Kui sa oled enda spirituaalse poole, universumi või inglitega kontakti leidnud, siis ära imesta, kui inglid sulle sõnumeid saadavad. Sa hakkad numbreid ja nende kombinatsioone nägema siis, kui oled enda elus jõudnud perioodi, kus oled spirituaalsusele avatud. Inglid tulevad appi neile, kes jala spirituaalsuse ukse vahele panevad või sellest sisse jalutavad.

Inglisõnum, mis sisaldab 8 ja 5 kombinatsiooni, on seotud sünkroonsuse ja universumipoolsete märkidega. Sõltumata sellest, millise numbrikombinatsiooni inglid sinu ette viskavad, olgu selleks siis 8855, 585 või hoopis 5558, on selle numbri tähendus ikkagi üks ja sama. Ainuke vahe on selles, kui palju neid numbreid selles kombinatsioonis on. Mida suurem on see arv, seda tugevam on Inglisõnumi vägi, seda intensiivsem see on. Suurema numbri all mõtlen näiteks 8585 ja väiksema all 58.

Kui 8 ja 5 saavad kokku, siis loovad need tähenduse, milleks on: "Jälgi märke, mis sinu teele saadetakse!" Ja siinkohal mitte ainult Inglisõnumeid ja korduma kippuvaid numbreid, mida sa üha enam näed, vaid ka kõiki teisi märke, olgu nendeks sümbolid või sünkroonsus. Kaheksa ja viie ümber on müstika, millel on sügavam sisu. Sind suunatakse kõigest sellest, mis sinu ette söödetakse, suuremat tähendust otsima.

Seega, kui sulle on saadetud Inglisõnum 8 ja 5, siis on sinu ülesanne avatud silmadega ringi käia ja kõigest tähendust otsida. Sa elad hetkes, kus sind aidatakse ja suunatakse - universumi ja inglite poolt tehakse teavitustööd.

Lisaks sellele, et 8 ja 5 suunavad sind selgitust ja seletust otsima, on tegemist ikkagi väga positiivse Inglisõnumiga. Kui näed nende kahe numbri kombinatsiooni, siis võiksid kindlasti õnnelik olla. Need numbrid toovad endaga teadmise, et kõik hakkab sinu elus paremini minema. Seda eriti nendes valdkondades, millele kohta universum ja inglid sulle märke kingivad.

Ja kui ma räägin paremaks muutumisest, siis kaasneb sellega 8 ja 5 puhul alati ka mingisugune muudatus. Kaheksa sümboliseerib tasakaalu loomist ja viis kõige lahtimõtestamist, ümberhindamist, selgitamist ning mõistmist. 8 ja 5 kombinatsioon annab sulle tegelikult teada, et peagi muutub kõik sinu jaoks selgemaks. Enne selle numbri nägemist või hetkel, kui see numbrite kombinatsioon inglite poolt sulle saadeti, oled sa elanud perioodis, mis on nii hägune ja ebaselge. Oled võib-olla sellest kõigest isegi tüdinud ja väsinud. Nüüd on kõik muutumas - Inglisõnum 8 ja 5 toob selgust ja oskust enda tulevikku näha.

Hoia enda suhtumine positiivsena ja küll kõik laabub. Kui sul on keeruline teele saadetud märke tõlgendad, siis alusta Mäekristalli kandmist. Tegemist on kristalliga, mis aitab sul sõnumeid tõlgendada ja enda elu selgemalt mõista ning näha.

Kõik teised minu kirjutatud ja tõlgendatud Inglisõnumid leiad SIIT.