Skorpioni ja Veevalaja side on kindlasti eriline ning ebatavaline. Astroloogias ei ole need kaks tähtkuju ideaalseks paariks, aga ehedate tunnete korral võib sellest suhtest saada tõeline maagia. Nad on täielikud vastandid, kelle ühiseks jooneks on vajadus olla see, kes ise juhib oma elu. Kui mõlemad lasevad üksteisel olla nemad ise, siis on see nende suhtele suurepärane alustala. Mõlemad vajavad lojaalsust, nad hindavad seda väga kõrgelt, ja mõlemad on oma armsamale lojaalsed. Neid ühendavaks jooneks on ka see, et nad mõlemad ei kannata ootamatusi ja suuri muutusi.

See suhe on kindlasti eriline ja paljud ei pruugi mõista, kuidas saab suhe nende kahe tähtkuju vahel üldse võimalik olla, sest tegemist on ju kardinaalselt erinevate iseloomudega. Kui tunded on siirad ja õiged, siis nad suudavad üksteise ellu tuua palju valgust. Näiteks Skorpion on see, kes äratab Veevalajas kire, elu nautimise ja armastamise. Veevalaja aga saab õpetada Skorpionile kannatlikkust, tolerantsust ja mitte olema nii suur kontrollifriik. Vabandust, Skorpionid! Te kontrollite, kuna soovite kaitsta, mitte halva pärast. Aga teil on lihtsam elada, kui te lasete vabaks. Ja Veevalaja on see, kes sümboliseerib vabadust mõelda, öelda ja teha.

Ka emotsionaalselt on need kaks tähtkuju esindajat väga erinevad. Näiteks Skorpion, kes on vee-elemendi esindaja, on väga emotsionaalne ja enda tunnetega ühenduses. Skorpionil käib kõik alati südame kaudu, samas Veevalaja on see, kes mõtleb, analüüsib ja lihtsalt ei tunne tundeid, vaid ka mõtleb nendest. Selle koha pealt on nad erinevad ja võivad suhtes olles üksteisele õpetada, mis teineteises on puudu. Skorpion inspireerib Veevalajat tundeid veel rohkem tundma ja Veevalaja Skorpionit olema vähemtundlik teemade puhul, mis on väikesed ja ei vääri tähelepanu. Kui mõlemad osapooled on nõus enda poolt tasakaalustama, siis saab nende kahe vahel olema väga tasakaalukas ja harmooniat täis suhtlus, kus mõlemad pigem tunnevad tundeid, mitte ei mõtle nende osas üle!

Veevalaja on see, kes vajab turvalist kaaslast, sellist, kes teda ei reeda, sõnadega ei ründa ega ole negatiivselt ettearvamatu. Samas on Skorpion see, kes võib oma temperamentsuse tõttu öelda impulsiivselt välja asju, mida ta tegelikult ei mõtle. Soovitus Veevalajale - anna Skorpionile aega, et ta õpiks sinuga ümber käima. Soovitus Skorpionile - lähene Veevalajale alati armastusega, sest ta armastab lojaalsust ja truudust! See on sinus olemas, sa pead seda lihtsalt tegudega väljendama, kuna Veevalaja ei ole vee-elemendi esindaja, kes suudab ära arvata, mida sa tegelikult mõtled ja tunned.

Veevalaja on see, kelles on olemas nii kirglik kui ka külm pool. Kas see meeldib Skorpionile? Kindlasti mitte. Skorpion on vee-elemendi esindajatest kõige kirglikum, ta näitab seda ka kõige enam välja ja ta ootab sama ka enda kaaslaselt vastu. Veevalaja on see-eest aga kuidas kunagi. Kui ta on endaga rahul, tema isiklikus elus/tööl/tegevustes kõik sujub, siis ta on väga kirglik. Kohe, kui universumi poolt on peal mingisugune blokk, siis ta tõmbab end oma külma kesta. Ja seda mitte Skorpioni tõttu, vaid seetõttu, et ta vajab aega analüüsimiseks, mõtlemiseks ja lahenduste leidmiseks. Soovitus Veevalajale - ära unusta enda kaaslast, kui sinu asjad ei suju. Pööra temale tähelepanu, kui ta on sulle kallis ja sa soovid temaga suhet. Soovitus Skorpionile - anna Veevalajale aega, ära võta neid külmi hetki isiklikult. Suure tõenäosusega asi ei ole üldse sinus, vaid tema isiklikes muremõtetes. Ma tean, et sa tahad Veevalajale kohe peale hüpata ja hakata koos temaga asju organiseerima, kuid Veevalaja küsib abi siis, kui ta seda tahab. Tegemist on siiski väga iseseisva tähtkuju esindajaga, nagu oled sinagi, Skorpion!

Veevalaja on see, kellel läheb aega, et armuda, ja veel rohkem aega, et armastada ning neid tundeid selgelt märgata. Skorpion on aga kohe omadega sees, armunud ja juba ammu armastamas! Vee-elemendid on lihtsalt sellised ja Veevalaja on õhuelemendina see, kellel läheb sinnamaale jõudmiseks rohkem aega. Kui sa, Skorpion, soovid seda suhet, siis anna oma Veevalajakesele jällegi rohkem aega!

Nende kahe tähemärgi suhtes tuleb teha palju kompromisse ja kui mõlemad on selleks valmis, siis saab sellest nende jaoks väga kirglik, lojaalne ja kindel suhe. Kui sa oled sellises suhtes, siis nähke mõlemad vaeva ja laske üksteisel olla sellised, nagu te olla soovite!

Teie armastuseõnnekristalliks on Rubiin. Tegemist on kristalliga, mis aitab erimeelsusi lahendada, kirge tulisena hoida, armastust tugevdada ja teie vahel eriti tugevat keemiat luua. Hoia Rubiini enda kodus või kanna seda kaasa, et tuua teile kahele suhteõnne! 

Kõiki minu kirjutatud suhtesobivuseartikleid saad lugeda SIIT.