Merkuuri retrograad on võimsa väega kosmiline periood, mille väega võiks igaüks meist kursis olla. Merkuuri retrograadi üldiseloomustuse leiad SIIT, kuid eriliseks teeb veel sellel perioodi tähtkuju, mille mõjutuse all Merkuuri retrograad asetseb. Merkuuri retrograad on igal aastal mitmeid kordi ja igal korral mõjutab seda erinev tähtkuju, seega aasta lõikes on need perioodid veidi erinevad. Selle artikliga aitan sul mõista seda, mida tähendab, et Merkuuri retrograad on Skorpionis.

Merkuuri retrograad Skorpionis toob endaga kaasa meeleolude kõikumise ühest äärmusest teise. Sellel perioodil võid sa ühel päeval tunda end ülimalt õnnelikuna ja teisel päeval võid olla suurimas madalseisus. Tere tulemast Skorpioni ja Merkuuri retrograadi!

Kui sa oled sellel perioodil tavapärasemast tujukam, siis lihtsalt lepi sellega. Samas tee endast kõik, et tujude kõikumisi vähendada. Soovitan juua rahustavat melissiteed, see aitab alati ja sobib üldiselt kõigile. Kui melissitee jääb nõrgaks (see võib juhtuda neil, kellel on pidev tujude kõikumine), siis valmista endale smuuti, millesse lisa baobabi vilja pulbrit. Tegemist on lõunamaise taimega, mis on kasulik sinu kehale ja hingele. Eriti hea on see, et baobab aitab närve rahustada, sest sellel perioodil on sul kindlasti vaja end turgutada, et sinu tervis peale Merkuuri retrograadi üles ei ütleks. Baobabi sisaldab näiteks Your Super orgaaniline supertoidusegu Moon Balance, mille leiad LA TENE valikust. Lisaks leidub selles makat, shatavarit, hibiski, amlat ja peeti, mis aitavad kõik tujukõikumiste vastu. Kui sa oled tugeva närvisüsteemiga, siis saavad sinu tujud vähem mõjutatud, kuid see ei tähenda seda, et sa suudad sellel energiale täielikult vastu seista. Jäta meelde, et planeedid ja tähed on meist tugevamad.

Kui Merkuuri retrograad on Skorpionis, siis kaob ära kannatlikkus. Sa soovid kõike saada nüüd, kohe, praegu ja kiirelt. Eriti neid asju, mis sul sellesama perioodi jooksul pähe tekivad. Sa oled kärsitu ja samasugused on ka teised inimesed sinu ümber. Mõista end paremini, ära lase enda kärsitusel üle pea kasvada, rahusta end ja korda: "Kõike ei ole vaja kohe." Mõista ka teisi, korrates endale: "See on retrograad, mõistan teiste kärsitust."

Sellel ajal ei lähe läbi inimestega manipuleerimine, vaid ausus ja siirad kavatsused toovad häid tulemusi. Kes on Skorpion? Ta on ettevaatlik ja teab inimeste motiive. Milline on Merkuur? Isepäine ja osav inimeste lugeja. Kui need kaks kokku saavad, siis ei ole salakavalusel kohta. Valed tulevad kergesti välja, samuti halvad kavatsused.

Sellel perioodil leia endale lõõgastavaid tegevusi, käi regulaarselt ujumas, mine kasvõi puhkusreisile või jaluta meie looduskaunites paikades. Lisaks on päike alati tasuta, see kõige suurem tervendaja siin maailmas. Mine kasvõi külmal ilmal õue ja lase end päikesevalgusel tervendada.

Merkuuri retrograad Skorpionis ei too endaga kaasa vaid ärevust ja energiate intensiivistumist, see toob meie kõigi jaoks esile ka midagi väga kasulikku!

Merkuuri retrograad Skorpionis avab sinu meele, südame ja hääle. See on periood, kus sul on võimalik tervendada korraga oma Südametšakrat ja Kurgutšakrat. Retrograad Skorpionis annab selle jaoks soodsa energia, see avab need kaks Tšakrat. Mida see aga tähendab?

See periood suurendab sinu vajadust jagada oma emotsioone, rääkida oma tunnetest, lahendada suhetega seotud minevikuprobleeme, leida muredele lahendusi, vähendada hinges olevat koormust ehk peamiseks märksõnaks on oma mõtete jagamine. Sul tekib tunne, et sa lihtsalt pead seda tegema ja sa avad ennast võrreldes mõne teise perioodiga ikka palju rohkem. Sul on seda kergem teha, sest oma tundeid on lihtsam sõnadesse seada. Merkuuri retrograad Skorpionis on ääretult kasulik meie kõigi jaoks. See, et see toob kaasa ka ärevust, see on retrograadi puhul miski, millega tuleb leppida. Aga vaatame asja helgemat külge ja oleme tänulikud, et meile on selline vabastav periood üldse võimaldatud.

Merkuuri retrograadi Skorpionis ei tasuks maha magada, seda tuleks enda jaoks täiesti teadlikult ära kasutada. Jagan sinuga väga häid ja toimivaid tegevusi, mis aitavad sul sellel perioodil enda Südametšakrat ja Kurgutšakrat tervendada.

Südametšakra tervendamise rituaalid:

1. Eeterlike õlidega tervendamine

Kasulik on põletada Ylang Ylangi, Roosa Geraniumi, Palmarosa, Tüümiani ja Basiiliku eeterlikke õlisid. Kõik need eeterlikud õlid on seotud armastuseenergia võimendamisega, kireenergia taastamisega ja Südametšakra tervendamisega.

Ylang Ylangi kasuta nii nahal kui õlilambis/difuuseris, kui soovid armastust ligi kutsuda. Sobib vallalistele ja neile, kes otsivad suhtesse rohkem lähedust ja romantikat. Roosat Geraniumit soovitan neile, kes ihkavad leevendust hingevalule, soovivad vähendada stressi ja muutuda suhtes avameelsemaks. Palmarosa on kasulik neile, kes soovivad suurendada oma tähelepanu või neile, kes otsivad kontakti enda kaaslasega või soovivad uue suhte loomise jaoks olla atraktiivsemad. Tüümian aitab tervendada Südametšakrat, minevikuga rahu teha, andestada ja äratada uut lootust neis, kes ei usu enam armastusse. Loomulikult aitab ka see õli armastuseõnne suurendada. Basiilik on Tüümiani kõrval teine kõige vajalikum Südametšakra tervendaja, mis suudab, nagu Roosa Kvartski, õpetada tingimusteta armastama ja armastust vastu võtma.

Lisaks nendele õlidele on Noorkuu ajal kasulik kasutada eeterlike õlide roll-oni Armastaja. See on segu kolmest erinevast eeterlikust õlist, mis tõstavad sinu auraväljas armastuseenergiat ja aitavad kaasa seekordsele Noorkuu tähistamisele.

2. Südant tervendavate kristallide kandmine

Südametšakrakristallid on need, mida sul vaja läheb. Soovitan Merkuuri retrograadi ajal hakata kandma täiesti uut Südametšakrakristalli ja kodeerida see endaga tegema konkreetset ülesannet. Eriti kasulik oleks kristalli kandmist alustada siis, kui retrograadi intensiivsus kasvab (vaata sissejuhatuses olevaid kuupäevi).

Südametšakrakristall vali välja hoolega, täpselt selline, millist toimet sa vajad. Lisan siia mõned kristallid, mis võiksid sind aidata - koos inimeste tüüpiliste probleemidega. Võid kanda ka mitut kristalli korraga, aga enne, kui sa seda teed, kodeeri iga kristalli sisse oma soov. Hoia kristalli peopesas, sule silmad ja sisesta sellesse soov.

FUKSIIT - aitab lahti saada üksildustundest, lootusetusest, mis on seotud suhete ja armastusega. Kui sa oled pettunud ja soovid saada uut hingamist, mis aitaks sul uut suhet leida või taastada usku armastusse, siis on Fuksiit parimaks Südametšakra tervendajaks. Fuksiit aitab tugevdada emotsionaalset keha.

SMARAGDKVARTStegemist on Tüümusetšakra avajaga, see on kõrgem Südametšakra, mille avanemise käigus on sul võimalus selles elus kohtuda enda hingesugulasega või parandada temaga sidet, kui oled ta juba leidnud. Smaragdkvartsi soovitan kandma asuda neil, kes soovivad just sellist kontakti luua.

SMARAGDaitab üle saada lahutusest või lahkuminekust tekkinud valust ja hingehaavadest. Lisaks on see abiks südamevalu leevendamisel, igas mõttes. Smaragd on tugevatoimeline kristall, millel on multifunktsionaalsed Südametšakra tervendamise oskused. Smaragdi soovitan neile, kes soovivad vähendada enda valu.

RUBIIN-TSOISIIT
tegemist on kristalliga, mis aitab Südametšakral avaneda ja tervendada selles olevaid probleeme. Rubiin-Tsoisiit parandab eneseväljendust ja on abiks neile, kes ei oska enda tundeid väljendada, armastusest rõõmu tunda, oma kaaslasele armastust avaldada ja on muutunud suhtes tuimaks. 

Soovitan enne kristallide kandma asumist veenduda, et sul on kodus olemas Apofülliidi geood või Apofülliidi tipp oma armastusekristallide laadimiseks. Lisaks soovitan enne kristalli kandma asumist puhastada see kristall Jasmiini- või Rosmariiniviirukiga.

Kurgutšakra tervendamise rituaalid:

1. Varusta oma keha veega ja joo tervendavat vett

Parim Kurgutšakra tervendaja on vesi ja Merkuuri retrograadi ajal Skorpionis tuleb end eriti hoolega veega varustada. Soovitan teha tervendavat vett pudeli või kannu sisse, lisades vee sisse mündi-, piparmündi- või basiilikulehti, laimi- või kurgiviile. Need aitavad kaasa nii Kurgutšakra kui ka Südametšakra tervenemisele.

2. Tee Kurgutšakrale puhastus

Kasuta selleks Kurgutšakraviirukeid või Salveiviirukeid. Põleta näiteks Salveiviirukit end lähedal iga mõne päeva tagant, et Kurgutšakra saaks tervendatud. See aitab end paremini väljendada, muredele lahendust leida, kiirendab analüüsimist ja parandab ka sinu keskendumisoskust. Salvei on multifunktsionaalne, seda on võimalik kasutada ka sellisel viisil.

Suhetealase Karma vabastamise rituaal:

Kui Merkuuri retrograad on Skorpionis, siis tiirleb kõik ümber suhete, seetõttu on sul erakordne võimalus mõista enda suhete karmat. Mediteeri koos Karmaviirukiga ja sa saad visioone, mis on seotud sinu suhete karmaga. Olen Karmaviiruki juurde kirjutanud pikalt selle toimest ja kuidas seda kasutada. Kui kasutad seda ajal, mil Merkuur on retrograadis Skorpionis, siis on meditatsiooni põhirõhk suhetel, tunnetel ja armastusel.

Merkuuri retrograadi üldiseloomustuse leiad SIIT. Loe see kindlasti läbi, olen sinna kirjutanud väga palju kasulikku informatsiooni ja selgitanud, mis see Merkuuri retrograad täpsemalt on.