Kristalle kombineerides annavad nad sulle edasi ühe konkreetse energia ja neid saab kanda endaga kaasas, et saada nende käest teatud väge, mis kandub sinu Aurasse. See komplekt, millest siin räägin ja mille sa saad endale ise luua, on maagiat täis.

Küllusekarbi aktiveerija on väga lihtne maagia. See aitab sinu küllusekarpi aktiveerida ja seda tööle panna. Võid seda teha erinevatele küllusekarpidele, kui sul on neid kodus mitmeid. Võid teha ka ühele karbile, mingi aja jooksul ikka ja jälle, see aitab seda karpi veelgi tugevamaks muuta.

Kui sa oled juba varem loonud endale küllusekristallidest eraldi komplekti, mis on sul karbi sees, siis see maagia sobib sellel väga hästi, sest aitab selle küllusekarbi aktiivseks muuta. Seega kasuta seda julgelt juba varem tehtud küllusekomplekti, aga ka hiljuti tehtud küllusekarbi puhul.

Kui sul veel ei ole küllusekarpi, siis saad sa selle endale teha. Loe selle tegemise kohta SIIT. Lühidalt öeldes on küllusekarp see kodune väeese, mis aitab sinu ellu ligi kutsuda rikkust, jõukust, rahavoolu ja häid võimalusi. Igas kodus võiks küllusekarp olemas olla, see on Feng Shui jaoks väga oluline väeese. Väeese, mille sa saad ise endale luua. 

Küllusekarbi aktiveerija maagiat soovitan ma teha sul siis, kui sa soovid, et sul läheks materiaalses mõttes paremini. Kui sa tunned, et sinu või sinu perekonna kohale on ilmunud materiaalne ebaõnn, ja ka siis, kui sa lihtsalt soovid, et sinu loodud küllusekarp oleks elujõuline.


MAAGIAESEMED:

1. Uus või juba varem loodud küllusekarp

2. Nefriit Jaad poleeritud 1 tk

3. Preniit poleeritud 1 tk

4. Epidoot poleeritud 1 tk

5. Väike riidest kott, kas rohelist, kuldset või kollast värvi

6. Sandlipuu ja Patšuli viiruk 1 tk

7. Viirukihoidja viiruki asetamiseks

8. Üks münt ja üks paberist rahatäht

MIDA SA PEAD TEADMA ENNE, KUI HAKKAD SEDA MAAGIAT TEGEMA

Ennekõike tuleb sul leida puhta energiaga kristallid ehk kristallid, mida ei ole varem mõnel teisel eesmärgil kasutatud. Kristallid ei tohi olla eelnevalt kasutatud sellepärast, kuna muidu ei saa see maagia toimima hakata. Kristallid peavad kindlasti olema poleeritud kujul, et need suudaksid sinu sõnumit endas hoida. Lihvimata kristallid ei suuda sinu energiat kinni hoida, need töötavad teistsugusel tasemel. 

Maagia tegemiseks on kõige parem aeg Täiskuu ajal või sellele eelneval kasvava kuu ajal. 
Kasvav Kuu on Kuu esimese veerandi loomise ja Täiskuu vahelisel ajal. Vaata kuupäevi Kuufaaside kalendrist SIIT.

NEFRIIT JAAD, PRENIIT JA EPIDOOT

Kristallid, mis avavad küllusekarbis rahavoolu ja -energia.

Nende kolme kristalli vägi koos sinu enda poolt laetud maagiaga aitab sinu küllusekarpi aktiivsena hoida.

Nefriit Jaad on üks universaalsemaid õnne-, külluse- ja edukristalle. Nefriit Jaad on üks parimaid kristalle, mida maagia tegemise juures üldse kasutada saab. Nefriit Jaad aktiveerib küllusekristalle ja avab teiste kristallide õnnetoovad energiad. Nefriit Jaad võtab sinu soovi väga kiirelt iseendasse ja hakkab selle täitmise nimel tööd tegema. Just seda kristalli on küllusekarbis väga õige kasutada. See aktiveerib karbi toime ja kui karpi on hoiule pandud erinevaid maagiaid, siis see aktiveerib nendes kasutatud kristallide väe.

Preniit on selles maagias väga olulisel kohal. Preniidil on oskus aktiveerida külluseväega kristalle. Seega on seda hea hoida küllusekarbis või teiste küllusekristallide komplektide sees. Kui aga Preniidile anda veel juurde maagiat, siis hakkab see töötama täisvõimsusel. Preniidil on oskus muuta suuremaks energiad, mis on seotud spirituaalsuega, ja kristallid on spirituaalset väge täis. Preniit kombinatsioonis Nefriit Jaadi ja Epidoodiga suudab teha suurt tööd.

Epidoot on teada-tuntud oma külluslike omaduste poolest. Epidoot on rahavoolu energiaga kristall, mis toob rahavoolu ja mis muudab selle aktiivseks. Epdioot kutsub ligi küllust ja head energiat. Koos Nefriit Jaadi ja Preniidiga suudab Epidoot teisi küllusekristalle töökorras hoida.

MAAGIARETSEPT:

Maagia tegemiseks võta Sandlipuu ja Patšuli viiruk, pane see viirukihoidjale suitsema. Aseta suitsev viiruk enda uue või juba varem loodud küllusekarbi kõrvale seda puhastama. Ava küllusekarp, et kristallid saaksid enda seisvat energiat viiruki väe abil vabaks päästa. See muudab need kristallid aktiivsemaks.

Nüüd võta üks münt ning üks paberist rahatäht. Võib olla ka välismaine raha. Ise valid, kui palju raha sa maagias kasutad, aga mida rohkem, seda võimsam maagia tuleb. Raha jääb maagiasse, see tähendab seda, et seda ei tohi hiljem ära võtta. Seda pead sa lihtsalt eelnevalt teadma.

Nüüd võta 3 kristalli ja rahad ning pane need riidest koti sisse. Seejärel aseta need viiruki kõrvale. Nüüd pane oma kaks kätt maagiakoti peale. Sule silmad ja lausu maagialauset täpselt 12 korda: "Aktiveerugu küllusekarbi vägi ja rahavool".

Kui maagialause on 12 korda lausutud, siis ava silmad ja jäta maagiakott sinna viiruki kõrvale seniks, kuni viiruk on ära põlenud.

Kui viiruk on suitsemise lõpetanud, siis aseta maagiakott küllusekarpi, sulge kaas ja jäta see sinna. Küllusekarpi ei tohi vähemalt kuu aega lahti teha, et see maagia saaks korralikult oma tööd tegema hakata. Peale ühe kuu möödumist võid sinna lisada uusi maagiaid, rituaale, neid puhastada ja panna juurde kristalle või raha. Kuid kuu aega ära seda puutu.

Nüüd jääbki see maagia sinna oma tööd tegema. Kui sa kunagi soovid sedasama maagiat veel teha, siis vabasta eelmine maagia sinnasamasse karpi. Võta kott lahti ja aseta kristallid ning raha küllusekarbi sisse. Tee uus maagia uute kristallidega ja jäta teine maagia oma tööd tegema. Vana maagia raha võid kasutada, kui selleks on vajadus - kuid mitte uue maagia tegemiseks. 

Küllusekarbi aktiveerimise maagiakarpi ei pea eraldi puhastama, piisab sellest, kui aeg-ajalt küllusekarbi juures külluseviirukeid põletada.