Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, kas sa oled spirituaalne või mitte? Või üldse, kes on spirituaalsed inimesed ja kes mitte? Kui jah, siis sa oled täiesti õiges kohas ning ma olen tänulik eelkõige selle eest, et oled otsustanud minu kirjutatud artiklit lugeda. Kui minu artikkel inspireerib vähemalt ühte inimest või toob selgust ükskõik, millisel tasandil - siis on minu töö tehtud. Ülejäänud lugejad on minu jaoks privileeg, et ma saan neid inspireerida või valgustada - oleneb, kuidas minu artiklid mõjuvad.

Täna kirjutan sulle sellest, mida tähendab enda spirituaalsuse ülesleidmine ja kuidas sa seda üldse üles oled leidmas ehk mida sa teed, kui spirituaalselt kasvad ning arened. Enne nende punktide juurde jõudmist soovin sulle teada anda seda, et iga inimene peab ühel või teisel hetkel enda elus spirituaalsuse poole vaatama ja selles suunas arenema, kuna spirituaalne kasvamine ning areng on meie iga elu eesmärk. Ilma selleta ei kasva sa selles maailmas hingelt suuremaks, võimsamaks ja intelligentsemaks. Üks asi on tarkus koolipingist saada, teine on loodus- ja eluline tarkus, mis on spirituaalsus. Kas sa soovid teada saada, kas sa oled spirituaalselt ennast üles leidmas või oled sa juba ennast üles leidnud? Kui jah, siis need seitse punkti tunduvad sinu jaoks äärmiselt loomulikud energiad ning sa oled juba loomulikult neid seitset punkti praktiseerimas. Kui jah, siis õnnitlen sind juba ette enne sinuga kohtumist. Kui sa oled spirituaalselt kasvamas, siis see on sulle äärmiselt hea ja samuti kogu meie maailmale. Iga spirituaalne inimene toob meie maailma juurde ilusaid värve.

1. Sa oled vaherahu teinud üksinda olemisega ja sa naudid iseenda seltskonda

Juhul, kui sa oled rahus iseenda seltskonnas, suudad üksinda aega veeta ja enda seltskonda nautida ilma, et keegi peaks ilmtingimata sinu kõrval olema või sinuga aega veetma, siis on see ehtne märk selle kohta, et oled spirituaalselt kasvamas ja edasi arenemas väga ilusasse kohta, milleks on spirituaalne küpsus. Kui sa loed seda siin ning sulle tuleb naeratus näole, kuna sa tead suurepäraselt, et suudad enda seltskonda nautida, siis õnnitlen sind - oled kasvamas spirituaalselt küpsemaks või oled juba spirituaalselt selle elu jaoks küps.

Mida annab sulle spirituaalne küpsus?


Spirituaalne küpsus annab sulle oskuse üksinda maailma tunnetada ja teha enda hinges iseseisvalt muudatusi. Selline versioon sinust suudab ilma teisteta maailma tunnetada ja õppida. Näiteks kui leidsid ise minu artiklid ja loed neid iseseisvalt, ilma kellegi teiseta või kellegi teise mõjutamiseta, siis ka see on spirituaalne küpsus ja selle saavutamine.

Juhul, kui sa soovid veelgi kiiremini spirituaalselt kasvada, siis seda aitavad sul teha kõik kristallid ja rituaalid. Kõige kiiremini aitavad sind spirituaalselt kasvatada Lasuriit ja Serafiniit. Soovitan neid kristalle kanda endaga kaasas ja eriti just sellel ajal, kui veedad aega iseendaga. Lasuriit avab Kolmanda Silma Tšakra ehk sinu spirituaalsuse kanali. Serafiniit avab Südametšakra ning Lasuriidiga koos viib see sind sellisesse emotsionaalsesse seisundisse, kus sa tead täpselt, mida enda ellu lasta ning mida mitte. Sama kehtib ka inimeste puhul. Serafiniit näitab koos Lasuriidiga, kes on sinu inimesed ja kes mitte ehk kes aitavad sul edasi areneda suunas, kuhu saatuse järgi on sul vaja selles elus areneda. Meil igaühel on oma teekond ning õppimata ülesanded, mille peame kindlasti selle elu jooksul ära õppima - nende kahe kristalli kombinatsioon aitab saavutada äärmiselt head tulemust. Olen neid kristalle kandnud kolm aastat järjest ja olen väga rahul nende toodud tulemustega. Viimasel ajal on minu ellu tulnud palju uusi sõpru, kellega eelmistes eludes oleme koos eksisteerinud ning äratundmine on olnud vapustav.

2. Sinu EGO saab avastatud ja aktsepteeritud

Spirituaalse kasvamise juures on äärmiselt oluline ego vabastamine aga eelnevalt ka selle aktsepteerimine. Juhul, kui sa oled alateadlikult hakanud enda ego aktsepteerima ja avastama, siis mul on sulle suurepärane uudis -  sa oled spirituaalselt kasvamas ja edasi arenemas. Sa oled end spirituaalselt üles leidnud, kui vaatad enda egokihtidele otsa ning soovid neid ümber kujundada. Ehk vaatad tõele näkku ning julged seda teha. Kui sa oled enda elus sellises faasis, kus vaatad enda egokihtide poole, et neid tervendada ja julged tunnistada, et sa ühel hetkel käitusid nii ja naa ning ebatervelt, siis sa oled spirituaalselt kasvamas. Ainult spirituaalselt mitte küps inimene ei julge tunnistada enda vigu.

Juhul, kui sul on raske näha enda ego kõrvalt, siis soovitan sul esimesel võimalusel asuda kandma Tiigrisilma. Tegemist on tervisliku ja positiivse egokasvatajaga ning tõenäitajaga. Mida kauem sa kannad ja kasutad Tiigrisilma kristalli, seda julgem sa oled enda egole otsa vaatama ning seda vähem teeb sinu ego sulle liiga. Olen väga palju näinud pealt seda, kus spirituaalse kasvamise juures on valus enda egole otsa vaadata ehk julgeda aktsepteerida enda teatud käitumismustreid, mis kunagi eksisteerisid. On küll ja küll selliseid inimesi, kes hakkavad avanema ning ehmuvad ära teatud käitumisest, mis on kord tehtud. Öeldakse: "Kas tõesti mina käitusin nii?", "Kas mina tõesti ütlesin sellise lause?" jne. Kui tunned, et sinus toimub selline eneseanalüüs, siis palju õnne - oled spirituaalselt kasvamas ja edasi arenemas millegi imelise poole. Luba egol lahtuda ja enda ees lahti rulluda. Ära tunne mitte kuidagi ennast halvasti - see protsess peab sinust läbi käima, et sa jõuaksid spirituaalsuses järgmisele tasemele. Ka minul on selliseid olukordi olnud, kus ma ei suuda uskuda, et teatud moodi käitusin või teatud lauseid kellelegi ütlesin. Siis vaatasin sellele kõigele otsa teadmisega, et ma kasvan suuremaks inimeseks ja tegelikult on see suurepärane, kuna iga spirituaalne kasvamise koht toob välja inimeses teatud anded, mis rulluvad ego keskelt välja. Kui sa oled enda sees sellises seisus, siis on kasulik tulla minu erasessioonile - mul on võimalik väga palju sinu ego vahelt koos sinuga välja lugeda ning seeläbi leida mõni eriline anne, mida meie maailm väga vajab.


3. Saavutad kontakti enda sisemise lapsega ehk algenergiaga

Viimasel ajal oled tundnud elust rohkem rõõmu isegi siis, kui sul on äärmiselt keeruline eluperiood. Tunned siiski, kuidas saad rõõmu tunda igast pisikesest asjast ja sa suudad nalja teha ning oled isegi veidi lapsik - see on märk spirituaalsest kasvust ja arengust. Võibolla teised inimesed sinu ümber on kommenteerinud sind: "Tanel - miks sa viimasel ajal nii lapsik oled?" või "Grete, kas see on ikka sobilik, mida sa teed ja kuidas sa naerad selle miski peale?". Spirituaalne kasvamine toimub läbi algenergiaga kontakti saavutamise ehk sisemise lapse ülesärkamise. Sa tunned, kuidas oled veidi lapsik aga elu sinu ümber tundub kuidagi kergem ja lihtsam. See on ehtne märk spirituaalsest ülesärkamisest ja ülim märk järgmisesse etappi liikumise kohta. Seega, kui tunned, et oled enda sisemise lapsega kontakti leidnud, siis palju õnne - oled spirituaalselt arenemas. See on ülimalt hea aeg sinu saatuseraamatu avamiseks. Kui sa oled algenergiaga kontaktis, siis selgeltnägija, kellel on ehtne anne, suudab sinu saatuseraamatut lugeda aastaid ette. Seega, kui sul on küsimusi enda saatuse kohta, siis sellel hetkel on nendele kerge vastuseid saada.


Juhul, kui sa oled enda sisemise lapse ära kaotanud ja soovid ta üles leida, siis soovitan sul esimesel võimalusel asuda kandma Mookaite kristalli. Esiteks toob see sinu saatuserajale üleüldiselt head õnne, kuid mis kõige olulisem - see aitab sul enda algenergiaga kontakti saada, muudab sind õnnelikuks ja rõõmsameelseks.

4. Sa oled viimasel ajal hakanud aina rohkem visualiseerima ja intuitiivne tunnetus on muutunud suuremaks

Kui oled märganud seda, kuidas oled viimasel ajal hakanud visualiseerima, sinu intuitsioon on muutunud kordades tugevamaks, tunnetad asju ette või sinu fantaasia on tavapärasest lennukam - siis oled kindlas spirituaalses kasvus ja arengus. Näiteks teed enda tavapärast tööd või jalutad enda tavapärast rada metsas ning ootamatutel hetkedel saadavad sind huvitavad ja lennukad mõtted. Sa ei mõista, kust see energia tuleb või ideed sinuni jõuavad. Imestad isegi, kui andekate mõtete peale tuled. Palju õnne! Sa oled spirituaalselt kasvamas ja arenemas.

Soovitan sul kindlasti sellel hetkel kõik enda ideed ja mõtted kirja panna. Ka visualiseerimistest tekkinud nägemused, kuna need võivad olla ettekuulutused ja sinu Kaitseingel annab sulle näiteks teada midagi äärmiselt olulist. Seega pane kõik need visioonid märkmikusse või telefoni kirja. Mine tea, millal sul läheb neid vaja ning siis on hea, kui oled need eelnevalt kirja pannud.

Juhul, kui soovid veelgi rohkem enda visualiseerimisoskust arendada, siis soovitan kanda kõrvas või kaelas Turmaliinsuletistega Kvartsi. Miks? Tegemist on kristalliga, mis aitab blokeerida valenägemusi ning veelgi rohkem kasvatada ja arendada sinus intuitiivset poolt. Lisaks on see suurepärane kristall väsimuse vähendamiseks ja blokeerimiseks. Kui spirituaalselt kasvad ja arened võib see protsess olla energeetiliselt väsitav. Kandes Turmaliinsuletistega Kvartsi sa ei väsi, vaid arened kiirelt. Minu jaoks on äärmiselt oluline, et sa muutuksid tugevaks ja areneksid ülihelikiirusel. Sellises maailmas, kus me elame, on vaja rohkem spirituaalselt võimekaid ja tarku inimesi.

Kroontšakra

Kui visualiseerid ning sinu intuitsioon on tugevamaks muutunud, siis viitab see Kroontšakra ehk seitsmenda Tšakra aktiveerumisele. See tähendab seda, et oled avatud ja suuteline Kosmosest energiaid vastu võtma. See omakorda tähendab, et oled avatud nägemustele, mis toetavad sinu tuleviku kujundamist.

5. Tunned veelgi võimsamat kontakti looduse ja maailmaga

Kui oled spirituaalselt arenemas ja avanemas, siis oled viimasel ajal leidnud veelgi suurema kontakti loodusega ning maailmaga üleüldiselt. Sind on huvitama hakanud Kosmos, loomad, taimed, alternatiivmeditsiin, rituaalid, iidsed traditsioonid, templid, jne (kõik, mis on seotud loodusega ja samuti meie maailma ajalooga). Spirituaalsuse kasvades kasvab ka ühendus loodusega. Miks? Kuna looduses on meile olemas kõik vahendid arengu jaoks. Loomulikult pakub see kõik sulle ka intuitiivselt huvi, kuna sul on vaja kasutada loodust enda kasvatamiseks ja arendamiseks. Näiteks paljud inimesed, kes on spirituaalselt kasvamas, leiavad endale esmakordselt kristallid või need, kes on kristalle varasemalt juba kasutanud, naasevad taas kristallide keskele, et leida neilt enesearengu jaoks tuge. Kui sa oled taas kristallideni jõudnud, siis võid olla spirituaalselt kasvamas ja endas järgmist sammu tegemas. Millist sammu ehk kuhu sa selle arenguga jõuad? See on kõigil individuaalne. Seetõttu ütlesingi, et siis on ülimalt hea aeg läbi viia erasessiooni, kuna siis on võimalik kõige rohkem informatsiooni sinu kohta saada. Kui lased kellelgi enda Auravälja ja saatuseraamatut lugeda, siis veendu, et tegemist ei ole šarlataniga (kahjuks on neid väga palju). Siinkohal ei soovi ma kedagi solvata, vaid pigem kaitsta enda lugejat.

6. Sinus kerkivad esile erinevad hingemõistmise küsimused

Viimasel ajal oled hakanud rohkem mõtlema iseenda peale. Sind on huvitama hakanud see, kes sa selline oled ning esitad aina rohkem sügavamõttelisi küsimusi. Tunned, et pead nendele kindlasti vastuseid saama. Kui sa nendele küsimustele vastuseid ei saa, siis see häirib sind väga. Seetõttu otsid abi ka endast väljaspoolt, et leida kindlasti vastused ja saada lahendus segadustundele enda sees. See on hetk, kus tihtipeale tullaksegi minu juurde ja mul on äärmiset hea meel, kui see hetk ära tabatakse, siis saan sind maksimaalselt aidata.

Näiteks tulevad esile sellised küsimused: "Kes ma olen eelmises elus olnud?", "Kas tema on minu Hingesugulane või mitte?", "Mis on saatuse järgi minu anne?", "Mis on minu elueesmärk?", "Mis on minu supervõime?", "Kuhu poole ma peaksin elus edasi liikuma?", "Mis on elu mõte?" jne.

Kõik need küsimused tulevad tavaliselt esile spirituaalse valgustatuse keskel ja nendele küsimustele on loomulikult vaja vastuseid leida. Sa võid leida nendele vastuseid ka ise, kui teed endale regulaarselt Salveiga ja Palo Santoga Aurapuhastust. Palo Santo ehk püha puu on loodud selleks, et tuua valgustatust pimedusse. Palo Santo toob selgust ja vastuseid ning soovitan kindlasti Palo Santot kasutada spirituaalseks kasvamiseks ja arenguks. See aitab vastustel veelgi kiiremini sinuni jõuda.

7. Enda tõelise koha ja ande üles leidmine


Kui sa oled spirituaalselt kasvamas ning arenemas, siis peamiseks küsimuseks, mis sind võib vaevata on see, kes sa siis tegelikult oled? Mis on sinu anne? Mis on sinu elu kõige suurem mõte siin maailmas? Sa soovid nendele küsimustele kindlasti vastuse leida ning ei anna alla enne, kui oled selle leidnud. Kirjutasin selle kõige viimasena, kuna seda on kõige raskem sul leida - selleni läheb tavaliselt rohkem aega. Spirituaalse kasvamise käigus hakkavad visioonid esile tulema vaikselt ning sa ei pruugi koheselt jõuda selle küsimuse vastamiseni. Võibolla sa ei suuda seda üldse ise teha ning sul läheb vaja teise spiritualisti abi, kes oskab selgeltnägemise kaudu näha sinu saatust. Aga pea meeles - selgeltnägemine on ülimalt haruldane. Iga inimene on võimeline nägema enda kohta nägemusi ja olema intuitiivne aga teiste inimeste kohta nägemuste nägemine - see on haruldane.

Juhul, kui sa soovid nendele küsimustele ise vastuseid leida, siis sul on selleks võimalus olemas. Selleks tuleb sul enda Kurgutšakrat puhastada ja tööle aktiveerida. Kuidas seda teha? Joo palun Valgest OpaalistSinisest Kaltsedonist või Sinisest Pitsahhaadist tehtud vee-eliksiiri. Kõik need kolm kristalli aitavad sul jõuda iseseisvalt nende vastusteni. Kui ei usu - proovi järgi ja imestud, kui lihtsalt kristallid sind tegelikult suudavad aidata. Mõtle ise, miks ma nii palju kristalle enda elus kasutan - kuna need aitavad minu selgeltnägemist hoida eriti selgena. Need aitavad ka sind ja teisi.


Juhul, kui sa suudad vastata või vastused leida kõikidele nendele küsimustele, mille olen siin sinu jaoks välja toonud (ja, mis sinu sees eksisteerivad, kui oled spirituaalselt avanemas ja järgmisele tasandile liikumas), siis sa saavutad elus uue spirituaalse tasandi. See tähendab omakorda seda, et sinus avaneb uus anne ja tuleb välja midagi maagilist, mida maailmale vaja on. Võibolla see anne on toodud eelmisest elust kaasa sellesse ellu või on see midagi uut, mis hetkel areneb sinus välja. Vahet ei ole, mis imeline anne sinus on avanemas - kui see avaneb, siis maailm saab sinu ande võrra rikkamaks kohaks ning sellega on võimalik teha midagi imelist. Kõik anded on meie maailmale vajalikud. Ära mitte kunagi alahinda enda väärtust!

Kui vastad kõikidele nendele seitsmele punktile, siis palju õnne! Oled liikumas täiesti uude spirituaalsesse etappi ja oled hingeliselt kasvamas ning arenemas uuenduste poole. Oled muutumas intuitiivsemaks ja spirituaalsemaks.

Tene Laul