Kuu faasidel on kõikidel erinev vägi ja jõud, mis mõjutab meid rohkem, kui me arvatagi oskame. Maagia on spirituaalne ja nõiduslik protsess, mille käigus saad sa saata enda seest teatud sõnumi välja, millele siis läbi maagia on võimalik tulemust jääda ootama. Maagiaga saad sa kinnitada teatud energiaid, mida sa kindlasti soovid enda elus näha, säilitada ja hoida. Põhjus maagia tegemiseks on väga lihtne - kui sa soovid midagi saavutada, siis maagia suurendab selle tõenäosust. On võimalik teha maagiat, mis aitab sinu kodus olevast halvast energiast vabastada ja seda maagiat võib teha igaüks, kes vähegi tunneb, et ta soovib enda kodule spirituaalset suurpuhastust teha.

Miks halva energia vabastamise maagiat teha?

- Seda maagiat soovitan ma sul teha, kui sa tunned, et sinu kodus on "keegi" ja see häirib sind või teisi pereliikmeid. Kui see keegi käib unenägudes hirmutamas ja tekitab näiteks väiksematele pereliikmetele ebamugavust oma olemasolu tõttu.

- Tee seda maagiat, kui sa enda kodus lähed teiste pereliikmetega pidevalt tülli, riiud on kerged tekkima ja kui sa ise ei tunne ennast enda kodus hästi.

- Kui sa oled kodus pidevalt väsinud, kuid kodust väljaspool olles on sul energiat. See on märk halva energia kinni jäämisest ja see tuleb ära puhastada läbi selle maagia.

- Seda maagiat soovitan ma teha ka sellepärast, et ennetada halva energia teket ja selle koju kinni jäämist. Seda on kasulik teha, et sinu elu ei hakkaks lagunema või teatud õnnekanalid ei läheks kinni.

- See maagia on universaalne halva energia vabastamise maagia, mis tähendab seda, et kui sa seda maagiat teed, siis sa võid enda kodust eemaldada halba energiat, mille suhtes sa ei pruugi teadlik olla.

- Halva energia vabastamise maagia aitab kodu energiat puhtaks teha, aidates kahjulikel ja ebaõnne soodustavatel energiatel kaduda.

- Sobib teha sellisel perioodil, kus sinu enda elus või perekonnas on suured ning rasked mured. Kui on kurbus, depressioon, negatiivsus või lein. Halva energia vabastamise maagia aitab sellisel perioodil inimeste enda poolt tekkivat halba energiat kodust vabastada, mis tavaliselt jääb koju kinni ja ei lasegi sellisel raskel perioodi elust kaduda.

Millal seda maagiat teha?

Halva energia vabastamise maagiat tuleb teha kindlasti Vanakuu ajal. Kirjutasin sulle siia välja 2021. aasta Vanakuu kalendripäevad, millal sobib täpselt seda maagiat teha. Ise saad valida, milline kuupäev on sulle sobilik.

6. - 13. jaanuar
4. - 11. veebruar
6. - 13. märts
4. - 12. aprill
3. - 11. mai
2. - 10. juuni
2. - 10. juuli
31. juuli - 8. august
30. august - 7. september
29. september - 6. oktoober
28. oktoober - 4. november
27. november - 4. detsember

Maagiat teed ühel konkreetsel päeval, mis langeb kokku Vanakuu päevaga. Maagiat võib teha aasta jooksul ka mitmel korral ja seda võib teha tulevikus ka teistel aastatel. Kuna tegemist on universaalse halva energia vabastamise maagiaga, siis tegelikult ongi kasulik seda vähemalt kord aastas teha.

MAAGIA JAOKS LÄHEB SUL VAJA:

1. Palo Santo ühte tükki
2. Punast Jaspist
3. Püriidi geoodi
4. Musta Ahhaati
5. Kadaka marju
6. Musta värvi kott
7. Tikke

# Maagias kasutatakse täiesti uusi ja eelneva kasutuseta kristalle. Kui sa kasutad kodus olevaid kristalle, siis võid endale nendega ebaõnne ligi kutsuda. Seda sellepärast, et sa ise ei suuda tuvastada seda, mis kristalli sisse kogunenud juba on. Kristallid jagavad endast head energiat välja ja samas nad ka koguvad keskkonnas olevat energiat sisse, mida need siis puhastavad. Seega vali maagia tegemiseks alati uued kristallid.

# Piisab ka sellisest Palo Santo tükist, mida on varasemalt juba kasutatud. Kui sa Palo Santot kodu energia tervendamisel kasutad, siis kindlasti on sul mõni allesjäänud tükk ja seda sa saad selles maagias kasutada. Kadaka marjad aitavad selles maagias halba energiat endasse tõmmata.

# Punane Jaspis neelab endasse selle maagia käigus suhtedraamad, tervisemured, energiapuudust tekitava energia ja depressiivse energia. Püriit saadab maagia teele, tõmbab Punase Jaspise ja Musta Ahhaadi juurde halba energiat, et need suudaksid kristallidesse kinni jääda. Must Ahhaat neelab endasse ebaõnne, stressi, kurjust, kellegi teise poolt saadetud probleeme, viha ja takistusi.

MAAGIA RETSEPT:

1.
Võta kristallid ja laota need endale laua peale (ei ole vahet, kus kohas sa kodus seda maagiat teed). Kui kristallid on üksteise kõrvale ritta seatud, siis võta kadaka marju kristallide kõrvale (nii nagu pildil).

2. Kui kristallid ja marjad on õigetel kohtadel, siis võta Palo Santo. Palo Santo pane otsast põlema, mõne aja möödudes raputa see kustu ja nüüd hakkab Palo Santost tulema valget suitsu.  Hoia Palo Santo ühest osast kinni ja hakka selle suitsuga kristallide ümber ringi tegema. Nii, et sa teed käega ringe kristallide ja marjade kohal.

Samal ajal, kui sa Palo Santoga ringe teed, lausu see maagia lause (tee seda nii mitu korda, kui sa ise soovid):

"Halb energia vabanegu, ebaõnn taganegu"

3.
Lõpeta Palo Santoga ringide tegemine ja maagia lause lausumine alles siis, kui sa tunned, et sa oled sõnumi teele saatnud. Sul peab tekkima selline tunne, et nüüd sa ei soovi rohkem seda teha. Senimaani, kuni sa seda ise soovid, tunned ja vajad, senimaani on sul seda vaja ka teha.

4. Kui sa oled lõpetanud, siis pane Palo Santo enda kõrvale ära (kui see suitseb, siis las see suitseb) ja pane maagia esemed kokku. Võta kristallid ja marjad ning pane need musta värvi koti sisse.

5. Kui maagia esemed on koti sees, siis võta korra kott enda peopesa sisse ja lausu ühe korra veel see maagia lause. Seejärel nüüd vii halva energia vabastamise maagia enda kodu välisukse juurde.

Leia sellele kodu välisukse juures koht, kus see saaks seal olla, et see kedagi ei häiriks. See kott jääb sinna vähemalt pooleks aastaks, ilma, et seda tohiks lahti võtta. Pool aastat see peab sellepärast seal olema, et see maagia suudaks likvideerida halba energiat. Kõik see aeg neelavad need kristallid enda sisse halba energiat, mis kodus eksisteerivad.

Peale kuue kuu möödumist võib koti lahti võtta ja kristallid koos marjadega loodusesse viia (soovituslikult jõevette). Kuid maagia võib olla ka kauem omal kohal. Kindlasti ei tohi maagias olevaid kristalle uuesti sama maagia tegemisel kasutada. Seda sellepärast, et vastasel juhul need avavad selle halva, mille on ära puhastanud. Järgmisel korral, kui soovid nii põhjalikku halva energia vabastamise maagiat teha, siis kasuta uusi kristalle ja marju. Kui seda teed, siis tuleb enne eelmine maagia vabaks lasta.

Selle maagia käigus neelavad kristallid endasse halba energiat, mis omakorda puhastavad sinu kodu Aura ära väga kahjulikest energiatest, mis sinu elus õnne teket takistavad.

Vanakuu ajal tehakse maagiaid, mis aitavad vabaks saada kõige problemaatilisematest ja ebaõnne soodustavamatest energiatest!