Ma olen kindel, et sinu elus on olnud vähemalt üks kord, kus sa oled soovinud midagi väga suurt ja ühel heal päeval saabus see sinu ellu. Ükskõik, milline unistus see oli, põhiline on selle juures see, et sa seda südamest soovisid. Inimese sees oleval hingel on oskus saata Aurasse sõnumeid, mis omakorda saadetakse sinu tulevikku kujundama. Soovide täitumine on tegelikult sinu enda teha ja kanda, seega tuleb lihtsalt osata neid soove enda Aurast tulevikku saata. Räägin sulle veidi sellest, kuidas enda mõtteid õigesti suunata. Katseta ja ära anna alla, niiviisi saabubki see unistus ükspäev päriselt sinu õuele.

Esmalt sa pead mõistma seda, et sul ei eksisteeri vaid füüsiline keha. Sinu sees, selle sama füüsilise keha sees, on sinu hing ehk vaimne keha. Vaimne keha ulatub ka sinust välja ja see väline keha on sinu Aura, sinu eeterkeha. Aura on üks osa sinu hingest. Sellel ei ole füüsilist keha, see on sinu hinge energia, mis suudab väljastpoolt keha erinevaid signaale vastu võtta ja neid välja saata. Aura annab meile võimaluse suhelda mineviku, oleviku, tuleviku, hingede, teiste inimeste mõtete ja tunnete, Inglite, teejuhi ja paljude teiste energeetiliste lainetega. Kui sa ei mõistnud varem, mis on Aura, siis ehk said sellele nüüd veidi selgust.

Kui suur ja avar on sinu Aura? No mina ütlen selle peale, et üldiselt on sinu Aura pool sinu käe ulatusest, aga ülimalt spirituaalsete või samas ka väga kurjade inimeste Aura võib olla palju, palju suurem. Aura kasvab siis, kui sa õpid enda hinge tunnetama ja enda mõtteid suunama.

Soovide täitumiseks on vaja õppida soove Aurasse suunama nii, et need läheksid sealt edasi tulevikku. Auraväli on informatsioonikogum, mida meie Kaitseingel või lisainglid kasutavad meie saatuse korrigeerimiseks. Sina saadad sinna sõnumi, nemad võtavad vastu ja hakkavad seda kasutama.

Kuidas suunata Aurasse soove, et need täituksid? Esmalt pead sa mõistma seda, et kõik mõtted, mida sa mõtled, isegi praegusel hetkel või hetk tagasi, enne selle kõige lugemist, eksisteerivad Sinu Auras. Peatu korra, mõtle, mida sa hetk tagasi tegid. Nii, ja nüüd teadvusta endale, et see mõte eksisteerib juba sinu Aurakehas, see on seal. Sinu inglid juba kuulevad seda. Kui see oli midagi head, siis nad rõõmustavad ja annavad sellele võimaluse. Kui see oli hirm või midagi halba, siis hakkavad nad automaatselt seda sama sulle tooma. Jäta see meelde - ükskõik mida sa mõtled, see talletub sinu Aurasse! Kui mõtled head, siis tuuakse head, kui mõtled halba või kardad, siis tuuakse sinu ellu sinu hirm või see sama halb, millest mõtlesid. Seega, ole hea ja ära suuna enda Aurasse hirmu, negatiivsust ega viha - sa saad selle peagi endale, sest inglid võtavad seda kui sinu soovi. Mõtle positiivselt, sest see teeb sulle head, ja unista headest asjadest, ära riku enda Aurat negatiivsusega!

Kuidas soovid täituvad? Sa pead mõistma ka seda, et soovid, mis on suured, head ja positiivsed saavad täituda vaid siis, kui sa õpid negatiivsusest vabanema ja hirmudest lahti laskma. Kahjuks on nii, et negatiivsusel on oskus positiivsust lämmatada ning vastupidi. See tähendab seda, et kui sa pendeldad enda mõtetega pidevalt seinast seina, ühel päeval soovid suurelt head ja teisel kardad, et see ei juhtu või oled ise kõige ning kõigi suhtes ülimalt kriitiline, siis lämmatab see soovi, mida südamest soovisid. Soovid lämbuvad sinu Auras ehk sa ise tühistad need. Kuidas sa need tühistad? Näiteks soovid esmalt leida endale armastust ja hingesugulast, soovid seda kogu südamest, teine päev kardad aga üksi jääda ja mitte kunagi seda tõelist armastust kohata. Selle sama viimase mõttega tühistad ehk lämmatad oma soovi. Sinu enda inglid võtavad seda kui soovi - selle soovi mitte täitumist. Soovide saatmine on päris karm, aga nii see käib. Sa pead mõistma, et sinu mõtted ei ole tühised! Iga sinu mõte loob sulle tee paradiisi või põletab erinevates suundades sildu. Vali, mida enda ellu tahad, ja vali, mida mitte. Isegi, kui sinu elus eksisteerib midagi kohutavat või isegi midagi väikest, mida sa sinna ei soovi, siis mõtle positiivselt ning usu sellesse, et see peagi kaob. Kui sa usud, et see kaob, siis sa annad endale võimaluse. Kui sa kardad, et sa jäädki selle sisse, siis usu mind, sa jäädki selle sisse, sest sa ise küsid läbi hirmu seda probleemi enda ellu.

Soovid saavad täituda siis, kui sa suudad hirmust ja kõigest muust negatiivsest lahti lasta. Aitab ka see, kui sa lõpetad iseenda või kellegi teise kritiseerimise. Aitab see, kui sa ei lähtu teiste inimeste arvamusest, teiste inimeste klatšist ning ka selle klatši uskumisest. Need on segavad energiad, mis peatavad iga sinu väiksemagi soovi. Soovid täituvad, kui sa täidad enda hinge armastusega, vabadusega ja õpid elama iseendale. Kui sa midagi väga enda ellu tahad, siis keskendu sellele positiivses võtmes pea iga päev. Unista suurelt, vahel utoopiliselt, vahel veelgi utoopilisemalt ja ära mitte kunagi lase sellel unistusel enda seest kaduda. Isegi, kui asjad ei paista seda teed minevat, siis ära kaota lootust, kuna iga lootusekiire kadumine taandab selle unistuse täitumist. Hoia unistus enda teada, kui sa oled selles ebakindel, et mõni teine hing ega inimene ei saaks sinu unistusele tõkkeid seada. Visualiseeri enda unistust ehk kujuta ette, et see eksisteerib sinu elus. Unistuste täitumise juures on ülioluline, et sa looksid endale sellest fantaasiapildi või visiooni. Mida rohkem sa seda endale ette kujutad, seda suuremalt see sinu Aurasse läheb ja mida kauem sa seda ette kujutad, seda kiiremalt inglid selle universumisse saadavad. Inglid annavad sulle seejärel võimaluse ja loovad saatusele soodsa pinnase.

Soovitan lisaks kanda Inglikristalle ja soovide täitumise kristalle, mis aitavad sinu mõtteid positiivsena hoida ning Inglite abil universumisse saata. Neid kristalle on tegelikult väga palju ja kõige tähtsam unistuste täitumise juures on see, et sa avaksid enda hinge spirituaalsele kasvamisele. Ka selle juures aitavad sind kristallid. Seega, kui oled juba kristalliteed käima hakanud, siis tegelikult sa juba samm-sammult spirituaalselt kasvad. Õpid leidma hinges rahu, positiivseid emotsioone ja oskust soove teele saata.

Unistuste täitumise juures on oluline ka see, et see unistus või soov tuleks otse südamest. Läbi Südametšakra saadetakse soovid Kroontšakrasse ja sinu enda Inglid otsustavad, kas sa oled seda soovi väärt. Kui see tuleb südamest, siis see täitub, kui see tuleb ahnusest, siis lükatakse see tagasi.

Soove aitavad täide viia
Mäekristall ja Rutiilnõeltega Kvarts. Kanna neid kristalle ehtena kaelas või kõrvas. Soove aitab Inglitele näidata Ingli Aura. Kui kipud kartma, et sinu unistus ei täitu, siis aitab negatiivseid mõtteid alla suruda Sinine Kvarts. Neid kristalle, mis sind aitavad, on väga palju, aga sind aitab ka see, kui sa tegeled pidevalt enda hinge arendamisega. Ole võimalustele ja elule avatud ning õpi enda intuitsiooni tunnetama, siis saavutad selle kõik.