Lahkuminek, kus puudub valu ja emotsionaalne tühjustunne viitab suhtele, milles ei olnud armastust või kiindumist. Seega, kui lahkuminek on põhjustanud sulle hingevalu, emotsioonide üles-alla liikumist ning segaseid tundeid, siis tea, et see kõik on normaalne. See viitab sellele, et sul olid selle inimese vastu tunded, ta tähendas sulle midagi või sa armastasid teda.

Lahkuminekuks on palju erinevaid põhjuseid ning see muudab lahkumineku valu väga individuaalseks. Kes läheb lahku selle pärast, et ühel poolel said tunded otsa, kes erimeelsuste pärast, kes petmise või hoopis probleemide tõttu. Kõik lahkuminekud on erinevad. Lahkumineku algatajale on protsess veidi lihtsam kui sellele, kes maha jäeti. Miks? Sest otsuse tegijal on olukorraga lihtsam leppida kui suhte teisel poolel. See kehtib ka teistel tasanditel. Sellele, kes maha jäeti, tuli see nagu välk selgest taevast, see ei olnud tema otsus. Otsuse tegijal oli aga aega selle kõige üle järele mõelda, end emotsionaalselt ja vaimselt sellest suhtest juba vabastada. Loogiline, eks ole?

Ma ei soovi siinkohal väita seda, et otsuse tegijal on kerge. Tihtipeale see nii ei ole, eriti siis, kui kaaslast siiski armastati ja temast hooliti.

Põhjus, miks ma sellest kõigest siin kirjutan, on see, et ma soovin aidata eluga edasi liikuda neil, kes on lahkuminekust haavatud, kes on sellesse protsessi kinni jäänud ja kes tõepoolest vajavad uue teekonna alustamiseks tõuget. On võtteid, mida saad kasutada, et kiirendada lahkuminekust taastumist.

- Luba endal valu tunda, ära suru seda enda sisse tagasi, see on vaja alateadvusest eemal hoida!

Üks suur-suur viga, mida kogemata tehakse on see, et lahkuminekust põhjustatud valu surutakse alla. Valu ei elata läbi, emotsioone ei nuteta välja ning kõik see pikendab tegelikult emotsionaalset agooniat. Ükskõik, milline traumast põhjustatud (ka lahkuminekut saab trauma alla kategoriseerida) negatiivne, raske, pettumust valmistav või kurb emotsioon, mida ei elata välja, liigub otsejoones sinu alateadvusesse.

Kõik alateadvusesse suunatud emotsioonid ei puhastu sinus iseenesest, need tuleb sul endal läbi seedida. Sa kas tegeled selle valuga kohe, kui lahkuminek on aktuaalne, või hiljem, kui sinu alateadvus otsustab selle kõik uuesti valla lasta. Siit küsimus: "Milleks oodata?" Lase vabaks, nuta, tunne seda valu. Lase see kõik välja, mine loodusesse, et kurbus ei jääks sinu koduseinte vahele.

Koduseinad on nii kahjuks kui ka õnneks suurepärased energia salvestajad. Kahjuks selles mõttes, et need salvestavad kogu stressi ja kurbuse ning loovad sellest omakorda magneti uuele kurbusele ja stressile. Positiivses mõttes toimivad koduseinad nii, et kui sa oled ise rõõmus ja õnnelik, siis kutsud ligi küllust ja head õnne. Seda teades ja meelde tuletades pead sa mõistma, et sul ei ole kasulik neid emotsioone kodus vallandada. Mine selleks loodusesse, vabasta need seal! Sinna need ei salvestu!

Kui sa aga oled juba kodus kurbuse, nutu ja ahastuse vallandanud, siis võta kiiremas korras ette suur koduenergiapuhastus.
 Miks? Et sellest energiast vabaks saada, et see ei kutsuks mõnel teisel tasandil sinu ellu uut õnnetust ja kurbust, et avaneda saaks uus armastusetee ja vabaneks vana armastuse energia. Põhjuseid on palju. Palun tee seda mõnda aega järjepidevalt. Soovitan seda teha iga nädal paar korda seni, kuni oled lahkuminekust taastunud.

Kasuta koduenergia taastamiseks ja puhastamiseks allpool toodud rituaalitõrvikuid. Tõrvikud aitavad lahti saada halvast energiast, mis süvendab kurbust ja emotsionaalseid probleeme. Viirukid aitavad tuua sinu ellu armastuseõnne, lootust, positiivsust ja uut armastuseteekonda. Kasuta nendest vähemalt ühte rituaalitõrvikut ja viirukit. Valik on siin:

Seedripuu rituaalitõrvik

Tšakra rituaalitõrvik

Salvei ja Rosmariini rituaalitõrvik

Romantika viiruk

Jasmiini viiruk

Roosi viiruk

Vanilje viiruk

Harmoonia viiruk

Tuberoosi viiruk


Süüta esmalt rituaalitõrvik, lase sellel umbes 30 sekundit enda käes põleda ning seejärel raputa tõrvik kustu. Tõrvik hakkab siis suitsema ja oma tervendavat energiat vallandama. Liigu selle tõrvikuga ringi terves majapidamises, hoia seda aeg-ajalt ka enda Südametšakra kohal (rindkere ees). Tõrvikud kustuvad mõne aja möödudes, süüta see uuesti ning liigu taas ringi tubades, kus sa ei ole veel käia jõudnud. Põleta tõrvikut kõige kauem seal, kus sa kõige rohkem aega veedad.

Kui tõrvikuga on koduseinte vahel ring ära käidud, siis võta nimekirjast välja valitud viiruk või viirukid, aseta need viirukihoidjatesse ning pane need tikuga põlema. Kui viiruk on veidi põlenud, siis kustuta see ära, seejärel hakkab viiruk suitsema. Lase viirukitel lõpuni põleda.

Korda protseduuri mõne päeva tagant uuesti ja võid juba peale paari rituaalikorda tunda, kuidas sul emotsionaalselt ja vaimselt kergem hakkab. Need rituaalitõrvikud ja viirukid on siiski tervendava väega ja aitavad sinu taastumist olulisel määral kiirendada!

- Küsi endalt, miks te lahku läksite? Mis oli selle põhjus ja mida on sul sellest õppida?

Lahkumineku spirituaalne analüüs on väga oluline, tihtipeale jäetakse see aga kaugemasse tulevikku. Kui sa oled selle valu sees, siis kasuta seda produktiivselt, et see ei laastaks sinu Südametšakrat lihtsalt niisama. (Üldiselt toimub peale lahkuminekut Südametšakras täielik kokkuvarisemine, millest on hiljem keeruline taastuda. See võtab tavaliselt aastaid.) Tee selles valus endisele suhtele spirituaalne analüüs.

Selleks küsi endalt, mis oli selle lahkumineku tegelik põhjus. Ole endaga aus, ära ilusta vastust ega loo illusioone. Kui armastus sai otsa, siis sai otsa - vaata tõele näkku. Kui selle põhjuseks oli teine inimene, siis nii oli. Lepi sellega. Leia see vastus ja aktsepteeri seda. Aktsepteerimine on samm lahkuminekust taastumiseni.

Seejärel liigu õppetunni poole. Küsi endalt, kas sul on siit midagi õppida? Kas see põhjus, miks te lahku läksite, soovib sulle midagi kasulikku õpetada? (Spirituaalsuse tõlgendajana võin sulle öelda, et sellest on alati midagi suurt õppida. Lahkuminek on sinu jaoks uus algus, seal on ka midagi head.)

Võib-olla on sul vaja õppida seda, et oleksid järgmises suhtes avatum, sensuaalsem, tolerantsem, leplikum või hoopis vastupidi, et teaksid enda väärtust, oleksid vabama suhtumisega või hoopis ettevaatlikum. Õpetused on kõigil erinevad. Vaata seda osa suhtest, kus sa kõige rohkem haiget said. Seal peitub tõde!

Ma loodan siiralt, et sa jõuad nende vastusteni iseseisvalt. Sageli ei jõuta ja siis tulen ma appi ning tõlgendan olukorra ära. Sellepärast käiakse tihti ka minu eraseansil, et tuua situatsiooni ja tulevikku rohkem selgust. Suhted on teema, mis minu vastuvõtukabinetist tihti läbi käib. Vastust on mul saatuseraamatust tegelikult kerge leida üles (saatuseraamatuks nimetan ma informatsiooni, mis kiirgab inimese Auraväljast ja kust mul on võimalik tõde üles leida).

- Selleks, et kiiremini taastuda, lõpeta enda eks-kallimaga suhtlemine kas täielikult või piira seda võimalikult palju!

Kontakt temaga ei tee asja sinu jaoks kergemaks. Kui sul on võimalik teda täielikult vältida ja ta enda elust kõrvale heita, vähemalt selleks perioodiks, mil sa taastud, siis PALUN TEE SEDA! Kui see pole võimalik ja teid ühendavad näiteks ühine laps või lapsed, siis vii kokkupuude võimalikult minimaalseks. Ta meenutab sulle valu, pettumust või isegi reetlikkust. Sul ei ole vaja sellise energiaga kokku puutuda. Mida vähem ta orbiidil eksisteerib, seda parem sinu Südametšakra taastumisele.

Südametšakrat aitavad traumajälgede, valu, kurbuse, stressi, nukruse, lootusetusetunde ning valu eest kaitsta paljud kristallid, kuid neid tuleb kanda ehtena otse Südametšakra kohal. Kõige parem on ripatsina kaelas kanda Rodoniiti, mis on number üks lahkuminekust taastumise kristall. Lisaks Rodoniidile aitavad südamevalu eest kaitsta ja sellest taastuda erinevad Fuksiidid ja Smaragd.

Rodoniit vabastab valu, mida sa tunned ja oled tundnud, puhastab Südametšakrat ja aitab seda kaitsta. See aitab lootuse ning õnnetunde uuesti üles leida. See aitab ka tulevikus uut suhet luua ning blokeerida selle, et sa võtaksid eelmisest suhtest valu kaasa.

Kanna RodoniitiFuksiite või Smaragdi kindlasti siis, kui pead eks-kallimaga kokku puutuma või oled alles taastumas.

- Keskendu nüüd iseendale, tööta end üles, tegele enda keha ja vaimuga. Keskendu tulevikule ja hakka uuesti plaane tegema!

Viimane asi, et lahkuminekust kiiremini taastuda on see, et sa pead ohjad täielikult enda kätte haarama. Sa pead olema enda isiklik eratreener, kes ütleb sulle: "Nüüd! Kohe! Kiiresti! Uuesti! Edasi! Tervislikumalt!"

Keskendu endale, võta aega, et pühenduda oma kehale ja vaimule. Tee trenni, liigu rohkem ja võta ette menüüvahetus. Muuda oma elu tervislikumaks. Tervenda end toidu, meelelahutuse, enda poputamisega, ka trenn toob sulle tohutult kasu, usu mind! Planeeri tulevikku, sa suudad seda, kui sa soovid. Kui sa hakkad enda kehaga tegelema ja sellega kontakti looma, siis usu, sinu valu lihtsalt haihtub järk-järgult.

Ole tugev, ole enda vastu hea! Sa väärid uut võimalust, sa väärid armastust ja enda kõrvale inimest, kes hoolib sinust tõeliselt ning hindab sind!