikuda ühel või teisel tasandil, oleneb sellest, mis ja miks ei meeldi. Ka selles osas võiksid enda jaoks selgeks saada "miks see sulle ei meeldi?". Kas see soovib sulle midagi ütlema tulla? Kas see soovib sind kuidagi kasvatada? Kas see soovib sulle millessegi valgust tuua? Igal ebameeldival energial on ka ilus külg. Vaata heaga negatiivsetele tunnetele vastu, sellest on väga palju abi.

Rahu saavutamine on omaette hingeline protsess ja oleneb sellest, millega rahu tehakse või kui suur on rahutusetunne. Mida suurem on rahutus, seda rohkem tuleb anda aega rahu saavutamisele ehk me ei sea sellele ajalist piirangut. Peamine on see, et rahu saabub sinu hinge selleks, et sa esiteks tunneksid ennast ise hästi ja teiseks, et maailma saabuks rahu. Sinu rahu võrdub maailma rahu - palun ära alahinda enda väärtust.

Sisemist rahu aitab kiiremini tagada koduenergeetika, eriti magamistoa energia puhastamine ja tasakaalustamine. Selleks kasuta Lavendlit, Iisopit ja Clary Salveid. Need kolm taime aitavad leevendada rahutuse tunnet, närvilisust ja paanikat tuleviku osas, kui see eksisteerib sinu hinges.

Koduenergeetika on oluline määraja, kuidas sa ennast hommikuti ärgates tunned. Kui tunned ennast hästi, siis on ka koduenergia (täpsemalt magamistoa energia) heas olukorras. Seega, kui sa ei tunne end mingil põhjusel hommikuti üles ärgates hästi, siis soovitan esimesel võimalusel tuua enda koju need kolm eeterlikku õli/viirukit. Puhasta nendega tube, eriti magamistuba ja tunned ennast peagi kordades värskemalt ning õnnelikumana. Oleneb sellest, kui palju oled eelnevalt koduenergeetikat puhastanud või kas sa oled seda üldse teinud. Kui oled teinud, siis hakkavad Lavendel, Iisop ja Clary Salvei kindlasti väga kiirelt sinu kasuks tööle. Kui sa ei ole varasemalt kodupuhastust ette võtnud, siis soovitan esmalt Salvei ja Palo Santoga terve kodu puhtaks teha ning alles siis eeterlikud õlid õlilampi aurama seada. Sellisel juhul tunned samuti kiiremat tulemust. Salvei eemaldab absoluutselt kogu negatiivse energia, Palo Santo lisab õnneenergiat ja teised taimed toovad rahu ning täiusliku une. Rahulik uni võrdub tasakaalukas hing.

Ära jää ootama paremat tulevikku, alusta koheselt selle loomist. Kõik oleneb sinust ja sellest, kuidas ennast selles maailmas tunned. Seega oluline on alustada koheselt ja iseendast, nii näeme kõigi jaoks kergemat ja helgemat tulevikku. Panusta iseendasse, nii panustad ka maailma!

Võta kuus üks päev ainult iseendale, et mediteerida.

Kui soovid rahu luua ja seda säilitada, siis soovitan sul enda ajagraafikusse panna kirja üks päev täielikult iseendale. Elu on tänapäeval kiire ning see on ka üks põhjus, miks on nii palju rahutust. Kui sul on võimalik rohkem neid päevi enda jaoks võtta, eriti ajal, kui sul on mentaalselt keeruline, siis palun tee seda. See on päev, kus sa ei keskendu minevikule, ei eilsele, ei aastate tagustele teemadele ega ka tulevikule või homsele. Oled momendis, selles päevas - enda jaoks võetud meditatsioonipäevas. Mediteeri viirukite, küünalde ja eeterlike õlide keskel, tee enda jaoks ilusaid ja häid rituaale. Hoolitse enda eest, keskendu vaid iseenda poputamisele ja lülita end korraks maailmast välja ehk ära lase mõtetel liikuda sellistele teemadele, millele keskendud igapäevaselt või oled kohustatud keskenduma. Lase vabaks ka inimesed enda peast, eriti muremõtete osas. Sellel päeval keskendu hetkes elamisele ning iseenda tasakaalustamisele.

Mediteerimisel soovitan kasutada Roosiviirukit - kui Südametšakra teemad on sinu elus suurel määral esil. Oleneb täpselt, mis sinu elus toimub - selle järgi soovitan valida ka taimed, millega seda päeva energeetiliselt väestada. Kui soovid stressist välja saada, siis kindlasti soovitan kasutada Kaneeliviirukiteeterlikku õli või -küünalt. Absoluutselt kõikidel taimedel on tervendavad omadused, soovitan sul valida enda jaoks antud hetkel parimad tervendajad. 

Rahu on alati ilus!

Rahu saavutamine iseendaga või millegagi/kellegagi - see on üks ilusamaid energiaid, mida koged ning mida ka teised tunnevad, kui oled rahus maailmaga. Seetõttu on äärmiselt oluline saavutada sisemine rahu ükskõik millise teemaga. Kujuta ette seda, et sul ei ole ühtegi raskustunnet? Kaunis ja ilus tunne, eks ole? Kui sa oled sellises rahuseisundis, siis tee selleks kõik, et see säiliks sinus. Seda paremini sa ennast tunned ning seda rohkem on sul võimalik maailmale enda ümber jagada kõike head, mida meie maailm vajab. Aga enne seda ongi oluline saavutada rahu. Seega selle nimel teeme sinuga koostööd.

Sisemise rahu aitavad tagada Valge Opaal, Opaal, Seleniit ja Larimar. Need on põhilised kristallid, mis toetavad hingerahu saavutamist.

Eriti oluline on saada vabaks rahutuse tundest, mis on seoses tulevikuga. Kui sind painab mis saab edasi, kuhu poole liikuda või mõni muu küsimus sinus, mis ei lase sul rahu tuleviku osas tunda, siis esmalt leevenda hirmuenergeetikat, kandes endaga Kiastoliiti. Tegemist on ka ebaõnne ära hoidmise kristalliga, mis tähendab seda, et sul on võimalik sellega ka end kaitsta. Kiastoliit on ristikivi, mille loodus on loonud energiate kaitsmiseks. Saad sellega iseenda energiavälja hoida tugevana.

Juhul, kui soovid tulevikku vaadata, siis saame seda koos teha - www.latene.eu.

Kõike ilusat ja head sulle alati soovides

Tene Laul