Kui sa oled leidnud sideme numbritega 2, 0 ja 9, siis oled sa täiesti õiges kohas, aitan sul nende kolme numbri kombinatsiooni lahti mõtestada. Ei ole vahet, millises järjekorras need numbrid esinevad, nende sõnum on ikka sama. See teeb nende numbrite lahti mõtestamise sinu jaoks oluliselt lihtsamaks, eriti siis, kui need sind erineval kujul jälitavad.

Mida intensiivsemalt sa neid numbreid näed, seda võimsam on selle sõnumi tähendus ja seda enam soovivad Inglid sind toetada ning aidata. Kui näed nende numbrite kombinatsiooni, siis oled tõeliselt õnnistatud!

Inglisõnumiga 209 antakse sulle teada, et sinu palveid, sõnumeid või taotlusi on kuulda võetud. Oled õnnistatud hea õnnega ning universum ja Inglid toetavad sind.

Kui näed seda numbrit, siis hoia enda suhtumine positiivsena. Inglid, universum ja saatus teevad üheskoos sinu heaolu nimel palju tööd.

Kui sa tunned, et soovid enda soovide realiseerumist veelgi kiirendada, siis tõuse püsti ja hakka nende nimel kohe tegutsema. Sul pole mõtet oodata, leia viis, kuidas sa saad saatuse poolt määratut lähemale kutsuda. Olen 100% kindel, et on midagi, mida sa saad teha. Pane enda pea ja keha selle nimel tööle!

Sinu soovmõtteid ja unistusi aitab täide viia Goldriveri kristall. Hoia seda kristalli enda elus, kanna seda ja mõtle oma soovide peale koos Goldriveriga. Tegemist on õnneenergiaid aktiveeriva kristalliga, mille kõige suuremaks eesmärgiks on aidata sul oma unistuste realiseerumisele lähemale jõuda.

Kõik minu tõlgendatud ja kirjutatud Inglisõnumid leiad SIIT.