Tegemist on äärmiselt põneva sünnikuupäevaga, mis suudab inimese energiasse lisada parajalt seiklust ja ekstreemsust. Minu eesmärk on aidata kõikidel enda jälgijatel, kes on tee minuni leidnud ja tunnevad minuga telepaatilist sidet, enda elu suurt pusle kokku panna. Tükk-tüki haaval selgitan, kes sa oled, miks sa siin oled, mis on sinu elueesmärk, kuidas paremini enda jaoks elada ja palju muudki. Kui sa oled sündinud ükskõik millise kuu 25. kuupäeval, siis see siin on osake sinust. Aitan sul järjekordsel pusletükil õigesse kohta panna. Naudi ja sära!

Hea kvaliteetne huumor, lõbu, meelehatus ja optimistlik maailmavaade

Kui sa oled sündinud 25. kuupäeval, siis sa lausa vajad head seltskonda, rõõmu enda ümber, hea huumorimeelega inimesi enda ümber, sest sa soovid elada elu, kus on palju palju rõõmu ja nalja. Sa januned lõbu ja meelelahutuse järele. Tuua seda kõike ka teiste ellu on üks sinu elu eesmärkidest ja seetõttu meeldivad ka sulle endale sarnase mõttemaailmaga inimesed. Nad inspireerivad sind ja sina annad maailmale seda ka tagasi.

25. sünnikuupäev kannab endas sisemist last ja lapselikkust. Ära kunagi ürita seda endas alla suruda, ära proovi olla keegi, kes sa ei ole. Ole naljakas, ole lõbus ja näita seda kogu maailmale. Rõõmustamine ja kvaliteetne huumor teevad maailma paremaks.

naine vihmavarjugaTasakaalutus seisus ehk stressis või saatuserajalt eemaldunud 25. sünnikuupäeva esindaja on täielik vastand selle sünnikuupäeva üldisele loomusele. Ta on pahur, huumorimeeleta ja meelelahutusest eemale hoidev tegelane.

Soovin öelda, et 25. kuupäeval sündinu eesmärk on tuua ellu palju rõõmu ja naeru. See on üks sinu paljudest elueesmärkidest, kui oled sündinud sellel kuupäeval.

Keeruline lapsepõlv või noorusiga käivad 25. kuupäevaga kaasas, kui teised numeroloogilised ja astroloogilised näitajad seda energiat ei tasakaalusta

Mida ma tihtipeale 25. kuupäeval sündinute juures märkan, on nende keeruline lapsepõlv või noorusiga. On neid, kes elavad väga toksilises keskkonnas, keda on petetud, reedetud, eemale tõugatud, kes on koolikiusamise ohvriks sattunud ja palju muudki. Lisaks ka sõltuvused või halba seltskonda sattumine. Raskused on erinevad, kuid  raskusi nende teekonnal on.

Number kaks sümboliseerib kedagi, kes on oma iseloomult äärmiselt tundlik ja emotsionaalne ning haavatav. Lisades sinna juurde numbri viis, saab ta juurde seikluse, kogemused ja ekstreemsused.  Sellel numbril on ka karmaatiline tähendus - lapsepõlves või elu esimesel poolel kogetakse palju Karmat ja õppetunde.

Ma ei soovi ära hirmutada kedagi, kellel kasvab kodus väike laps, kelle sünnikuupäevaks on 25. Pigem tahan teadvustada, mida see number endaga kaasas kannab. Raskused kaovad, kui algab nendest kogemustest õppimine. 25. kuupäeval sündinut kaitseb negatiivse energia eest kogu tema elu Kivistunud Puidu kristall. See peaks tal kindlasti kodus olemas olema.

Väga palju ideid, energiat ja tegutsemist

Kui sa oled sündinud 25. kuupäeval, siis sinust lausa õhkab energiat. Kasutamata energia võib aga muutuda stressiks, rakendatud energia aga omakorda uueks energiaks, mis on võrdväärne eluenergiaga. Mida ma soovin öelda, on see, et sa ei tohiks kunagi lõpetada tegutsemist ja enda ideede ellu viimist. Sa oled ideede generaator ja sobid tööpositsioonilt erialale, kus saad rakendada nii enda oskust midagi tühjast välja mõelda kui ka inimesi õnnelikuks teha. Ideaalne töökohavalik arvestades sinu sünnikuupäeva on meelelahutusäris, peokorraldaja, disainis, arhidektuuris ja teenindussektor.

Eluaegne õppija

Kui sa oled sündinud 25. kuupäeval, siis ma aitan sul mõista, miks sa soovid end pidevalt harida, koolitada või lugeda millestki, mis avaks sinu silmi erinevatel teemadel veelgi rohkem. Sa oled elupõline õppija ja informatsiooni koguja. Eriti just siis, kui oled tähtkujult Veevalaja, Sõnn või Neitsi. Sellisel juhul on see energia sinus ekstra domineeriv.

naine karikakragaSinu jaoks on meditatsioon see, kui saad end harida teemal, mis on sinu jaoks seni olnud teadmata või mis sind otseselt puudutab. See tekitab põnevust ja adrenaliini. Paneb sind seest elama. Ära kunagi lõpeta enda harimist, nii hoiad sa enda hinge elavana!

Ootab kaaslaselt materiaalset kindlustunnet

Sünnikuupäev 25 lisab suhetesse teatud energiat, mis paneb selle sünnikuupäeva kandja alateadlikult vaatama kaaslase poole, kes suudaks talle pakkuda materiaalset kindlustunnet. Tema jaoks on oluline maine tasakaal ja sellepärast mitte muretsemine. Kui maiselt on koduseinte vahel kõik korras, siis suudab ta kordades paremini nautida lähisuhet, lõõgastuda ja olla kirglik.

25. kuupäevas eksisteerib kireenergia - ta on kõikjal kirglik. Seda nii oma töös, mida ta armastab, kui ka suhtes, kus peab olema armastus, see päris õige tunne.

KIVISTUNUD PUIT ON SINU ÕNNEKRISTALL!

Kivistunud Puit on õnnekristall neile, kelle sünnikuupäevaks on 25. Kivistunud Puit aitab maailmast paremini aru saada, enda kohta selles paremini mõista ja elueesmärki täita. See kristall toetab 25. kuupäeval sündinu energiaid tugeva kaitsekilbiga ja toob tema ellu hulgaliselt head õnne. Kivistunud Puit aitab koguda teadmisi ja õppida seda, mida hinge teekonnal on vaja õppida. Tegemist on kristalliga, mis aitab näha suurt pilti, tunnetada maailma paremini ning hoida positiivset ja optimistlikku ellusuhumist. Kõikidel, kes on sündinud 25. kuupäeval, võiks olla kodus tükike Kivistunud Puitu või sellest kristallis ehe.

Äärmiselt kirglik ja emotsionaalselt suurejoonelise iseloomuga

Emotsionaalne keha on see, mida 25. kuupäeval sündinu kõige enam enda elus kasutab. Kõik on ekstra võimendatud, suurejooneliste emotsioonide ja tunnetega. Kas kõik või mitte midagi! Kas ülimalt õnnelik või täielikult pettunud. Kuldset keskteed ei eksisteeri. Seda kõike seetõttu, et ülimat õnnetunnet ja palju naeru saab eksisteerida siis, kui sa oskad endas emotsioone kõrgusteni viia. See on tugev iseloomujoon, mis stressiolukorras võib muutuda laastavaks ning tuua 25. kuupäeval sündinu ellu tihtipeale ka ekstreemseid madalseisusid. Neid saab vältida, kui kannad endaga oma õnnekristalli Kivistunud Puitu. Kanna seda ehtena käe peal või kaelas auguga talismanina, et see kristall saaks takistada kurbuse või stressi teket.

Romantika võiks sind saata terve elu

25. kuupäeval sündinu armastab romantikat, hellitamisi ja hellust. Ta on see, kes vajab lapsepõlves meeletult palju tähelepanu, kallistusi ja paitamisi. Kui ta on selle lapsepõlvest kätte saanud, siis on ta kindlasti kordades tugevam inimene, kui need 25. sünnikuupäeval sündinud, kes ei ole seda ühel või teisel põhjusel kogeda saanud.

Selle sama romantikakire toob ta endaga ellu kaasa.  Ta vajab nii romantikat kui samas ka materiaalset kindlustunnet. Kaks täiesti vastandenergiat jooksevad kokku. Ühelt poolt soovib ta enda partneris näha head äriiinimest ja samas soovib ta pidevat poputamist ning hellitamist, millele võiks kuluda terve maailma aeg.

Selleks et end veelgi paremini mõista loe lisaks ka enda tähtkuju mõjutuste ja eluteenumbri kohta. Olen nendel teemadel aastate jooksul väga palju artikleid kirjutanud.