VALGE OPAAL on üks lisakristallidest, mis kuulub ennustuskristallide komplekti. Iga kristall annab ennustamisel veelgi täpsema tulemuse - mida rohkem on komplektis kristalle, seda täpsema vastuse sa enda küsimusele saad. Seega on soovitatav lisada põhikomplektile ka teisi kristalle.

VASTUS: Valge Opaal jõuab sinu juurde siis, kui sul on vaja teada, et sa pead midagi välja ütlema, millegi suhtes arvamust avaldama ja endast andma midagi välja, et seda "õnne" saada, niisama istumine ei too sulle kasu.

- Valge Opaal võib ka siis sinu juurde tulla, kui sul on vaja rohkem kuulata, mis sinu hing räägib, mitte seda, mida teised tahavad sulle selgeks teha. Kuula vähem teisi inimesi ja rohkem iseennast.

PÄEVASÕNUM: Päevasõnumina toob Valge Opaal sulle soovituse olla täna rohkem üksinda või kodus. Hea aeg omaette olemiseks ja koguda vaimset energiat, millest sul täna puudu on.

SUHTED: Suhete teemal toob Valge Opaal sulle märguande :"Võta aeg maha, ära muretse ja lase asjadel olla!". Valge Opaal tuleb sinu juurde siis, kui sa oled liialt stressis millegi suhtes, mis ei vääri sinu sellist tähelepanu. Parem on lasta asjadel lihtsalt maha vaibuda.

REISIMINE: Reisi küsimuse korral annab Valge Opaal märku, et sul on vaja puhkust ja on hea aeg puhkuse võtmiseks. Mitte, et sinu füüsiline keha vajaks puhkust, puhkust vajab hoopis sinu emotsionaalne keha. On soodne aeg minna kõigest eemale, see aitab täna sind ja toob sind tagasi positiivsesse rütmi.

TÖÖ: Tööalaselt viitab Valge Opaal sellele, et tee kõike nii nagu sa oled teinud ja lase asjadel olla nii nagu need on sul hetkel olnud. Hetkel ei ole soodne uusi asju luua, teha ja organiseerida.

TERVIS: Valge Opaal näitab tervise osas seda, et sa mõtled enda jaoks asjad üle. Valge Opaal tuleb kristallide ennustuskomplektist välja siis, kui sul on kehas palju stressi ja ärevust. Valge Opaal viitab ka magamatusele või väga kehvale unekvaliteedile.

Põhilised märksõnad: vabaks laskmine, stressiga tegelemine, puhkamine, üksi olemine.