Kaljukits on tähemärgisüsteemis kümnes tähtkuju, kellele on antud tohutu vägi, mis võib olla tema jaoks kas laastav või suurepärane abiline. Teda tuntakse tema hea huumorimeele ja vastupanuvõime tõttu. Kaljukitsed, nii nagu kõik teised tähtkujud, on mulle väga selged - ma tean nende nõrkusi ja tugevusi! Täna jagan sinuga kuute asja, mida ei tasu mitte kunagi Kaljukitsele teha. See ei too midagi head kaasa. Annan sulle vihje, kuidas olukordi teistmoodi lahendada ja jagan selgitusi, miks ma ei soovita nendesse tegevustesse pea ees tormata. Head süvaanalüüsi kõikidele, kes jagavad Kaljukitsedega kodu, sõprust, armastust või ükskõik millist sidet ja loomulikult head äratundmist kõikidele ehtsatele Kaljukitsedele!

1. EI MINGIT JOJOTAMIST

Kui Kaljukits on sind omaks võtnud, siis oled sa klanni liige, sa oled osa hõimust! Nüüd, kus ta on sinu inimeseks saanud, siis on sul koht tema elus ja sa võiksid ennast pidevalt näole anda. Ehtne Kaljukits hoiab enda jaoks kallite inimestega tihedat kontakti ja sedasama ootab ta ka vastu. Talle ei sobi, kui sa annad näole, kaod jälle ära ja ilmud siis taas eikuskilt välja. Sa kas oled tema kõrval või ei ole - otsusta lihtsalt ära ja jää endale kindlaks!

2. TA EI OLE IGAV

Kui sa soovid Kaljukitsega head sidet hoida, siis tea tema nõrku kohti. Kaljukits ei kannata seda, kui minnakse tema isiksuse kallale. Eelkõige on Kaljukitsel vaja tunda, et ta meeldib nendele inimestele, kes talle meeldivad. See teeb talle väga haiget, kui keegi oluline näeb temas igavust. Kaljukits on inimene nagu iga teise tähtkuju esindaja - tal on erinevad hetked, tujud ja päevad. See ei tähenda aga seda, et ta peaks igav olema. Lõbusus tuleb tema seest välja õigel ajal, anna talle aega, ära hakka teda sildistama - ta ei kannata seda absoluutselt.

sinine aragoniit
3. KUI KALJUKITSEL ON HALB TUJU, SIIS HOIA EEMALE

Kaljukits võib olla sinu lõbusaim ja seltsivaim kaaslane, kuid kui ta on millegi või kellegi poolt vihaseks aetud, siis hoia alt! Sellises olukorras kaotab Kaljukits oma võlu, vihahoos ei tule talle meeldegi see hea, mida ta sinu vastu tunneb või kui kallis sa tema jaoks oled. Kahjuks nii see on! Ta kaotab pea ja mõistuse. Ta võib olla väga tundetu ja öelda välja asju, mida ta ei julgeks enda normaalses olekus kunagi isegi mõelda. Ma ei soovi siinkohal Kaljukitsesid hullumeelseteks inimesteks tembeldada, vaid öelda väga selgelt välja, et Kaljukits blokeerib oma südame, kui ta vihastab. Hiljem, kui vihahoog on maha vaibunud, saab ta aru, mida ta tegi ja ütles ning üldiselt mõistab, et need sõnad ei tähendanud seda, mida ta tegelikult tunneb. Seetõttu on mõistlik temast sellisel hetkel lihtsalt eemalduda, et mitte ise haiget saada.

4. ÄRA JUHI TEDA, VAID SUUNA

Kaljukits on superkontrollija, kui sa hakkad teda juhtima, siis satud temaga võitlusesse. Siinkohal võtab ta enda sarved välja ja annab märku, et klanni pea on üks võimekas sarviline, mitte kaks. Kui sa soovid temaga head suhet ja sidet, siis ära üritagi talle öelda, mida ta peab tegema, vaid suuna teda sinu soovitud tegevustesse. Kui sul on tõesti vaja teda suunata, siis räägi läbi lillede, ilusti, tekitades temas tunde, nagu ta oleks seda ise otsustanud. Tee seda ikka heal, mitte salakavalal eesmärgil.

5. VALETAMINE TEEB SINUST TEMA SILMIS MADALA INIMESE 

Kaljukitse jaoks on valetamine öövastav tegevus. Kui sa valetad või varjad tema eest midagi, ajades talle häma, siis kukutab see sind igasuguselt troonilt, millel sa varem tema südames istusid. Pole midagi teha, ta ei salli absoluutselt valetamist. Ta ei soovi isegi tagamaid mõista, ta keeldub sellest. Ehtne Kaljukits (mitte üleminekusodiaak) ei aktsepteeri inimest, kes valetab isegi väikese asja pärast. Kui sa soovid olla tema silmis heal positsioonil, siis ole pigem aus ja räägi asjadest nii nagu need on, isegi siis, kui seda on raske teha. Ta austab vigadega inimest, kes tunnistab enda vigu, rohkem kui perfektset inimest, kes on selle maski endale valetamisega loonud.

6. TA EI LOOBU ENDA SIHIST, ÄRA ÜRITAGI TEDA TAKISTADA

Kaljukits on jäärapäine või õigemini "kaljukitsepäine". Kui ta on endale midagi sihiks võtnud, siis nii on ja nii jääb. Sul on kohe eos mõistlik lõpetada tema takistamine. Kui sa siiski lähed seda rada, siis oota, sa näed vastuhakku, sa näed tujutsemist, sa näed eemaletõmbamist ja sa näed sõda. Ta on sihikindel ja see kõik tuleb tähtedest.

Kaljukitsele toob stressileevendust ja head õnne Sinine Aragoniit. See parandab tema lähisuhteid, aitab tal stressirohkete olukordadega suurepäraselt hakkama saada ja parandab üleüldiselt tema suhtlemisoskuseid. See on hea kristall ka neile, kes elavad Kaljukitsega koos. Hoia seda kristalli koduseinte vahel, et hoida armastus tugevana. Sinine Aragoniit toob Kaljukitses esile vaid tema häid omadusi, milleks on hea huumorimeel, lõbusus ning lojaalsus.


Olen kirjutanud raamatu "Tähtkujude salapära", kus olen põhjalikult lahti seletanud Kaljukitse ja teiste tähtkujude iseloomud ning räägin sellistel teemadel, millest ei ole siin lehel kirjutanud. Soovitan sul seda lugeda, et endast veelgi suurem pilt kokku panna.

Rohkem põnevaid artikleid Kaljukitsest leiad SIIT.

Kaljukits on suurepärane kaaslane, kui sa ei torgi tema nõrku külgi, vaid aitad tal nendega toime tulla!