Mai algab äärmiselt intensiivsete energiatega ja selleks peab valmis olema. Seetõttu kirjutan sulle sellel teemal võimalikult varakult, et aidata sul nende energiatega toime tulla. Astroloogia on suurepärane, kuna see loob meile kõigile võimaluse ette teada, mis periood parasjagu maailma mõjutab. Neid inimesi on küll ja küll, kes võtavad vastu valel ajal valesid otsuseid ja ma hea meelega aitan teid - olles teile nende perioodide ette hoiataja. Astroloogia aitab mõista, mis meid kõiki siin maailmas mõjutab. Näiteks toob 1. mai endaga kaasa sellise Pluuto positsiooni, mis toob välja kõikide inimeste tõelise natuuri. See tähendab seda, et mai algab võimsa tõelise pale väljatoomise energiaga.

1.-15.05 ole tähelepanelik, mida Sulle öeldakse ja kuidas Sind koheldakse ning kes mida teeb!

Alates 1. maist toovad kõik inimesed järk-järgult välja enda tõelise natuuri. Siit tekib kindlasti küsimus: "Aga, kui loetakse siin seda sõnumit, kas siis nad ei või teeselda inimest, kes nad tegelikult ei ole?" ja vastus on ei. Arvestades planeetide seisusid, siis on äärmiselt keeruline enda tõelist olemust varjata ja teeselda kedagi, kes tegelikult ei olda. Planeetide seisud loovad sellise keerise, mis tekitab Maale kandudes raskusi teesklemises - see tähendab omakorda seda, et näitlejatel on sellel perioodil raske enda tööd teha.

Selle kõige juures on positiivne see, et kriminaale, kelle tabamiseks on politseinikel vaja palju tööd teha, on nüüd lihtne tabada. Või on suhetes kergem mõista, millises positsioonis ollakse. Küsimustele "Kas ta armastab mind?, Kas ta hoolib minust?" on nüüd kerge vastust saada. Kui keegi on võlts, siis nüüd tuleb see kergesti välja. Kui sa soovid kellegi kohta midagi teada saada, mis on sinu jaoks oluline, siis see periood saab olema sinu jaoks äärmiselt silmi avav. See annab sulle vastused, kes keegi on ning milline on sinu positsioon tema elus. Mõistad seda, kas sinust hoolitakse või mitte ja kas oled ausas suhtes enda kaaslasega, sõbra või sõbrannaga.

Selle kõige juures on üks negatiivne pool - esile võib tulla ka palju probleeme ja tülisid. Kui sind midagi säärast tabab, siis tea tõde ja aktsepteeri seda, mis sinu poole tuleb. Olen ikka ja jälle seda meelt, et parem valus tõde, kui ilus vale. Tõega on lihtsam elada ning see on vabastav.

"Tõeliste palede" väljatulemisega on esile kerkimas ka palju intriige, mida tasub võtta õppetunnina ja olla selle üle tänulik. Kõik, mis välja tuleb, ka sinu enda kohta, on sinu kasuks. Politseinikel on tavapärasest kindlasti palju rohkem tööd. Kui sa oled politseinik ja loed siin minu artiklit, siis arvesta, et töösse on hetkel vaja panna suuremat rõhku.

Soovitan sellel perioodil kindlasti kanda tavapärasest rohkem Hematiidi või Musta Turmaliini kristalle, kuna need kristallid aitavad välja tuua tõde ja maandada pingeid. Seega, kui sinu jaoks on äärmiselt oluline näha tõde nagu meie imetore Eesti räppar Reket laulab "Et näha tõde", siis kindlasti kanna neid kristalle. Kui sul on juba eelnevalt need kristallid olemas, siis ole nii armas ja hea ning puhasta need Salvei viirukiga või rituaalitõrvikuga. Miks? Kuna siis töötavad kristallid kiiremini ja efektiivsemalt sinu kasuks. Hematiit on kristall, mis suudab sulle näidata, kas keegi valetab sulle või soovib sulle teadlikult halba/liiga teha. Hematiit läheb sinu käes või kaelas olles katki, kui keegi soovib sulle liiga teha ning Must Turmaliin kaob ära, kui keegi sulle liiga soovib teha.

7. mail on Sõnni Noorkuu, mis toob endaga kaasa suurenenud võimekuse parandada enda materiaalset seisu. Seega soovitan sul teha rikkuse rituaali, kui sa tunned end materiaalselt nõrgas positsioonis olevat. Või lisa kindlasti selle Noorkuu ajal enda küllusekristallide juurde uusi küllusekristalle.

Seekordne Noorkuu toob endaga kaasa suurenenud küllusliku energia - kui sa soovid enda materiaalset seisu parandada, siis on selleks ideaalne aeg. Kui sul on kodus küllusekristalle, siis puhasta need kindlasti Patšuliga. Miks just Patšuliga? Kuna see on materiaalset õnne ja edu toov taim ning sellega on võimalik kõige edukamalt suurendada enda head õnne. Kui sa soovid millelegi head õnne juurde saada, siis just sellel päeval (7. mai) on hea algust teha "selle millegi" alustamisega.

Noorkuu Sõnnis aktiveerib materiaalselt soodsa perioodi. Alusta sellel päeval enda ettevõttega ehk registreeri see - hea õnn ettevõttele on garanteeritud. Proovi ja katseta ning näe seda, kuidas Astroloogia peab paika. Mina olen lihtsalt sinu isiklikuks Astroloogiks aga sina saad selle hea õnne endale tänu planeetide seisudele. Kuu Sõnnis rikastab sellel korral inimesi.

Loo lapsele isiklik rahafond - see on hea mõte. Igasugune investeering ning küllusekristallide kandmine - sellel kõigel on suur mõju sinu tulevikule. Võib-olla tekib sul küsimus: "Kui kauaks see hea õnn kestma jääb?" ja mul on sulle ka vastus olemas: "See aktiveerib suurepärase materiaalse õnne 8 aastaks". Seega piisavalt pikk aeg, et kasutada selle Noorkuu väge. Kirjutan seda sulle ka seetõttu, et see toob sulle tõesti head õnne nii pikaks perioodiks.

Astroloogina soovitan sul kindlasti otsida üles enda Tähtkuju küllusekristallid, puhastada need viiruki või rituaalitõrvikuga ning panna need Kuu kätte laadima. Kanna neid kristalle peale seda ühte Noorkuu päeva ja ööd järgnevad 14 päeva, kuid mitte rohkem. Arvestades seda, et materiaalne õnneenergeetika muutub aktiivseks, siis on meil võimalik sinu Tähtkuju küllusekristallidega aktiveerida rahaliselt soodne periood sinu elus. Küsimus on selles, kas soovid seda? Kui jah, siis kindlasti palun tee seda ja soovitan teha sama ka enda pereliikmete puhul. Kui sa soovid teada saada, mis on sinu Tähtkuju õnnekristallid, siis soovitan lugeda erinevaid Astroloogia teemalisi artikleid, mille olen sulle varasemalt kirja pannud. Kõik Tähtkuju artiklid leiad siit. Soovitan sealt otsida enda Tähtkuju artiklid üles. Olen alati sulle armastusega kirjutanud ning parimat soovinud. Mind teeb alati südamest õnnelikuks see, kui minu jälgijal või fännil läheb elus hästi. Soovin kuulda ka teie lugusid. Olen väga tänulik, kui panete mulle enda lood kirja näiteks Instagrami sõnumitesse @latenee. Tänan sind juba ette, kes seda teeb. Annan ka teada, et kui sa vastust kiiresti ei saa, siis palun arvesta, et mulle kirjutatakse väga suurtes kogustes ning ma annan endast parima, et sulle ja teistele kiirelt vastata.

13. mai Saturni sekstiil ja Veenuse positsioon taevakaardil toovad kokku hingede liidud, kes on mõeldud üksteise elus olema armastajad ja hingekaaslased nagu näiteks KAKSIKLEEGID

13. mail on planeetide seis kõigile neile kasulik, kes otsivad selles elus kohtumist enda Kaksikleegiga ehk kõige kõrgema tasandi armastajahingega või kellegagi eelmistest eludest, kellega on selles elus loodud armastuse side. Juhul, kui sa oled vallaline, siis sellisel juhul saab see kuupäev olema täiesti kindlasti saatuslik. Absoluutselt kõik vallalised kohtuvad alates sellest kuupäevast enda armastajahingega ja suure tõenäosusega Kaksikleegiga. Kuna meie planeet on hetkel armastuse defitsiidis, siis võiksime olla äärmiselt õnnelikud, kui kokku liidetakse Kaksikleegid. Suure tõenäosusega kohtud sa temaga just sellel päeval või, kui te olete varasemalt kohtunud, siis teie taaskohtumine toimub sellel päeval. Juhul, kui te tunnete üksteist, siis on teie jaoks see päev erilise väärtusega.

Saturni sektsiil ja Veenuse positsioon viib kokku tugevaid armastajaid ning sellel päeval (13. mail) saad sa ka manifesteerida armastuse ellutulekut. Selleks palveta Vanilje küünla või Vanilje viiruki saatel ning saada enda südamesoov planeetide poole teele. Võta kätte Vanilje viiruk, sea see suitsema või põleta Vanilje küünalt ning palveta selle ees ja soovi oma ellu armastuseenergia saabumist. Vanilje on kõige võimsam tingimusteta armastuse kasvataja ja sellel päeval toob Vanilje kasutamine isegi toidu sees head õnne. Soovitan seda kindlasti teha.

Kui sul tekib küsimus, et millist kristalli sellel päeval kanda ja kasutada, siis soovitan kindlasti Apofülliiti või Rodokrosiiti. Mõlemad lähendavad armastajaid ja viivad kokku Kaksikleeke. Kui sa oled suhtes ning soovid teie vahelist armastuseõnne veelgi kasvatada, siis kasuta selleks Ylang Ylangi ja Roosat Opaali. Need sobivad Hingesugulastele, Saatusekaaslastele ja teistele armastajaliitudele. Kõik Kaksikleegi artiklid leiad siit ja hingesugulaste artiklid siit.

Kindlasti tekib sul küsimus: "Kes on Kaksikleek ja kuidas ma tunnen ära, et just tema on minu Kaksikleek? Ning mis on Kaksikleekide eesmärk üksteise elus/maailmas?" Juhul, kui sul tekivad sellised küsimused, siis selgitan selle hea meelega sinu jaoks lühidalt ära, kuna minu eesmärk on armastajaid kokku liita. Miks minu eesmärk? Ma armastan armastust nii palju, et rõõm on näha õnnelikke inimesi ning mida rohkem on Kaksikleeke meie maailmas, seda ilusam ja õnnelikum koht on meie maailm. Kuna see maailm on ka minu koduks, siis soovin enda koju vaid head. Sina oled minu kodu ehk maailma osa, miks mitte siis teha sind õnnelikuks, kui see on minu võimuses? Kui mulle on antud spirituaalsed oskused, siis need on teistele kinkimiseks ja läbi selle elu nautimiseks.

Kaksikleegid on üksteise suurimad armastajad ehk kaks ideaalselt terveks eluks kokku sobivat inimest, kui nad lõppude lõpuks kohtuvad. Ideaalsus tähendab kirge, armastust, üksteisemõistmist, empaatiat, tolereerimist, koostööd jne. Ühelt inimeselt saad kõik, et tunda end õnnelikuna. See on keegi, kes täiustab sind ja annab sulle iseenda kaudu vajalikud õppetunnid. Kui kohtud Kaksikleegiga, siis mitte keegi teine ei kasvata ega õpeta enam sind spirituaalses mõttes. Kas pole mitte tore saada ühelt inimeselt kõik see, mida annaksid elu jooksul võib-olla kümme erinevat inimest ja sa veel armastad teda nii väga, et ei soovi mitte kunagi kedagi teist endale intiimselt nii lähedale lasta?

Siit tekib uus küsimus: "Huvitav, kas minu kauaaegne kaaslane võib olla minu Kaksikleek?" Vastus on jah. Võib küll, aga Kaksikleekide side algas teil alates 2022. aastast ehk tingimusteta armastuse ajastu esimesel aastal. Täna me maailmas enam ilma armastuseta edasi liikuda ei saa. See ajastu on oma "up and downidega" (tõusude ja mõõnadega) - aga see on vajalik ajastu. Seega jah, sa võid juba olla enda Kaksikleegiga suhtes. Kui sa leiad temast absoluutselt kõik, siis see on tema. Kaksikleek on sinu sõber, sinu kõik!

Oma Kaksikleeki on lihtne ära tunda - ta tekitab liblikad kõhus tunde, teil on meeletult tugev telepaatia ja te tekitate üksteises äärmiselt intensiivseid energiaid. Teil on vaja üksteise lähedust ehk te ei suuda üksteisest eemal olla. Kui te üksteisest eemal olete, siis teil oleks justkui midagi hingest puudu. Mida rohkem te üksteisega kohtute, seda tugevamaks teie vaheline side muutub. Teie telepaatia muutub aina intensiivsemaks ja see ongi vajalik. Kaksikleekide eesmärk on maailma parandada, tervendada ja tuua juurde tingimusteta armastust. Kui Kaksikleegid on koos, siis nende maailmad on täiuslikud ja neil jääb jõudu üle teistele midagi välja anda. Kui nad on üksteisest eemal, siis on neil mõlemal justkui midagi puudu - neil on äärmiselt raske teineteisest eemal olla. Nii raske, et võib lausa valus hakata. Seega on oluline, et Kaksikleegid oleksid koos kasvõi ninapidi ja alati. Kui nad on koos, siis maailm on parem koht ja neil on teistele midagi edasi anda. Mina olen võtnud endale eesmärgiks kõik Kaksikleegid kokku viia, et muuta maailm paremaks kohaks. Juhul, kui sul on plaanis minu erasessioonile tulla, siis saan pildi pealt vaadata, kui sa näitad mulle enda kaaslase pilti, kas oled koos enda Kaksikleegiga. Olen pildilugemist teinud alates 16. eluaastast ehk see on minu jaoks lihtne ja võib anda sulle väga väärtusliku vastuse. Kui soovid Kaksikleegiga veelgi intensiivsemat suhet luua, siis kanna Serafiniiti, Krüsotiili, Apatiiti, Larimari või ükskõik millist armastusekristalli. Need, mille välja tõin on Kaksikleekide kokkuliitjad. Kristallid kannavad endaga kaasas tugevaid energiaid - neid kandes jõuab see energia sinu Auravälja. Mis tähendab seda, et sa kannad õnne endaga. Kui kannad armastusekristalle endaga kaasas, siis kannad sa armastuseõnne.

Kaksikleegid kohtuvad üha enam ja enam, kuna meie maailm vajab armastust aina rohkem juurde ning mul on hea meel, et planeetide seisud on soodsad ning toovad meile seda õnne siia Maa peale. Olen kõigi üle väga õnnelik! Soovin imelist maid, rikkalikku 8 aastat ning suurejoonelist armastusepuhangut sulle. Kohtumiseni ja seniks kõike imelist soovides!

Tene Laul