Lõvi ja Kaalude kooslus võib viia pikaajalise suhte, abielu ja perekonna loomiseni. Harmoonia loomine on selles suhtes väga lihtne ja sujuv, selleks ei pea ülisuuri samme tegema. Kuid ka selles suhtes on oma AGA koht - kas mõlemad suudavad üheskoos enda tumedaid külgi tervendada ja teineteist nendega mitte lämmatada?

Mõlemad, nii Lõvi kui ka Kaalud, soovivad turvalist, truud ja toimivat suhet. Nad soovivad leida selles elus kedagi, kellele end täielikult pühendada. See soov on neis ühine ja see on juba väga tugev alustala, millele toetuda.

Kui Lõvi ja Kaalud astuvad suhtesse varajases täiskasvanueas/nooruses, siis võib see suhe kulgeda üle kivide ja kändude. Mõlemad soovivad turvatunnet ja mõlemad soovivad maailma avastada. Varakult kokku saanud paar võib end ühel või teisel hetkel lahkumineku äärelt avastada või seista silmitsi truudusetusega. Miks see nii on? Mõlemad tahavad põnevust ja see sama janu põnevuse järele võib suhtesse probleeme tuua. Kui kõik muu toimib, siis kirg millegi uue järele võib nii mõnegi Lõvi ja Kaalude paari lahku viia, samas ei ole see reegel. Lahkuminek võib olla ka sisemise stressi ja enda põnevusejanu alla surumise tulemus ning sellisel juhul oleks parim enda elu üheskoos põnevaks muuta. 

Soovitus sulle, kui oled selles suhtes: leidke midagi, mida koos avastada, olge koos spontaansed ja reisige ringi. Tehke midagi, mis pakub mõlemale põnevust ja teis ei teki soovi sellest suhtest välja astuda.

Lõvi ja Kaalud, kes saavad kokku hiljem, 20. lõpus või peale 30. eluaastat, võivad olla piisavalt kogenud, et end lõplikult siduda ja kodu luua.

Kaalud soovib selles suhtes 100% kindlust, et teine on see õige ja Lõvi soovib tegelikult sedasama, kuid ei ütle seda välja. See suhe võib toimida väga hästi, kui mõlemad on suhtes siirad.

Lõvil on lakkamatu vajadus füüsilise, Kaaludel aga vaimse tähelepanu järele. Kui Kaalud suudab Lõvile väljendada seda, kui oluline Lõvi tema jaoks on, teda puudutades, hellitades ja seda sensuaalsel tasandil välja näidates, siis on see Lõvi jaoks parim kütus, et suhet edasi viia. Lõvi peaks aga panustama Kaalude üles upitamisele, tema enesekindluse tõstmisele ja hirmude leevendamisele. See on Kaalude jaoks käimatõmbav jõud.

Kõige hullem, mis selles suhtes juhtuda võib, on see, et mõlema varjuküljed suruvad peale ja nende tervendamist blokeeritakse. Lõvi ei suuda alati enda nõrku kohti aktsepteerida ja kui neid puudutada ehk nendel teemadel vestelda, siis võib ta vabalt ukse kinni lüüa ning draama põhjustada. Samas ei kannata Kaalud tagant tõukamist ja nõrgaks tembeldamist. Lõvi võib seda aga kogemata teha, nähes, et otsuste tegemine on häirivalt keeruline. Kaalud võib samas aga Lõvile sõnadega liiga teha, andmata endale aru, et Lõvil on vaja selles elus ego-vabastamist õppida ja see ei käi nii lihtsalt.

Soovitus: mõlemad võiksid aidata teineteisel enda hirmudest ja probleemidest üle saada, teha seda armastavalt ja toetavalt, mitte "mina tahan", "sina oled", mina versus sina suhtumisega. Selle asemel selgita kallimale hoopis armastavalt, mida ta võiks teha selleks, et ennast edendada, kasvatada ja tugevamaks muuta.

Kui varjukülgedel lastakse omavolitseda, siis on selles suhtes suured üles-alla kõikumised. See põhjustab draamasid, mis kestavad kahjulikult pikalt, kuid millele järgnevad tavaliselt head ja ilusad ajad. See suhe on harmooniline, kui mõlemad aktsepteerivad seda, et kumbki ei soovi teisele haiget teha, vastupidi - vaid head!

Mõlemal on oma tugevused, mis teises puuduvad, seega on sellest suhtest võimalik mõlemal osapoolel väga palju tervendust saada. Päike (Lõvi) ja Veenus (Kaalud) sobivad omavahel ideaalselt, tasakaalustades teineteist täiesti loomulikult.

Suhe võib muutuda vähem kirglikuks, kui Lõvi ja Kaalude ellu tuleb perelisa, lisandub töökohustusi vms, sest kumbki ei suuda vastutuse suurenedes seksuaalset poolt avada. See võib olla tagasilöök. Lõvi jaoks on seksuaalseks piduriks töökoormus, Kaalude jaoks vaime koormus. Enda seksuaalse poole avamiseks tuleb siis tööd teha.

Lõvi ja Kaalude armastuseõnnekristalliks on Roosa Kvarts. See on tingimusteta armastuse kristall, mis aitab teineteise varjukülgedega silmitsi seista, neid tervendada ja nendest üle olla. See toob tugevaid tundeid ja jäägitut armastust. Hoidke Roosat Kvartsi ühises kodus või kandke seda kristalli endaga kaasas.

Kõiki minu kirjutatud suhtesobivuseartikleid saad lugeda SIIT.