Unes võid näha absoluutselt kõike, isegi kirvest! Jah, täpselt nii. Kõike, mida sinu mõistus suudab ette kujutada, suudab sinu alateadvus ka märkidena unenägudesse tuua. Ja tead, mis? Igal sümbolil on oma tähendus. Unenägudemaailm on niivõrd põnev ja ma naudin unenägude tõlkimist täiel rinnal ja veel suuremat naudingut pakub mulle see, et sina saad enda unenägudest sõnumid kätte. Kui ma saan sind aidata, siis oleme mõlemad rõõmsad.

Nägid enda unes kirvest? Milline oli sinu esimene reaktsioon? Kas sa tundsid kohe, et see võiks olla negatiivse tähendusega? Aga kui ma olen sinuga aus, siis ma šokeeriksin sind siinkohal - kirve unes nägemine ei pruugi üldse midagi halba tähendada. Seda loomulikult siis, kui see ei tabanud sind just ootamatult ehk keegi ei löönud sind sellega. Kui sa nägid seda mõnes teises kontekstis, siis tähendas kirve unes nägemine tõenäoliselt midagi väga positiivset.

Kirves sümboliseerib sinu jõudu, väge ja tugevust. Ei oleks osanud seda mõelda, kui kirvest unes nägid, eks ole?

Kui kirves on unes sinu enda käes, siis omad sa enda võimu.
Sa oled positsioonis, kus sa saad hakkama millegagi, mis on ilmselt natukene keerulisem või tunned ennast mingisuguses situatsioonis enesekindlalt. See, milles sa ennast väekana tunned, sõltub nüüd sinu enda elust. Sa saad siinkohal ise analüüsida, mis on sinu elus viimasel ajal juhtunud, millises situatsioonis sa oled. Võimalik on ka see, et kirves näitab, kus sa oled tulevikus - võib-olla omad mõne aja pärast jõudu ja enesekindlust.

Kui sa nägid unes seda, kuidas keegi teine hoidis kirvest enda käes, aga see ei tabanud sind ehk oli sinu jaoks ohutu, siis viitab see sellele, et keegi annab sulle võimaluse, mis sulle meeldib. Tegemist võib olla pakkumisega, mis annab sulle võimaluse end parimal viisil väljendada. See sümboliseerib ka küllust ja rikkust - see on väga heaendeline unenägu.

Kirve unes nägemine on negatiivse tähendusega vaid siis, kui see tabab sind ootamatult ja valusalt. Sellisel juhul võetakse võim sinu käest ära, mitte ei anta seda sulle. Loodetavasti ei näinud sa sellist unenägu.

Kui sa soovid ise enda unenägude nägemist aktiveerida, siis leia igas päevas kasvõi 5 kuni 10 minutit aega selleks, et mediteerida. Meditatsioon lõõgastab ja aitab ka tšakraid tervendada.

Kasuta mediteerimiseks näiteks eeterlikke õlisid, need aitavad rahupositsiooni minemist kiirendada, selleks põleta neid õlilambis. Meditatsiooniks sobivad tegelikult kõik eeterlikud õlid, soovitan sul eeterliku õli valimisel kuulata enda intuitsiooni ja sellest lähtuda. Veelgi parem on see, kui sul on võimalik minu poodi kohale tulla, seal saad testrite kaudu ise tunnetada, milline on sinu eeterlik õli. Erinevatel eluhetkedel tõmbavad meid erinevad taimed, justnimelt need, mida meil on kõige enam vaja. Saad nii ise enda selgeltnägija olla ja intuitiivselt enda eeterliku õli üles leida. Võib-olla isegi kohtume seal. See oleks tore, saaksime üksteist tervitada!

Soovin, et sa oleksid ise enda elu vägi ja jõud!