Kas sa oled täpselt kell 13:31 vaadanud kella ja see on sind kuidagi lummanud, sinu tähelepanu köitnud või sind lihtsalt korra mõttes peatanud? Kui sa vaatad juhuslikult kella ja kellaaeg on täpselt 13:31 ja sinu mõte peatatakse, siis selle sõnumi saatis sulle sinu kõrval eksisteeriv Ingel. Sellise numbri tähelepanemine kellaaja peal on müstiline ja kui sellega käib kaasas ka emotsioon, mis viitab sellele, et tegemist ei ole lihtsalt ühe tavalise kellaajaga, siis nii selle emotsiooni kui ka sõnumi andis sulle see sama Ingel, kes samal ajal sinu kõrval oli.

Ma olen eelnevalt väga palju rääkinud sellest, et Inglid üritavad meiega kontakteeruda ja mida tugevam ja spirituaalsem side on sul Inglimaailmaga ning mida rohkem Inglikristalle sinu elus on, seda enam hakkavad Inglid sinuga ühendust võtma. Inglid saadavad numbrite kombinatsioone sulle ikka selleks, et sa loeksid nende salakeelest välja sõnumi, mis sul täpselt sellel samal hetkel on vaja teada. Tuletan ikka ja jälle meelde, et Inglisõnumeid tuleb enda jaoks kohe tõlkida, et need tõlkes kaduma ei läheks. Hiljem neid üritada mõista on väga keeruline.

Ma aitan sul mõista seda, mida tähendab Inglite maailmas kellaaeg 13:31 ja selle tähendus kehtib vaid täpselt sellisele kombinatsioonile ehk see ei lainele 13:00-le või näiteks 00.13-le. 13:31 tähendus kehtib ka lihtsalt numbrile 1331.

Kui 1 ja 3 mõlemad esinevad topelt, siis nende numbrite tähenduse vägi on samuti mitmekordne. 1 sümboliseerib vajadust tegutsemiseks, esimese sammu tegemiseks, millegi alustamist, enesekindlaks muutumist, teotahte tekkimist, motivatsiooni ja inspiratsiooni kinni püüdmist. 3 sümboliseerib selles kombinatsioonis andestamist, tolerantsust, mõistmist, optimismi ja paremat eneseväljendamist ning käitumist.

Kaitseingel kõnetab sind!

Kõikide teiste Inglite seast astub selle numbriga välja sinu isiklik Kaitseingel. Kui kellaaeg 13:31 või number 1331 ilmub ühel või teisel kujul, siis ole teadlik, et täpselt sellel hetkel oli või on Kaitseingel sinu kõrval.

Sinu Kaitseingel tuli sulle edasi ütlema, et sa ei tohi lootust kaotada ja enda tuju alla lasta. Sa pead täna olema veelgi rohkem õnnelikum, motiveeritum ja inspireeritum. Kaitseingel soovib sind enesekindlusega üle valada ja parandada igatpidi sinu vaimset seisu.

Kui see number sinu ette ilmub, siis tea seda, et pead ei tohi norgu lasta, liigu enesekindlalt ja sihikindlalt edasi. Selle numbriga soovib sinu Kaitseingel öelda, et kõik läheb hästi ja vaadata tuleks vaid tuleviku poole.

Usu iseendasse ja terve maailm teeb sedasama!

Kaitseingel on sinu isiklik Ingel, kellega loo tugev ja imetlusväärne side. Kanna endaga kaasas Angeliiti, et teievaheline kontakt oleks alati olemas.

Kõikide teiste Inglisõnumitega, mille olen juba eelnevalt kirja pannud, saad tutvuda SIIN