Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks sinu tähtkuju on sulle antud? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, kuna see aitab sul saavutada elus seda, miks sa siia ellu sündinud oled. Kuid kõikidel kaheteistkümnel tähtkujul on olemas veel eraldi elueesmärk üleüldises mõttes, mis sünnist kaasa antakse kogu maailma jaoks. Sellest ma just sulle rääkima hakkangi.

Kui sa oled sündinud Lõvina, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Lõvina sünnid sa ka kogu maailma pärast, igal tähtkujul on midagi meile kõigile anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast on neid kaksteist erinevat, lisaks veel omakorda kaksteist sodiaagi üleminekut.

Lõvina sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Lõvi, Vähk-Lõvi või hoopis Lõvi-Neitsi, sa kannad Lõvi elueesmärki maailma suhtes endaga kaasas. Kui sa oled üks ülemineku sodiaakidest, siis suure tõenäosusega sa kannad enda peamise tähtkuju elueesmärki endaga kaasa ja lisaks ka ülemineku sodiaagi teise poole ülesandeid. Näiteks, kui sa oled Vähk-Lõvi, siis sinu kohustuseks on ära täita Vähi ja Lõvi mõlemad ülesanded.

Lõvi elueesmärk maailma suhtes on muuta teisi inimesi positiivsemaks, õnnelikumaks, suurendada nende huumorimeelt ja üleüldse meenutada kõigile seda, et lõbutsemine on väga oluline osa inimese elus.

Lõvi on oma loomuselt aktiivne ja kui Lõvil on hea tuju, siis ta valab selle hea tuju kõigile peale, kes vähegi tema lähedal eksisteerivad. Lõvi oma lõbusat meelt, oma vajadust veidi lollitada või lapsemeelsust välja elada, see on see, mida tegelikult ka teised vajavad. Lõvil tuleb see nii loomulikult ja loomulik on ka see, et teised peaksid selle hullumeelsusega kaasa minema. Kui Lõvil on hea tuju, siis kõik saavad sellest heast tujust osa ja see sama osa saamine muudab teised inimesed õnnelikumaks.

Lõvi üheks elueesmärgiks vastavalt tema tähtkujule on maailma positiivsust, rõõmu ja lõbutsemist tuua. Lõvil on kohustus teisi inimesi üles äratada negatiivsusest, stressist, melanhooliast, depressioonist ja kõikidest muudest negatiivsetest vaimsetest seisunditest. Lõvil on olemas kõik see, mis aitab ka kõige sügavamal põhjas oleva hinge taas jalule saada. Lõvi kiirgab positiivsust ja seda ta ei tohiks kindlasti vaid endale jätta.

On Lõvisid, kes hoiavad enda naljasoont ja energiat vaid endale ning ei soovi väga jagada seda teiste inimestega, kellega nad seotud on. Kinnisemad Lõvid ei täida enda elueesmärki, mis tähtkuju talle kinkinud on. Kinnised Lõvid peaksid kindlasti end rohkem avama ja laskma enda naljafantaasiatel maailma vallutada, see on ju Lõvide eesmärk. Ka Lõvid, kes on väga pessimistlikud ja on enda elus õigelt rajalt ära kaldunud võivad muutuda veidi kibedaks ning ka nemad ei suuda enda elueesmärki vastavalt tähtkujule täita. Sellises seisundis Lõvid peavad kindlasti mõistma, et rõõmu ja positiivsuse külvamine on vabadus sellest mustast august ning üldiselt Lõvi vajubki sinna "musta auku", kui ta pikka aega ei ole enne sinna sattumist enda positiivsust teistele inimestele jaganud. Lõvi eesmärk on teisi inimesi aktiivseks muuta, neid raputada, kui nad on liialt negatiivseks muutunud ja seltskonnale hinge sisse luua, kui teised inimesed tema ümber vaiksed ning omaette hoidvad on.

Kui Lõvi külvab enda ümbrusesse positiivsust, nalja ja naeru, siis Lõvi täidab enda elueesmärki. Lisaks sellele ei lange see Lõvi stressiohvriks ja nii-öelda musta auku.

Lõvi ei tohiks kindlasti tagasi teiste inimeste käest oodata seda rõõmu, nalja ja lõbusust, mida ta ise teisele jagab. Seda juba väga selgel põhjusel - teistes ei pruugi olla seda oskust. Lõvi on rõõmukülvaja, kes ei tohi teistele inimestele pahaks panna nende pessimistlikkust või emotsioonitust.

Lõvi on see, kes oskab loomulikult kergemini suhtuda asjadesse, mis mõne teise tähtkuju jaoks võib olla raske ja probleeme põhjustav. See sama omadus aitab Lõvil teisi inimesi inspireerida probleemidesse mitte kohe negatiivselt suhtuma, vaid nendega tegeleda ilma ennast laastamata. Lõvi õpetab teistele seda, et klaas võiks olla alati pool täis, mitte pool tühi.

Kui Lõvi täidab enda elueesmärki, siis ta saab ka selle, mida ta väga teistelt inimestelt ootab, selleks on tähelepanu. Ükski Lõvi ei pea salgama seda, et ta soovib tähelepanu, soovib, et ta meeldiks inimestele ja et temast lugu peetakse. Lõvi saab selle, kui ta oma elueesmärki täidab. Seega kõik Lõvid positiivsust külvama!

Mäekristall on kristall, mis aitab Lõvil enda elueesmärki paremini mõista ja seda täide viia. Mäekristall aitab Lõvil alati olla särtsakas, tingimusteta teisi inimesi armastada ja nendest hoolida. Mäekristall aitab mõista Lõvil seda, kuhu poole elus liikuda ja mis tema jaoks kasulik võiks olla. Mäekristall aitab Lõvi segadustundest vabastada ja mõtteid selgena hoida.

Mäekristall võiks kindlasti Lõvi sünnikristallide laekas esindatud olla. Lisaks sellele, et Mäekristall aitab Lõvil enda elueesmärki täita, aitab see ka Lõvi unistusi täide viia ja soovmõtlemist tugevamaks muuta. Sünnikristallide laeka kohta saad lugeda SIIT.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Lõvile loodud kristallikomplekti, mis toob sellele tähtkujule küllust, positiivsust, optimismi, kaitset ja armastust, leiad SIIT.

Õpetus Lõvile - sa oled rõõmulooja, teiste inimeste stressi eemaldaja ja positiivsuse süstija. Lõvi, sinu kohustuseks on teisi inimesi rõõmsaks muuta ja kui sa seda teed, siis sa täidad enda tähtkuju elueesmärki.